تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3790 از 4428 اولاول ... 279032903690374037803786378737883789379037913792379337943800384038904290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,891 به 37,900 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

والا منکه زنگ زدمو گفتش باید حضوری بیای !

به فدای سرم !! همون جا سمج میشم که درخواست رو سریع بفرستین!!

بعدم زنگ به مخابراتو، تخلیه کامل !

فقط امیدوارم به همین راحتی باشه ! فک کن 1 روزه تخلیه پورت شم!! عمرن
    نگاه کن تخلیه خط عملا کمتر از نیم ساعت کار داره پس اگه آشنا داری سریع میتونه برات تخلیه بکنه
    اگه مثل ما آشنا نداری یا مخابرات شهرتون مثل ما مزخرفه که هیچی باید تا 72 ساعت مهلت قانونی صبر بکنی
    پ ن پ:مخابرات استان قم به واحد های mdf بخشنامه داده که تخلیه و رانژه شرکت های خصوصی رو زودتر از 72 ساعت انجام ندند والا جریمه میشند در عوض مال خود مخابرات رو 1 ساعته انجام بدند
    مردونه میخوام یک کتاب بنویسم درباره عجایب مخابرات قم و ریس آن

2. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با این که این مطلب به نفع ما کاربراست، اما من نمی‌تونم این اعداد و ارقام رو زیاد باور کنم. قیمت اینترنت 1مگابایت (؟!!) 3500 برابر ژاپن؟!!! یعنی من بعضی سایت‌های شرکت‌های ADSL ژاپن رو که بخش انگلیسی زبان هم داشتند چک کردم واسه اینترنت 12مگابیت (1.5 مگابایت؟!) هزینه ماهیانه 1800 ین اعلام کرده بود. این تازه به جز هزینه خط تلفنی بود که بابت این سرویس کاربر باید به شرکت مخابرات NTT ژاپن پرداخت می‌کرد. سرجمع هزینه اینترنت برای یک ماه می‌شد حدود 4000 ین. که به پول ایران می‌شه حدود 110 هزار تومن. حالا اینا چطوری به این رقم 120 تومن واسه اینترنت 1مگابایت رسیده بودن من موندم!

به نظرم قیمت اینترنت تو ایران نسبت به متوسط جهانیش حدود 2 برابر تا حداکثر 3 برابره. اونم یه قسمت زیادیش به خاطر انحصار و ناکارآمدی شرکت‌های دولتی مثل زیرساخته.

4. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با این که این مطلب به نفع ما کاربراست، اما من نمی‌تونم این اعداد و ارقام رو زیاد باور کنم. قیمت اینترنت 1مگابایت (؟!!) 3500 برابر ژاپن؟!!! یعنی من بعضی سایت‌های شرکت‌های ADSL ژاپن رو که بخش انگلیسی زبان هم داشتند چک کردم واسه اینترنت 12مگابیت (1.5 مگابایت؟!) هزینه ماهیانه 1800 ین اعلام کرده بود. این تازه به جز هزینه خط تلفنی بود که بابت این سرویس کاربر باید به شرکت مخابرات NTT ژاپن پرداخت می‌کرد. سرجمع هزینه اینترنت برای یک ماه می‌شد حدود 4000 ین. که به پول ایران می‌شه حدود 110 هزار تومن. حالا اینا چطوری به این رقم 120 تومن واسه اینترنت 1مگابایت رسیده بودن من موندم!

به نظرم قیمت اینترنت تو ایران نسبت به متوسط جهانیش حدود 2 برابر تا حداکثر 3 برابره. اونم یه قسمت زیادیش به خاطر انحصار و ناکارآمدی شرکت‌های دولتی مثل زیرساخته.
    بالعکس من تو آمار ایرانش گیر هستم کجای ایران 1 مگابایت رو میدن 400 تومن
    همین الان پارس آنلاین 256 کیلوبایت رو میده 300 تومن که اگه مثلا بخواد 1 مگ رو بخواد بده میشه 1200000 نه 400 تومن

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نگاه کن تخلیه خط عملا کمتر از نیم ساعت کار داره پس اگه آشنا داری سریع میتونه برات تخلیه بکنه
    اگه مثل ما آشنا نداری یا مخابرات شهرتون مثل ما مزخرفه که هیچی باید تا 72 ساعت مهلت قانونی صبر بکنی
    پ ن پ:مخابرات استان قم به واحد های mdf بخشنامه داده که تخلیه و رانژه شرکت های خصوصی رو زودتر از 72 ساعت انجام ندند والا جریمه میشند در عوض مال خود مخابرات رو 1 ساعته انجام بدند
    مردونه میخوام یک کتاب بنویسم درباره عجایب مخابرات قم و ریس آن
    سلام

همین امروز رفتم حضوری درخواست تخلیه پورت دادم

طرفم گفت درخواستتون 3 روز دیگه میره واسه مخابرات !! خب تا وقتی که درخواست نرفته، نمیتونم بگم مخابرات واسم کاری کنه که !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آره بعید هم نیست شاید این سایت یه مقدار پیاز داغ قضیه رو زیاد کرده
    منبع انگلیسی اگه داری ممنون میشم لینک بدی به هر حال بدونیم اونور وضعیت چه طوره بد نیست

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

همین امروز رفتم حضوری درخواست تخلیه پورت دادم

طرفم گفت درخواستتون 3 روز دیگه میره واسه مخابرات !! خب تا وقتی که درخواست نرفته، نمیتونم بگم مخابرات واسم کاری کنه که !!!
    منظورش این بوده که 3 روز دیگه تخلیه میشه
    کاری نداره الان هه آشناتون تو مخابرات بگو درخواست فرستاده یانه اگه گفت نه زنگ بزن تهران تا درخواست بفرستند

9. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از نظر اقتصادی در آمد سرانه ملاکه برای مقایسه ارزونی و گرونی کالا ها و خدمات.
    در ضمن فکر کنم سرویس های نامحدود رو مقایسه کردن.
    به نظر من خیلی از واقعیت دور نیست.

11. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منظورش این بوده که 3 روز دیگه تخلیه میشه
    کاری نداره الان هه آشناتون تو مخابرات بگو درخواست فرستاده یانه اگه گفت نه زنگ بزن تهران تا درخواست بفرستند
    خب اومدی تهران ازم پرسید کی درخواست تخلیه دادید؟ بعد من بگم همین امروز که یارو یه چیزی بهم میگیه ! :|

قطعا هنوز نفرستادن، باید چه جوری راضیش کنم بفرسته ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بالعکس من تو آمار ایرانش گیر هستم کجای ایران 1 مگابایت رو میدن 400 تومن
    همین الان پارس آنلاین 256 کیلوبایت رو میده 300 تومن که اگه مثلا بخواد 1 مگ رو بخواد بده میشه 1200000 نه 400 تومن
    آقا. از کجا این 300 تومن (احتمالاً منظورت 300 هزارتومنه) رو می‌گی واسه 256؟ والا ما که تو شرکت اینترنت 1مگابیت (256کیلوبایت) در ثانیه نامحدود رو می‌گیریم ماهی حدود 200 هزارتومن. آسیاتک رو هم چک کردم سرویس 1مگابیتش با ارزش افزوده می‌شه 205 هزارتومن. 4مگابیت رو هم با ارزش افزوده می‌ده 540 تومن. اینا قیمت سرویس‌هاییه که ضریب اشتراکش 1 به 1 یا نهایت 1 به 2 است.

اگه ضریب اشتراک بره بالا یعنی همون 1 به 8 سازمان تنظیم می‌شه همون سرویس‌های برنزی آسیاتک که قیمت سرویس 4مگابیتش در می‌آد 95 هزارتومن.

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

انقدر که این پارس پینگ و دانلود و ... داغونه کلا چند روز نه اینترنت اومدم و نه دانلودی کردم
    اینه مشتری مداری ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •