تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 3347 اولاول ... 2793293693753763773783793803813823833894294798791379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برادر فک کنم شما فک میکنید که فقط خودتون adsl دارین ..مبارکه :|
    شمایی که 2-3 گیگ دانلود کردی خب به دانلود نیازی نداری هموطن ...من خودم هر روز باید سریالای جدید و کلی فیلم و موزیک ویدیو و نرم افزار و بازی درخواستی رو دانلود کنم ...چجوری میتونم خسته بشم وقتی دارم درآمد کسب میکنم ازدانلودم؟ وقتی منب درآمدم دانلوده ...شما خسته شدین چون هدفی برای دانلود ندارین ..این از این

کی گفت 3g بهتره ؟ ما هم گفتیم اگه adsl نامحدود بود و کیفیت خوبی داشت هیچکسی سراغ 3g نمیرفت ...نگفتیم؟ صد در صد اگه پیج هارو بخونی گفتیم .اینم ازاین
    خب شما فقط بلدی یکطرفه به موضو نگاه کنی ....برادر از کدوم شرکت سرویس میگیری؟
    اونوقت فکره مایی که خطمون فیبر نوری هست و نمیتونیم بجز مخابرات از جای دیگه سرویس بگیریم رو هم کردیم؟ مگه adsl فقط دست یه شرکته؟
    اگه نمیدونی بدون که مخابرات الان فقط یه مشترکایی که 1 ساله بگیرن دانلود شبانه میده ..اونم از 2 تا 6 صبح ...با اون سرعت دغون که شبا داغون تر میشه بلت ترافیک زیاد!

ملت جوگیر نشدن! ملت کجا اینترنت به این با کیفیتی دیدن؟ اگه ما اینترنت خوب تو دسترسمون بود انقد منتظر 3g می موندیم؟ چرا ؟ خب داداشه من مردم چون نت با کیفیت نداشتن الان اینجوری دارن استفاده میکنن و خوشحالن ..شما رو نمیدونم وضیتتون چه شکلیه! اما باید همه رو در نظر بگیری نه فقط خودت ! شاید شما پول adsl به این گرونی رو داشته باشی ...ولی من نه ! شاید ....

پینگ هم واسه گیمر ها مهمه ... الان شما سرت دانلود 20 کیلو بایت با پینگ پایین رو دوس دارین آیا؟ یجور میگی انگار سرعت دانلود پشمه ! :|
    بعضی حرفها منطقی هست قبول دارم اینکه مخابرات داره زور میگه مخصوصا تو مشهد که هر طرحی میخواد بده
    ولی در مورد بعضی از حرفات
    شما هم داری یک طرفه نگاه میکنی
    من شما رو نمیدونم ولی من خودم هنوز 3g وصل نشده و بچه های که هم اینجا دیدم وصل شده نصف نصف هستن بعضی ها سرعت بالا و رویایی که همه ما تو کفشیم بعضی هام سرعت های معمولی و ضعیف همه اونایی که داره عالی نیست
    و باید منتظر ماند تا وقتی سراسری بشه و ببینم کیفیت اونای که سرعت پایین دارد زیاد میشه یا سرعت بقیه هم میاد پایین
    و همچنین ببینیم قیمت‌ها همینطور خواهد موند یا نه
    و در مورد شما اگه کل درآمد زندگیت از اینترنته انتظار نداشته باش با ماهی کمتر از 150 بتونی کار کنی و بخوای 40 50 خرج کنی و همیشه بنالی از اینترنت
    من کاری ندارم تو دنیا چطور هست دارم واسه ایران میگم با این وضعیت
    با این وضع بازم میگم هر گیگ 400 تومان اونم اون وقت شب خوبه اما مفت نیست دیگه!!!
    و در ضمن میگی کسی که adsl داشته باشه نیازی به 3g نداره شاید من و شما کارمون جوری باشه که همیشه بتونم به نت خونه یا محل کار وصل باشیم اما خیلی ها بیشتر اوقات نیست خونه که میتونن از 3g استفاده کنند پس اینطور فکر کردنم اشتباست
    شما داداش بحثت جداس چون کارت با نت هست
    اما بقیه ماها چی من خودم 40 50 تا سریال دانلود کردم تا حالا 4 5 بیشتر ندیدم
    بعضی از ماها مثل من خودم عادت کردم به دانلود الکی محدودیت هست ولی ما هم یکم...
    در ضمنا قیمت الان برابر هست و من امیدوار قیمت 3g همینطور بمونه که ایرانسل تو GPS هم هنوز به جای قیمت اومد حجم طرح حا رو کم کرد

برادر فک کنم شما فک میکنید که فقط خودتون adsl دارین ..مبارکه :|
    شمایی که 2-3 گیگ دانلود کردی خب به دانلود نیازی نداری هموطن ...من خودم هر روز باید سریالای جدید و کلی فیلم و موزیک ویدیو و نرم افزار و بازی درخواستی رو دانلود کنم ...چجوری میتونم خسته بشم وقتی دارم درآمد کسب میکنم ازدانلودم؟ وقتی منب درآمدم دانلوده ...شما خسته شدین چون هدفی برای دانلود ندارین ..این از این

کی گفت 3g بهتره ؟ ما هم گفتیم اگه adsl نامحدود بود و کیفیت خوبی داشت هیچکسی سراغ 3g نمیرفت ...نگفتیم؟ صد در صد اگه پیج هارو بخونی گفتیم .اینم ازاین
    خب شما فقط بلدی یکطرفه به موضو نگاه کنی ....برادر از کدوم شرکت سرویس میگیری؟
    اونوقت فکره مایی که خطمون فیبر نوری هست و نمیتونیم بجز مخابرات از جای دیگه سرویس بگیریم رو هم کردیم؟ مگه adsl فقط دست یه شرکته؟
    اگه نمیدونی بدون که مخابرات الان فقط یه مشترکایی که 1 ساله بگیرن دانلود شبانه میده ..اونم از 2 تا 6 صبح ...با اون سرعت دغون که شبا داغون تر میشه بلت ترافیک زیاد!

ملت جوگیر نشدن! ملت کجا اینترنت به این با کیفیتی دیدن؟ اگه ما اینترنت خوب تو دسترسمون بود انقد منتظر 3g می موندیم؟ چرا ؟ خب داداشه من مردم چون نت با کیفیت نداشتن الان اینجوری دارن استفاده میکنن و خوشحالن ..شما رو نمیدونم وضیتتون چه شکلیه! اما باید همه رو در نظر بگیری نه فقط خودت ! شاید شما پول adsl به این گرونی رو داشته باشی ...ولی من نه ! شاید ....

پینگ هم واسه گیمر ها مهمه ... الان شما سرت دانلود 20 کیلو بایت با پینگ پایین رو دوس دارین آیا؟ یجور میگی انگار سرعت دانلود پشمه ! :|

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

و در نهایت فهمیدم که این دوستانی که می‌گویند خیلی خوبه و تعریف کردند و تاپیک رو حدود ۴۰۰ صفحه جلو بردند، جوگیر شدند الکی! مرد حسابی این تستهایی که از Speedtest گذاشتی مربوط به روزهای اول راه‌اندازی 3G بوده و معلومه که اولش مسئولین پیازداغ ماجرا رو با افزایش سرعت زیاد می‌کنند من خودم هم اول خوشم اومد ولی جوگیر نشدم میدونستم که اینا اولشه. الان اینا دارند دوباره سرعت‌ها رو در مناطق مختلف میارن پایین الان این تستی که من گرفتم رو ببینید سرعتم کم تر از ADSL مخابراته. کار یه عده رو را انداخته ولی مردم گول نخوریدا! این وضع دائمی نیست شما انتظار معجزه که نباید از مملکت داشته باشی . شده از مخابرات ADSL بگیرید ولی جوگیر نشین! واقعا فکر کردین اگر فرض کنیم حرف یکی از کاربران درچند صفحه قبل همی ترید درست باشه یعنی مخابرات دست سپاه باشه، سپاه میزاره یک شرکت به نام ایرانسل مشتریاشو برداره؟ فضای رقابت حالیشون نمیشه. قدرت مطلق هستند خودشون (خواب خوش زهی خیال باطل )
    عکس از تستی که همین الان گرفتم:

در ضمن اگر فکر کردی الکی گفتم برو به این سایت آمار چند هفته پیش رو با الان مقایسه کن (البته باید گزینه‌ی ۵۰۰ تای آخر رو انتخاب کنی): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همچنین اگر میگی الان سرعتم خوبه حتما جایی رفتی که آنتن نمیداده و ...، باید بهت عرض کنم که در صفحه چهارم ساختمانی هستم که در پوشش کامل 3G قرار داره و کنار پنجره هم هستم و با لپ تاپ تست کردم این نتیجه رو داد. یعنی از نظر آنتن دهی مشکلی ندارم. مطمئن باش اگر هنوز دکل محل شما سرعتش خوبه به این دلیله که دارند کم کم سرعت ها رو توی مناطق مختلف میارن پایین من که الان در تهران هستم تست کردم اینطوری بود کم کم نوبت شما هم می‌رسه عجله نکنی برای جواب دادن به من! از من گفتن بود. خود دانی.
    دوستانی که جوگیر شدند باید یکبار به خارج مراجعه کنند و برن به یک کافی‌نت و سرعت عالی رو تجربه کنند تا هم الکی جوگیر نشن هم بقیه رو گول نزنند (هرچند شنونده باید عاقل باشد).
    حتی اگر فرض کنیم که سرعت بالاخره یه روز خوبه یه روز بد و از شانس شما ساعت بدی رفتی، باید بهت بگم که اگر هم اینطوریه سرعتش خیلی بالا و پایین میشه و ارزش نداره. والا ADSL خیلی بهتره حتی اگر برای مخابرات باشه ... .

3. 2 کاربر از elm10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

تهران- سئول

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

و در نهایت فهمیدم که این دوستانی که می‌گویند خیلی خوبه و تعریف کردند و تاپیک رو حدود ۴۰۰ صفحه جلو بردند، جوگیر شدند الکی! مرد حسابی این تستهایی که از Speedtest گذاشتی مربوط به روزهای اول راه‌اندازی 3G بوده و معلومه که اولش مسئولین پیازداغ ماجرا رو با افزایش سرعت زیاد می‌کنند من خودم هم اول خوشم اومد ولی جوگیر نشدم میدونستم که اینا اولشه. الان اینا دارند دوباره سرعت‌ها رو در مناطق مختلف میارن پایین الان این تستی که من گرفتم رو ببینید سرعتم کم تر از ADSL مخابراته. کار یه عده رو را انداخته ولی مردم گول نخوریدا! این وضع دائمی نیست شما انتظار معجزه که نباید از مملکت داشته باشی . شده از مخابرات ADSL بگیرید ولی جوگیر نشین! واقعا فکر کردین اگر فرض کنیم حرف یکی از کاربران درچند صفحه قبل همی ترید درست باشه یعنی مخابرات دست سپاه باشه، سپاه میزاره یک شرکت به نام ایرانسل مشتریاشو برداره؟ فضای رقابت حالیشون نمیشه. قدرت مطلق هستند خودشون (خواب خوش زهی خیال باطل )

در ضمن اگر فکر کردی الکی گفتم برو به این سایت آمار چند هفته پیش رو با الان مقایسه کن (البته باید گزینه‌ی ۵۰۰ تای آخر رو انتخاب کنی): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همچنین اگر میگی الان سرعتم خوبه حتما جایی رفتی که آنتن نمیداده و ...، باید بهت عرض کنم که در صفحه چهارم ساختمانی هستم که در پوشش کامل 3G قرار داره و کنار پنجره هم هستم و با لپ تاپ تست کردم این نتیجه رو داد. یعنی از نظر آنتن دهی مشکلی ندارم. مطمئن باش اگر هنوز دکل محل شما سرعتش خوبه به این دلیله که دارند کم کم سرعت ها رو توی مناطق مختلف میارن پایین من که الان در تهران هستم تست کردم اینطوری بود کم کم نوبت شما هم می‌رسه عجله نکنی برای جواب دادن به من! از من گفتن بود. خود دانی.
    دوستانی که جوگیر شدند باید یکبار به خارج مراجعه کنند و برن به یک کافی‌نت و سرعت عالی رو تجربه کنند تا هم الکی جوگیر نشن هم بقیه رو گول نزنند (هرچند شنونده باید عاقل باشد).
    حتی اگر فرض کنیم که سرعت بالاخره یه روز خوبه یه روز بد و از شانس شما ساعت بدی رفتی، باید بهت بگم که اگر هم اینطوریه سرعتش خیلی بالا و پایین میشه و ارزش نداره. والا ADSL خیلی بهتره حتی اگر برای مخابرات باشه ... .
    شما کلیپ تست منو ببین .. نگاه کن ببین صفحه رو میکشم پایین تاریخ مال کی هستش !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روز های اول مال من هم 9 مگ بود بعد 1 هفته شد 128..1 هفته هم قطع بود..الانم قطع و وصل میشه..همش بخاطر تست شبکه هست فعلا پشتیبانی ایرانسل هم گفت خیلی مناطق تست شبکه دارن حالا حالاها..اما سرعت فعلی 10-12 مگ هست
    در ضمن 100 % سیستم کابلی بهتر از بیسیم هست در بیشتر مواقع
    Last edited by MOH@ND3S; 17-09-2014 at 23:55.

7. 2 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من هم حدس میزنم چیزی که شما میگی درسته
    ولی حتی شما فرض کن 3جی 512 هم بدن بقیه سرویس دهنده ها همین هم نمیدن! همراه اول رو 256 بسته رایتل هم که پوشش همین الآن از ایرانسل عقب افتاده قیمتش هم که خیلی بالاتره
    در کل یه نتیجه میگیرم: ملت ایران روزی بد بخت شدند که اون خدابیامرز رو بیرون کردن!
    اگه اون خدا بیامرز نرفته بود الآن ما تو همه چیزمون مثل آمریکا بودیم

9. 8 کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

این واسه زمانیه که گرسنه نیستی ..گرسنه باشی کیک رو آروم نمیخوری ..یکی اگه وسط خیابون گیر کرده یه کار مهم با اینترنت داره هم میخواد که سریع کارشو انجام بده
    پست های قبلیم همین رو گفتم ، به درد کسی میخوره که دانلودش پائین باشه ، به عبارتی به این آدم گرسنه نمیگن !
    گرسنه میشه کسی که میخواد زیاد دانلود بزنه !
    مثالی که شما میزنید مثل خیلی از چیزهایی هست که ما میخریم ولی هیچوقت از همه توانمندی ها و قابلیت های اون وسیله بهره نمیگیریم.
    نمیدونم چند بار در سال وسط خیابون به اینترنت فوری احتیاج پیدا میکنیم ! شاید میگفتید برای دانشجوها بهتر بود .
    وسط خیابون با 100 کیلوبایت سرعت هم میشه اون کار فوری رو انجام داد و مطئنم در آینده روی همین حدود بسته میشه .

از نظر من اینترنت مناسب یعنی : اینترنت بدون محدودیت با قیمت منصفانه و سرعت مناسب ( حداقل سرعت 200 و حداکثر هر چی بیشتر بهتر)

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

همین الان:

سرعت آپلود اومده پایین نسبت به قبل...........

12. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

بعضی حرفها منطقی هست قبول دارم اینکه مخابرات داره زور میگه مخصوصا تو مشهد که هر طرحی میخواد بده
    ولی در مورد بعضی از حرفات
    شما هم داری یک طرفه نگاه میکنی
    من شما رو نمیدونم ولی من خودم هنوز 3g وصل نشده و بچه های که هم اینجا دیدم وصل شده نصف نصف هستن بعضی ها سرعت بالا و رویایی که همه ما تو کفشیم بعضی هام سرعت های معمولی و ضعیف همه اونایی که داره عالی نیست
    و باید منتظر ماند تا وقتی سراسری بشه و ببینم کیفیت اونای که سرعت پایین دارد زیاد میشه یا سرعت بقیه هم میاد پایین
    و همچنین ببینیم قیمت‌ها همینطور خواهد موند یا نه
    و در مورد شما اگه کل درآمد زندگیت از اینترنته انتظار نداشته باش با ماهی کمتر از 150 بتونی کار کنی و بخوای 40 50 خرج کنی و همیشه بنالی از اینترنت
    من کاری ندارم تو دنیا چطور هست دارم واسه ایران میگم با این وضعیت
    با این وضع بازم میگم هر گیگ 400 تومان اونم اون وقت شب خوبه اما مفت نیست دیگه!!!
    و در ضمن میگی کسی که adsl داشته باشه نیازی به 3g نداره شاید من و شما کارمون جوری باشه که همیشه بتونم به نت خونه یا محل کار وصل باشیم اما خیلی ها بیشتر اوقات نیست خونه که میتونن از 3g استفاده کنند پس اینطور فکر کردنم اشتباست
    شما داداش بحثت جداس چون کارت با نت هست
    اما بقیه ماها چی من خودم 40 50 تا سریال دانلود کردم تا حالا 4 5 بیشتر ندیدم
    بعضی از ماها مثل من خودم عادت کردم به دانلود الکی محدودیت هست ولی ما هم یکم...
    در ضمنا قیمت الان برابر هست و من امیدوار قیمت 3g همینطور بمونه که ایرانسل تو GPS هم هنوز به جای قیمت اومد حجم طرح حا رو کم کرد
    خب عزیزم منم که دارم میگم ایرانسل خوبه اگه همین سرعت و کیفیت باقی بمونه ..اول مشخص کن با خودت چند چندی؟ من که همین حرفو زدم دقیقا! تو اینی که نقل قول کردی نه اما تو پست های قبل اشاره کردم!
    نوچ همه ی در آمد نه ..فقط بخشی از در آمد ...خب بذار یه مثالی بزنم برات ...یه مثالی که پیش اومد ...چند روز پیش یکی اومد بازی gta رو خواس ..منم گفتم باید دانلود کنم ..سرچ کردم دیدم 1.2 گیگ هستش واسه اندروید ...بعد قیمت رو محاسبه کردم و واسه خودم 4500 در می اومد و گفتم 5 تومن ..یارو کپ کرد گفت مگه بازی پی سیه انقد پول بدم؟ بعد دیگه رفت ...خب منم واقعا سودی نداشت اما خب جلب رضایت مشتری بود یجورایی ... بعد شما میای میگی که باید 150 خرج کنی ..150 خرج کنم که 10 تومن سود داشته باشم؟ نه داداش هیچ سودی از دانلود برام نیس از وقتی محدود شده ..الانم بازی و فیلم میفروشم حاصل دانلوداییه که قبلا با نت نامحدود میکردم ...بقیه ی فیلم هارو هم 4-5 نفر از صبا نت ،نت دارن از اونا میگیرم ...چون اگه خودم دان کنم سودی برام نداره با این گرونی ...پس اشتباه برداشت نکن ..

باز اشتباه برداشت کردی! ما گفتیم کسی که adsl نامحدود داره با سرعت و کیفیت مناسب ..هیچوقت نمیاد برای دانلود از نت گوشی استفاده کنه ...ما همینو گفتیم ..نگفتیم که اگه adsl داشته باشی به نت گوشی احتیاجی نیست!

داداش شما اشتباه داری به عرض ما میرسونی ...واقعا فقط 4-5 تا دیدی؟ این ملتی که من میبینم ...بذا باز مثال بزنم ...تو دانشگاهمون تو اتاق کامپیوتر حداقل 20-30 نفر هر روز پلاسن و از نت دانشگا واسه دانلود فیلم استفاده میکنن ...یا کلا همسایه هامون و خیلی از کسایی که میشناسم کارشون دانلود کردنه ...شما نمیدونم چرا زیاد با دانلود حال نمیکنی؟
    دانلود کردن خیلی لذت بخشه ..اگه سرعت خوبی داشته باشی که دوچندانم میشه ...تو این یکی شما فقط خودتو در نظر گرفتی چون اکثریت مردم لازم دارن که همیشه دانلود داشته باشن ...حالا یکی کمتر یکی بیشتر ...خب کسی که چندتا سریال رو دانلود و دنبال میکنه یا کسی که بجای خرید بازی میره میشینه دانلودش میکنه فک نکنم دانلود الکی باشه ..کلا باید حال بکنی با دانلود ..حال نکنی مثه شما بی انگیزه میشی

قیمت چی برابره؟ توی روز که خب ایرانسل گرون تره ..ولی دانلود شبانه ی ایرانسل بصرفه تره

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

پست های قبلیم همین رو گفتم ، به درد کسی میخوره که دانلودش پائین باشه ، به عبارتی به این آدم گرسنه نمیگن !
    گرسنه میشه کسی که میخواد زیاد دانلود بزنه !
    مثالی که شما میزنید مثل خیلی از چیزهایی هست که ما میخریم ولی هیچوقت از همه توانمندی ها و قابلیت های اون وسیله بهره نمیگیریم.
    نمیدونم چند بار در سال وسط خیابون به اینترنت فوری احتیاج پیدا میکنیم ! شاید میگفتید برای دانشجوها بهتر بود .
    وسط خیابون با 100 کیلوبایت سرعت هم میشه اون کار فوری رو انجام داد و مطئنم در آینده روی همین حدود بسته میشه .

از نظر من اینترنت مناسب یعنی : اینترنت بدون محدودیت با قیمت منصفانه و سرعت مناسب ( حداقل سرعت 200 و حداکثر هر چی بیشتر بهتر)
    دقیقا ...الان جای 3g باید adsl طرح های خوب داشته باشه که ما مجبور نباشیم از ناچاری از نت گوشی واسه دانلود استفاده کنیم
    ولی همونطور که گفتم اینجا هیچ چیزش درست نیست ...هیچ کاری با برنامه ریزی انجام نمیشه ..هیچ کسی به فکر پیشرفت نیست ...هر کی میاد میخواد که فقط دو لپی بخوره ...

15. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان بهتر نیست این بحث رو بیخیال بشیدهر کی هر جور دوست داره میتونه دانلود کنه!من هی میام تاپیک 4تا پست خوب ببینیم،تست سرعتی چیزی هی میام بحث شماها رو میبینیم بیخیال شید دیگه

17. 7 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •