تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 720 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تصوير led نزديكتر به تلوزيون هاي CRT هست يا plasma من كه الان CRT پاناسونيك دارم كيفيتش عالي ولي ميخام تلويزيون جديد بگيرم گزينه من vt30 هست متاسفانه از نزديك نديدم تو led هم تعريف philips زياد شنيدم ولي خيلي گرونه انگار اگه ميشه يه راهنمايي بكنييد رسيورم هم hd هست

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تصوير led نزديكتر به تلوزيون هاي CRT هست يا plasma من كه الان CRT پاناسونيك دارم كيفيتش عالي ولي ميخام تلويزيون جديد بگيرم گزينه من vt30 هست متاسفانه از نزديك نديدم تو led هم تعريف philips زياد شنيدم ولي خيلي گرونه انگار اگه ميشه يه راهنمايي بكنييد رسيورم هم hd هست
    تصویر پلاسما به crt نزدیکتره چون جفتشون از فسفر واسه رنگ استفاده میکنن.

3. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    فکر میکنم بیشتر دوستان راه ورود به منوی مخفی ST30 & VT30 رو میدونن.
    (گرفتن دکمه ولوم - روی TV و فشردن دکمه INFO روی کنترول 3 بار پیاپی)
    حالا اگر کسی از دوستان تنظیمات رو انجام داده و TV رو کالیبره کرده روش و مقادیر رو برای اموزش دیگر دوستان هم بشکل کامل بگذاره.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از قضا اگه بخوای یه ال ای دی بخری که کنتراست نزدیک vt30 داشته باشه تازه اونم به همرا چندتا مشکل دیگه مثل halo و black crush باید بری hx925 سونی بخری که گرونترین تی ویه بازاره.

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

من نمیدونم arash_a59 تی ویشو چطوری setup کرده ولی به نظر من برایتنس vt30 چیزی از ال ای دی کم نداره واقعا تعجب میکنم شاید eco mode یا چیز دیگه روشنه ولی تفاوت کیفیت cod روی led با روی پلاسما که واسه من زمین تا آسمون بود روی ال ای دی تصویر مثل کاغذ بود و جزئیات خیلی کمه.
    شما یه عکس از تنظیمات تی وی روی داینامیک بنداز تا بهت بگم چیکار باید بکنی.
    حق با شماست توی MW3 تصویر vt30 جزئیات رو عالی نشون میداد
    اما درکل روی شبکه های ماه...اره خصوصا SD اصلا قابل قبول نیست، مات کم نور و دارای تصویری مرده!
    اینم مد داینامیک من

6. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست گلم اگه دوست داری تصویر طبیعی داشته باشی و برای نگاه کردن به تلوزیون از ماسک جوشکاری استفاده نکنی بهترین گزینه پلاسما بوده هست و خواهد بود.
    حالا نسبت به پولی که میخواهی هزینه کنی بین ST30 یا VT30 یکی رو انتخاب کن.

8. 4 کاربر از alireza_trbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اما درکل روی شبکه های ماه...اره خصوصا SD اصلا قابل قبول نیست، مات کم نور و دارای تصویری مرده!
    اینم مد داینامیک من

شما برایتنس رو بکن 0 و رنگ رو بکن 50 و شارپنس رو بکن 50 ببین نتیجه چی میشه؟

10. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اینم مد داینامیک من

اگه رسیورت گزینه کنتراست و برایتنس داره کنتراست و برایتنسشو دستکاری کن اگه با کابل av معمولی وصل کردی که هیچ اگه hdmi داره گزینه های خروجی رنگ تصویرو دستکاری کن lیه گزینه هایی مثل rgb و yb و اینا داره ...و خروجیو بزار روی 1080p یا 1080i اگه بازم مطلوبت نشد برو گزینه های گامای تی ویو دست کاری کن من منوی vt30 یو ندیدم ولی گامای s.curve واسه sd بهتر جواب میده.
    من دوستم یه ----- ایکس کروز داره تصویرو روی sd یه جوری تنطیم کرده تامثل همین عکسا که گداشتم white crush کرده اونطوری تصویرش به ال ای دی نزدیکتر شده سعی کن یه جوری تنطیم کنی تا white crush کنه مثل همون عکسا:

البته یه چیزی در مورد ال ای دی هست بیشتر برایتنس ال ای دی fake هست یعنی تقلبیه مثلا این دو تا عکسو نگاه کنید:

برایتنس این عکسها یکیه چون چارتاشون روی مانیتور شما با یه برایتنس داره نشون داده میشه ولی گامای عکس اول و سوم دست کاری شده واسه همین برایت تر به نظر میاد سر همین white crush کرده توی تصویر sd این white crush کردن زیاد بد نیست ولی توی hd جزئیتو خیلی کم میکنه معمولا ال ای دیای سامسونگ گاماشون خیلی white crush میکنه واسه همین مجازی تصویرو برایت نشون میدن حالا هر کی یه سلیقه ای داره توی vt30 با دستکاری وایت بالانس و گاما یا دستکاری برایتنس سورس مثل همون بالا بردن برایتنس از تو بازی میشه white crush درست کرد که مصنوعی تصویر برایت بشه بالا ولی فکر نکنم جایی به این بگن کیفیت تصویر!!!!!!!!!!!

یه تجربه ام داشتم از این قضیه من بازیه بتلفیلد 3 رو هم روی ال ای دی بازی کردم هم روی پلاسما تازه روی یه ال ای دی مدرن بازی کردم بعدش روی یه پلاسمای نسبتا قدیمی اون مرحله که با هواپیما از روی ناو هواپیما بر بلند میشن ابرا روی ال ای دی فقط یه کپه سفید رنگ بود ولی روی پلاسما همه جزئیات معلوم بود روی ال ای دی تصویر مصنوعی برایت بود یعنی white crush کرده بود.
    واسه همین خیلی نگران بودم نکنه روی پلاسمای vt30 یا st30 هم همینطوری باشه که وقتی همون صحنه رو روی یه st30 تست زدم دیدم خدارو شکر اونطوری نشده حتی روی مد داینامیک جزئیات خیلی قابل قبول بودن برایتنسم واقعا در حد ال ای دی بود.
    Last edited by die my darling; 30-12-2011 at 22:02.

12. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نارضایتی دوستمون آرش منو دودل کرد راستش قبلش هم به علت گرونی کاذب st30 در نمایندگی‌ تبریز (۵۰۰ هزار تومنی) و از همه بدتر لغو فروش با شرایط اقساطی منو یکم دل‌سرد کرده بود.. باز تصمیم قطعی نگرفتم، میترسم با هزار بدبختی این مدل بگیرم بعد پشیمون بشم! آخه منم جز اون دست از ادامها هستم که شفافیت تصویر واسم خیلی‌ مهمه از دوستان میخواستم بپرسم چه مدل LED میتونند واسم پیشنهاد بدند که تقریبا خصوصیات نئو پلاسما‌ها رو داشته باشه (سرعت تصویر مثل پلاسما باشه و مشکی‌ واقعی‌ نه سرمه‌ای داشته باشه)
    فقط لطفا گرانترین LED بازار و پیشنهاد ندین که یکدفعه از خرید TV منصرف شم
    عزیزم خوووب تحقیق کن(تحقیق بصری نه شنیداری) چون پول کمی نیست
    بیخیال کنتراست یک به N میلیون شو
    بیخیال فرکانس 600 هرتز شو
    اگه برای دیدن فیلم و احیانا بازی و دور هم نشستنو با فامیل TV دیدن میخوای کنتراست یک به 5 میلیون و فرکانس 200 هرتز کاملا کافیه و جواب گو هست
    به هیچ عنوان هم برای دیدن LED نیاز به گذاشتن ماسک جوشکاری نیست، چیزی که برایتنس زیادی داره میشه کمش کرد اما اونیکه نداره هیچ کاریش نمیشه کرد!
    البته یه مطلب مفید جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد برایتنس مصنوعی led ها گذاشتند که جالبه و قابل تامل اما فکر نمیکنم در مورد تمامی LED ها صادق باشه
    من به شما سامسونگ d7000 و شارپ کواترون رو پیشنهاد میدم شاید در بنچمارک و مقایسه خیلی از VT30 پایین تر باشه اما وقتی خریدی آوردی نصب کردی دیگه نمیای تو نت بگی چیکارش کنم!

حرفاتون اینجور نشون می ده که شما از اون دسته آدمایی هستید که فکر می کنید هر چی دوست دارید بقیه هم همون را دوست دارن . نه جانم خیلی ها به هیچ وقت تصویر led رو دوست ندارن و خود من به شخصه تصویر تلویزیون های لامپی قدیمی رو به اونا ترجیح می دم حالا چه برسه به پلاسما
    led از روز اولش هم تصویرش مزخرفه با کالیبره و این حرفا هم مشکلاتش حل نمیشه . برعکس تصور شما خیلی از کسایی که led خریدن تو مغازه خوششون اومده ولی تو خونه تازه فهمیدن چه کلاهی سرشون رفته من خودم بین دوستان خودم زیاد دیدم .
    دوست گلم من جزء هیچ دسته و گروهی نیستم و برای کسی هم تعیین تکلیف نمیکنم
    سلیقه شما محترمه و البته خاص که تلوزیون های لامپی رو بهتر از led های لوکال دایمینگ میدونید
    شما اگه یه سر به فروشگاه ها و نمایندگی ها بزنید و آمار فروش LED و Plasma رو بپرسید خواهید دید که اون خیلی ها که گفتید همچین آمار دقیقی نیست، حالا میخواید بگید کسایی که LED میخرن بیسوادن کورن کم تجربه ان چشاشون مشکل داره یا... باید بگم که بیشتر افراد اینجورین.

دوست عزیز مگه تو نمایندگی که شما خرید کردین تی وی ها روشن نبودن همونجا میتونستی به تصویر نگاه کنی اگه خوشت نیومد نخریش.ضمنا به هیچ عنوان آشغالهایی که سامسونگ بخصوص این چند سال اخیر تولید میکنه با این تی وی قابل مقایسه نیستن.پس خیالت راحت بهترین خرید رو کردی.ضمنا میدونی بچه هایی مثل پونل که این تی وی رو خریدن بعد از چند وقت تحقیق به این مدل رسیدن شما اگه بلوری پلیر داری یه فیلم بلوری تهیه کن اونوقت میبینی چی خریدی.من خودم هم سامسونگ داشتم هم سونی و هم پلاسمای v20 پست های منو بخونی متوجه میشی ولی vt30 خداییش یه چیز دیگه است
    تو نمایندگی های شهر ما فقط یکجا این TV رو به نمایش گذاشته بود و من قبل از اون تهران توی شریعتی دیدم این TV رو هر دوجا فقط یه تصویر گذاشته بود(اون فوتبال مرسوم) توی تهران گفتم اینکه هنوز برایتنسش میلنگه به نسبت LED و LCD کناریش طرف رفت چندتا چراغ رو خاموش کرد و گفت نور زیاده بیا عالی شد!
    توی شهرماهم که یارو اصلا نمیذاشت نزدیک TV شی چه برسه بخوای باهاش ور بریو تستش کنی.

14. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان عزيز سلام من تو خروجي هاي hdmi , av ,usb تو تنظيمات تصوير مد پروفشنال رو اصلا نديدم اين مد كجاي منو هست vt30--50

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما برایتنس رو بکن 0 و رنگ رو بکن 50 و شارپنس رو بکن 50 ببین نتیجه چی میشه؟
    مات تر شد

اگه رسیورت گزینه کنتراست و برایتنس داره کنتراست و برایتنسشو دستکاری کن اگه با کابل av معمولی وصل کردی که هیچ اگه hdmi داره گزینه های خروجی رنگ تصویرو دستکاری کن lیه گزینه هایی مثل rgb و yb و اینا داره ...و خروجیو بزار روی 1080p یا 1080i اگه بازم مطلوبت نشد برو گزینه های گامای تی ویو دست کاری کن من منوی vt30 یو ندیدم ولی گامای s.curve واسه sd بهتر جواب میده.
    من دوستم یه ----- ایکس کروز داره تصویرو روی sd یه جوری تنطیم کرده تامثل همین عکسا که گداشتم white crush کرده اونطوری تصویرش به ال ای دی نزدیکتر شده سعی کن یه جوری تنطیم کنی تا white crush کنه مثل همون عکسا:
    رسیورم Full HD هست و با کابل اوریجینال خود پاناسونیک (HDMI) وصل شده
    متاسفانه رسیورم تنظیمات تصویر نداره فقط یه گزینه داره که اونم گذاشتم روی 1080P تایپ هم گذاشتم روی Auto( که خودش بین pal و NTSC شیفت میکنه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •