متشکر
منظور من بین بد و بدترین جا بین شهید باهنر و شهید گنجوی کرمان هستش نه استان دیگه
نظر شما بین این دو چیه؟!
متشکر
منظور من بین بد و بدترین جا بین شهید باهنر و شهید گنجوی کرمان هستش نه استان دیگه
نظر شما بین این دو چیه؟!
قانون جدید میگه از زمان معافیت تحصیلی اخر یعنی اگر اخرین مدرک شما دیپلم باشه و شما هر چند سال که دانشگاه باشید مدرکی نگرفته باشید از دیپلم حساب میشه.یعنی برای شما در صورتی که مدرک دانشگاهی نگرفته باشید سالش حساب میشه.اگر 5 سال باشه .شما یک 3 سال میری یه جا قایم میشی.به امید خدا تا اون موقع همین قانون هستش .میتونی بخری.
سلام خسته نباشید
اقا من تو برگه تقسیمم زده مرکز اموزش پشتیبانی سرلشگر امانی نزاجا
رسته اداری پرسنلی
کد 72110 ( امور اداری)
کسی اطلاعاتی داره بده من؟
کسی که جواب نداد، خودمون رفتیم تجربه کردیم، اینجا مینویسم شاید به درد کسی بخوره.
مدارک مورد نیاز و مراحل کار تسویه حساب سربازان امریه:
1- نامه تسویه حساب از وزارت خونه یا سازمان مربوطه (واقع در تهران ) به ستاد نیروهای مسلح (برای ارتش واقع در لویزان - مینی سیتی )
توضیح: کارهای تسویه حساب رو داخل اداره یا سازمان استانی خودتون شروع می کنید، بعد از انجام امور تسویه و جمع کردن تعدادی امضا از همون اداره استان، اداره مذکور مکاتبه ای با وزارت خونه یا سازمانشون که داخل تهران هست انجام میده.
شما پس از تهیه مدارک بندهای 2 و 3 که در ادامه توضیح میدم، به وزارت خونه ی مورد نظر در تهران مراجعه میکنید تا اونها با عنایت به نامه قبلی، مکاتبه ای با ستاد نیروها داشته باشن و پرینتش رو جهت ارائه به ستاد برای شما بدن
2- رسید ابطال دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح.
توضیح: با تحویل دفترچه به یکی از دفاتر ساتا واقع در استان خودتون، رسیدی مبنی بر ابطال دفترچه توسط دفتر مذکور بهتون داده میشه
3- پرینت حساب بانکی
توضیح: با مراجعه به یکی از شعب بانک عامل مربوطه (در خصوص ارتش: بانک سپه ) پرینت گردش حسابتون رو از ابتدای افتتاح حساب تا روز ترخیص بگیرید تا مشخص بشه اضافه دریافتی نداشته باشید. (حتما تاریخش باید به روز باشه و قدیمی نباشه )
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
اقا من افتادم تیپ ۳۷۷ پیاده شهید سرلشکر پرویز حبرانی کسی میدونه چه جور جاییه ؟؟ کلا مکانش کجاست و کلا چه جوریه ؟؟
آدماش خوبن ؟
من لیسانس کامپیوترم کارم اونجا چی میشه ؟
مکانش لویزان هست زیر پل بابایی، در کل یگان خوبی هست. به صورت اختصار به مراپش معروفه
امروز برگ تقسیم رو گرفتیم
01 خیلی بد تقسیم کرده بود
هیچ لیسانسی ستوان سه نشد
10% کد خوردن
کردستان هم خیلی داشتیم
من هم افتادم
گروه 99 پدافند هوایی نزاجا - پرندک
درجه ستوان دوم رسته اداری
تقریبا روی نقشه پیداش کردم
چجور جاییه؟
مثل 02 پنجشنبه ها تعطیله؟
حاجی ساعتش عین جاهای اداری تا 2هه؟
پست واستادن اینا نداره ک؟
آره ساعتش ادارى هست ولى خب پادگان خيلى بزرگى هست معلوم نيست كجاش بيوفتى. پست دارين
پذیرش سپاه برای سربازی گرفته کسی ؟ کارت فعال بسیج میخاد حتما ؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)