این کانتری که شما خریدی برای ساخت سرور تو گیمنته
ولی این دستورات رو بزن ضرری نداره
Bot_add_ct
bot_add_t
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
این کانتری که شما خریدی برای ساخت سرور تو گیمنته
ولی این دستورات رو بزن ضرری نداره
Bot_add_ct
bot_add_t
این سرور کار نکرد حتما با استفاده ازhldsدرستس کردی اگه می خوای سرور بسازی به ای ای دی برو:
agostion_anotherway
چند تا سوال شاید مسخره!!!
n1 و camp یعنی چی؟!!!!
اون روزهاي اول هر چي سئوال ميكردم، كسي جواب نميداد. از آخر خودم فهميدم:
بذاريد اين دوستمون رو راهنمايي كنم
Camp به كساني ميگن كه از cheat و تقلب در بازي استفاده ميكنن و مثلا Aim ميزنن. ميگن Camp نكن يعني چي؟ يعني اينكه از Cheat استفاده نكن!
N1 هم به كساني ميگن كه يه جا قايم ميشن تا يكي از جلوشون رد شه، بعد طرف رو ناكار ميكنه. به اين ميگن نامردي محضولي تو اين كار رو نكن. يعني يه جا وا نستا تا اونا دنبالت بيان. برو حمله كن.
فكر كنم به جوابت رسيده باشي ديگه.
شوخي كردم يه وقت فكر نكني جواب بالا درسته ها...داشتم باهات شوخي ميكردم:
camp يعني اين كه شما بري پشت يه جعبه منتظر يك دشمن باشي تا بياد اون بنده خدا هم شما رو نبينه و تو بري به نامردي از پشت بزني. يا اينكه مثلا تا آخر بازي بري يه جايي قايم شي كه كسي پيدات نتونه.
N1 هم به كسي ميگن كه توي اون دور، خيلي كارش درست بوده. مثلا خيلي آدم كشته. فقط توي اون دور. مثلا فرض كن از تيم كانترها فقط يكي مونده و از تروريست ها 10 نفر باقي موندن. حالا اين آقاي پليس، ميره همه رو ميزنه و ميكشه و يا بمب رو خنثي ميكنه كه در كل باعث ميشه تيم كانتر ها برنده بشن و اون دور رو ببرند. در اين صورت، به اون يارو ميگن قهرمان يا n1 يا Number 1 يا نفر اول بازي.
و تروريست ها كه لجشون گرفته، به اون ميگن Cheater يعني متقلب. آخه كسي نميتونه 10 نفر رو پشت سر هم بزنه اگر من هم بودم همينو ميگفتم.
Last edited by smahdis; 26-05-2008 at 17:26.
سلام
من یه مپ واسه کانتر سورس دانلود کردم ولی نمیدونم چه جوری استفاده کنم ریختم تو پوشه مپ ولی کار نمیکنه.لطفا راهنمایی کنید
توی یک سرور که داشتم بازی میکردم بازیتون رو دیدم.خیلی خوب بود ولی شما رو به استفاده از چیت کد متهم کردن.آیا صحت داره؟
من خودم بازی میکنم بدون چیت
اما تو سرور ها کسانی هستند که وقتی head میشن میگن چیت زدی که به حرف اونا گوش نمیکنم
در ضمن اگه من چیت زده بودم ادمین می فهمید
به نظر مپي كه دانلود كرديد رو دوباره از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كنيد ببينيد چي ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)