تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 827 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض نتايج ليگ اول فرانسه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تكليف جباري امروز مشخص مي‌شود

تكليف مجتبي جباري براي ملحق شدن به تيم پرسپوليس امروز مشخص مي‌شود.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مسئولان باشگاه پرسپوليس اعلام كرده‌اند كه تكليف مجتبي جباري هافبك فصل قبل استقلال تهران تا فردا مشخص خواهد شد.
    پيش از اين خبرهايي مبني بر توافق دوباره جباري و مسئولان تيم استقلال تهران وجود داشت، ,ولي همچنان از توافقات قطعي خبري در دست نيست.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض پول فيفا را خرج فوتبال مي كنيم

فدراسيون فوتبال در انتخاب كادرفني تيم ملي هيچ دخالتي نداشته است.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ كيومرث هاشمي سرپرست فدراسيون فوتبال در جلسه مطبوعاتي امروز ضمن بيان اين مطلب گفت: فدراسيون فوتبال طبق قوانين فيفا مي تواند سرپرست تيم ملي را انتخاب كند، اما سرپرست فعلي تيم ملي بدون دخالت فدراسيون و با نظر مستقيم سرمربي انتخاب شده است.
    وي همچنين درباره مسائل مربوط به اساسنامه فدراسيون فوتبال گفت: طبق پيشنهاد فيفا قرار است كه 46 تيم آسيايي عضو فيفا اساسنامه پيشنهادي خود را براي فيفا بفرستند تا الگويي هماهنگ براي اساسنامه فدراسيون هاي تيم هاي آسيايي مشخص شود.
    وي با اعلام اين مطلب كه تنها سه كشور افغانستان، لائوس و فيليپين تاكنون اساسنامه هاي خود را تحويل فيفا داده اند افزود: 13 كشور ديگر كه استراليا هم در بين آنها است مراحل نهايي تدوين اين اساسنامه پيشنهادي را مي گذرانند ولي بقيه كشورها كه تيمهاي مطرح آسيا را نيز شامل مي شوند، هنوز اقدامي انجام نداده اند. وي ادامه داد: فيفا براي انجام اين امر تا آخر خرداد به فدراسيون هاي عضو فرصت داده بود كه با وضعيت موجود اين فرصت را تا دي ماه تمديد كرده است.
    هاشمي در بخشي از صحبت هايش به شايعات مربوط به مسئولان سابق فدراسيون اشاره كرد و گفت: من تاكنون هيچ صحبتي مبني بر موضع گيري آقاي دادكان و همكاران ايشان در برابر فدراسيون فوتبال و مسئولان ورزش كشور نشنيده ام و ضمن تشكر از زحمات ايشان، اعلام مي كنم كه فدراسيون فوتبال همواره روي مشاوره و كمك هاي ايشان حساب مي كند.
    وي در ادامه به ماجراي دوپينگ چند بازيكن تيم ملي اشاره كرد و گفت: طبق مواد 12 و 13 آيين نامه مبارزه با دوپينگ با بازيكناني كه از تست دوپينگ امتناع ورزند و يا نتيجه تست دوپينگ آنها مثبت باشد، برخورد خواهد شد.
    وي ادامه داد: سه لژيونري كه بحث دوپينگ آنها مطرح است فقط در تست دوپينگ حضور نيافتند و بحث امتناع آنها از تست مطرح نيست.
    وي افزود: در حال بررسي مداركي هستيم كه دليل عدم حضور اين بازيكنان را مشخص كند.
    هاشمي همچنين اعلام كرد پول فيفا را به حساب شخصي واريز نكرده و آن را خرج فوتبال مي‌كنيم.
    در ادامه پاسخگويي هاي خود به سوالات خبرنگاران گفت: هنوز پولي كه فدراسيون جهاني فوتبال به ما قول داده بود نرسيده است اما وقتي رسيد پس از اينكه حق‌الزحمه افراد را داديم پول را در راستاي فوتبال خرج مي‌كنيم.
    وي افزود: هنوز دكتر شريف به طور هم زمان در 4 فدراسيون بحث برانگيز است و اين موضوع قطعا مورد بررسي قرار مي‌گيرد. در مورد فوتسال هم بايد بگويم كه ما بازيها را به صورت رفت و برگشت اجرا كرديم تا فوتسال با تكرار و تقويت بيشتري روبرو شود.
    به نظر من حضور تيم استقلال با توجه به عدم رعايت برخي از قوانين درست نبود و بهتر بود كه استقلال را در ميان راه در مسابقات شركت ندهند.
    هاشمي همچنين به رسانه‌هاي گروهي خبر داد كه روساي كميته‌ها را به زودي انتخاب كرده و آنها كارشان را آغاز مي‌كنند.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض لژيونرهاي ايراني، كاپيتانهاي خود را شناختند

سايت اختصاصي بازيهاي بوندسليگا، اسامي كاپيتان‌هاي 18 تيم حاضر در مسابقات فصل آينده را اعلام كرد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ طبق ليست اعلام شده، كاپيتان هانوفر كه وحيد هاشميان در آن توپ مي‌زند آلتين لالا مي‌باشد. كاپيتان هامبورگ كه مهدي مهدوي كيا در آن توپ مي‌زند رافائل ون دروارت است و كاپيتان بايرن مونيخ كه علي كريمي در آن توپ مي‌زند اوليوركان خواهد بود.
    جالب اينكه از جمع 18 تيم حاضر در فصل 7-2006 كاپيتان‌هاي 5 تيم دروازه بان آن تيمها هستند.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض محمد غلامي:از پاس به تيم ملي مي رسم.

پيشرفت براي من در درجه اول اهميت قرار دارد و مطمئنا در پاس به آن چه مي‌خواهم مي‌رسم.
    بعد از اينكه آرش برهاني و محسن بياتي‌نيا دو بازيكن فصل گذشته پاس در خط حمله در پايان فصل از اين باشگاه جدا شدند، كادر فني اين تيم براي خط حمله رو به جوانگرايي آوردند و بازيكناني همچون علي كريمي و لفته حميدي را به جمع خود اضافه كردند. در اين بين محمد غلامي مهاجم جوان فصل گذشته ملوان كه در پنجمين دوره ليگ برتر موفق شد هشت گل براي اين تيم به ثمر برساند و در ديدار استقلال و ملوان در ورزشگاه آزادي بدرخشد و با به ثمر رساندن دو گل و يك پاس گل ملوان را از شكست نجات دهد ،يكي ديگر از جوانان مورد نظر جلالي بود كه سرانجام به اين تيم پيوست. حالا غلامي گلزن، با انگيزه و جوان مي‌خواهد شانس خود را در تيم مدعي جلالي براي قهرماني و حتي آقاي گلي امتحان كند.غلامي در پاس تنها نيست و مربي فصل گذشته‌اش يعني ايراندوست را هم در كنار خود مي‌بيند و تمام اين مسائل به او انگيزه مي‌دهد تا فصلي متفاوت را اين بار در تيمي كه مدعي قهرماني است و كارشناسان حساب ويژه‌اي رويش باز مي‌كنند، امتحان كند.غلامي از پيوستنش به پاس بسيار راضي است و اطمينان دارد كه در خط حمله اين تيم حضوري ثابت خواهد داشت و پاس سكوي پرتابش خواهد بود.
    چه شد كه تصميم گرفتي به پاس بپيوندي؟
    وقتي قرار شد احمدزاده مجددا به ملوان بازگردد و هدايت تيم را در اختيار بگيرد با او صحبت كردم. احمدزاده گفت كه من به تو احتياج دارم و بايد تحت هر شرايطي در ملوان بازي كني مطمئنم كه سال آينده تو چهره بسيار تأثيرگذاري براي ملوان خواهي بود. هرچند كه مي‌خواستم در تهران بازي كنم ولي پيشنهاد احمدزاده را پذيرفتم. اما همه چيز تغيير كرد و احمدزاده به ملوان نيامد من هم تصميم گرفتم تا به تيمي بزرگ بروم تا دوران جديدي را آغاز كنم و پاس بهترين گزينه بود.
    وضعيت قراردادت با پاس چطور است؟
    طي چند روز آينده به تهران مي‌آيم تا قراردادم با پاس را به طور رسمي در هيات فوتبال به ثبت برسانم. در حال حاضر نيز همه چيز تمام شده و توافقات نهايي نيز انجام شده است و حتي قراردادي داخلي هم با يكديگر امضا كرديم.
    تو از پرسپوليس هم پيشنهاد داشتي، چطور شد كه پاس را انتخاب كردي؟
    پاس يك تيم خوب و حرفه‌اي است، براي اينكه تصميم درستي بگيرم با نصرت ايراندوست مربي فعلي پاس و البته شيرزاد مشورت كردم، شرايط پرسپوليس را هم سنجيدم و در نهايت به اين نتيجه رسيدم كه در پاس بهتر پيشرفت مي‌كنم و مي‌توانم به تمام اهدافي كه در سر دارم برسم. در واقع حضور دوستان قديمي‌ام در پاس و روح حرفه‌اي كه اين تيم دارد و هميشه در كورس قهرماني است باعث شد كه پاس را انتخاب كنم.
    ايراندوست درخصوص پيوستنت به پاس، چه چيزي به تو گفت؟
    او هم با من تماس گرفت و سعي كرد مرا به گونه‌اي راهنمايي كند كه تصميم درستي اتخاذ كنم. فكر مي‌كنم تصميم كاملا درستي گرفتم. پاس واقعا شرايط، امكانات، بازيكنان، مربيان و مديران حرفه‌اي دارد و در ليگ برتر هميشه موفق بوده است.
    چقدر اطمينان داري كه در تركيب ثابت پاس قرار بگيري؟
    پاس مهاجمان بسيار خوبي همچون ايمان رزاقي راد، كريمي و لفته حميدي دارد ولي من هميشه به خودم اطمينان دارم. نه اينكه فكر كنيد از خود راضي هستم ولي من هميشه به خودم اطمينان دارم و مطمئنم كه مي‌توانم به عنوان انتخاب دوم و مهاجم دوم در خط حمله پاس حضوري ثابت داشته باشم. اين موضوع را به كادر فني تيم ثابت مي‌كنم و كاري خواهم كرد كه جلالي تحت هر شرايطي به من ميدان دهد. قول مي‌دهم كه با گلزني‌هايم خودم را به او و مجموعه تيم پاس ثابت كنم.رزاقي راد مهاجم بسيار خوبي است و دوست دارم تا در كنار او و ساير مهاجمان پاس رقابتي دوستانه و البته قدرتمندانه داشته باشم.
    فصل قبل براي ملوان چند گل به ثمر رساندي؟
    فصل قبل در ليگ برتر هشت گل و در جام حذفي نيز يك گل براي ملوان به ثمر رساندم.
    و خاطره انگيزترين بازي‌ات براي ملوان كدام بود؟
    قطعا همان ديداري كه مقابل استقلال دو گل به ثمر رساندم و يك پاس گل دادم تا مقابل اين تيم در ورزشگاه آزادي به تساوي برسيم. كار بزرگي انجام داديم و حتي مي‌توانستيم پيروز شويم، قطعا آن ديدار خاطرانگيزترين بازي فصل گذشته‌ام بود.
    چقدر براي پاس در فصل آينده شانس قهرماني قائل هستي؟
    همان طور كه گفتم پاس تيم بزرگي است و هميشه ليگ را به نسبت قهرماني آغاز مي‌كند. من هنوز تمريناتم را با پاس آغاز نكرده‌ام و از شرايط دروني تيم خبر ندارم، به همين خاطر نمي‌توانم به سادگي اظهار نظر كنم ولي هميشه در مورد تيمهاي بزرگ يك مساله ثابت است.
    چه مساله اي؟
    به هر حال تيمهاي بزرگ هميشه براي قهرماني مي‌جنگند و از همان ابتدا تيمشان را براي قهرمان شدن جمع مي‌كنند. در ديداري كه با مسئولان اين تيم داشتم اين قضيه را به خوبي متوجه شدم.
    پاس از نظر كادر فني و بازيكن اين پتانسيل را دارد و مي‌تواند قهرمان بشود، ما را در اين فصل يكي از مدعيان جدي قهرماني بدانيد.
    قطعا بعد از پيوستن به پاس، يكي از اهداف پوشيدن پيراهن تيم ملي است، اين طور نيست؟
    من پاس را انتخاب كردم تا به تيم ملي برسم، همان طور كه گفتم پاس سكوي پرتابم خواهد بود. اهداف بزرگي در سر داريم كه از طريق پاس به آن خواهم رسيد. پيشرفت براي من در درجه اول اهميت قرار دارد و مطمئنا در پاس به آن چه مي‌خواهم مي‌رسم.
    ملوان چرا به اين روز افتاده است؟
    متاسفانه مسئولان استاني و شهرستاني به هيچ عنوان تيم را حمايت نمي‌كنند و من معتقدم كه آنها كم‌كاري مي‌كنند.
    جايگاه ملوان در فصل آينده را چطور ارزيابي مي‌كني؟
    با تمام مشكلاتي كه دارند ولي باز هم من به آنها اميدوارم و مطمئنا جايگاه خوبي به دست خواهند آورد.
    در پايان حرف خاصي باقي نمانده است؟
    اميدوارم به آنچه مي‌خواهم برسم و براي پاس بازيكن مؤثري باشم.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض بالاك:هر روز ارتباطم بهتر مي شود

ميشائيل بالاك كه در فصل جديد ليگ برتر با پيراهن چلسي به ميدان خواهد رفت از روند صعودي موفقيتش در اين تيم متمول راضي به نظر مي رسد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ تيم فوتبال چلسي به همراه كاپيتان تازه وارد ژرمن ها در آمريکا اردوي آماده سازي برپا كرده است كه در بازي تداركاتي اين تيم با ستارگان شيكاگو، بالاك براي اولين بار با پيراهن آبي چلسي به ميدان مي رود.
    كاپيتان ارزنده تيم ملي آلمان در خصوص وضعيتش در اين تيم انگليسي گفت: "خوشحالم از اينكه در بين بزرگاني قرار دارم كه براي رقابت با آنها بايد سخت تلاش كنم. هر روز كه مي گذرد ارتباطم با هم تيمي هايم بهتر شده و دوستي ام با آنها عميق تر مي شود. اميدوارم نماينده شايسته اي براي فوتبال متحول شده آلمان باشم."

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض فان در سار:همه چيز اين فصل مشخص مي شود

ادوين فان درسار شايعه تمديد قرارداد خود با منچستريونايتد را رد كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، سرالكس فرگوسن، سرمربي يونايتد در آغاز تور اخير باشگاه خود به آفريقاي جنوبي اظهار داشت كه قصد دارد يك سال ديگر قرارداد فان درسار را تمديد كند.
    دروازه بان 35 ساله يونايتد نيز تاكيد كرد كه تنها در صورتي كه در اين فصل نيز چون فصل گذشته كه اولين حضور او در اولدترافورد بوده است، بتواند حضوري درخشان داشته باشد قرارداد خود را تمديد خواهد كرد.
    وي در مصاحبه اي در اين خصوص گفت: "در حال حاضر تا سال 2007 يعني يك سال ديگر قرارداد دارم. اخيراً داستان هايي در مورد تمديد قرارداد خود شنيده ام كه بايد بگويم من هيچگونه صحبتي در اين مورد با كسي نداشته ام.
    تنها چيزي كه مي توانم بگويم اين است كه اگر بتوانم چون فصل گذشته عمل كنم، مسلما قرارداد خود را تمديد خواهم كرد و فكر مي كنم كه در آن صورت هم من و هم سرمربي خوشحال و راضي خواهيم بود."

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض كاناوارو:با بازگشت به سري A به يوونتوس بازمي گردم

فابيو كاناوارو مدافع ايتاليايي رئال مادريد اذعان داشت با بازگشت يوونتوس به سري A دوباره به اين تيم ملحق مي شود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كاپيتان تيم ملي ايتاليا در يك مصاحبه با كانال اسكاي از يوونتوس حرف زد و گفت: "خيلي متاسفم كه بانوي پير را ترك كردم، اما مطمئن باشيد بازگشت يووه به سري A برابر با بازگشت من به اين تيم است.
    من 2 سال ارزشمند را در تورينو سپري كردم و در شرايطي اين تيم را ترك نمودم كه ماندن در آن بسيار دشوار بود.
    از ديدن اسكودتو در دستان اينتري ها عصباني هستم. واقعاً خيلي عصباني هستم، ما بازيكنان تلاش مي كنيم تا پيروزي را در ميدان مسابقه به دست آوريم و به عقيده من اين اسكودتو براي هميشه از آن يوونتوس است چون بازيكنان اين تيم آن را به دست آورده اند."

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض كرسپو آزاد شد

هرنان كرسپو در فصل آينده به طور حتم بار ديگر پيراهن يك تيم ايتاليايي را در سري A بر تن خواهد كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ باشگاه چلسي موافقت خود را با آزاد كردن اين مهاجم آرژانتيني اعلام كرده است.
    كرسپو ابتدا به خاطر همسر ايتاليايي اش توانست يك شهروند ايتاليايي شود و حالا اميدوار است تا فصل آينده را بار ديگر در سري A بازي كند.
    كرسپو بارها از بازگشت به ايتاليا ابراز خرسندي كرده و اكنون دو باشگاه ميلان و اينتر درتلاشند تا اين بازيكن را به خدمت بگيرند. روزنامه كوريره دلو اسپورت از توافق اينتر با گلزن آرژانتيني خبر داد و شانس نراتزوري ها را براي استخدام اين بازيكن بسيار زياد نام برد.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض توني به زودي راهي اينتر مي شود

لوكا توني مهاجم ملي پوش فيورنتينا براي رفتن از اين تيم مصمم است و احتمال حضور وي در اينتر بسيار زياد شده است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ درخواست توني براي ترك فيورنتينا و نظر مثبت رسانه هاي گروهي ايتاليا روي خواسته هاي اين گلزن بزرگ اروپا در سال 2006 شرايط را براي حضور وي در اينتر هموار كرده است.
    توني قصد دارد به تيمي ملحق شود كه در ليگ قهرمانان اروپا بازي مي كند و در حال حاضر اينتر براي وي بهترين گزينه است.
    توليو تينتي مدير برنامه توني در ملاقات با ديگو دلاواله رئيس فيورنتينا بار ديگر فرانسه هاي گلزن ويولايي را مطرح كرد و به نظر مي رسد فلورانسي ها هم ديگر تمايلي به حفظ اين بازيكن ندارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •