منم برای سومین بار با چیت تمومش کردم ولی دیگه خسته کننده شده ،من یه زمانی تا دیالوگاشم حفظ بودم تا اینکه از سه شنبه هفته پیش شروع کردم و دیشب نموم خستم کرده بود
منم برای سومین بار با چیت تمومش کردم ولی دیگه خسته کننده شده ،من یه زمانی تا دیالوگاشم حفظ بودم تا اینکه از سه شنبه هفته پیش شروع کردم و دیشب نموم خستم کرده بود
راستی اینم سیو قبلیمه، کامله اونایی که سیو کامل بازی رو میخوان این خوب چیزی هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چند بار تلاش کردم که بگیرمش اما انگار خرابه. میگه پیدا نشد. میشه دوباره آپ کنی؟
آره منم 2 ساله پاکش نکردم و فکر پاککردنش هم تو ذهنم نیومده تو این 2 سالحیفش نبود؟بهت پیشنهاد میدم بری یکی دیگه بخری
من که هنوز پاکش نکردم
mer30000000000
نه frnshجان لازم نیست خودم تمومش کردم مرسی
آقا این دختره Helena با کدوم رستوران حال میکنه
بد جوری رفته رو اعصابم
رستورانی نیست که دختر ازش خوشش بیا شما باید توجه کنی چی میخواد؟آقا این دختره Helena با کدوم رستوران حال میکنه
بد جوری رفته رو اعصابم
مثلا dancing باید ببری کلوپ و براش برقصی
eating-drink میشه رستوران
یا اینکه have some fun یا اینجور چیزا بنویسه باید با ماشینت بگردونیش و زیاد تند نری و تصادف نکنی. . .
راستشو بخوای منم کاملا نرفتم بازی رو . البته تازه آخرین مرحلش رفتما ولی بعدا فهمیدم که هزار دوست دختر میشه پیدا کرد توی این بازی من فقط دوتاشو پیدا کردم( همون قلب قرمزها توی نقشه رو میگم )
نه 1000 تا نمیشهراستشو بخوای منم کاملا نرفتم بازی رو . البته تازه آخرین مرحلش رفتما ولی بعدا فهمیدم که هزار دوست دختر میشه پیدا کرد توی این بازی من فقط دوتاشو پیدا کردم( همون قلب قرمزها توی نقشه رو میگم )
خیلی محدود هستش و در کل چیزی به جز سردرد نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)