تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 457 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

استاد Jadda...

خیلی سپاسگزارم...

من دیشب از سایت Comodo آخرین ورژن رو دانلود کردم!
    ولی قبل از نصب ، یکبار دیگه شانسم رو برای آپدیت کردن فایروال امتحان کردم که دیدم در کمال تعجب دیدم که با بالاترین سرعت ممکن فایروال به کل آپدیت شد!!!

خوشبختانه دیگه کار به نصب مجدد نکشید...

پ.ن:

یک سوال دیگه هم دارم از محضرتون جناب Jadda عزیز ...

در تنظیمات فایروال میشه بگید که این گزینه هایی که نام میبرم بهتره که تیک خورده باشن یا خیر؟

- ترافیک IPv6 را نظارت و فیلتر کن
    -ترافیک loopback رو نظارت و فیلتر کن
    -ترافیک های تکه شده و پراکنده شده را مسدود کن (این گزینه یعنی چی دقیقا؟!)
    -پروتکل ها رو بررسی و آنالیز کن
    -فعال بودن ضد-شنود ترافیک

یک سوال دیگه هم دارم

در بخش تنظیمات Hips گزینه ای هست با این عنوان :

-فعال بودن حالت حفاظت بیشتر برای سیستم های 64-بیتی

میشه توضیح بفرمایید که این گزینه چیکار میکنه دقیقا؟!
    در حالت دیفالت این گزینه تیک نداره!
    آیا تیکِ این گزینه رو فعال کنم بهتره؟!

پ.ن:

گزینه ی "انتخاب پیغام های هشدار به حالت پروگو" چیه؟!!!
    فعالش کنم؟

واقعا از کمک های بی دریغ تون سپاسگزارم استاد Jadda ...

2. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Parseh38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام علی آقا و ممنون بخاطر زحماتتون
    نسخه های قبلی کومودو لیست فایلهای سند باکس شده رو میشد پالایش کرد اما در نسخه جدید این امکان خذف شده؟
    چطور باید لیست رو پالایش کرد
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    موفق باشید

4. 2 کاربر از Parseh38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

عرض سلام مجدد

یکبار دیگه شانسم رو برای آپدیت کردن فایروال امتحان کردم که در کمال تعجب دیدم که با بالاترین سرعت ممکن فایروال به کل آپدیت شد!!!
    خب، خدا را شکر آپدیت های جدید را از طریق برنامه با سرعت مناسب دریافت کردید.

در تنظیمات فایروال میشه بگید که این گزینه هایی که نام میبرم بهتره که تیک خورده باشن یا خیر؟
    اون گزینه های که ذکر کردید، بهتره همه شون تیک داشته باشند و فعال باشند. دو تای اول نظارت فایروال را روی برخی کانکشنها فعال میکنه و سه تای دیگه از سیستم در برابر برخی حملات که ذکر میکنم محافطت میکنه...

ترافیک IPv6 را نظارت و فیلتر کن
    -ترافیک loopback رو نظارت و فیلتر کن
    اول نظارت روی پروتکا IPv6 هست و دومی نطارت روی ترافیک
    loopback که فکر فکر میکنم قبلا توضیح دادم اینجا.

-ترافیک های تکه شده و پراکنده شده را مسدود کن (این گزینه یعنی چی دقیقا؟!)
    ابتدا باید با Maximum Transmission Unit آشنا بشیم، در ارتباطات بین دو دستگاه در شبکه یک حداکثر واحد انتقال تعریف شده بهش میگن Maximum Transmission Unit یا MTU؛ که بسته ها-packets اگر بزرگتر از این میزان تعیین شده باشه قبل از ارسال باید شکسته بشوند به بسته های کوچکتر، یعنی broken up میشن که بهشون میگن (Fragmented IP Packets (Fragmented IP Traffic

اگر این بسته ها شکته نشوند به مقصد نمیرسند ولی با شکسته شدن به مقصد میرسند. منتها در کومودو با فعال بودن این گزینه این بسته های شکسته شده یعنی fragmented packets ها مسدود میشن. یعنی فایروال کومودو بین سیستم شما و شبکه قرار داره و فایروال این بسته های تکه شده را مسدود میکنه و اصلا اجازه نمیده که به سیستم برسند.

علتش این هست که این ترافیک شکسته شده به بسته های کوچکتر؛ تهدیداتی نظیر denial-of-service attacks را منجر میشن. مثلا در یکی از این روشهای حمله بسته های بزرگتری فرستاده میشود که شکسته میشوند ولی دوباره یکپارچه کردن این بسته ها توسط سیستم دریافت کننده مشکل هست اتفاقاتی نظیر crash یا buffer overflow رخ میده.... فعال بودن گزینه جلوی حملاتی نطیر حملات زیر را خواهد گرفت:

Unnamed Attack, Overlapping Fragment Attack, Teardrop Attack, Tiny Fragment Attack, Ping O’ Death Fragmentation Attack, UDP Fragmentation attack

-پروتکل ها رو بررسی و آنالیز کن
    عمل Protocol Analysis برای تشخیص بسته های جعلی صورت می گیرد، که در حملات DOS و DDOS از این بسته های جعلی استفاده میشه.

در واقع بررسی میشه ترافیک موجود مطابق با استاندارهای تعریف شده برای هر پروتکل نظیر hyper-text transfer protocol (HTTP) , file transfer protocol (FTP) , transmission control protocol / internet protocol (TCP/IP) و غیره باشد... در غیر این صورت ترافیک و packet خارج از استاندار پروتکل مورد نطر شناسایی و در نتیجه مسدود میشه.

-
    فعال بودن ضد-شنود ترافیک
    فعال بودن این گزینه از ARP cache در برابر آپدیتهای خطرناک جلوگیری میکنه....

آدرس IP و آدرس MAC در آدرس روی شبکه برای برقراری ارتباط هستند و و یک دستگاه این دو آدرس را دارد. و ARP وطیفه تبدیل و آدرس آیپی به مک را دارد.... به عنوان مثال برای ارتباط با یک دستگاه روی شبکه دستگاه شما وقتی درخواست اتصال به دستگاه مورد نطر با آدرس آیپی مشخص را دارد یک ARP Request میفرسته که این آدرس آیپی مربوط به کدوم دستگاه است؟ و دستگاه مورد نظر اعلام میکند مربوط به من است و اینم آدرس مک من هست و آدرس مک را میفرسته..... مشکلاینجاست که سیستم نمیتونه تشخیص بده ARP reply جعلی است یا نه و هر پاسخی را درست درنظر میگیره..... اونوقت یک هکر با یک پیغام ARP reply جعلی میتونه از این مورد استفاده بکنه و دستگاه خودشو وارد شبکه بکنه با آپدیت ARP cache و مک آدرس خودشو با آیپی یکسان معرفی بکنه..... اونوقت ترافیک از دستگاه مهاجم هم عبور میکنه و در واقع مهاجم قابیت شنود ترافیک را پیدا میکنه.....

در واقع ARP spoofing بستر حملاتی نظیر Denial of Service و Man in the Middle و Session Hijacking و... را فراهم میکنه.

-فعال بودن حالت حفاظت بیشتر برای سیستم های 64-بیتی
    در یک جمله کارکرد و حفاظت بهتره HIPS و بخش حفاطت پیشرفته روی سیستمهای 64 بیتی است..... من فعال میکنم.

گزینه ی "انتخاب پیغام های هشدار به حالت پروگو" چیه؟!!!
    تعداد سوالات HIPS را بیشتر میکنه و بیشتر وارد جزییات حرکات یک فایل میشه...... من فعال فعال میکنم.

نسخه های قبلی کومودو لیست فایلهای سند باکس شده رو میشد پالایش کرد اما در نسخه جدید این امکان حذف شده؟
    سلام جناب Parseh38 عزیز و ممنون بابت توجه به این مورد.

اتفاقا این موردی بود که توی نسخه بتای داخلی که داشتیم بهش اشاره کرده بودم و حتی مورد را در دیتابیس کومودو ثبت کردم و تایید هم گرفت..... ولی متاسفانه فعلا ما فاقد این ابزار هستیم. البته طبق نظر تیم کومودو در نسخه بعدی شاهد این قابلیت مفید خواهیم بود.....

6. 11 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

واقعا بی نهایت سپاسگذارم ازتون جناب Jadda عزیز...

راستی

در Comodo Firewall هم قابلیت Virtual Kiosk موجوده یا فقط در Comodo Internet Security وجود داره این قابلیت ؟!

پ.ن:

اگه Comodo Firewall به طور خودکار یا با اشتباهِ من یک فایل رو به سندباکس منتقل کنه و این کار رو به خاطر بسپره؛چطوره میشه اون فایل رو دوباره به محیط اصلی ویندوز برگردوند و داخل سندباکس اجرا نکرد؟!

آخه یکبار این کارو کرد به طور خودکار،الان هر بار اون فایل رو اجرا میکنم در محیط سندباکس اجرا میشه خود به خود...!!

8. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

واقعا بی نهایت سپاسگذارم ازتون جناب Jadda عزیز...

راستی

در Comodo Firewall هم قابلیت Virtual Kiosk موجوده یا فقط در Comodo Internet Security وجود داره این قابلیت ؟!

پ.ن:

اگه Comodo Firewall به طور خودکار یا با اشتباهِ من یک فایل رو به سندباکس منتقل کنه و این کار رو به خاطر بسپره؛چطوره میشه اون فایل رو دوباره به محیط اصلی ویندوز برگردوند و داخل سندباکس اجرا نکرد؟!

آخه یکبار این کارو کرد به طور خودکار،الان هر بار اون فایل رو اجرا میکنم در محیط سندباکس اجرا میشه خود به خود...!!
    سلام

قابلیت دسکتاپ مجازی در فایروال کومودو هم موجوده.

در مورد سندباکس کردن یک فایل: همزمان اون فایل در بخش "لیست فایل" قرار میگیره و برچسب "ناشناخته" بهش میخوره، که شما میتونید از همون قسمت فایل را "امن" کنید که کومودو فایلهای امن را سندباکس نخواد کرد.

محتوای مخفی: عکس 

10. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام خدمت همه اساتید مخصوصا jadda عزیز
    خسته نباشید

ی خبری دیدم از ویندوز۱۰ ک قراره بیاد ک در مورد سیستم امنیتیش نوشته بود دیدم شبیه به کاری هست ک کمودو انجام میده گفتم لینک بدم شما هم بخونید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sakht afzar.com/fa/news/os/4302-microsoft-announces-windows-10-device-guard فاصله ها حذف شود

ی سوال هم دارم با داشتن فایروال کمودو روشن بودن فایروال ویندوز درسته یا باید خاموش کرد
    چون من یادمه قبل از نصب کمودو فایروال ویندوز رو خاموش میکنم ولی بعدش مثل اینکه خودش روشن شده
    مشکلی هم نداشته الان فیلتر عبوری کمودو هست ولی یکی دوبار هم پیغام از فایروال ویندوز امد ک block و allow داشت ک البته قبلش از کمودو گذشته بود و بعد این امد

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام من از COMODO Internet Security استفاده میکنم
    هر وقت تو هر پوشه ای از نرم افزارها میرم سریع میگه مخرب پیدا شد و هر چی کیجن،پچ ،کرک هست رو مخرب تشخیص میده!!!!
    یا برنامه ای دانلود میکنم و از زیپ در میارم کرکش رو سریع مخرب شناسایی میکنه و قرنطینه میکنه
    روشی هست که انقدر به این کرک ها گیر نده!!!

14. 2 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام من از COMODO Internet Security استفاده میکنم
    هر وقت تو هر پوشه ای از نرم افزارها میرم سریع میگه مخرب پیدا شد و هر چی کیجن،پچ ،کرک هست رو مخرب تشخیص میده!!!!
    یا برنامه ای دانلود میکنم و از زیپ در میارم کرکش رو سریع مخرب شناسایی میکنه و قرنطینه میکنه
    روشی هست که انقدر به این کرک ها گیر نده!!!
    سلام
    شناساندن پوشه مورد نظر در قسمت استثنای آنتی ویروس

16. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

سلام من به یه مشکل خوردم بعضی مواقع پیغام هایی کومودو میده خیلی سریع میپره و نمیتونم هیچ گزینه ای انتخاب کنم
    مثلا الان میخوام فایروال رو غیرفعال کنم گزینه ای که برای مدت زمان غیر فعال بودن میده سریع میره و نمیتونم هیچی انتخاب کنم

18. این کاربر از MAHY@R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام خدمت همه اساتید مخصوصا jadda عزیز
    خسته نباشید

ی خبری دیدم از ویندوز۱۰ ک قراره بیاد ک در مورد سیستم امنیتیش نوشته بود دیدم شبیه به کاری هست ک کمودو انجام میده گفتم لینک بدم شما هم بخونید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sakht afzar.com/fa/news/os/4302-microsoft-announces-windows-10-device-guard فاصله ها حذف شود

ی سوال هم دارم با داشتن فایروال کمودو روشن بودن فایروال ویندوز درسته یا باید خاموش کرد
    سلام

فایروال ویندوز را خاموش کنید بهتره...

قابلیت Device Guard به نظر میرسه یک گام مثبت برای مایکروسافت باشه و اونجوری که بیان شده فلسفش شبیه اون چیزی هست که الان ما در کومودو شاهد هستیم......نصب و اجرای برنامه ها با اجزاه کاربر و سیستم تقسیم بندی فایلها و جداسازی فایلهای مشکوک و ناشناخته از فایلهای امن.... به هر حال سیستم عامل ویندوز (دسکتاپ) از این قابلیت بی بهره بود (الان دارم فکر میکنم که در رابطه با اسمارت فونها این مورد بیشتر روش کار شده ... درافت اپ ها از اکوسیستم آیفون تا استور مایکروسافت برای وینفون و حتی گوگل پلی) که ظاهرا مایکروسافت داره فکری به حالش میکنه هر چند اینجا داستان خیلی فرق میکنه.... در هر صورت چیزی مثل Device Guard میتونه کمک کننده باشه.

سلام من به یه مشکل خوردم بعضی مواقع پیغام هایی کومودو میده خیلی سریع میپره و نمیتونم هیچ گزینه ای انتخاب کنم
    مثلا الان میخوام فایروال رو غیرفعال کنم گزینه ای که برای مدت زمان غیر فعال بودن میده سریع میره و نمیتونم هیچی انتخاب کنم
    یکار عیب یابی کومودو را اجرا کنید ببینید مشکلی پیدا میکنه..... نسخه 8.2 دارید؟

این مورد را منم مشاهده کردم قبلا...
    Last edited by Jadda; 24-04-2015 at 11:47.

20. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •