من یه سوالی دارم:
شنیدم که الان نظام وظیفه موقع مشمول شدن رو توی ماه تولد اعلام کرده یعنی کسی که باید خدمت بره توی ماه تولدش مشمول میشه.
این حقیقت داره؟؟
من یه سوالی دارم:
شنیدم که الان نظام وظیفه موقع مشمول شدن رو توی ماه تولد اعلام کرده یعنی کسی که باید خدمت بره توی ماه تولدش مشمول میشه.
این حقیقت داره؟؟
سلام
بله
مثلا اگر شما متولد فروردين هستي اول فروردين مشمولي و با توجه به مدرك خودتون در تاريخ 1 يا 18 يا 19 فروردين اعزام به خدمت هستين
یه سوال دیگه:
من ۸۷/۱۱/۳۰ از دوره کاردانی فارغ التحصیل شدم و ۶ ماه فرصتم آخر مرداد تموم میشه.متولد آذر ماه هم هستم یعنی نیازی نیست که قبل از اتمام ۶ ماه برای سربازی اقدامی کنم ؟
(چون طبق قانون ۶ ماه فرجه،من باید تا قبل از اتمام ۶ ماه برای اعزام و ارسال دفترچه اقدام کنم تا در صورت قبولی در دوره کارشناسی بتونم بدون مشکل در دانشگاه ثبت نام کنم.)
Last edited by Sub007; 07-07-2009 at 14:44.
دوستان بسیاری از صحبتها این روزها در مورد تصویب این هستش که پدرانی که جبهه رفتن از خدمت سربازی پسرشون کم میشه ، میخواستم بپرسم این طرح تصویب شده یا هنوز نه ؟ و تا چه سالی کاربرد داره و از چه سالی این طرح شروع میشه ؟ آیا شروع شده یا نه ؟
پدر من 21 ماه در جبهه بوده و در این مدت به عنوان سرباز در ارتش بوده ..... منم تک فرزند هستم ...
دوستان من چند ماه باید برم خدمت سربازی و چند ماه در واقع برای من کم میشه ؟ در حال حاظر دارم برای فوق دیپلم میخونم در دانشگاه و به امید خدا اگه تا چند ماه دیگه فوق دیپلم بگیرم به نظرتون با توجه به این طرح چند ماه باید برم سربازی ؟
ممنون
از دوستانی که جواب دادن ممنونم
فقط من متولد نیمه ی اولم
سلام
والا من من دو هفته هست كه خدمتم تموم شده و وقتي روز كارتم رفتم پادگان گفتن قانونش اومده يعني كساني كه پدرشون در زمان جنگ تو جبهه بودن از خدمت فرزندشون به تناسب ماه كم ميشه
نظام وظيفه يك شماره داره (كه البته خيلي وقتا اشغال هست) ولي اگه بتوني بگيري خيلي دقيق بهت ميه
موفق باشيد
مهدی جان شما که دیشب شبکه خبر رو دیدی بگو ببینم برا اون هایی که غیبت داشتن الان میتونن برا معافیت چهار برادر اقدام کنن
چون من اقدام کردم
میخوام ببینم گفت معاف میشن یا نه ؟؟؟؟
اگه غیبت داشتی نه
سلام
شهرام جان متاسفانه کسایی که غیبت داشتن توی این طرح قرار نمی گیرن و به برادر چهارم به هیچ وجه معافی داده نمشه .
یکی از بحثها همین بود که گفت کسانی که غیبت دارند معافی شامل حالشون نمی شه .
موفق باشی![]()
کسی که غیبت داره کلا هیچی شامل حلش نمیشه
حتما باید بره خدمت و در حین خدمت فقط اون اضاف هایی که به خاطره غیبت خوردی شاید بخشیده بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)