تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 626 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان شاید این اولین پست من باشه ولی قبل از خرید این لپ تاپ تمام صفحات این تاپیک رو تا اینجا خوندم و بعد از چند روز کار با این نوت بوک میخواستم توضیحاتی بدم تا همه چیز واسه بعضی از دوستان روشن بشه
    بعد از باز کردن لپ تاپ خودم شروع به نصب ویندوز کردم بعداز چند دقیقه دمای لپ تاپ شروع به بالا رفتن کرد که باعث نگرانیم شد صدای فن نیز زیاد شدج چون حالا نه کار سنگینی باهش انجام دادم نه فشار زیاد اما پس از نصب کامل ویندوز و تمامی درایور ها به طور باور نکردنی دمای لپ تاپ بسیار بسیار پایین اومد و خنک خنک شد وصدایی از فن شنیده نمیشد و در کارهای معمولی مثل آهنگ گوش دادن و وب گروی اصلا گرمایی احساس نکردم هیچ تازه پایین تر از دمای بدنم بود اما در بازی خب بالا رفتن دما یه عامل طبیعی و شما هیچ لپتاپ و pc رو پیدا نمیکنید که موقع بازی یخ کنه اونم با این ضخامت و کانفیک این دستگاه نکته مهم در مورد دما اینه که با آپدیت درایور ها دمایدستگاه بسیار طبیعی

مسءله دوم صفحه نمایش که بر خلاف گفته فروشنده ها وقتی درایور اینتل رو نصب کردم از نظر نور به هیچ عنوان مشکل نداشت حتی در فضای آزاد البته با نور ماکزیمم از نظر دید افقی شای باورتون نشه از بقهم بهش نگاه میکنم تغییر محسوسی نمیبینم با توجه به چیزهایی که قبلا شنیدم اما از زاویه افقی یه مقدار سایه روشن  میزنه که باید در صورت تغییر حالت سر زاویه صفحه هم تغییر داد که برطرف میشود من لپ تاپ های دیگه که مال دوستام بود هم دیدم اونا از بقل کاملا سیاه میشه مثل hp پرو بوک و صدای فن و دمای از لنوو بیشتر
    و اما مسایلی مثل بلوتوث و وای فای من هیچ مشکلی ندارم کاملا استفاده میکنم و با ویندوز 8 کاملا سازگاری داره ظاهر دستگاه خیلی شیک ام ظریف و حساس مخصوصا صفحه کلی بک لایت بسیار زیبا و کار آمد دو نکته منفی در این دستگاه دیدم یکی وبکم ضعیف و دیگری باطری که برای این لپ تاپ یه خورده کم توان اما خب میشه باهاش کنار اومد
    در آخر از همه دکستان به خاطر رهنمایی هاشون که منو در خرید این لپ تاپ کمک کردن تشکر میکنم و در کل من خیلی راضی ام از این لپ تاپ

2. 6 کاربر از mahan.collegian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز مشکل روشنایی به درایور مربوط بود واسه همه با اپدیت درایور حل شد .

مشکل بلوتوث و وای فای هم 2 مورد داشتیم که به قطع مشکل از ویندوز 8 هستش تو لپ تاپ های دیگه هم بود یکی از دوستامون یه سامسونگ داشت ویندوز 7 بود . به ویندوز 8 ارتقا دادیم وقتی لپ تاپ Sleep می شد وایرلس از کار می افتاد باید ری استارت می شد .

داغ شدنش هم تو پست بالا توضیح دادم خودتون سبک سنگین کنین ببینین به کارتون میاد یا نه .

این که می بینی تاپیک تا صفحه 377 جلو اومده واسه اینه دوستان سوالات تکراری رو N بار می پرسن و بیشتر مشکلاتشون نرم افزاری هست و نه سخت افزاری .
    نگرانی نداره من توصیه می کنم هر چی سلیقتونه بخرین

گوش شیطون کر این وای فایه 2-3 روزی هست که آدم شده . قبلا وای فای وبلوتوث با هم خاموش میشدند بعد از تست بعضی ویندوزای دیگه بلوتوث روشن میموند وای فای خاموش میشد. بعد که این ویندوز 8 دستکاری شده لنوو رو که نصب کردم یه مدت خود به خود درست شد دوباره بازی در میاورد. حالام با همین ویدوز لنوو وای فای روشن میمونه بلوتوٍث خاموش میشه. خلاصه ما که گر گیجه گرفتیم از دست این مورد. نمیدونم شاید بخاطر نصب بعضی نرم افزارا باشه که تقریبا درست شده. مثلا یادمه این روزا یه چند تایی نرم افزار نصب کردم شاید تاثیرگذار بوده. مثلا فتوشاپ سی سی ورژن جدید ، km player ، مدیاپلیر کلاسیک ، یه سری کدک های صوتی تصویری.. خدا کنه حالا همینم بمونه دیگه اذیت نکنه. ولی خداییش دم ویندوز7 گرم که اصلا بازی در نمیاره. اونجا خاموش که نمیشه هیچ طفلکی هر وقت ویندوز میاد بالا وای فای رو روشن کرده .

4. این کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان میدونم خیلی غلط املایی دارم به بزرگی خودتون ببخشید شب بود و تند تند نوشتم اگه سوالی دارید در خدمتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

عجب یکی پیدا شد 30 صفحه پیشو بخونه

در ابتدا باید از شما به دلیل جستجو کردن تشکر ویژه کنم

در انتها شما وبکم رو توی یاهو مسنجر تست کن . روش تستشم تو دو سه صفحه قبل هست . البته برا میکروفون گفته شده ولی همه میکروفون و بلند گو و وبکمو تست می کنه

ورژن درایور واسه غیر از Win8 ها ، 6.2.8400 هستش
    دوست عزیز من ویندوز 7 دارم شما با نرم افزار Yawcam میتونی وبکمو تست کنی و تصویر خودتو مشاهده کنی باهاش عکس هم میتونی بگیری

اینم لینک برای دانلود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

@ hayyan71 :
    شوما خیلی با نمک می زنی . فکر کردید همه الافن هر دیقه بیان اینجارو چک کنند . من پست حودم رو و جواب هایی که بهش دادن رو سرچ می کنم . نه پست های بی مصرف !

@ aminhitman :

دوست عزیز درایور نصب نشده و برنامه چطور کار می کنه ؟ شوما می تونی یه تصویر از device manager ت بزاری اینجا ؟

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

بچه ها یه سوال !
    چراغِ لن باید چشمک بزنه یا ثابت باشه ؟ : دی

شرمنده اگه ضایعس سوالم ... : پی

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

@ hayyan71 :
    شوما خیلی با نمک می زنی . فکر کردید همه الافن هر دیقه بیان اینجارو چک کنند . من پست حودم رو و جواب هایی که بهش دادن رو سرچ می کنم . نه پست های بی مصرف !
    دوست عزیز قصد توهین یا تمسخر نداشتم . گفتم عجب یکی پیدا شد بیاد جستجو کنه صفحات قبل رو بخونه . چون اینجا هیچ کس چنین کاری رو انجام نمی ده .

به نشانه اعتراض به بعضی از دوستان !!! هم به دلیل جستجو کردن از شما تشکر کردم . چون بعضی دوستان هستن یه پست بالاتر رو هم نمی خونن .

مشکل علاف بودن یا نبودن دوستان به من هم ارتباطی نداره . این جا فروم هستش و توسط کاربران اداره می شه . نرم افزار پاسخ گویی خودکار نیستش که تا سوال پرسیدی فوری جوابتو بده . باید صبر کنی یکی پیدا شه جواب بده . چه 1 دقیقه چه 100 روز . قبلا هم گفتم برای تسریع در گرفتن جواب جستجو کنین احتمالا 95 % سوالی که پرسیدین قبلا جواب داده شده .
    به هر حال امیدوارم دلخوری پیش نیومده باشه

در مورد دوربین هم گفتم بهتره با یه نرم افزار چک کنین . اگر Yahoo messenger دارین با یاهو . یا با یه نرم افزار دیگه مثل همین که امین معرفی کرد . تست کنین
    Last edited by Public Enemy; 11-09-2013 at 10:19.

9. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

@ hayyan71 :

@ aminhitman :

دوست عزیز درایور نصب نشده و برنامه چطور کار می کنه ؟ شوما می تونی یه تصویر از device manager ت بزاری اینجا ؟
    بفرمایید یه عکس از دیوایس منیجر همراه با اون برنامه شما نصب کن و اجرا کن برنامه رو
    بعد از اون بالا Setting > Device > Change To > Lenovo Easy Camera انتخاب کن بعدش تو اون قسمت سیاه که نوشته No Device Selected شما میتونی خودتو پشت کامپیوتر مشاهده کنی و حتی عکس بگیری
    و چراغ وبکم شما هم روشن میشه
    اگر هم اشتباهی زدید و اون قسمت مشاهده ی وبکم بسته شد میتونید از منوی Windows > Preview دوباره باز کنید!

بعدم من اصلا درایوری واسه وبکم نصب نکردم تو سی دی هم نبود فک نمیکنم نیاز باشه شما چیزی نصب کنی !!
    Last edited by aminhitman; 11-09-2013 at 10:34.

11. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

بچه ها یه سوال !
    چراغِ لن باید چشمک بزنه یا ثابت باشه ؟ : دی

شرمنده اگه ضایعس سوالم ... : پی
    زد 500 چراغ لن نداره حداقل مال من یکی نداره دوستان Z500 شما چراغ لن داره ؟؟؟؟ داریم ؟

منظورتون مودم اکسترناله ؟ ؟ ؟

داره خودمونی میشه sara fara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

زد 500 چراغ لن نداره حداقل مال من یکی نداره دوستان Z500 شما چراغ لن داره ؟؟؟؟ داریم ؟

منظورتون مودم اکسترناله ؟ ؟ ؟
    چی هست چراغ لن ؟؟...

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

دوستان چراغ لن روی مودمه مربوط میشه به اون کابل لنی که وصل کرده باشید به لپ تاپ یا نکرده باشید اگر وصل کرده باشید که بله باید چشمک بزنه چون به طور مداوم بین مودم و نوت بوک در حال تبادل اطلاعات هستش اگرم وصل نکرده باشید و از طریق وایرلس به مودمتون متصل باشید مثله من فقط چراغ اینترنت و چراغ وای فای مودم چشمک زن هستش

15. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •