تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3795 از 4751 اولاول ... 279532953695374537853791379237933794379537963797379837993805384538954295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,941 به 37,950 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

سلام دوستان
    اینم سرعت شبانه ی امشب من:

ساعت 5:40 صبح.خدا رو شکر سرعت خوبه. ولی محدودیت حجمی نمیذاره یه دل سیر دانلود کنی
    ولی خدا نکنه محدود بشی که آدم از زندگی سیر میشه. دوستانی که محدود میشن چند شب اصلا دانلود نکنن از محدودیت خارج میشن. من امتحان کردم وقتی محدود میشم و هیچی دانلود نمیکنم نهایت 5 روزه از محدودیت در میام ولی وقتی از 1 تا 8 با سرعت افتضاح مرتب دانلود میکنم و سر جمع 100-120mb میشه 10-20 روز محدودیت ادامه داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

درسته منم 128 دارم با چند شب دانلود نکردت سرعتم درست میشد...........

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

دوستان من سرویس 512 اکو داشتم و تموم شد حالا میخوام تمدید کنم به نظرتون چه سرویسی رو بگیرم؟
    البته به خاطر کمبود ترافیک مجبور شدم 10 گیگ ترافیک هم توی این دوره 6 ماه بخرم
    کسی نبود چواب بده؟! میخوام الکی خرج اشتباهی نکنم! هر چند شاتلی بودن خودش اشتباه بزرگیه ولی خب مجبورییییییییییییم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستم مگه 512 چش بود میخوای عوض کنی؟؟
    وای هرچی خواستی بگیری یادت باشه 1ماهه بگیر اگر راضی بودی چندماهه اش کن بعدا

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

میبینم که شاتل داره دست و دل بازی میکنه و دو گیگ ترافیک رایگان میده عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هرچی دزدیدن به صورت هدیه میدن بهت
    دورو بر 20یا22 گیگ بود . یه هو محدود شدم
    خدایی اینا بگن چقدر استفاده کنی محدود میشی راحت تر نیستن برا خودشونم خوبه
    اما انگار مال هرکی یه طوریه (بسته به نوع دانلود کردنش ) آخه تو انجمن به من گفتن 18 گیگ دانلود کنی محدود میشی اما من تا 22 رسیدم فکر کنم به اینکه هر شب چقدر بگیری هم ربط داره
    مثلا شاید 25 گیگ هم بشه گرفت اما باید بر 30 شب تقسیم کنی و نری یه هوووووووو 2گیگ یه شبه دان بزنی

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

دوستانی که محدود میشن چند شب اصلا دانلود نکنن از محدودیت خارج میشن. من امتحان کردم وقتی محدود میشم و هیچی دانلود نمیکنم نهایت 5 روزه از محدودیت در میام ولی وقتی از 1 تا 8 با سرعت افتضاح مرتب دانلود میکنم و سر جمع 100-120mb میشه 10-20 روز محدودیت ادامه داره.

به قول این آقاهه تو سریال پشت کوهای بلند
    ها این دروغو که میگی راسته؟

7. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

شاتل ترافیک هدیه رایگان برای شیرینی اول شدنش داده . عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اون گیگایی که از جیبمون رفت هدیه دادن بهمون خوش باشیم یوهوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووالبته این نوشابه هستش ها گفته باشم .

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

به قول این آقاهه تو سریال پشت کوهای بلند
    ها این دروغو که میگی راسته؟
    این چه صحبت چه تعریف؟
    محدودیت چـــــــــــــی نــــــــــــــی!!!! .
    اگر دانلودهات کم باشه اینجوری ممکنه درست بشه ولی اگر زیاد باشه ممکنه تا پایان دوره محدودیت ادامه داشته باشه

10. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

خرسندیم به اطلاع برسانیم شاتل یک بار دیگر موفق به کسب رتبه اول و اپراتور برتر در حوزه ی انتقال داده ها (PAP) گردید. کسب این رتبه بر اساس ارزیابی متخصصان و کارشناسان سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، مطابق با استانداردهای بین المللی و جهانی صورت گرفته است. بر اساس این ارزیابی شاتل به عنوان رتبه اول در میان کلیه ی شرکت های انتقال داده شناخته شد و موفق به دریافت تندیس زرین و لوح تقدیر گردید. افزون بر این، شاتل توانست در حوزه ی ICTINQA، تقدیرنامه دریافت کند. گفتنی ست در میان همه ی فعالان حوزه ی ICT کشور، تنها 4 سازمان موفق به دریافت این درجه گردیده اند.
    این موفقیت را به کلیه ی اعضای خانواده ی بزرگ مشتریان شاتل تبریک می گوییم و امیدواریم هر روز بیش از پیش، شاهد رشد و بالندگی این مجموعه پیشرو در صنعت فناوری اطلاعات کشور باشیم. به همین مناسبت نیز 2 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 10 خرداد به سرویس شما مشترک گرامی تعلق خواهد گرفت.

امید است فراهم آوردن رضایت خاطر مشتریان عزیز خانواده ی بزرگ شاتل و ارایه ی سرویس با بهترین کیفیت ممکن همچون همیشه یکی از مهم ترین افتخارات ما باشد.

گروه شرکت های شاتل

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خرسندیم به اطلاع برسانیم شاتل یک بار دیگر موفق به کسب رتبه اول و اپراتور برتر در حوزه ی انتقال داده ها (PAP) گردید. کسب این رتبه بر اساس ارزیابی متخصصان و کارشناسان سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، مطابق با استانداردهای بین المللی و جهانی صورت گرفته است. بر اساس این ارزیابی شاتل به عنوان رتبه اول در میان کلیه ی شرکت های انتقال داده شناخته شد و موفق به دریافت تندیس زرین و لوح تقدیر گردید. افزون بر این، شاتل توانست در حوزه ی ICTINQA، تقدیرنامه دریافت کند. گفتنی ست در میان همه ی فعالان حوزه ی ICT کشور، تنها 4 سازمان موفق به دریافت این درجه گردیده اند.
    این موفقیت را به کلیه ی اعضای خانواده ی بزرگ مشتریان شاتل تبریک می گوییم و امیدواریم هر روز بیش از پیش، شاهد رشد و بالندگی این مجموعه پیشرو در صنعت فناوری اطلاعات کشور باشیم. به همین مناسبت نیز 2 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 10 خرداد به سرویس شما مشترک گرامی تعلق خواهد گرفت.

امید است فراهم آوردن رضایت خاطر مشتریان عزیز خانواده ی بزرگ شاتل و ارایه ی سرویس با بهترین کیفیت ممکن همچون همیشه یکی از مهم ترین افتخارات ما باشد.

گروه شرکت های شاتل
    داداش شما این متن از کجا آوردی ؟! این اخرش که زده 2 گیگ ترافیک هدیه رو من نه توی پنل نه توی سایت خود شاتل نه ایمیل دیدم ! اگه یه توضیحی بدی ممنون میشم

13. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •