تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3794 از 4751 اولاول ... 279432943694374437843790379137923793379437953796379737983804384438944294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,931 به 37,940 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سرعت دانلود من 20 تا 30 کیلوبات بر ثانیه است یک ماه نامحدود 128 30000تومان هم دادم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

داداش مال من شاتله 128 تازه نامحدود سرعتشم خوبه به نسبش 20 تا 30 تا رو راحت میره فرمول محاسبه سرعت دانلود این جوریه که سرعتتو تقسیم بر 8 میکنی مثل 128/8 که میشه 16 کلیوبایت برثانیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

ساعت رایگان رو از سرویسهای art حذف کردن ؟
    من تا چند روز پیش اکو داشتم کردمش art ولی دیگه چیزی به عنوان دانلود رایگان ندارم تو لیست گزارش مصرف و همه رو حساب کرده

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

قسمتی از علت ایجاد محدودیت و سیاست های شاتر
    همونطوری که میدونید هیچ شرکتی نمیاد با محدودیت مشتر های خودش رو بپرونه
    یک نکته (تجربه ) : من چند وقت از مدت سرویسم رو با سرعت 60 دانلود کردم و یه هو محدود شدم بهد از صحبت با پشتیبانی به من گفتن از ساعت 3 به بعد بیا دانلود کن به طور شگف آوری سرعت 260روزانه رو در شب به خود دیدم اما بعد از گذشت دو هفته همچین محدود شدم که نگوووووووووووووووووووو سرعت 6 .
    حالا علت این موضوع:
    1. گرفتن مشتری از طریق بستن قرار داد با شرکت هایی مثل ال جی و بالا بردن تعداد مشتری ها
    چون اگر خودتونم جای مشتری جدید باشید وقتی 2.5گیگ ترافیک سرویس اکو ال جی تون تموم بشه میگید : چه کاریه دوباره پول زور( چون گرفتن این پول طبق قانون غیر مجازه )برای نصب بدم به یه شرکت جدید همینو نیگر میدارم سرویس دیگه میگیرم مثلا آرت یا اکو
    2.دادن سرعت شگفت آور مثل روز در شبانه به بعضی دیگه
    چرا؟ معلومه وقتی من به دوستانم گفتم سرعت شبم260شده دوستم زنگید شرکت خودش قاطی کرد که چرا سرعت من پایینه وکم کم داشت فسخ میکرد . خوب فرض کنیم این کار (فسخ قرارداد) انجام میشد و اون دوستم شاتر میگرفت اونوقت یه پول زور (هزینه نصب) میداد پول سرویسم میداد خلاصه کلی پول میداد مرحله اول : یه سرویس 60 میدادن بهش تازه میشد عین اولای من مرحله دوم : 260میدادن بهش بعد محدودش میکردن روی 6 کیلو بایت در ثانیه حالا که چی؟ احتمالا اون رفیقم با سرعت 260 مثل من تو این مدت معلوم نبود چند نفر رو بدبخت میکرد و میاورد و این سیستم سر اونا هم پیاده میشد.
    این سیستم شبیه فروش سیم کارت ایران ول هستش سیم کارت زیادی میفروشه ما هم میخرم یعنی سودش تو مکالمه ما نیست توی تعداد سیم کارتیه که میفروشه یعنی به جای تعداد کم مشتری که پول زیاد بدن تعداد زیاد مشتری که پول کم بدن رو هدف قرار میده یا حتی شبیه شرکت های هرمی
    توی شرکت هرمی شما یکی رو میارن یه هو بهش حال میدن بعد طرف خر کیف میشه میره هزار نفر رو میاره بدبخت میکنه

نکته : من موقعی که خواستم برای اولین بار فسخ کنم تا یک ماه رانژه رو از روی خطم جم نکرد زنگیدم گفتن نامه دو روز بعد درخواستم تحویل مخابرات مربوطه شده منم اینجوری شدمجالبه تاریخ هم داد اما بعدا که مجبور به عدم فسخ شدم (یعنی دیدم نکنم بهتره به خاطر بختک بودنشون) گفتن نامه اصلا ارسال نشده و توی شرکت مونده منو بگو این در حالیه که از روز اول اعلام فسخ از طرف من یوزر و پسوردم غیر فعال شد .
    با توجه به نکته بالا پس هرکی بیاد این شرکت عین بختک میوفتن رو خطش ولش نمیکنن (حالا معنی بدبخت شدن رو گرفتید) این مورد روی اکو ال جی هم اجرا میشه . منظورم رو میگیرید که؟؟؟؟ تعداد زیاد مشتری ها رو میگم
    جمع بندی :
    این شرکت با قرار داد های ظاهرا عالی اقدام به جذب تعداد زیاد مشتری میکنه کاری میکنه اون مشتری ها تعداد زیادی مشتری بیارن و میوفته رو خط همشون ول هم نمیکنه

5. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

داداش مال من شاتله 128 تازه نامحدود سرعتشم خوبه به نسبش 20 تا 30 تا رو راحت میره فرمول محاسبه سرعت دانلود این جوریه که سرعتتو تقسیم بر 8 میکنی مثل 128/8 که میشه 16 کلیوبایت برثانیه
    البته وقتی محدود شید متوجه میشید که یک چیزی از فرمولتون کمه و اونم ضریب اشتراک هستش یعنی جواب 16 رو باید بر 10 یا 8 نفر تقسیم کنی که به یک عدد باور نکردنی میرسی

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

دوستان من سرویس 512 اکو داشتم و تموم شد حالا میخوام تمدید کنم به نظرتون چه سرویسی رو بگیرم؟
    البته به خاطر کمبود ترافیک مجبور شدم 10 گیگ ترافیک هم توی این دوره 6 ماه بخرم

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اون جریان زنگ زدن از طرف اون کاربر که شماره تماس خواسته بود چی شد بلاخره؟؟؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سرعت دانلود من 20 تا 30 کیلوبات بر ثانیه است یک ماه نامحدود 128 30000تومان هم دادم
    دلت خوشه ها این سرعت باید هزینه اش 13 تومن در هر ماه باشه نه 30 تومن
    سرت کلاه رفته قد من

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سرعت شبانه من درحالت محدودیت
    لازم به توضیح این مطلبه که اصلا سایت speedtest.net بالا نیومد که بگیرم براتون بزارم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Meysam Raz; 23-05-2012 at 03:50.

11. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

سرعت شبانه من درحالت محدودیت
    لازم به توضیح این مطلبه که اصلا سایت speedtest.net بالا نیومد که بگیرم براتون بزارم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

تبریک میگم. شما موفق شدید که به جمع کثیر دوستان محدود شده بپیوندید
    میشه بگید چقدر دانلود کردید که محدود شدید؟
    ماه پیش کلا چقدر دانلود داشتید؟

13. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 103 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 103 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •