خود آپدیتش را دارم ولی نمی دونم مال چه تاریخی است
حدود 2 ماه پیش دانلود کرده بودم تا بذارم توی سایتمون
خود آپدیتش را دارم ولی نمی دونم مال چه تاریخی است
حدود 2 ماه پیش دانلود کرده بودم تا بذارم توی سایتمون
آیا پروویژن t7+ هارد 1 ترابایتی اکسترنال را ساپورت می کند؟
من یه چند روزی هست که این مدل 101 X.VISION101 رو گرفتم . مزایا ومعایبی که تا حالا جایی ندیدم ذکر شده باشه رو براتون مینویسم.
مزایا :
- همون لحظه اول فایل آپگریدش رو گرفتم والان بعضی از فایل های ویدیویی رو مثل mkv ساپورت میکنه.عملیات آپگرید هم خیلی راحت بود .(ریختم رو فلش وتو منوش یه گزینه به نام آپگرید ازusb داشت که آپگرید شد.قبل از آپگرید فایل های ویدیویی رو نمی خوند)
- تعدادش تو بازار ازتمامی انواع این گیرنده ها بیشتر بود واین یعنی پشتبانی عالی نه ولی حداقل در دسترس تر
- با اینکه ما تو یکی از شهرک ها ساکن هستیم ولی تمامی کانالهایی که تو سایتها واسه شهر ما گفته شده رو داره پخش میکنه .(آنتن بوستر دار هم داریم ولی بوستر رو خاموش وتقویت 5 ولت رو ازمنو دستگاه خاموش والان 71 درصد تمامی کانالها سیگنال دارن وبدون لگ پخش میشن والبته با روشن کردن بوستر سطح سیگنال تا 98درصد هم میره)
- خروجی هاش هم که کافی به نظرم میرسه : یه دونه HDMI ، یه SPDIF ، یه سری کامل کامپوزیت هم دی وی دی هم cvbs ، با یه دونه USB
معایب :
- کیفیت ساختاری چه ریموت وچه خود دستگاهی یه مقداری پایین هست
- دستگاه یه مقداری داغ میشه که تازه من ارسال 5 ولت به انتن رو هم غیر فعال کردم
- USB پشت دستگاه قرار داره
- با خارج کردن دوشاخه از برق فقط اطلاعات مربوط به ساعت و تاریخ کامل پاک میشه که این برای ضبط برنامه ها دردسرسازه مثلا زمانی رو درنظربگیرید که شما رو تایمر واسه ضبط برنامه تون ست کردین ولی تا قبل از شروع برق بره و شما نباشین که دوباره ست کنین بنابراین برنامه رو از دست خواهید داد
- یه چندتایی باگ هم دیدم مثل ست نشدن تاریخ تو روز اول شهریور و هماهنگ نبودن صدا وتصویر تو بعضی از فایل های روی USB
Last edited by saeedblack; 25-08-2011 at 10:22.
ميكنه ولي دستگاه هاي پرو ويژن اصلا به درد نميخورن!
پشتيباني فريمور ضعيفي داره!
دستگاه هاي سري اول ودوم t7دستگاه هاي عالي بودند ولي از سري كليد مشكي به بعد آشغالي بيش نيستند!
Last edited by regedit021; 27-08-2011 at 21:49.
من یه ایکس ویژن رنگی گرفتم 2100 خیلی خوبه منتها اصلا یه جوریه حقیقتا اینکه من به ریس مادیران گفتم اما لحاظ نکرد
حالا دوستان یکی هم برای تلویزیونم میخوام ، سامسونگ هست قدیمیه پشت لامپ دار ، به نظرت چــطـوره ؟
ممنون دوست عزیز
یعنی از این همه دوستان کسی آپدیت پروویژن T7 رو نداره ( ورژن قدیمی ) ؟؟؟
سلام دوستان من یک گیرنده دیجیتال کامپیوتر مدل شاتل گرفتم.ولی متاسفانه منزل ما جایی است که داخل ساختمان کانال هارو نمیگیرم فقط روی پشت بام تونستم بگیرم.داخل ساختمان کیفیت آنتن 10 در صد است.آیا با تقویت کننده مشکلم حل میشه یا حتما باید آنتن هوایی نصب کنم؟
یه دستگاه بلوسنس خریدم برای یکی از دوستام که مشهد بوده اما انجا که گذاشتیم هی قطع و وصل میشه تهران سالم لود مشکلی نداشته ننمی دانم شبکه مشهد مشکل داره یا نه مشهدی هست که بگوید شبکه دیجتال مشهد خوب کار می کنه یا مشکل دستگاه هست
اگه سیگنالش کم و زیاد میشه، از آنتن است
کابل آنتن و اتصالات اونو چک کن
کاملاً با شما موافقم!
این که جزو مزایا نیست! شما حدود 70 هزار تومان پول دادی ، بعد دستگاه بدون مدیا پلیر خریدی!
بعد آپدیت 131 را به شما دادن و ریختی روی دستگاهت تا مدیا پلیر هم بشه اضافه شده!
این یعنی اینکه
دستگاه 101 و 131 و 333 با هم یکی است و تفاوتی نداره، اختلاف قیمتش هم به خاطر ایجاد تنوع مجازی و یه جورایی عوام فریبی است.
این به خاطر اینه که از همه طریقی دارند وارد بازارش می کنند!
فروش خود گیرنده دیجیتال!
به ازای هر 10 خرید یکی رایگان!
هدیه روی محصولات دیگه ایکس ویژن به فروشنده ها ، بعد فروش هدیه ها توسط فروشندگان!
دادن کابل HDMI هدیه روی دستگاه به فروشندگان و فروش جداگانه کابل ها توسط فروشندگان!
تبلیغات فراوان به نام مادیران ولی به کام دوستان عزیز چینی!
موقعیت های مکانی خیلی روی گیرنده ها اثر داره، بعضی مناطق به راحتی می گیره و بعضی مناطق کلاً مشکل داره.
سیم آنتن و نوع آنتن شما خیلی بیشتر از نوع دستگاه موثر است
این چیزی که گفتید مال اکثر گیرنده ها یکی است.
اکثر دستگاه ها چون همه شون چینی هستند ، اینطوری است!
این تقریباً عادی است و همه دستگاه ها به خاطر داشتن برد پاور ، جهت کاهش ولتاژ اینطوری میشه و طبیعی است.
خیلی مهم نیست، بعضی از دستگاه ها جلو است و بعضی هاش پشت است ولی در کل جلو باشه بهتره
مشکل از صدا و سیما است که ساعت دستگاه ها را آپدیت نمی کنه و ربطی به گیرنده نداره
کلاً دوستان زیادی این مشکل را توی ایکس ویژن دیدند و فعلاً کاریش نمی شه کرد.
کلاً بهت پیشنهاد می کنم برندهایی که مثل ایکس ویژن ، دنای، پروویژن و ... که دوستان زیاد از مشکلاتش گفتند را خرید نکنی
من از کجا می تونم بفهمم این آپدیتی که دانلود کردم مال چه تاریخی است و چه ورژنی است؟
آپدیت اکثر گیرنده ها را دارم ولی دقیقاً نمی دونم مال چه تاریخی است و چه ورژنی است.
فعلاً برای این گیرنده های کامپیوتری توی محیط منزل باید از آنتن هوایی استفاده کنی ، به امید روزی که انشالله این مسئولان صداوسیما دلشون به حالت بسوزه و با تقویت فرستنده ها مشکلت حل بشه.
اگه کسی را میشناسی که آنتن اکتیو ایکس ویژن داره، برای تست ازش بگیر
یک فیش آنتن داره و یک فیش یو اس بی برای برق آنتن (تنها چیزی است که از دست مادیران در رفته و جنس اش کار راه بانداز است! بقیه آنتن های موجود توی بازار از طریق خود گیرنده با گزینه قدرت آنتن برق دریافت می کنند ولی این کامپیوتری ها همچین گزینه ای ندارند!
روی همون شبکه ای که خرابه کلید info روی کنترل را بزن و با استفاده از نوار رنگی که درصد سیگنال دریافتی را به شما نشون می دهد، آنتن را بچرخون تا در جهتی باشه که بیشترین درصد سیگنال دریافتی را بدون نوسان (کاملاً ثابت) دریافت کنی
امیدوارم مشکلت حل بشه
این نکته ای هم که دوست عزیز mt_nik گفته خیلی موثر است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)