ببخشید یه سوال بی ربط
مگه برای کارشناسی تا 10 ترم معافیت نمیدن؟؟
من ترم 9 ام (پیام نور)، واحدهای زیادی مونده که باید پاس کنم. شرایط خاصی داره که بتونم تا ترم 11 معافیت تحصیلی بگیرم؟؟
راحت معافیت میدن یا شرایط خاصی داره؟؟؟
ببخشید یه سوال بی ربط
مگه برای کارشناسی تا 10 ترم معافیت نمیدن؟؟
من ترم 9 ام (پیام نور)، واحدهای زیادی مونده که باید پاس کنم. شرایط خاصی داره که بتونم تا ترم 11 معافیت تحصیلی بگیرم؟؟
راحت معافیت میدن یا شرایط خاصی داره؟؟؟
سلام
با تمدید من موافقت شد
دوستان سهمیه های امریه جدید کی اعلام میشه کسی میدونه؟؟ میخام برم اتشنشانی .واسه امسال پر شده واسه سال دیگه کی اعلام میکنند؟
- - - Updated - - -
دوستان سهمیه های امریه جدید کی اعلام میشه کسی میدونه؟؟ میخام برم اتشنشانی .واسه امسال پر شده واسه سال دیگه کی اعلام میکنند؟
خودت تمدید کردی یا رفتی پلیس+10?
من میخام بعد آموزشی از قرارگاه سپاه که نزدیک خونمون هست پذیرش بگیرم که یگان اونجا بیفتم و بقیه خدمتم اونجا باشم کارت بسیج فعال هم ندارم متاسفانه فقط یکی از
دوستانم توی اون پادگان سپاه تازه استخدام شده و قسمت اداری هست بهش گفتم گفت سرباز میگیرن سپاه و بعدش زیر دست خودم میتونی باشی
کسی دوستان تا حالا پذیرش گرفته از پادگان سپاه ؟ چون کارت فعال بسیج ندارم نمیدونم پذیرش بشم یا نه
لیست ارگانها و سازمانهای امریه دهنده توی نت هست
در مورد کسری هم بگم که هیچ ذبطی به اونجایی که امریه گرفتین نداره , امریه شما از طرف ارتش یا سپاه صادر میشه و سازمان امریه دهنده دخالتی تو این امر نداره
اگرم میگن کسری نمیدن دروغ میگن که شما دنبالش نری و بیست و چهار ماه ازت کار بکشن ...
آموزشی رو هم باید برید ...
من سرباز امریه سازمان آتش نشانی تهران هستم
امسال پر شده , اما اردیبهشت سال بعد سرباز جذب میکنند ...
جای زیاد جالبی هم نیست . تا جایی که بتونن ازتون کار میکشن ...
ولی به هر حال از محیط نظامی و پادگان و پوتین پویشیدن بهتره![]()
دوستان سوالی هم داشتم
من برای کسری ایثارگری اقدام کردم
پدرم پدافند هوایی بود ...
مدارکشو ارسال کردم .میخواستم بدونم کی جوابش میاد؟؟؟
اهان یعنی داداش االان که آذره من میتونم بهشون بگم که واسه اردیبهشت اسممو ثبت کنم؟یا الان بنظرت برم اموزشی بهتره بعدش ک برگردم واسه امریه اش اقدام کنم؟![]()
اگر کسی در مورد امریه جهاد اطلاعی داره لطفا راهنمایی بفرمائید، سهمیه منظورم هست
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)