تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3799 از 4751 اولاول ... 279932993699374937893795379637973798379938003801380238033809384938994299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,981 به 37,990 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

اقا یه سوال داشتم
    من یکی از دوستام چند تا کوجه از ما فاصله داره و 2 ساله شاتل داره سرویس 256 نا محدود و میگه شب تا صبح و کل همیشه دانلود میکرده.و سرعت دانلودش هم 100 بوده.
    حالا به نظر شما من بگیرم قانون Fair Use و این چرت و پرتا روم اجرا نمیشه؟چون خیلی دانلود دارم منم
    کسی اطلاعی نداره؟البته اون موقع که دوست گرفت زمانی بود ک هسرویس های حجمی داشت)
    سلام
    جواب سوالت خیلی سخته و حتی خود پشتیبانی شاتل هم نمیتونه واقعا جواب درستی بهت بده.

ولی

اگر به صداقت و راسگویی دوستت ایمان داری و میدونی احل خالی بندی نیست می تونی شما هم این سرویس رو امتحان کنی
    سرویسش حالا واقعا چیه ؟ art یا base
    اگر ارت باشه که اون قانون شامل حالش میشه وبرای 128 میشه حداکثر 18 گیگ در ماه 256 هم کمی بیشتره فکر کنم
    و اگر بیس باشه که کلا افتضاحه و فکر نکنم در کل ماه بشه 2-3 گیگ دانلود کرد

داره خودمونی میشه amin3ds's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بخدا این همه میگن به درد نمیخوره واقعا هم همینطوره
    یعنی اگه از شاتل بگیرید
    1. بیماری عصبی میگیرید
    2. پولتون نیست میشه
    3. هیچی دانلود نمیکنید
    4. در نهایت غصه میخورید
    من 120 هزار تومن دادم اکو 5 گرفتم 11 روزه دارم روزی فقط 3 گیگ دانلود میکنم که واقعا ....
    هر چی هم میگی بهشون انگار نه انگار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

گند بزنن این شاتلو الان 10 روز فقط تایم اوت میده هرچیم ز نگ میزنم میگن مشکل از مخابراته!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

آقایون مگر سرویس های art ساعات رایگان نداشت مگر پنج شنبه و جمعه هاش رایگان نبود ؟

ولی من حالا که از سرویس اکو اومدم روی آرت هیچ ساعت رایگانی نداره و همه رو مو به مو ثبت میکنه !!!

داره خودمونی میشه Aphotic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قبرستون/Graveyard

پيش فرض

سلام عزیز

شاتل متاسفانه پینگش زیاد خوب نیست. واسه من که اینطوره.من تو خیلی بازیها چک کردم پینگ اکثر بازیکنها از من بهتر بوده. مخابرات و پارس آنلاین و ... داشتن.
    office 1024 / اداری میخوام بگیرم و اریا شهر, بلوار فردوس غرب ام...
    بیشتر برای Game و متوسط Download ولی نه هر شب...
    مثلا الان Diablo III رو خریدم از روز Release ولی فقط شبها که 6Million player US/EU خواب ان با ping 250/300 میتونم بازی کنم(الان WiMAX 128(16Kbps) Irancell دارم)
    وقتی office 1024 / اداری دارم میگیرم میخوام ping ام کاملا smooth باشه و شب هم بتونم DL کنم...خوب حالا هر شب نه...
    مثل اینکه 24/15GB حجم میدن برای 1سال و تخفیفات ویژه و هر GB حجم که بخری 2برابر میشه...

tell me more, anything...thanks in advance...tired of writing in this Farsi language...xD

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من 120 هزار تومن دادم اکو 5 گرفتم 11 روزه دارم روزی فقط 3 گیگ دانلود میکنم که واقعا ....
    اکو 5 ؟؟!! فــــــــــــقط روزی 3 گیگ ؟؟!!! شما کجا زندگی میکنی ؟ ( کویت )

آخه ما هم اکو داریم ولی شبا مودم رو خاموش میکنم و با دیال آپ میام بالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

مثلا الان Diablo III رو خریدم از روز Release ولی فقط شبها که 6Million player US/EU خواب ان با ping 250/300 میتونم بازی کنم(الان WiMAX 128(16Kbps) Irancell دارم)
    وقتی office 1024 / اداری دارم میگیرم میخوام ping ام کاملا smooth باشه و شب هم بتونم DL کنم...خوب حالا هر شب نه...
    مثل اینکه 24/15GB حجم میدن برای 1سال و تخفیفات ویژه و هر GB حجم که بخری 2برابر میشه...

tell me more, anything...thanks in advance...tired of writing in this Farsi language...xD
    Diablo III رو از کجا و چطوری خریدین؟
    راستش من اداری رو نمیدونم چقدر از نظر ping میتونه متفاوت باشه. ولی بقیه سرویس ها, شما توی شاتل 2 تا انتخاب داری یا دانلود میکنی سرعت شبهات محدود میشه که بازی تعطیله , و اگه وارد محدودیت(به خاطر دانلود رایگان زیاد) بشید که تا یه مدت در طول شبانه روز هم سرعتتون میاد پایین. یا اهل زیاد دانلود کردن نیستی سرعت شبانه تون بالا میره و میتونید بازی کنید. نت من که1-3 سرعت خیلی بده و 3 شب به بعد سرعتش خیلی عالیه.البته من تهران نیستم.شما از خود شرکت شاتل و اگه کسی رو میشناسید که توی منتطقه تون از شاتل داره از اون هم سئوال کنید بعد اقدام کنید.کلا واسه ی هر ISP بهترین کار هم اینه که سرویس 1 ماهه اگه داره بخرید و اگه راضی بودید سرویس های چند ماهه بگیرید.

موفق باشید

8. این کاربر از lovely_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سرویس اکو آفیس دانلود رایگان نداره که بخوایی دانلود کنی چه برسه به محدود شدن هرچی استفاده کنی روز یا شب از ترافیکت کم میشه . حالا قضاوت با خودتون که اون مقدار حجم برات کافیه یانه
    سرویس یک ساله اشتباه بزرگیه نکن با خودت این کار رو مالی خولیا و موخولیا میگیری دور از جونت
    پینگ شرکت شاتل یه جا خوبه یه جا بد
    سرویس شاتل من بده بده بد
    طوری که الان فقط تو سرور ایرانی میرم . خارجی لگ میده
    پینگم با سرور بلغارستان تو بازیه کانتر از 180 تا 360 بسته به زمانش جابجا میشد که بیشتر از 230که میشدم لگ میداد این مال من بده اما انگار این پینگ مال شما عالیه سرویسم 512 اکو هستش .
    راستش میترسم بهت پیشنهاد بدمش سرعت من شبا مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک تا سه بد سه تا صبح توپ
    البته احتمالا این جواب رو سال 2014میخونید آخه با مدیر قرار داد دارم تا تمام پست های من رو چک کنند بعد نمایش بدن .

10. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    جواب سوالت خیلی سخته و حتی خود پشتیبانی شاتل هم نمیتونه واقعا جواب درستی بهت بده.

ولی

اگر به صداقت و راسگویی دوستت ایمان داری و میدونی احل خالی بندی نیست می تونی شما هم این سرویس رو امتحان کنی
    سرویسش حالا واقعا چیه ؟ art یا base
    اگر ارت باشه که اون قانون شامل حالش میشه وبرای 128 میشه حداکثر 18 گیگ در ماه 256 هم کمی بیشتره فکر کنم
    و اگر بیس باشه که کلا افتضاحه و فکر نکنم در کل ماه بشه 2-3 گیگ دانلود کرد
    اهل خالی بندی که نیست حالا باید بهش بگم از سپید تست هم یه شات بزاره.
    اون 256 داره که میشه حدود 20 گیگ در ماه فکر کنم؟
    اگه این جوری باشه که حتما میگیرم امتحان میکنم.

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

حالا اگه من مثلا 128 بگیرم سرعتم همون 16 کیلو هست یا بیشتر میشه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •