تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3799 از 4428 اولاول ... 279932993699374937893795379637973798379938003801380238033809384938994299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,981 به 37,990 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز. من در جواب یکی دیگه از دوستان که اونم حرفی مشابه شما زده بود عرض کردم که برای من و شمای استفاده کننده خوبه که مبنا سرانه درآمد باشه. اما در عالم واقع شرکت زیرساخت (یا هر شرکت دولتی یا خصوصی دیگه هم که باشه) وقتی که می‌خواد بره از مثلاً فجریه پهنای باند اینترنت STM بخره که شرکت فروشنده نمی‌آد بگه چون شما درآمد سرانه کشورتون پایینه پس من برای رضای خدا به شما اینترنت رو نصف قیمت می‌دم. این قیمت‌گذاری‌ها جهانیه. ولی دولت باید داخل کشور به اینترنت سوبسید بده تا برای من و شمای مصرف‌کننده قیمت در قیاس با سرانه درآمد و در قیاس با سایر هزینه‌ها منطقی و معقول باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by lamp23; 10-09-2014 at 09:40.

2. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا سپاسگزارم. الان با فاصله حدود 2.5 کیلومتر نویز باید اینقدر بالا باشه؟ یعنی SNR = 6.5 در شب و حداکثر 14 در روز با پهنای باند 9 مگ؟ تا دم در وضعیت خط در حد عالیه.
    دوست عزیز.
    فاصله مستقیماً با نویز ارتباطی نداره. نویز به کیفیت تجهیزات (شامل دستگاه‌های داخل مخابرات، کابل‌کشی‌ها، اتصالات و ...) استفاده شده بین شما و مرکز مخابراتی مرتبطه. البته هر چی فاصله شما بیشتر باشه پتانسیل افتادن نویز روی خط‌ شما بیشتر می‌شه.

بعدش. اینی که گفتی «تا دم در وضعیت خط در حد عالیه» اگه منظورت اینه که وقتی از دم در تست می‌گیری SNRات عدد بالاتری رو نشون می‌ده، پس تو کابل‌کشی تلفن داخل خونه مشکل داری که باید اونو درستش کنی. اما اگه از دم در خونه هم وضعیتت همینیه که تو خونه داری، کار چندانی نمی‌تونی بکنی.

4. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohamedx6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان لطفا کمک کنید
    بنده سرویس 512 ماهیانه 5 گیگ رو از پارس آنلاین گرفتم تو روز بیشتر از 200 نمیشه سرعت idm توی شب هم حول و حوش 60 یعنی هم از شاتل و هم از آسیاتک افتضاح تره حالا مشکل اینجاست با توجه به صحبت برخی از دوستان من رفتم یک ساله گرفتم حالا موندم چیکار کنم پشتیبانی نفهمشم با کمال پررویی میگه شب ها سرعت همین حدوده ولی تو طول روز بیشتر میشه
    به نظرتون اگر سرویس رو به 2 مگ ارتقا بدم تفاوتی حس میکنم؟

6. این کاربر از mohamedx6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

دوستان لطفا کمک کنید
    بنده سرویس 512 ماهیانه 5 گیگ رو از پارس آنلاین گرفتم تو روز بیشتر از 200 نمیشه سرعت idm توی شب هم حول و حوش 60 یعنی هم از شاتل و هم از آسیاتک افتضاح تره حالا مشکل اینجاست با توجه به صحبت برخی از دوستان من رفتم یک ساله گرفتم حالا موندم چیکار کنم پشتیبانی نفهمشم با کمال پررویی میگه شب ها سرعت همین حدوده ولی تو طول روز بیشتر میشه
    صد در صد فرق میکنه نباید زیر 250 بیاد چه روز چه شب

8. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان سایت پارس انلاین برای من اخرین سرعتی که قابل خرید هست رو 2 مگ زده . این یعنی خطم روی دو مگ بسته شده دیگه ؟؟؟؟؟؟ حال اگه بخوام سرعت بالاتر بگیرم باید چی کار کنم ؟ باید خطم رو 9 مگ ببندن ؟

10. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اینترنت من دو روزه داغون شده همش قطع میشه !
    شبا هم که کلا قطع میشه !
    دیشب از 12 تا 4 که بیدار بودم قطع بود حالا نمیدونم دیگه کی وصل شده ! پریشب هم همینجور !
    به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه آره به دلیل یه سری مشکلات تو پهنای باند اینجوری شده ! میگم کی درست میشه میگه معلوم نیست !
    کرمان هستم من
    کسی این جوری نشده نتش ؟
    ---------------------------------------
    بابا گور بابای دانلود شبانو پینگو این چیزا وصل باشه اونا رو نخواستیم دیگه
    Last edited by MOHAMMAD2010; 10-09-2014 at 10:50.

12. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان لطفا کمک کنید
    داداش میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست
    با توجه به اینکه سرعت شما 60 هست یعنی تقریبا سرعت اسمی رو بتون میده قانونا نمیتونید شکایتی داشته باشید
    پارس آنلاین فعلا وضعیتش زیاد جالب نیست البته شاید بعدا خوب بشه ولی فعلا افتضاح شده واسه خود من شبانه بیشتر اوقات 50-70 هست ( 1 مگ دارم )
    اگه تازه سرویس گرفتید شکایت بزنید 195 بگید ناراضی هستید و اگه امکان درست شدنش نیست و نمیتونن رضایت شما رو جلب کنن باید پولتون رو پس بدن

اینترنت من دو روزه داغون شده همش قطع میشه !
    شبا هم که کلا قطع میشه !
    دیشب از 12 تا 4 که بیدار بودم قطع بود حالا نمیدونم دیگه کی وصل شده ! پریشب هم همینجور !
    به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه آره به دلیل یه سری مشکلات تو پهنای باند اینجوری شده !
    کرمان هستم من
    کسی این جوری نشده نتش ؟

به من هم میگن پهنای باند کمه و معلوم نیست کی درست بشه من که ماه دیگه میرم یه شرکت دیگه

14. 4 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

تازه دو روزه سرویس رو گرفتم
    به نظرتون شکایت اثر داره؟ وقتی اینا طبق قانون خودشون عمل میکنن؟
    وقتی من آسیا تک بودم شبانه حداقل 1 گیگ و نیم می گرفتم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان لطفا کمک کنید
    دوست عزیز. متأسفانه برخی از دوستانی که تو این تاپیک وضعیت اینترنتشون رو می‌گن و ازش تعریف می‌کنن، اطلاعات کامل نمی‌دن. واسه همین برای امثال شما غلط‌انداز شده. تا جایی که من اینجا دیدم، دوستانی که از شهر قم اینترنت پارس‌آنلاین گرفتن (فرقی هم نمی‌کنه 512 یا 2مگ) مشکل خیلی زیادی داشتن. ظاهراً پارس‌آنلاین تو اونجا با محدودیت شدید پهنای باند مواجه و نمی‌تونه سرویس خوبی ارائه کنه. به هر حال شما برای ارتقا هم عجله نکن. یه پرس‌وجویی اینجا انجام بده ببین بقیه کسایی که اینترنت پارس‌آنلاین از قم دارن وضعیتشون چطوره.

کیفیت اینترنت پارس‌آنلاین (یا هر شرکت دیگه‌ای) شهر به شهر و مرکز مخابراتی به مرکز مخابراتی متفاوته.

بنابراین، حتماً با پرس‌وجو اقدام به هر تغییری تو سرویستون کنین.

17. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوست عزیز. متأسفانه برخی از دوستانی که تو این تاپیک وضعیت اینترنتشون رو می‌گن و ازش تعریف می‌کنن، اطلاعات کامل نمی‌دن. واسه همین برای امثال شما غلط‌انداز شده. تا جایی که من اینجا دیدم، دوستانی که از شهر قم اینترنت پارس‌آنلاین گرفتن (فرقی هم نمی‌کنه 512 یا 2مگ) مشکل خیلی زیادی داشتن. ظاهراً پارس‌آنلاین تو اونجا با محدودیت شدید پهنای باند مواجه و نمی‌تونه سرویس خوبی ارائه کنه. به هر حال شما برای ارتقا هم عجله نکن. یه پرس‌وجویی اینجا انجام بده ببین بقیه کسایی که اینترنت پارس‌آنلاین از قم دارن وضعیتشون چطوره.

کیفیت اینترنت پارس‌آنلاین (یا هر شرکت دیگه‌ای) شهر به شهر و مرکز مخابراتی به مرکز مخابراتی متفاوته.

بنابراین، حتماً با پرس‌وجو اقدام به هر تغییری تو سرویستون کنین.
    والا یه بنده خدا داره میگه شبی چند گیگ دانلود میکنم فامیلمون هم داره خیلی ام راضیه حالا من موندم چه گلی به سرم بریزم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •