آقا مثل اینکه سرعت شبانه اسمی شده... ربطی هم به میزان دانلود نداره... من شبانه دانلود نمیکنم ولی سرعتم حدود 50-60 کیلوبایت میچرخه.... قبلا خیلی بالاتر بود...
آقا مثل اینکه سرعت شبانه اسمی شده... ربطی هم به میزان دانلود نداره... من شبانه دانلود نمیکنم ولی سرعتم حدود 50-60 کیلوبایت میچرخه.... قبلا خیلی بالاتر بود...
با یه اسکریپت قطع و وصلش میکنم حدود 5 ثانیه طول میکشه نیازی هم نیست که سخت افزاری قطع و وصل بشه تازه براش Hotkey هم گذاشتم وقتی alt+Ctrl+ + رو میزنم مودم ریکانکت میشه
از DNS های گوگل استفاده کن خیلی بهتره هم از این مشکلات پیش نمیاد و اینکه بعضی وقتا آدرس بعضی سایتهای خارجی رو که میزنی باز نمیکنه
کاش اسمی بود من دیشب سرعتم با 1 مگ 50 کیلوبایت بود
بهترین dns اینه :
217.218.127.127
Sent from my GT-I9300
اینجوریاس اونم الان .
![]()
آقا یه سوال. من خطم رو زنگ زدم رو 4مگ پروقایل گیم بستن. حالا یه هفتست خودشون همینطور تغییرش میدن. یه بار 9 میزارن، یه بار 8. واسه شما هم اینطوریه؟
این DNS های ایرانی مزیتشون اینه که پینگشون خیلی کمه البته به نظر من ایراد نداره صفحه 150 میلی ثانیه دیرتر باز بشه
ولی بدیشون اینه که بعضی سایتهای خارجی رو باز نمیکنن البته این مشکل هم نادره و خیلی کم پیش میاد
نه واسه من ثابته خطتون نویز نداره ؟
یه عکس از Status مودمتون بذارید تا من و دوستان بیشتر راهنماییتون کنیم
Last edited by lamp23; 09-09-2014 at 13:49.
اصلن چیز عجبی نیس...تو حالت عادی پارس تایم اوت نداره و از این لحاظ کیفیت متوسطی داره....
اینم یه پینگ 200 تایی همین الان...البته بعضی وقتا بعد از ظهرا یه مقدار تایم اوت داره.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفقا پارس از سرور خارج سرعتش چه جوریه؟
این دی ان اس واسم خیلی خوبه هم خاجی خوب باز میکنه هم ایرانی
Sent from my GT-I9300
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)