تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 616 اولاول ... 283435363738394041424888138538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

من یه سوالی دارم:
    شنیدم که الان نظام وظیفه موقع مشمول شدن رو توی ماه تولد اعلام کرده یعنی کسی که باید خدمت بره توی ماه تولدش مشمول میشه.
    این حقیقت داره؟؟

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

من یه سوالی دارم:
    شنیدم که الان نظام وظیفه موقع مشمول شدن رو توی ماه تولد اعلام کرده یعنی کسی که باید خدمت بره توی ماه تولدش مشمول میشه.
    این حقیقت داره؟؟
    سلام

بله

مثلا اگر شما متولد فروردين هستي اول فروردين مشمولي و با توجه به مدرك خودتون در تاريخ 1 يا 18 يا 19 فروردين اعزام به خدمت هستين

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

یه سوال دیگه:
    من ۸۷/۱۱/۳۰ از دوره کاردانی فارغ التحصیل شدم و ۶ ماه فرصتم آخر مرداد تموم میشه.متولد آذر ماه هم هستم یعنی نیازی نیست که قبل از اتمام ۶ ماه برای سربازی اقدامی کنم ؟
    (چون طبق قانون ۶ ماه فرجه،من باید تا قبل از اتمام ۶ ماه برای اعزام و ارسال دفترچه اقدام کنم تا در صورت قبولی در دوره کارشناسی بتونم بدون مشکل در دانشگاه ثبت نام کنم.)
    Last edited by Sub007; 07-07-2009 at 14:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان بسیاری از صحبتها این روزها در مورد تصویب این هستش که پدرانی که جبهه رفتن از خدمت سربازی پسرشون کم میشه ، میخواستم بپرسم این طرح تصویب شده یا هنوز نه ؟ و تا چه سالی کاربرد داره و از چه سالی این طرح شروع میشه ؟ آیا شروع شده یا نه ؟

پدر من 21 ماه در جبهه بوده و در این مدت به عنوان سرباز در ارتش بوده ..... منم تک فرزند هستم ...
    دوستان من چند ماه باید برم خدمت سربازی و چند ماه در واقع برای من کم میشه ؟ در حال حاظر دارم برای فوق دیپلم میخونم در دانشگاه و به امید خدا اگه تا چند ماه دیگه فوق دیپلم بگیرم به نظرتون با توجه به این طرح چند ماه باید برم سربازی ؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا کسی خبر داره
    که متولدین 68 که به صورت داوطلب آزاد دیپلمشون رو گرفتن واسه ورود به دانشگاه آزاد چیکار کنن ؟
    یعنی اولم بریم دفترچه آماده به خدمت رو بگیرم یا ....... ؟
    تاریخ تولد : 68/06/27
    سال اخذ دیپلم : 88
    از دوستانی که جواب دادن ممنونم
    فقط من متولد نیمه ی اولم

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دوستان بسیاری از صحبتها این روزها در مورد تصویب این هستش که پدرانی که جبهه رفتن از خدمت سربازی پسرشون کم میشه ، میخواستم بپرسم این طرح تصویب شده یا هنوز نه ؟ و تا چه سالی کاربرد داره و از چه سالی این طرح شروع میشه ؟ آیا شروع شده یا نه ؟

پدر من 21 ماه در جبهه بوده و در این مدت به عنوان سرباز در ارتش بوده ..... منم تک فرزند هستم ...
    دوستان من چند ماه باید برم خدمت سربازی و چند ماه در واقع برای من کم میشه ؟ در حال حاظر دارم برای فوق دیپلم میخونم در دانشگاه و به امید خدا اگه تا چند ماه دیگه فوق دیپلم بگیرم به نظرتون با توجه به این طرح چند ماه باید برم سربازی ؟

ممنون
    سلام

والا من من دو هفته هست كه خدمتم تموم شده و وقتي روز كارتم رفتم پادگان گفتن قانونش اومده يعني كساني كه پدرشون در زمان جنگ تو جبهه بودن از خدمت فرزندشون به تناسب ماه كم ميشه

نظام وظيفه يك شماره داره (‌كه البته خيلي وقتا اشغال هست) ولي اگه بتوني بگيري خيلي دقيق بهت ميه

موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مهدی جان شما که دیشب شبکه خبر رو دیدی بگو ببینم برا اون هایی که غیبت داشتن الان میتونن برا معافیت چهار برادر اقدام کنن
    چون من اقدام کردم
    میخوام ببینم گفت معاف میشن یا نه ؟؟؟؟

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

مهدی جان شما که دیشب شبکه خبر رو دیدی بگو ببینم برا اون هایی که غیبت داشتن الان میتونن برا معافیت چهار برادر اقدام کنن
    چون من اقدام کردم
    اگه غیبت داشتی نه

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

چون من اقدام کردم
    سلام

شهرام جان متاسفانه کسایی که غیبت داشتن توی این طرح قرار نمی گیرن و به برادر چهارم به هیچ وجه معافی داده نمشه .

یکی از بحثها همین بود که گفت کسانی که غیبت دارند معافی شامل حالشون نمی شه .

موفق باشی

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

کسی که غیبت داره کلا هیچی شامل حلش نمیشه
    حتما باید بره خدمت و در حین خدمت فقط اون اضاف هایی که به خاطره غیبت خوردی شاید بخشیده بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •