تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 427 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

این همون قاب خود گوشی هست که با قیمت و کیفیتی پایین تر عرضه میشه و باید قاب خود گوشی رو در آورد و اینو نصب کرد ...
    این چه کاریه!
    گوشی با این قابها مثل گوشی کهنه میشه که! من دیروز یکیش را دیدم. به نظرم همون کریستالی ها بهتره.

فقط این پلاستیکهائی را که روی صفحه ال سی دی کشیده شده بود از همون اولی که خریدیمش ، از این پلاستیکها کجا میتونم پیدا کنم؟

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام من W810 دارم .

و حالا می خوام بفروشمش . چند بفروشمش ؟ ( یک ماه هم بیشتر کار نکرده )

کجا بفروشمش ؟

کسی این جا موبایلم را نمی خواد ؟

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

بهترین درایو دوربین در حال حاضر واسه ی w810 چیه؟

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وصل کردن گوشی به اسپیکر به مدت طولانی با هندزفری Hpm-70 برای گوشی مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ ؟ ؟
    یعنی هیشکی جواب سوال منو نمیدونه ؟؟؟؟!!!!

داره خودمونی میشه shinyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من می خواستم گوشیمو فریم وارشو عوض کنم این کارو کردم.ولی فکنم کامل این کارو نکردم و وقتی گوشی رو روشن میکنم یه نواری میاد که بالاش نوشته pleas wait و کمی پر میشه بعد همین جوری ثابت وای میسه !! اصلا گوشیم بالا نمیاد کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه ؟؟؟

این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام من می خواستم گوشیمو فریم وارشو عوض کنم این کارو کردم.ولی فکنم کامل این کارو نکردم و وقتی گوشی رو روشن میکنم یه نواری میاد که بالاش نوشته pleas wait و کمی پر میشه بعد همین جوری ثابت وای میسه !! اصلا گوشیم بالا نمیاد کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه ؟؟؟

این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟
    باید بدی برات فلش کنن ( به تجربه ثابت شده)

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی هیشکی جواب سوال منو نمیدونه ؟؟؟؟!!!!
    نه رفیق هیچ ایرادی نداره . اگر مشکلی بود همون لحضه اول گوشیتو میترکوند .

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما به جای اینکه یه کریتالی برای گوشی بخری که گوشی رو خط بندازه برو به جاش یه قاب غیر فابریک بخر که ارزون هم هست و کلی از کریتالی هم بهتره و گوشی رو هم زشت نمیکنه
    قاب غیر فابریک خوبه اما اگر عوض کنی دیگه گوشیت تعمیری به حساب میاد چون که باز شده . دیگه خود دانی . اینقدر حساسیت به خرج ندید . موقع فروش اگه داغون داغون باشه نهایتش 10 تومن اختلاف قیمته . آقا حالشو ببر یه ذره دقت کن نگران خط هم نباشد

قاب های ژله ای هم میگن خوبه.
    Last edited by nakhordemast; 03-10-2007 at 19:18.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    اگه میشه چند تا نرم افزار برای استفاده از gprs معرفی کنید.از طرفی چرا گوشی نمیتونه صفحات html رو نمایش بده.دیگه اینکه راهی وجود نداره که بشه هنگام send یا recive با بلوتوث کارهای دیگری جز استفاده از واکمن انجام داد من هنوزم نتونستم رو گوشیم قفل بذارم اگه میشه جواب بدید
    چرا عزیز 810 میتونه اچ تی ام ال نشون بده . شاید اون فایلی که تو خواستی باز کنی استاندارد نیوده یا توی صفحه اش برنامه نوسیی های خاصی داشته . توی سایت اپرا برو مینی اپرا رو دانلود کن شاید اون کارتو راه بندازه
    اصولا گوشی های غیر سیستم عامل دار در یک زمان فقط یک کار ( عملی که نیاز به پردازش داشته باشه ) رو میتونن انجام بدن . نه راهی نداره هیچ کاری نمیشه انجام داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    تنظیمات ساعت گوشی چند وقت یه بار عوض می شه !چرا اینجوری می شه؟
    توی قسمت time&date باید چه تنظیماتی باشه؟
    اگر دائم به هم میخوره دلیلش میتونه این باشه که هر بار که به کامپیوتر وصل میکنی گوشیتو برنامه سینکرونایزر خود به خود میاد و ساعت گوشیو با کامپیوتر ست میکنه و به هم میریزه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •