دوست عزیز راه حل ساده هست برید دنبال امریه، هم از استرس خلاص میشید هم از پادگان
دوست عزیز راه حل ساده هست برید دنبال امریه، هم از استرس خلاص میشید هم از پادگان
شما دقیقا تا همون اوایل 95 فرصت ارسال دفترچه دارید تا اون موقع تاریخ اعزام حتما آبان یا دی هست بنابر این برای کنکور وقت دارید در ضمن اگر هم شهریور بشه میتونید راحت تمدید کنید تا آبان
بار اول دلیل موجه نمیخواد بهش میگن تمدید بدون معاذیر
من با یکبار تمدید 4 ماه تمدید کردم از پلیس 10
Last edited by atp22; 12-12-2016 at 13:48.
امریه بهم میدن حالا اگه دنبالش باشم ؟ چون پارتی که ندارم البته 6 ماه هم کسری برای جبهه دارم از امریه کم میکنن ؟ یا فقط برای خدمته ؟
اگه امریه بگیری آموزشی که باید بری درسته ؟
جواب تمدید چی شد میشه یا نه؟
سلام
برای من هنوز نیومده به احتمال زیاد فردا یا پس فردا
دوستان غایب بیان بگن این رجز خونی برای دستگیری سربازای غایب این بار هم صرفا برا ترسوندن بود، یا واقعی بود و کسی تالا باهاش مواجه شده؟
با کسری که شما دارید شاید امریه خوب نباشه واستون، فکر کنم 3 ماه رو بیشتر قبول نمیکنند.
بله امریه آموزشی داره اما آموزشی هاش ممکنه سپاه باشید، بیشتر امریه ها پادگان خاتمی یزد هستند که مال سپاه هست پادگان خیلی خوبی هست بقیه هم اکثرا هم پادگان های خاص و مجهزی هستند که با توجه به اصول منطقی به سرباز ها هم احترام میگذارند. از جهت آموزشی مشکلی نیست 2 ماه نه چندان سخت هست بعدش راحت هستید. به نظر من که می ارزه چون بعدش پادگان نیست ولی کلا همه امریه ها 24 ماه تمام هستند بعضی ها هم تعهد دارند و کمی بیشتر هستند.
سلام دوستان، من دو تا سوال داشتم ازتون:
1- من 1 اسفند اعزامم، اگر بخوام بیفتم به ارتش نیروی زمینی شهرمون باید از الان اقدام کنم یا وقتی تو آموزشی هستم؟
2- برای اینکه ارتش بیفتم مراحل کار چطوریه کلا؟ باید پارتی داشته باشم؟ آیا این کار قانونینه؟ و طرف بهم یک برگه ای چیزی میده یا کلا خودشون زیرخاکی عمل میکنن؟
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)