من اوني هستم که خوشحالم با تو هستم و هستن من در هستي تو هست تو همه چيز من هستي تو هستي من هستي و دوست دارم که هستم چون هستي وبي هستي تو هستن به چه درد من ميخوره ودر نهايت خوشحالم که هستي
من اوني هستم که خوشحالم با تو هستم و هستن من در هستي تو هست تو همه چيز من هستي تو هستي من هستي و دوست دارم که هستم چون هستي وبي هستي تو هستن به چه درد من ميخوره ودر نهايت خوشحالم که هستي
Yek ruz be yek tork megan ba hamid va farid jomle besaz:mige shoma vaqti ba hamid chand nafarid?
يه مورچه داشته يه دونه برنج رو ميبرده، بهش ميگن اين چيه؟ ميگه: حميد؟ (آگهي تبرك رو كه يادتونه)
هر که خوبي کرد زجرش ميدهند هر که زشتي کرد اجرش ميدهند باستان کاران تباني کرده اند عشق را هم باستاني کرده اند هرچه انسانها طلايي تر شدند عشق ها هم موميايي تر شدند اندک اندک عشق بازان کم شدند نسلي از بوزينگان آدم شدند
وقتي چنگيز به ايران حمله كرد در سخنرانيش گفت: Ching K...ching SMS Lpching يعني: .... تو لپ كسي كه اساماس جديد داشته باشه و براي ما نفرسته
يه شب يه نفر (آخر بچه مثبت) داشته به آسمان نگاه ميکرده، ميبينه ستارهها چشمک ميزنند، سرشو ميندازه پايين و ميگه: استغفرالله
آری آغاز دوست داشتن اســــت، گر چه پايان راه ناپيداست من به پايان دگر نينديشم، كه هـــمين دوست داشتن زيباست
Ye ruz do ta tork savare taxi(pejo) mishan. yekishun be ranande mige ye navar bezar hal konim. ranande behesh mige khodet az tu dashpord ye navar entekhab kon. torke tuye dashpord beyne kolli navar kaset ye navar video peyda mikone va harchi say mikone un ro tuye zabte pejo bezare nemitune. dustesh ta ino mibine mizane poshte kallash va mige: khenge in navar male TEREYLIE na PEJO
ناظم مدرسه: «سعيد! چرا دير به مدرسه آمدي؟» سعيد: «اجازه! دو نفر سر پولي كه گم شده بود دعوا ميكردند، من ايستادم آنجا.» ناظم: «دعواي آنها چه ربطي به تو داشت؟» سعيد: «آخر پول زير پاي من بود.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)