تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3798 از 4428 اولاول ... 279832983698374837883794379537963797379837993800380138023808384838984298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,971 به 37,980 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه های تهران لطفا جواب بدن به من بگن سرعت شبانشون چقدره؟
    چند هفته ای که سرعت خیلی افت کرده
    الان من شبانه ام به زور به 1.30مگ میرسه!!!

مال شما هم اینقدر پایین!!!!!!!!!
    Last edited by salar_linux; 10-09-2014 at 02:08.

2. این کاربر از salar_linux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

چرا.... گیم فعال کردی خودت خبر نداری... پس چرا سرعتت 4 مگ بیشتر نمیشه؟؟
    والا من از 256 اومدم 512 روزانم هیچ فرقی نکرد... البته روزانم تو هر دو حالت خوب بود...
    تک کانکشن یه دو ماهیه خوب شده... فقط نمیدونم چرا از 2 مگ بیشتر نمیشه؟؟

شبانه 300 کیلو بایت سرعتت بیشتره؟؟ اگه بیشتره پس یعنی هنوز سیستمشون رو تو قزوین اعمال نکردن...
    بفرما دیدی سرعت تک کانکشن از 4 مگ بیشتر شد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه های تهران لطفا جواب بدن به من بگن سرعت شبانشون چقدره؟
    چند هفته ای که سرعت خیلی افت کرده
    الان من شبانه ام به زور به 1.30مگ میرسه!!!

مال شما هم اینقدر پایین!!!!!!!!!
    هر روز بدتر میشه دیروز که حتی روزانه اش به 2مگ هم نمیرسید. نوسان بین 100تا200ک
    شبانه اش دیگه چه انتظاری میشه داشت؟

متاسفانه پارس آنلاین الان وضعیت مناسبی نداره بعضیا هم واسه اینکه افراد جدید هجوم نیارند به ISPی که خودشون استفاده میکنند زود میگن پارس آنلاین بگیر.

والا بلا دارن سرتون شیره میمالند پارس آنلاین هم وضعش خوب نیست.

6. 2 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در مورد قیمت اینترنت که آقای bilmazlar گفتند تفاوت آنچنانی وجود نداره و حداکثر 2 تا 3 برابر جهانی. مثالی می زنم از کشور انگلستان که یکی از گرانترین کشورها از لحاظ هزینه زندگی هست. قیمت اینترنت 20 مگابیت نامحدود برابر 20 پوند هست. یعنی حدود 100 هزار تومان حالا ارزان ترین اینترنت نامحدود در ایران متعلق به مخابرات هست قیمت 1 مگش هست 45 هزار تومان در 20 می شه 900 هزار تومان یعنی 9 برابر انگلستان.
    اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته شما در مورد قیمت اینترنت تو انگلستان درست می‌گید. اما من گفتم با متوسط جهانی. وگرنه اگه بخوای مقایسه بکنی با کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس و فرانسه و کره که تو این زمینه پیش‌تازن، صد در صد ما خیلی عقبیم. تو همین انگلستان صدها شرکت بزرگ و کوچک مخابراتی وجود دارن که اینترنت ارائه می‌دن. (بعضیاشون خودشون شبکه تلفن اختصاصی خودشون رو هم دارن و سرویس اینترنت رو به همراه سرویس تلفن ارائه می‌دن،) یعنی انحصار به معنای واقعی وجود نداره. تو این شرایطه که اینترنت رو می‌تونن ارزون بدن.

اما در مورد مقایسه قیمتی که شما انجام دادید یه ملاحظه وجود داره. این که بگیم «الآن اینترنت 1مگابیت قیمتش A تومنه، پس اینترنت 20مگابیت قیمتش می‌شه 20A تومن»، اشکال داره. مثلاً صفحه تعرفه‌های آسیاتک رو اگه نگاه کنی می‌بینی که اینترنت 1مگابیت برنزی رو داره می‌ده 46,900 تومن (بدون ارزش افزوده) و اینترنت 4مگابیت رو داره می‌ده 87,900 تومن. یعنی با این که سرعت 4 برابر شده، اما قیمت کمتر از 2 برابر شده. با همین قیاس می‌شه انتظار داشت اگه سرعت اینترنت به طور متوسط تو کشور بره بالا به گونه‌ای که اینترنت 20مگابیت به راحتی ارائه بشه، اون وقت افزایش قیمتش خیلی پایین‌تر خواهد بود.

در مورد این سرویس‌هایی که تو کشورهای دیگه می‌دن و مثلاً می‌گه 20مگابیت، اینا حداکثر 20مگابیتن. یعنی اگه شما فاصله‌ات تا مرکز مخابراتی زیر 1.5 کیلومتر باشه می‌تونی این سرعت رو بگیری و گرنه برای فواصل بالاتر از 2.5 کیلومتر که سرعت حتی ممکنه به زیر 8مگابیت هم افت کنه. ولی اونجا به همه با یه قیمت این سرویس رو می‌دن. یه چیز دیگه هم که درباره این قیمت‌گذاری تو انگلستان وجود داره هزینه اجاره خطه که جدای از هزینه اینترنته. یعنی شما 20 پوند برای سرویس اینترنت می‌دی. ولی حدود 14 تا 16 پوند هم بابت هزینه اجاره خط (Line Rental). این معادل هزینه آبونمان مخابرات تو ایرانه که هزینه‌اش 5هزار تومنه. ولی اونجا رقم قابل ملاحظه‌ای می‌شه و ماهیانه هم باید پرداخت بشه.

یه نکته دیگه هم که وجود داره ممکنه دوستان فکر کنن وقتی اونجا سرویس ADSL مثلاً 20مگابیت می‌دن، دیگه ضریب اشتراک نداره مثل ایران که طبق مقررات 1 به 8 اه. اما واقعیت اینه که اصلاً این بحث ضریب اشتراک از کشورهای دیگه اومده. اون هم جزو ذات اینترنته و شرکت‌های اونجا هم برای بهره‌برداری بهینه و افزایش درآمد خودشون از این روش استفاده می‌کنن. اونجا بهش می‌گن Contention Ratio یا نسبت مجادله. جالبه که شرکتی مثل BT تو انگلستان که یکی از بزرگترین شرکت‌های مخابراتی این کشوره حتی ضریب اشتراک 1:50 هم داشته همین چند سال پیش. البته الآن نمی‌دونم چقدره. چون یه جایی خوندم که هر چی که پهنای باند بالاتر می‌ره این بحث ضریب اشتراک کم‌اهمیت‌تر می‌شه که البته طبیعی هم هست.

بنابراین اگه من بخوام اینترنت‌های نامحدود اونا رو با مال خودمون مقایسه کنم با اینترنت‌های نامحدود مخابرات یا این سرویس‌های برنزی آسیاتک مقایسه می‌کنم. با یه قیاس روی قیمت‌های سرویس‌های نامحدود برنزی آسیاتک و میزان افزایش قیمت بین هر دو سرعت متوالی، می‌تونم به جرأت پیش‌بینی کنم که اگه این شرکت بخواد یه اینترنت مثلاً 16مگابیت نامحدود برنزی (به شرط توسعه زیرساخت‌ها و گذر از دوره تثبیت اولیه) ارائه بده قیمت این سرویس نباید بالاتر از 200 هزار تومن باشه.

بازم تکرار می‌کنم:

به نظر من متوسط قیمت اینترنت تو ایران در مقایسه با متوسط قیمت اینترنت تو جهان بیشتر از 2 تا 3 برابر نیست. (اگر چه باز هم این خیلی زیاده. ولی شما این رو باید بذاری در کنار این نکته که الآن بحث حرمت شرعی اینترنت پرسرعت 3G و 4G تو کشور ما مطرحه،)
    Last edited by bilmazlar; 10-09-2014 at 09:00.

8. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، اون برنامه ایی که می گفتی باهاش مودمو ریکانکت میکنی اسمش چیه؟
    یه سوال دیگه مرکز مخابراتیت کجاست؟
    ببخشید پست شما رو ندیدم یه نرم افزار هست که باش میشه telnet رو بصورت batch file کد نویسی کرد اسمش TST10 هست یه سرچ کنی پیدا میشه
    البته برای هر مودم ممکنه متفاوت باشه روش باید دستورات telnet مودم خودتون رو بلد باشید
    مرکز رجایی اهواز

البته شما در مورد قیمت اینترنت تو انگلستان درست می‌گید. اما من گفتم با متوسط جهانی. وگرنه اگه بخوای مقایسه بکنی با کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس و فرانسه و کره که تو این زمینه پیش‌تازن، صد در صد ما خیلی عقبیم. تو همین انگلستان صدها شرکت بزرگ و کوچک مخابراتی وجود دارن که اینترنت ارائه می‌دن. (بعضیاشون خودشون شبکه تلفن اختصاصی خودشون رو هم دارن و سرویس اینترنت رو به همراه سرویس تلفن ارائه می‌دن،) یعنی انحصار به معنای واقعی وجود نداره. تو این شرایطه که اینترنت رو می‌تونن ارزون بدن.

اما در مورد مقایسه قیمتی که شما انجام دادید یه ملاحظه وجود داره. این که بگیم «الآن اینترنت 1مگابیت قیمتش A تومنه، پس اینترنت 20مگابیت قیمتش می‌شه 20A تومن»، اشکال داره. مثلاً صفحه تعرفه‌های آسیاتک رو اگه نگاه کنی می‌بینی که اینترنت 1مگابیت برنزی رو داره می‌ده 46,900 تومن (بدون ارزش افزوده) و اینترنت 4مگابیت رو داره می‌ده 87,900 تومن. یعنی با این که سرعت 4 برابر شده، اما قیمت کمتر از 2 برابر شده. با همین قیاس می‌شه انتظار داشت اگه سرعت اینترنت به طور متوسط تو کشور بره بالا به گونه‌ای که اینترنت 20مگابیت به راحتی ارائه بشه، اون وقت افزایش قیمتش خیلی پایین‌تر خواهد بود.

در مورد این سرویس‌هایی که تو کشورهای دیگه می‌دن و مثلاً می‌گه 20مگابیت، اینا حداکثر 20مگابیتن. یعنی اگه شما فاصله‌ات تا مرکز مخابراتی زیر 1.5 کیلومتر باشه می‌تونی این سرعت رو بگیری و گرنه برای فواصل بالاتر از 2.5 کیلومتر که سرعت حتی ممکنه به زیر 8مگابیت هم افت کنه. ولی اونجا به همه با یه قیمت این سرویس رو می‌دن. یه چیز دیگه هم که درباره این قیمت‌گذاری تو انگلستان وجود داره هزینه اجاره خطه که جدای از هزینه اینترنته. یعنی شما 20 پوند برای سرویس اینترنت می‌دی. ولی حدود 14 تا 16 پوند هم بابت هزینه اجاره خط (Line Rental). این معادل هزینه آبونمان مخابرات تو ایرانه که هزینه‌اش 5هزار تومنه. ولی اونجا رقم قابل ملاحظه‌ای می‌شه و ماهیانه هم باید پرداخت بشه.

یه نکته دیگه هم که وجود داره ممکنه دوستان فکر کنن وقتی اونجا سرویس ADSL مثلاً 20مگابیت می‌دن، دیگه ضریب اشتراک نداره مثل ایران که طبق مقررات 1 به 8 اه. اما واقعیت اینه که اصلاً این بحث ضریب اشتراک از کشورهای دیگه اومده. اون هم جزو ذات اینترنته و شرکت‌های اونجا هم برای بهره‌برداری بهینه و افزایش درآمد خودشون از این روش استفاده می‌کنن. اونجا بهش می‌گن Contention Ratio یا نسبت مجادله. جالبه که شرکتی مثل BT تو انگلستان که یکی از بزرگترین شرکت‌های مخابراتی این کشوره حتی ضریب اشتراک 1:50 هم داشته همین چند سال پیش. البته الآن نمی‌دونم چقدره. چون یه جایی خوندم که هر چی که پهنای باند بالاتر می‌ره این بحث ضریب اشتراک کم‌اهمیت‌تر می‌شه که البته طبیعی هم هست.

بنابراین اگه من بخوام اینترنت‌های نامحدود اونا رو با مال خودمون مقایسه کنم با اینترنت‌های نامحدود مخابرات یا این سرویس‌های برنزی آسیاتک مقایسه می‌کنم. با یه قیاس روی قیمت‌های سرویس‌های نامحدود برنزی آسیاتک و میزان افزایش قیمت بین هر دو سرعت متوالی، می‌تونم به جرأت پیش‌بینی کنم که اگه این شرکت بخواد یه اینترنت مثلاً 16مگابیت نامحدود برنزی (به شرط توسعه زیرساخت‌ها و گذر از دوره تثبیت اولیه) ارائه بده قیمت این سرویس نباید بالاتر از 200 هزار تومن باشه.

بازم تکرار می‌کنم:

به نظر من متوسط قیمت اینترنت تو ایران در مقایسه با متوسط قیمت اینترنت تو جهان بیشتر از 2 تا 3 برابر نیست. (اگر چه باز هم این خیلی زیاده. ولی شما این رو باید بذاری در کنار این نکته که الآن بحث حرمت شرعی اینترنت پرسرعت 3G و 4G تو کشور ما مطرحه،)

اگر دو یا سه برابر بیشتر نباشه نسبت به میانگین دستمزد توی ایران زیاد هست اینو مطالعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by lamp23; 10-09-2014 at 09:27.

10. 3 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

امروز پریز تلفنی که ADSL داره رو عوض کردم، قبلا از این دو شاخه ای ها بود که باید یه تبدیل بزنی بهش تا سوکت بخوره، یه دونه از این سوکت خور ها به جاش نصب کردم با این امید که با حذف یکی از اجزا در طول مسیر (تبدیل 2 شاخه به سوکت) نویز بهتر بشه، این در حالیه که تا قبل از این رو 9 مگ با نویز هیچ مشکلی نداشتم ولی بعد از این کار امتحان کردم دیدم در حدود 0.3 دسی بل نسبت سیگنال به نویزم کمتر شد شبا قبلا میومد روی 6.8 ولی الان رو 6.5 هه. سیمی هم که اومده تو پریز جا نداره که دوباره ل---ت کنم سیمو همون دو شاخه ایش کنم. کلا دپرسم کرد چون شبا نویزم خیلی لب مرزی میشه و مودمم (ZyXel) اگه SNR از 6 کمتر باشه قطع میکته. هر چند که امشب تا الان قطعی نداشتم. خلاصه دوباره تجربه شد که "سری که درد نمی کنه رو دستمال نمیبندن."
    راستی دوستان یه فورمولی هست که LINE ATTENUATION رو ربط میده به طول مسیر از مرکز مخابراتی تا خونه، کسی یادش هست چیه؟ تا جایی که من یادم میاد Attenuation رو ضربدر یک عددی میکردی میشد فاصله تا مرکز مخابراتی.
    عدد LINE ATTENUATION رو تقسیم بر 13.8 کن،بدست میاد(بر حسب کیلومتر)
    البته اگه بخوای فاصله دقیق‌تر رو گیر بیاری بهتره عدد Atten آپ‌استریمت رو تقسیم کنی بر 13.8. من چند جا امتحان کردم این فاصله رو خیلی دقیق‌تر می‌ده. چون هر چی فرکانس بالاتر می‌ره میزان میرایی در واحد طول کابل هم بیشتر می‌شه و یه عدد ثابت نیست. این 13.8 هم بیشتر برای فرکانس‌های پایینه. یعنی وقتی ریت بالاتر از 1مگابیت نباشه. ولی برای کسایی که پروفایلشون روی 9مگ بسته شده عدد دقیقی نیست. برای همین بهتره که از روی عدد Atten آپ‌استریم که حداکثر روی 1مگابیت بسته می‌شه محاسبه کنی. من با فاصله خیابونی روی نقشه کنترل کردم برای خود من تقریباً یکی در اومد.

12. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته اگر میزان میانگین درآمد سالانه رو در آمریکا با ایران مقایسه کنیم تفاوت قیمت ها کاملا مشخص میشه
    به نظر من نسبت قیمت به میزان درآمد معیار خوبی برای مقایسه هست نه دلار و ریال آخه مگه ما به دلار حقوق میگیریم یا آمریکایی ها به ریال حقوق میگیرن ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور که میبینید واسه آمریکا حداقل درآمد 15000 هست ولی واسه ایران 6000 دلار شما قیمت اینترنت رو به دلار تقسیم بر این درآمد ها بکنید

البته به نظرم در مورد ایران درست نیست آخه 6000 دلار در سال اون هم حداقل به نظر منطقی نمیرسه و اینکه ممکنه به بانک جهانی اطلاعات غلط داده باشن
    دوست عزیز. من در جواب یکی دیگه از دوستان که اونم حرفی مشابه شما زده بود عرض کردم که برای من و شمای استفاده کننده خوبه که مبنا سرانه درآمد باشه. اما در عالم واقع شرکت زیرساخت (یا هر شرکت دولتی یا خصوصی دیگه هم که باشه) وقتی که می‌خواد بره از مثلاً فجریه پهنای باند اینترنت STM بخره که شرکت فروشنده نمی‌آد بگه چون شما درآمد سرانه کشورتون پایینه پس من برای رضای خدا به شما اینترنت رو نصف قیمت می‌دم. این قیمت‌گذاری‌ها جهانیه. ولی دولت باید داخل کشور به اینترنت سوبسید بده تا برای من و شمای مصرف‌کننده قیمت در قیاس با سرانه درآمد و در قیاس با سایر هزینه‌ها منطقی و معقول باشه.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

بچه ها یه کمکی میکنین لطفا !

من دیروز فرم تخلیه رو پر کردم، بعد هنوز تقاضا رو واسه مخابرات نفرستاده !

زنگ زدم، گفتن که یا امروز میره یا فردا !

کاری میشه کرد که بتونم همین امروز تقاضا رو ببرم تا به مخابرات بگم سریع تخلیه کنه ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

میشه یکم راجع به شبانه ی پارس آنلاین توضیح بدین؟ با 128 سرعتش چقدره؟ محدودیت دانلود و قانون استفاده ی منصفانه نداره؟ ساکن خمینی شهر اصفهانم لطفا راهنماییم کنین الان صبانت دارم که قبل از قانون مسخره ی استفاده ی منصفانه میتونستم خوب دانلود کنم الان صفحه ام نمیتونم باز کنم. ارزش داره بیام پارس آنلاین؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

توضیحات همون ویکی انگلیسی هم بخونی اینو نوشته :
    ولی نمیدونم چرا به دلار زده 6 هزار :|
    اون چیزی که تو اون ستون زده 6 هزار دلار، درآمد سالیانه است نه درآمد ماه. تو بخش توضیحات زده درآمد حداقل ماهیانه 248 دلار که در سال می‌شه همون حدود 6000 دلار.

18. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •