تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3790 از 4751 اولاول ... 279032903690374037803786378737883789379037913792379337943800384038904290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,891 به 37,900 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

عزیز بعضی ها میگن یک خانم زنگ می زنه تبریک می گه هدیه گرفتن والا من چند سال شاتل بودم حتا یک سیبیل کلفت زنگ نزد واسم فاتحه بخونه.[/QUOTE]

شاتل پارسال هم بمن زنگ زد هدیه امم گرفتم شما چرا زنگ نزدی به واحد فروش ؟؟ سرویس تون چیه ؟

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان اصفهانی که از شاتل استفاده می کنند میشه لطف کنید یک تست از پینگ خودتون اینجا بگذارید؟؟؟پ
    ممنون

3. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

سلام نه دیگه توجه نکردی ااین یعنی شاتل انقدر بزرگه و قدرت داره که تمام شرکتها تو مسیرش راه میرن اگر کسی هم نخواد تقلید کنه سوت میشه مثله لایزر .....
    با چک کردن فروم ها فهمیدم دیر و زود تمام شرکت ها قوانین شاتل را پیاده میکنن چه 6 ماه چه 1سال این درس برای بزرگ کردن شرکتشونه که از شاتل یاد میگرن
    نتیجه ی بعدی اینه که حتی اگر از شرکت شاتل هم برید باز باید با قوانین شاتل دست و پنجه نرم کنید حالا یا تو خود شاتل یا تو پارس آنلاین یا ......... پس منم که از شاتل راضیم دیگه از این به بعد هم باهاش میمونم ..

سلام
    به نظرتون احترام میگذارم. ولی این جور برداشتها نشون میده که وقتی شرکتها بخوان قانون رو دور بزنند دست به یکی میکنند و مشترک هم اینجا ضرر میکنه ونه شرکتها (با همین روشه که الان هر چیزی رو توی بازار میخوای بخری قیمتش با هفته ی پیش فرق کرده و گرون تر شده)
    البته این قانون محدودیتی که توی شاتل هست عمرا توی هیچ شرکت دیگه ای پیدا نمیکنی (هیچ شرکتی سرعت 3 کیلوبایت در شب رو سرعت استاندارد و واقعی اعلام نکرده و نمیکنه)

5. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عزیز بعضی ها میگن یک خانم زنگ می زنه تبریک می گه هدیه گرفتن والا من چند سال شاتل بودم حتا یک سیبیل کلفت زنگ نزد واسم فاتحه بخونه.

شاتل پارسال هم بمن زنگ زد هدیه امم گرفتم شما چرا زنگ نزدی به واحد فروش ؟؟ سرویس تون چیه ؟[/QUOTE]
    سال قبل تولدم زنگ نزدن من خودم زنگ زدم گفتم 3گیگ ترافیک رایگان میخوام
    بعد یه خانمه زنگید تبریک گفتیدش بعد هدیه رو 12 شب کوبوند به حساب adsl ام

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیز بعضی ها میگن یک خانم زنگ می زنه تبریک می گه هدیه گرفتن والا من چند سال شاتل بودم حتا یک سیبیل کلفت زنگ نزد واسم فاتحه بخونه.

شاتل پارسال هم بمن زنگ زد هدیه امم گرفتم شما چرا زنگ نزدی به واحد فروش ؟؟ سرویس تون چیه ؟[/QUOTE]

هستی جان سرویس اکو ۵۱۲ . اصولا منت کشی تو ذات من نیست اما چند بار برای شکایت از محدودیت تماس گرفتم. یک بار به این موضوع اشاره کردم که ۵ سال است مشترک شما هستم این چه طرز رفتار است. گفتند پیگیری میکنیم خبری نشد . چون مشکل من محدودیت شبانه به مدت ۵ ماه مداوم بود پیگیر نشدم. مشخص بود یک کاغذ جلویشان بود از روی ان می خواندند جواب های تکراری وعده سرخرمن چند هفته دیگر هم صبر کنید. حتی ترکیب کلمات مشابه.
    می گفتم کی از محدودیت در میام مگفتن نمیدونیم نرم افزار می دونه . گفتم نرم افزار تو کامپیوتر است که زیر دست شماست. ببین به من بگو .می گفت نمی تونم . گغتم گوشی رو به کسی بده که بلد باشه.می گفت نمیشه. اخرش بعد از کلی بحث به این نتیجه می رسیدیم که شاتل چیزی به اسم محدودیت نداره!!!

8. 2 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هستی جان سرویس اکو ۵۱۲ . اصولا منت کشی تو ذات من نیست اما چند بار برای شکایت از محدودیت تماس گرفتم. یک بار به این موضوع اشاره کردم که ۵ سال است مشترک شما هستم این چه طرز رفتار است. گفتند پیگیری میکنیم خبری نشد . چون مشکل من محدودیت شبانه به مدت ۵ ماه مداوم بود پیگیر نشدم. مشخص بود یک کاغذ جلویشان بود از روی ان می خواندند جواب های تکراری وعده سرخرمن چند هفته دیگر هم صبر کنید. حتی ترکیب کلمات مشابه.
    می گفتم کی از محدودیت در میام مگفتن نمیدونیم نرم افزار می دونه . گفتم نرم افزار تو کامپیوتر است که زیر دست شماست. ببین به من بگو .می گفت نمی تونم . گغتم گوشی رو به کسی بده که بلد باشه.می گفت نمیشه. اخرش بعد از کلی بحث به این نتیجه می رسیدیم که شاتل چیزی به اسم محدودیت نداره!!!

داره خودمونی میشه trusted's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا Art-128 داشتم که بعد از نامحدود شدنش اصلا ازش راضی نبودم هم سرعتش اومد پایین هم هی محدود می شدم
    حالا از اول اردیبهشت تغییر دادم به Eco-512 که موقع تغییر قرار داد مخصوصا پرسیدم که Eco آدم دیگه محدود نمی شه؟ گفتن نه و حداقل سرعتم 50Kb هست حتی شبا!!!
    حالا 2تا سوال دارم:
    1. من 1 روز اصلا خونه نبودم از صبح تا عصر ولی pc و modem روشن بود ولی دانلود نمی کرد, اومدم خونه گزارش گرفتم زده بود یه چیزی بین 500-700 MB دانلود!!! زنگ زدم پشتیبانی یه بی سواد بهم اوفتاد هی من من کرد آخرم گفت modem روشن بوده و modem روشن خودشم مصرف می کنه! بهش می گم آخه 500MB!!!! اونم هی همون جمله رو تکرار کرد.
    می خوام بدونم برا کسه دیگم اتفاق افتاده؟ یعنی شاتل ترافیک می دزده؟

2. هفته اول سرعت دانلود شبانم خوب بود ولی الان یه هفته یه هفته و نیمه که سرعت افتزاحه. شانس بیارم 2-3 دقیقه میره رو 6. بقیشم که همش زیره 6! پشتیبانیم می گه طبیعیه و طبق قرارداد از 6 به بالا قابل قبوله. می خواستم ببینم این دفه تو Eco غیرعلنی محدودم کردن؟ و آیا راهی هست برای دانلود شبانه با همون سرعت 40-50؟ مثلا دانلود نامنظم؟
    1. وقتی مودم شما روشن باشه یعنی به شبکه شاتل وصله و یه مقدار Send,Recive داره (در حد کیلوبایت) ، اینکه شما صبح رفتی و تا عصر دیدید که این مقدار ترافیک مصرف شده خیلی عوامل می تونه باعثش شده باشه
    با توجه به اینکه کامپیوتر شما هم روشن بوده شاید نرم افزاری یا آنتی ویروسی خودشون آپدیت کرده ، شاید تورنت داشته باشی که خودش هم ارسال داره و هم دریافت ، شاید سیستمت ویروسی باشه که باغث بشه پهنای باندت در حال استفاده بشه و از ترافیکت کسر بشه اگر هم مودمت وایرلس باشه که ممکنه کسی از وایرلست استفاده کرده باشه و شاید کسی پشت سیستمت نشسته و استفاده کرده و خیلی عوامل دیگه ...

2. شما قبلش چقدر دانلود کردی؟ می تونی از ترافیک رایگان استفاده شده این ماه و ماه قبلت بزاری ؟ احتمالا سرویستو با مشترکای مثل خودت شیـــر کردن ، میزان ترافیک مصرفی رایگانتو بزار ببینیم

توی روز سرعت شما خوبه و فقط شبها مشکلی داری؟ سرعت روزت چقدره؟ و الان شبها چقدره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها ، من احتمالا از شاتل یه ساله سرویس بگیرم
    میشه کسی بهم توضیح بده که فرق اینا چیه:
    1-
    ART 6 بگیرم با این مشخصات:
    سرعت دریافت 512 سرعت آپلود 256 ترافیک نامحدود با قیمت 93 تومن
    2-
    ECO512
    سرعتها مثل همون ، ترافیک 15 گیگ و با قیمت ۱۱۴٫۹۰۰
    --------------------------------------------
    برام عجیبه با اینکه Eco باید اقتصادی باشه ولی انگار گرون تره؟

ممنون میشم اگه کسی بهم توضیح بده که اینا چیه... اگر اوکی بشه تو هفته ی آینده برم دنبالش

پیش پیش ممنون

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    بچه ها جدیدا اتفاقی افتاده ؟ من art 3 دارم تا چند روز پیش لینک مستقیم دانلود میکردم حدود 100 کیلوبایت سرعت میداد.
    جدیدا دیگه از 60 بالاتر نمیره. پینگم هم بدتر شده تو بازیا.

جریان چیه ؟ پهنای باند رو بستن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آره میگن شیرینگه محدودیت نیست !
    من اون موقع ها که منم سرعتم کم میشدم اونم بخاطر مصرف زیاد شبانه دیگه اصلا دانلود نمیکردم تا 1هفته درست میشد... برای شما مشکل شبانه است ؟؟ من تو روز سرعتم خوب بودا

---------- Post added at 08:42 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------

سلام
    به نظرتون احترام میگذارم. ولی این جور برداشتها نشون میده که وقتی شرکتها بخوان قانون رو دور بزنند دست به یکی میکنند و مشترک هم اینجا ضرر میکنه ونه شرکتها (با همین روشه که الان هر چیزی رو توی بازار میخوای بخری قیمتش با هفته ی پیش فرق کرده و گرون تر شده)
    البته این قانون محدودیتی که توی شاتل هست عمرا توی هیچ شرکت دیگه ای پیدا نمیکنی (هیچ شرکتی سرعت 3 کیلوبایت در شب رو سرعت استاندارد و واقعی اعلام نکرده و نمیکنه)
    مرسی...
    منم میدونم به ضرر ماست ولی من تمام راه ها را امتحان کردم آخرشم اعلام شد هیچ چیزی غیرقانونی نیست طبق قوانین سازمان تنظیمات و مقررات وقتی اونا این و بگن ...
    چرا اصرار داری فقط شاتل ببین من دوستام پارس دارم دقیقا مشکل ماها را دارند البته به تازگیا مطمئن باش به زودی به تمام شرکت ها منتقل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •