و در نهایت فهمیدم که این دوستانی که میگویند خیلی خوبه و تعریف کردند و تاپیک رو حدود ۴۰۰ صفحه جلو بردند، جوگیر شدند الکی! مرد حسابی این تستهایی که از Speedtest گذاشتی مربوط به روزهای اول راهاندازی 3G بوده و معلومه که اولش مسئولین پیازداغ ماجرا رو با افزایش سرعت زیاد میکنند من خودم هم اول خوشم اومد ولی جوگیر نشدم میدونستم که اینا اولشه. الان اینا دارند دوباره سرعتها رو در مناطق مختلف میارن پایین الان این تستی که من گرفتم رو ببینید سرعتم کم تر از ADSL مخابراته. کار یه عده رو را انداخته ولی مردم گول نخوریدا!

این وضع دائمی نیست شما انتظار معجزه که نباید از مملکت داشته باشی . شده از مخابرات ADSL بگیرید ولی جوگیر نشین! واقعا فکر کردین اگر فرض کنیم حرف یکی از کاربران درچند صفحه قبل همی ترید درست باشه یعنی مخابرات دست سپاه باشه، سپاه میزاره یک شرکت به نام ایرانسل مشتریاشو برداره؟ فضای رقابت حالیشون نمیشه. قدرت مطلق هستند خودشون

(خواب خوش زهی خیال باطل

)
عکس از تستی که همین الان گرفتم:
در ضمن اگر فکر کردی الکی گفتم برو به این سایت آمار چند هفته پیش رو با الان مقایسه کن (البته باید گزینهی ۵۰۰ تای آخر رو انتخاب کنی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین اگر میگی الان سرعتم خوبه حتما جایی رفتی که آنتن نمیداده و ...، باید بهت عرض کنم که در صفحه چهارم ساختمانی هستم که در پوشش کامل 3G قرار داره و کنار پنجره هم هستم و با لپ تاپ تست کردم این نتیجه رو داد. یعنی از نظر آنتن دهی مشکلی ندارم. مطمئن باش اگر هنوز دکل محل شما سرعتش خوبه به این دلیله که دارند کم کم سرعت ها رو توی مناطق مختلف میارن پایین من که الان در تهران هستم تست کردم اینطوری بود کم کم نوبت شما هم میرسه عجله نکنی برای جواب دادن به من! از من گفتن بود. خود دانی.
دوستانی که جوگیر شدند باید یکبار به خارج مراجعه کنند و برن به یک کافینت و سرعت عالی رو تجربه کنند تا هم الکی جوگیر نشن هم بقیه رو گول نزنند (هرچند شنونده باید عاقل باشد).
حتی اگر فرض کنیم که سرعت بالاخره یه روز خوبه یه روز بد و از شانس شما ساعت بدی رفتی، باید بهت بگم که اگر هم اینطوریه سرعتش خیلی بالا و پایین میشه و ارزش نداره. والا ADSL خیلی بهتره حتی اگر برای مخابرات باشه ... .