تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3795 از 4428 اولاول ... 279532953695374537853791379237933794379537963797379837993805384538954295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,941 به 37,950 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امروز پریز تلفنی که ADSL داره رو عوض کردم، قبلا از این دو شاخه ای ها بود که باید یه تبدیل بزنی بهش تا سوکت بخوره، یه دونه از این سوکت خور ها به جاش نصب کردم با این امید که با حذف یکی از اجزا در طول مسیر (تبدیل 2 شاخه به سوکت) نویز بهتر بشه، این در حالیه که تا قبل از این رو 9 مگ با نویز هیچ مشکلی نداشتم ولی بعد از این کار امتحان کردم دیدم در حدود 0.3 دسی بل نسبت سیگنال به نویزم کمتر شد شبا قبلا میومد روی 6.8 ولی الان رو 6.5 هه. سیمی هم که اومده تو پریز جا نداره که دوباره ل---ت کنم سیمو همون دو شاخه ایش کنم. کلا دپرسم کرد چون شبا نویزم خیلی لب مرزی میشه و مودمم (ZyXel) اگه SNR از 6 کمتر باشه قطع میکته. هر چند که امشب تا الان قطعی نداشتم. خلاصه دوباره تجربه شد که "سری که درد نمی کنه رو دستمال نمیبندن."
    راستی دوستان یه فورمولی هست که LINE ATTENUATION رو ربط میده به طول مسیر از مرکز مخابراتی تا خونه، کسی یادش هست چیه؟ تا جایی که من یادم میاد Attenuation رو ضربدر یک عددی میکردی میشد فاصله تا مرکز مخابراتی.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خط من هم چند روزی میشه روی 12 مگ بسته شده

سرعت در ساعات غیر رایگان خیلی کم تغییر کرده اما سرعت در ساعات رایگان پایین تر اومده و دانلود شبانم کمتر شده به نظرتون زنگ بزنم روی همون 9 مگ ببندن؟؟ چون حس میکنم نویز بیشتر شده و به همین خاطر دانلود شبانه کمتر شده این وضعیت خطه الان

اینم همون خط موقعی که روی 9 مگ بود
    عجب خطی داری!!! با 12 مگ تازه SNR مربوط به داون استریمت شده 9. البته نمیدونم چه موقعی از روز تست گرفتی چون معمولا با تاریک شدن هوا SNR افت میکنه. ولی اگه شبا اینطوریه که خطتت استثناییه و با SNR 9 اگه مودمت خوب باشه اثر نویز اصلا حس نمیشه.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سرعت تک کانکشن پارس آنلاینبا این سرعت راحت میشه ویدیو hd دید تو یوتیوب

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ابوالفضل سرویس گیم فعال کردی؟ مال من از 230 کیلوبایت بیشتر نمیشه....

اینجا که نمیشه حرف زد ولی فقط به این بسنده میکنم که دوستانی که میخوان پارس آنلاین بگیرن حتما قبلش از کافی نت ها و افرادی که تو منطقه مخابراتی شون سرویس دارن پرس و جو کنن بعد تصمیم بگیرن. البته این موضوع فقط مختص پارس آنلاین نیست ، از هر شرکتی خواستین بگیرین به همین ترتیب عمل کنید.
    پارس آنلاین سرعت شبانه رو داره اسمی میکنه... کاملا مشخصه..... دیگه ربطی به منطقه ی مخابراتی هم نداره....

منم تهرانم
    پس چرا انقدر وضعیته من خرابه ؟؟؟؟
    زندگیمو به خاطر پارس از دست دادم !
    آخه تو شانس نداری!!!
    Last edited by netstat; 09-09-2014 at 21:30.

4. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کیفیت پارس آنلاین پایین اومده. سرعت شبانه دیگه حداکثر روی سرعت اسمی قفل شده و با نوسان هست.

در مورد قیمت اینترنت که آقای bilmazlar گفتند تفاوت آنچنانی وجود نداره و حداکثر 2 تا 3 برابر جهانی. مثالی می زنم از کشور انگلستان که یکی از گرانترین کشورها از لحاظ هزینه زندگی هست. قیمت اینترنت 20 مگابیت نامحدود برابر 20 پوند هست. یعنی حدود 100 هزار تومان حالا ارزان ترین اینترنت نامحدود در ایران متعلق به مخابرات هست قیمت 1 مگش هست 45 هزار تومان در 20 می شه 900 هزار تومان یعنی 9 برابر انگلستان.

اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 6 کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگر از هدیه تمدید اینترنت استفاده نکنیم چی میشه؟
    منظورم چاپ عکس هست.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرعت تک کانکشن پارس آنلاینبا این سرعت راحت میشه ویدیو hd دید تو یوتیوب

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم سرعت تک کانکشن من همین الان با سرویس 2 مگ. عکسم نمیشه باهاش دید چه برسه به ویدیو HD

9. 3 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

کیفیت پارس آنلاین پایین اومده. سرعت شبانه دیگه حداکثر روی سرعت اسمی قفل شده و با نوسان هست.

در مورد قیمت اینترنت که آقای bilmazlar گفتند تفاوت آنچنانی وجود نداره و حداکثر 2 تا 3 برابر جهانی. مثالی می زنم از کشور انگلستان که یکی از گرانترین کشورها از لحاظ هزینه زندگی هست. قیمت اینترنت 20 مگابیت نامحدود برابر 20 پوند هست. یعنی حدود 100 هزار تومان حالا ارزان ترین اینترنت نامحدود در ایران متعلق به مخابرات هست قیمت 1 مگش هست 45 هزار تومان در 20 می شه 900 هزار تومان یعنی 9 برابر انگلستان.

اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم خیلی وقت پیش توی یکی از پستهام یه سری لینک داده بودم... تو امریکا 20 مگ رو میدن 20 دلار....

11. 4 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پارس آنلاین سرعت شبانه رو داره اسمی میکنه... کاملا مشخصه..... دیگه ربطی به منطقه ی مخابراتی هم نداره....
    کاش سرعت اسمی بود! سرعت من ساعت رایگان با اسپید تست از سرور داخلی میاد روی 0.88 مگابیت بر ثانیه... دیشب که اصلا نمیشد تست گرفت. سرعت سرویسم هم 2 مگه. سندش هم حدود 15-20 صفحه بری عقب چند شب پشت سر هم عکس گذاشتم. بعدم من از روز اولی که پارس آنلاین ساعت رایگان گذاشت وضعیتم همیجوری بوده حالا خوبه برای شماها ظاهرا تا همین چند وقت پیش بالاتر از سرعت اسمی بوده. تازه نکته جالبش اینه که من هیچ وقت دانلود شبانه نمیکنم فقط آرزوم این بوده اگه کاری داشتم با اینترنت شبا هم بتونم کارمو راه بندازم نه اینکه مجبور باشم تا صبح صبر کنم.
    الانم روی خط دیگه های وب سفارش دادم که کلا شبانه نداره! ببینم اگه اونم بازی در نیاره کلا برم اونجا.
    Last edited by placebo111; 09-09-2014 at 21:55.

13. 3 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من 512می خواهم از شرکت پارس آنلاین بگیرم
    آیا می توانم شبی 1 الی 1.5 گیگ، دانلود رایگان کنم یانه؟
    کسی لطفا جواب دهد

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز پریز تلفنی که ADSL داره رو عوض کردم، قبلا از این دو شاخه ای ها بود که باید یه تبدیل بزنی بهش تا سوکت بخوره، یه دونه از این سوکت خور ها به جاش نصب کردم با این امید که با حذف یکی از اجزا در طول مسیر (تبدیل 2 شاخه به سوکت) نویز بهتر بشه، این در حالیه که تا قبل از این رو 9 مگ با نویز هیچ مشکلی نداشتم ولی بعد از این کار امتحان کردم دیدم در حدود 0.3 دسی بل نسبت سیگنال به نویزم کمتر شد شبا قبلا میومد روی 6.8 ولی الان رو 6.5 هه. سیمی هم که اومده تو پریز جا نداره که دوباره ل---ت کنم سیمو همون دو شاخه ایش کنم. کلا دپرسم کرد چون شبا نویزم خیلی لب مرزی میشه و مودمم (ZyXel) اگه SNR از 6 کمتر باشه قطع میکته. هر چند که امشب تا الان قطعی نداشتم. خلاصه دوباره تجربه شد که "سری که درد نمی کنه رو دستمال نمیبندن."
    راستی دوستان یه فورمولی هست که LINE ATTENUATION رو ربط میده به طول مسیر از مرکز مخابراتی تا خونه، کسی یادش هست چیه؟ تا جایی که من یادم میاد Attenuation رو ضربدر یک عددی میکردی میشد فاصله تا مرکز مخابراتی.
    عدد LINE ATTENUATION رو تقسیم بر 13.8 کن،بدست میاد(بر حسب کیلومتر)

16. 4 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •