من تو کریر بودم یهو دیدم ترکیب تیم ملی پرتقال رو باید بچینم !!!
مگه میشه هم تیم باشگاهی رو منیج کرد هم تیم ملی رو؟
من تو کریر بودم یهو دیدم ترکیب تیم ملی پرتقال رو باید بچینم !!!
آره حتما وقت جام جهانیه داخل تاریخ کریرت و به عنوان مربی تیم ملی انتخابت کردنمن تو کریر بودم یهو دیدم ترکیب تیم ملی پرتقال رو باید بچینم !!!
بهترین سیستم بستگی به نحوه بازی کردن خودت دارهکدوم ترکیب مانع سانتر از کناره ها میشه؟
چون اگه حریف تیم ملی انگلیس باشه (چه cpu و چه یوزر) هر سانتی از کناره ها انجام بده (بهترین دفاع سرزن هم داشته باشید مثل دفاع دورتموند) بازم بازیکنی مثل رونی رو دفاع شما ضربه سرو میزنه
البته نمی دونم بدین شکله که لول تیم ملی ها از تیم باشگاهی بالاتره یا نه که بدین شکل تیم درپیت انگلیس از دورتموند قوی تر در میاد. اونوقت تیم ملی اسپانیا مثل ماست میمونه در حالی که قهرمان جهان و دو بار یورو در 5 سال اخیر شده
مردشور این شرکت درپیت ea رو ببرن واقعا .
به نظرم خودم بهترین سیستم 1-3-1-5 هست که کناره ها رو می بنده ولی در عوض عمق دفاع آسیب پذیر میشه
نظر شما چیه
اگه مثل من از دو جناه بیشتر حمله میکنی :
3-5-1-1
فروارد جلویی رو کمی به راست و عقبیو کمی به چپ متمایل کن جاشونو
واسه جلوگیری از سانتر باید بیشتر حمله کنی نه اینکه خوب دفاع کنی
تو فیفا که بازی میکنم لجندری سی پی یو مثلا 3تا شوت داشته دوتاش گل شده من 14 شوت دوتاش گل
پس بیشتر بازیکن گذاشتن واسه دفاع یه کار بیهودست
واسه هد زنی وقتی حریف حمله کرده پشت سر هم دکمه شوت رو بزن اما دکمه سرعتو نگیر اصلا(تو همین تاپیک گفته بودن یه بار بزنین و با دکمه سرعت که اینجور نیس) گاهی دکمه سرعتو بگیری جا خالی میکنه
وقتی خودت حمله میکنیو سانتر میکنی درجا تا اینکه سانتر کردی دکمه شوتو بزن و هرچقد که میخوای پر کن بعدش بدون استفاده از سرعت و با جهت به تنهایی جاتو تنظیم کن توپ که نزدیک شد دکمه شوت و جهت هد رو بزن(میزان قدرت هد با پر کردن دکمه شوت بار اول تنظیم میشه)
محتوای مخفی: FIFA 14 ModdingWay Mod - Update 1.9.0
FIFA 14 ModdingWay Mod - Update 1.9.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چندتا سوال داشتم
تیمم بارساست
1.مدافعای کناری بهتره WB باشن یا LB و RB ( توی بازی با رئال مثلا ) ؟
2.فرق ST با CF چیه؟
3.بهترین ترکیب برای بارسا چیه؟با جزئیات لطفا
ممنون
می ارزه Fifa 14 origin رو بخرم ؟
واسه انلاین بازی کردن به سرور وصل میشه یا به نت خودم و اون کسی که باهاش بازی میکنم ربط داره ؟
1. همون LB و RB بهتره . WB فقط واسه 5 دفاعه است .
2.ST یعنی second striker یا همون مهاجم نوک و CF یعنی Central Forward . فرقشون اینه که ST تمام وظیفه اش گل زنی هستش . اما CF که پستش کمی عقب تر از ST هست هم همون وظیفه گل زنی رو داره منتهی بیشتر در کارهای بازی سازی شرکت میکنه و در واقع مخلوطی از یک مهاجم و یک بازی ساز هست .
3.همون ترکیب خودش بهترین ترکیبه . اگه تو هم نمیتونی مثل من با ترکیب پیش فرضش بازی کنی ترکیبهای دیگه هم میشه استفاده کرد منتهی دیگه اون کارکرد قبل رو نداره و میتونی با خرید یکی دوتا بازیکن دیگه از ترکیب های دیگه هم استفاده خوبی بکنی .
من که پیشنهاد میکنم اصلا سمتش نری . اوضاع پینگ خیلی افتضاحه واسه اکثر ایرانی ها واسه همین بازی کردن با خارجی ها یه کم مشکله . میمونه بازی کردن با خود ایرانی ها که من خودم خیلی ایرانی نمیبینم فیفا 14 بازی کنه مگه تک و توکی .
واسه انلاین هم به پینگ هر دو طرف بستگی داره چون به سروری وصل نمیشه .
آقا دیتابیس 4 آپدیت نمیشه نه؟
چیکار کنم که رو دیتابیس 4 نقل و انتقالات زمستانی اپدیت باشه به شرط اینکه تیمای ایران هم باشه؟الان من یه دیتابیس اپدیت دارم ولی وقتی میزنم اون تیمای ملی اضافه دیگه نیستن..وقتی هم که میرم میرم دیتابیس 4 رو میزنم دوباره میخوام برگردم به دیتابیس 2 بازم همون قدیمیه هستش و مجبورم دی بی رو از اول بندازم که اپدیت بشه باز
آقا ماله من کرش میکنه رو دیتابیس 5 تو کریر
با سلام
دوستان توی کریر که بازی میکنی وسط فصل باشگاههای دیگه به بازیکنان پیشنهاد میدن گاهی بدون اجازه تو از تیم جدا میشن راهی هست نذاری برن اخه پشنهاداشونم وسوسه انگیز نیست.
FIFA 14 ModdingWay Mod - Update 1.9.1
تغییرات نسخه ۱٫۹٫۱
—————————-
- دیتا بیس ۵٫۰
* قدرت واقعی بازیکنان
* اصلاح ملیت بازیکنان
* اعمال آخرین نقل و انتقالات
* اضافه شدن دو تیم : اسلاویا و سیوا اسپور
* حل مشکل مرحله دوم Jupiler Pro League
* لباس جدید تیم های:
- هامبورگ
- شالکه ۰۴
- ماینس ۰۵
- اندرلخت
- هانوفر ۹۶
- فرانکفورت
- مونشن گلادباخ
- والنسیا
- کوپنهاگن
* تصحیح مشکل چهره ولبک
* کفش های جدید
* adidas F50 adiZero XTRX Synthetic – Solar Slime/Black/Vivid Berry
* Nike Mercurial Vapor IX – MetallicSilver Black Volt
- در این پچ بسیاری از مینی فیس های جدید اضافه شده است.
FIFA 14 ModdingWay Mod - Update 1.9.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)