البته یه چیزی در مورد ال ای دی هست بیشتر برایتنس ال ای دی fake هست یعنی تقلبیه مثلا این دو تا عکسو نگاه کنید:
برایتنس این عکسها یکیه چون چارتاشون روی مانیتور شما با یه برایتنس داره نشون داده میشه ولی گامای عکس اول و سوم دست کاری شده واسه همین برایت تر به نظر میاد سر همین white crush کرده توی تصویر sd این white crush کردن زیاد بد نیست ولی توی hd جزئیتو خیلی کم میکنه معمولا ال ای دیای سامسونگ گاماشون خیلی white crush میکنه واسه همین مجازی تصویرو برایت نشون میدن حالا هر کی یه سلیقه ای داره توی vt30 با دستکاری وایت بالانس و گاما یا دستکاری برایتنس سورس مثل همون بالا بردن برایتنس از تو بازی میشه white crush درست کرد که مصنوعی تصویر برایت بشه بالا ولی فکر نکنم جایی به این بگن کیفیت تصویر!!!!!!!!!!!
یه تجربه ام داشتم از این قضیه من بازیه بتلفیلد 3 رو هم روی ال ای دی بازی کردم هم روی پلاسما تازه روی یه ال ای دی مدرن بازی کردم بعدش روی یه پلاسمای نسبتا قدیمی اون مرحله که با هواپیما از روی ناو هواپیما بر بلند میشن ابرا روی ال ای دی فقط یه کپه سفید رنگ بود ولی روی پلاسما همه جزئیات معلوم بود روی ال ای دی تصویر مصنوعی برایت بود یعنی white crush کرده بود.
واسه همین خیلی نگران بودم نکنه روی پلاسمای vt30 یا st30 هم همینطوری باشه که وقتی همون صحنه رو روی یه st30 تست زدم دیدم خدارو شکر اونطوری نشده حتی روی مد داینامیک جزئیات خیلی قابل قبول بودن برایتنسم واقعا در حد ال ای دی بود.