تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3793 از 4751 اولاول ... 279332933693374337833789379037913792379337943795379637973803384338934293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,921 به 37,930 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه trusted's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

12 رتبه اول شاتل

باز هم شاتل رتبه اول رو توی PAP ها کسب کرد :

وارد صفحه کاربری که می شی این متن رو نوشته :

به اطلاع می رسانیم امروز و هم زمان با روز ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات، در دومین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات که با حضور معاون اول رییس جمهور، وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات و صدها نفر از مدیران ارشد سازمان ها و شرکت های فعال در این حوزه برگزار شد، شرکت شاتل با کسب بالاترین امتیاز به عنوان رتبه اول و اپراتور برتر در حوزه ی انتقال داده ها (PAP) شناخته شد و تندیس طلایی و لوح تقدیر دریافت کرد. افزون بر این، شاتل توانست در حوزه ی ICTINQA، تقدیرنامه ی یک ستاره دریافت کند. گفتنیست در میان همه ی فعالان حوزه ی ICT کشور، تنها 4 سازمان موفق به دریافت این درجه گردیده اند. چه آن که مشهورترین سازمان ها و شرکت های کشور تنها موفق به دریافت گواهی نامه شده اند.
    امیدواریم هر روز بیش از پیش، شاهد رشد و بالندگی این مجموعه پیشرو در صنعت فناوری اطلاعات کشور باشیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

باز هم شاتل رتبه اول رو توی PAP ها کسب کرد :

وارد صفحه کاربری که می شی این متن رو نوشته :

به اطلاع می رسانیم امروز و هم زمان با روز ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات، در دومین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات که با حضور معاون اول رییس جمهور، وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات و صدها نفر از مدیران ارشد سازمان ها و شرکت های فعال در این حوزه برگزار شد، شرکت شاتل با کسب بالاترین امتیاز به عنوان رتبه اول و اپراتور برتر در حوزه ی انتقال داده ها (PAP) شناخته شد و تندیس طلایی و لوح تقدیر دریافت کرد. افزون بر این، شاتل توانست در حوزه ی ICTINQA، تقدیرنامه ی یک ستاره دریافت کند. گفتنیست در میان همه ی فعالان حوزه ی ICT کشور، تنها 4 سازمان موفق به دریافت این درجه گردیده اند. چه آن که مشهورترین سازمان ها و شرکت های کشور تنها موفق به دریافت گواهی نامه شده اند.

امیدواریم هر روز بیش از پیش، شاهد رشد و بالندگی این مجموعه پیشرو در صنعت فناوری اطلاعات کشور باشیم.
    ...........
    خدا خیرت بده ! آخه چرا میای اینا رو میگی ، نمک روی زخم بعضی از کاربرا میپاشی‌ ؟ همین صفحه ی قبل رو بخون چند نفر گله کردند.
    مثلا :سایپا هم فعلا اولین خودروساز شده پس حتما پراید بهترین ماشین دنیاست!!!!!

3. 4 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه trusted's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من دیگه پست نمی زنم چون فسخ کردم. اما خب امروز پیغام خصوصیم رو چک کردم دیدم یک پیام اومده از یوزر Shatel-QM به این محتوا:

کاربر گرامی
    با سلام و احترام؛

بر اساس اطلاعات نظرسنجی انجام شده در p30world متوجه شدیم که شما از کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شاتل ناراضی هستید. لذا سپاسگزار خواهیم بود اگر با در اختیار گذاشتن شماره تماسی از خود، این فرصت را به ما بدهید که نقطه نظرات شما را درباره این نارضایتی از زبان خودتان بشنویم.

با تشکر از شما .....
    به نظر من این حرکت جالبی هستش ، این نشون میده که شاتل به کاربراش اهمیت میده و می خواد نظراتشون رو بدونه

فکر نمی کنم هیچ ISP همچنین کاری بکنه ، الکی نیست که شاتل دو ساله داره اپراتور اول میشه

در آغاز فعالیت bugz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نظر من این حرکت جالبی هستش ، این نشون میده که شاتل به کاربراش اهمیت میده و می خواد نظراتشون رو بدونه

فکر نمی کنم هیچ ISP همچنین کاری بکنه ، الکی نیست که شاتل دو ساله داره اپراتور اول میشه
    بقیه پستم رو هم خونید؟
    درباره این پیغام هم باید بگم اگه واقعا اینقدر دروغ و تظاهر از مسئولین شاتل نمی دیدم، از اینکه اینقدر توجه کردن و اومدن دلیل خواستن، خیلی خوشحال می شدم. اما چون میدونم اینا همش ظاهرسازیه، دیگه اصلا جواب به تفصیل نمیدم. فقط میگم اگه واقعا پیگیر بودین، من 1000 بار زنگ زدم و مشکلات رو گفتم، اون موقع پیگیری می کردین و قول های الکی نمی دادین.
    همین الانشم واسه ی پرداخت پول فسخم بهم دروغ میگن. واسه ی فرستادن نامه جمع آوری خط به مخابرات بهم دروغ گفتن و ....

6. این کاربر از bugz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرد حسابی اینا همش فیلم و واسه گول زدن منو شماست وگرنه اگر اینا هدفشون حل مشکلات باشه احتیاجی به تلفن دادن نیست ۵ صفحه از این فوروم رو بخونن می فهمن درد کجاست.دوستان وقتی کامپیوتر روشن نمیشه می بری پیش متخصص که مشکل رو بفهمه . اینا مشکل رو خودشون درست کردن اون هم عمدا و برای اینکه بدون بالا بردن طول باند یوزر بیشتری بگیرن طمع و سود دهی بیشتر. بعد میان اینجا پیغام میدن............ که یعنی می خواهیم بفهمیم مشکل چیه توهین به فهم شعور مردم واسه اینا مثل نفس کشیدن . هر کی هرچی گفت باید باور کنی؟؟ بچه ای مگه!!

8. این کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

سلام
    دوستان شاتل 2مگ سرعتش توی روز و شب چند است ؟
    آیا الان هم مثل قدیم شاتل کاربر رو از ساعت 1شب تا 3شب محدود میکنه؟

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

سلام دوستان شاتل 2مگ سرعتش توی روز و شب چند است ؟ آیا الان هم مثل قدیم شاتل کاربر رو از ساعت 1شب تا 3شب محدود میکنه؟
    سلام بله داداش هنوز هم هست

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

به به دلم خنک شد دیروز از شاتل زنگ زدن واسه خط داداشم کلی منت کشیدن که تورو خدا بیا تمدید کن گفتم عمراااااا اون زمانی که ملت رو محدود میکردی میگفتی اصلا محدودیتی وجود نداره باید فکر اینجاشو میکردی
    کفر طرفو دراوردم هرکی که قبلا خودم فرستاده بودم شاتل، خودم از شاتل دراوردم

اگه به حرف زدنه که همه میتونن مشترکشون رو محدود کنن بعد زنگ بزنن علت نارضایتشون رو بپرسن در نهایت هم بگن همینه که هست! این فقط یک حرکت نمادین هست شرکت اگه هنری میداشت شرایط سرویس بلک لیستش رو اعلام میکرد که مشترکین تکلیفشون معلوم باشه
    Last edited by ELDORAMO; 22-05-2012 at 09:02.

12. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اقا یه سوال داشتم
    من یکی از دوستام چند تا کوجه از ما فاصله داره و 2 ساله شاتل داره سرویس 256 نا محدود و میگه شب تا صبح و کل همیشه دانلود میکرده.و سرعت دانلودش هم 100 بوده.
    حالا به نظر شما من بگیرم قانون Fair Use و این چرت و پرتا روم اجرا نمیشه؟چون خیلی دانلود دارم منم

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

من رسما از مدیر مدبر و هر بزرگواری که دسترسی داره خواهش میکنم نظر سنجی از اون بالا برش دارن
    دارم شبا با سرعت 6 ک وب میگردم موقعی که با این سرعت اون نظر سنجی لود میشه داغون میشم
    من نمیدونم کی زده عالی هااااا کی؟ هر کی بوده اعلام کنه خودم دهنش فلفل بریزم
    آقا برش نمیداری فعالش کن یه خیلی بد بزنم حداقل یه کاری کرده باشم
    راستی قول شرف میدم سرویسم تموم شه همچین فسخ کنم همچین بکنم که هیچ کسی نکرده باشه واسه منت کشی هم بزنگه فحشش میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •