تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3797 از 4751 اولاول ... 279732973697374737873793379437953796379737983799380038013807384738974297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,961 به 37,970 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

6

به به دلم خنک شد دیروز از شاتل زنگ زدن واسه خط داداشم کلی منت کشیدن که تورو خدا بیا تمدید کن گفتم عمراااااا اون زمانی که ملت رو محدود میکردی میگفتی اصلا محدودیتی وجود نداره باید فکر اینجاشو میکردی
    کفر طرفو دراوردم هرکی که قبلا خودم فرستاده بودم شاتل، خودم از شاتل دراوردم

اگه به حرف زدنه که همه میتونن مشترکشون رو محدود کنن بعد زنگ بزنن علت نارضایتشون رو بپرسن در نهایت هم بگن همینه که هست! این فقط یک حرکت نمادین هست شرکت اگه هنری میداشت شرایط سرویس بلک لیستش رو اعلام میکرد که مشترکین تکلیفشون معلوم باشه
    من حدود 2 سال شده از شاتل خط دارم یه مدت که سرعت رایگان شب رو باز کرده بودند تا امثال شما هرچی می خواستین دانلود کنین برای یک سایت باز کردن ساده دچار مشکل شده بودم اما از وقتی که شروع به محدود کردن مشترکین پرمصرف مانند شما را کردند،هیچ مشکلی ندارم ،دستشون درد نکنه خط شون عالی شده بهتر از شاتل تو بیرجند نیست مخصوصا الان که به کوری چشم بعضی ها برای سومین بار متوالی رتبه اول کشور رو کسب کردند،شما هم بهتره همون جایی باشین که هستین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

[
    شاتل رندوم به مشترکین گیگ هدیه تولد میده ولی اکثرا شامل این هدیه می شن مگه گوشیشون در دسترس نباشه یا خاموش باشه یا امکان برقراری ارتباط وجود نداشته باشه ،در این صورت شاتل نمی تونه اطلاعات رو چک کنه و گیگ هدیه رو نمی ده
    نخیر شاتل به تمام مشترکین حقیقی خانواده اکو بغیر اکولایت به تماما گیگ هدیه تولد میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه HOPE666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یک چیزی خیلی تابلو شده در این تاپیک اونم بعضی یوزر ها هست که از خودت شرکت شاتل یا پشتیبانی شاتل هستند دارن اینجا پست میدن تعداد پست هاشون هم 1 یا 2 تا است اینقدر تابلووووو

خوش باشید که مثلا طرفدار شاتل هستید و ازش راضی هستید

4. 9 کاربر از HOPE666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من حدود 2 سال شده از شاتل خط دارم یه مدت که سرعت رایگان شب رو باز کرده بودند تا امثال شما هرچی می خواستین دانلود کنین برای یک سایت باز کردن ساده دچار مشکل شده بودم اما از وقتی که شروع به محدود کردن مشترکین پرمصرف مانند شما را کردند،هیچ مشکلی ندارم ،دستشون درد نکنه خط شون عالی شده بهتر از شاتل تو بیرجند نیست مخصوصا الان که به کوری چشم بعضی ها برای سومین بار متوالی رتبه اول کشور رو کسب کردند،شما هم بهتره همون جایی باشین که هستین

alizoo birjandhosein گرامی اولا خیالت راحت باشه اصلا تابلو نیست جفتتون ۱ نفرید!! دوم معلومه تازه تو شاتل استخدام شدی چون نمیدونی داری از چی حرف می زنی. سوم به فرض محال هم که راست باشه که نیست .داداش من شاتل دقیقا می دونه تو هر منطقه چند تا یوزر داره این یوزر ها چه نوع سرعتی رو خریدن و چقدر باید طول باند بده به اون منطقه که مشکل پیش نیاد اگر سرعت شما پایین بوده یعنی یا قاطر عزیز محدودت کرده بوده یا اینقدر بی عرضه است که نمی تونه طول باندشو مدیریت کنه همه استفاده یکسان و مساوی داشته باشن (( بسته به سرعت قراردادشون)) نونوایی سنگکی که نیست هرکی زودتر بیاد دانلود کنه هر که دیر بیا نتونه صفحه باز کنه کامپیوتر مثلا!!!!! سوم اگر اذیت کردن دیگران هنر باشه شاتل کمال الملک لئوناردو داوینچی میکل انّژ و ۳- ۴۰ تای دیگه با همهّّّّّّ!!! چهارم دروغ گفتن هرچقدر هم که مودبانه با شه (( ما شرکت شاتل اصلا محدودیت نداریم )) باز هم فقط توهین به شعور مشتری است و بس!!!
    Last edited by sunmaster_7; 24-05-2012 at 16:49.

6. این کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[

نخیر شاتل به تمام مشترکین حقیقی خانواده اکو بغیر اکولایت به تماما گیگ هدیه تولد میده

هستی جان اینقدر با اطمینان نگو قبلا بهت گفتم چند سال یوزرشون بودم ۱ بار هم بهم ندادن . حتی تلفنی اشاره کردم یک بار که واسه محدودیت زنگیده بودم گفتن پیگیری میکنیم که خبری نشد . به یک عده داده بحثی نیست ولی خیلی ها یکیش من یکیش دوستم که دانشجو است و ۳ ساله شاتل است هرگز دریافت نکردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ما 512 شاتل داریم، همیشه سرعتش 61 kb/s بود. شبا پینگش 300 400 بود. تازه اگه چند شب زیاد دانلود می کردیم، سرعت زیر 15 kb/s می شد.
    ما هر چی به شاتل می گفتیم که این چه وضعشه می گفت درست می شه . هر چی صبر کردیم ( 1سال و خورده‌ای) ، نشد که نشد. آخر رفتیم از یه ISP دیگه 256 گرفتیم (رو یه خط دیگه) سرعتش همیشه 27.6 kb/s هست، نامحدود و ارزونتر از شاتل!! پینگش هم همیشه 40 ـه!!!!

حالا یکی دو روزه که روزا سرعت رو کرده 200 kb/s ، شبا همون 61 ـه. پینگش هم شده 80 !

خلاصه حسابی سر ما کلاه گذاشته. تقریباً 2 سال بیچارمون کرده. ما از یه ISP دیگه گرفتیم، شاتل هر چقدر هم بهتر شده باشه، دیگه تمدیدش نمی کنیم. (مگه اینکه eco رو نامحدود کنه با همین سرعت و همین قیمت و همین پینگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

می خوام بدونم eco با base چه فرقی داره؟ (الان نه، مثلاً 1 ماه پیش). فکر می کنم سرعت جفتشون یکی بوده و فقط base نامحدود بوده (شاید ماهی 5 تومان بیشتر).
    اگه اینطوری باشه که دیگه خیلی داره سر همه کلاه میذاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه cnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یک چیزی خیلی تابلو شده در این تاپیک اونم بعضی یوزر ها هست که از خودت شرکت شاتل یا پشتیبانی شاتل هستند دارن اینجا پست میدن تعداد پست هاشون هم 1 یا 2 تا است اینقدر تابلووووو

خوش باشید که مثلا طرفدار شاتل هستید و ازش راضی هستید
    آره اتفاقاً یه چند وقتیه دارن به اصطلاح خودشون تو یوزرهایی که ناراضی هستن می گردن و مثلاً علت ناراحتی از سرویسشون رو می پرسن
    دوستان مدیریت سایت هم ظاهراً یه مبلغی گرفتن و اون کسانی که تو نظرسنجی کیفیت خیلی بد و بد رو انتخاب کردن، یوزرشون رو به عوامل شاتل دادن تا اونها هم با پیغام خصوصی به اصطلاح علت ناراحتی رو بپرسن(قضیه داره میشه مثل مخابرات که اطلاعات شخصی کاربرا رو به شرکتهای تبلیغاتی می فروختن!!)
    به هر حال بنده هم ضمن اینکه قطع سرویس کردم دارم اونهایی رو که به شاتل دعوت کرده بودم یواش یواش از شاتل جدا می کنم
    اینها هم برن لابی کنن و پول بدن به سازمان تنظیم مقررات و ارگانهای دیگه تا هر روز عنوان جدید بگیرن، مهم مشتریان هستن که اکثراً ناراضی هستن

11. 3 کاربر از cnn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منم به 6-7 نفر گفته بودم از شاتل بگیرن، حالا دارم به همه میگم بیان بیرون. فعلاً خودم و یه نفر دیگه اومدیم بیرون.

داره خودمونی میشه poria_sola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    mazandaran

پيش فرض

من اینترنت 128 شاتل دارم ..سرعت دانلودم تو روز 250تا 300 و تو شب 60 الی 70 ..این یک ساله بد نبود راضی بودم به جز یه چند تا قطعی 3 الی4 ساعته ...من تو شمال کشورم...اینم تستم..

14. این کاربر از poria_sola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 84 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 84 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •