سلام به همه ی دوستان شاید این اولین پست من باشه ولی قبل از خرید این لپ تاپ تمام صفحات این تاپیک رو تا اینجا خوندم و بعد از چند روز کار با این نوت بوک میخواستم توضیحاتی بدم تا همه چیز واسه بعضی از دوستان روشن بشه
بعد از باز کردن لپ تاپ خودم شروع به نصب ویندوز کردم بعداز چند دقیقه دمای لپ تاپ شروع به بالا رفتن کرد که باعث نگرانیم شد صدای فن نیز زیاد شدج چون حالا نه کار سنگینی باهش انجام دادم نه فشار زیاد اما پس از نصب کامل ویندوز و تمامی درایور ها به طور باور نکردنی دمای لپ تاپ بسیار بسیار پایین اومد و خنک خنک شد وصدایی از فن شنیده نمیشد و در کارهای معمولی مثل آهنگ گوش دادن و وب گروی اصلا گرمایی احساس نکردم هیچ تازه پایین تر از دمای بدنم بود اما در بازی خب بالا رفتن دما یه عامل طبیعی و شما هیچ لپتاپ و pc رو پیدا نمیکنید که موقع بازی یخ کنه اونم با این ضخامت و کانفیک این دستگاه نکته مهم در مورد دما اینه که با آپدیت درایور ها دمایدستگاه بسیار طبیعی
مسءله دوم صفحه نمایش که بر خلاف گفته فروشنده ها وقتی درایور اینتل رو نصب کردم از نظر نور به هیچ عنوان مشکل نداشت حتی در فضای آزاد البته با نور ماکزیمم از نظر دید افقی شای باورتون نشه از بقهم بهش نگاه میکنم تغییر محسوسی نمیبینم با توجه به چیزهایی که قبلا شنیدم اما از زاویه افقی یه مقدار سایه روشن میزنه که باید در صورت تغییر حالت سر زاویه صفحه هم تغییر داد که برطرف میشود من لپ تاپ های دیگه که مال دوستام بود هم دیدم اونا از بقل کاملا سیاه میشه مثل hp پرو بوک و صدای فن و دمای از لنوو بیشتر
و اما مسایلی مثل بلوتوث و وای فای من هیچ مشکلی ندارم کاملا استفاده میکنم و با ویندوز 8 کاملا سازگاری داره ظاهر دستگاه خیلی شیک ام ظریف و حساس مخصوصا صفحه کلی بک لایت بسیار زیبا و کار آمد دو نکته منفی در این دستگاه دیدم یکی وبکم ضعیف و دیگری باطری که برای این لپ تاپ یه خورده کم توان اما خب میشه باهاش کنار اومد
در آخر از همه دکستان به خاطر رهنمایی هاشون که منو در خرید این لپ تاپ کمک کردن تشکر میکنم و در کل من خیلی راضی ام از این لپ تاپ