تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 379 از 461 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه lordfarid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

همه یوکاریوت های میوز نمی کنند مثلا آمیب میوز نداره پس همانند سازی قبل از پروفاز میوز 1 نیست

فکر میکنی با هفتاد پنج زیست سراسری . بشه آزاد صد زد ؟

یه سوال داشتم . شما که قشم زندگی میکنی . اجاره ها اونجا چطوره ؟ یه سوییت قیمتش چنده حدودا . شاید برای بین الملل اومدم قشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

فکر میکنی با هفتاد پنج زیست سراسری . بشه آزاد صد زد ؟

یه سوال داشتم . شما که قشم زندگی میکنی . اجاره ها اونجا چطوره ؟ یه سوییت قیمتش چنده حدودا . شاید برای بین الملل اومدم قشم .
    منم کارم به آزادکشیده
    اره آزاد چیزی نیست دو 3 تا سوال بدن که ادم توش بمونه!مثلا پارسال یه سال از تاریخ انقراضها اومده بود ! همه سوالات آزاد چند سال گذشته بزن نیاز به بررسی نداره فقط سوالات رو دیده باشی

شخصا فکر نمی کنم بتونم 100 بزنم چون خارج از سطح علمی امکان اشتباه کردن و خطا وجود داره! ولی به بالای 90 فکر می کنم چون در آزاد اگه زیست رو پایین 90 بزنی بدبختی
    سوئیت رو نمی دونم فکر نکنم زیاد گیر بیاد! قشم نسیت به بندر خونه گرون تر و یه خونه 2 اتاقه معمولا از 400 - 500 شروع می شه باچند نفر خونه بگیری نفری بیشتر از 100 تومن نمی شه( بچه های می گفتم از 400-*500 کمتر گیر نیومد
    اگه با هزینه بین المللی مشکلی نداری مطمئن با با خونه هم به مشکل بر نمی خوری!
    قشم نسبتا امنیته! شهر بزرگی هم نیست!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

زیسته سراسری امسالو حدودا هفتادو پنج زدم . بنظرتون زیست آزادو چند میتونم بزنم ؟
    در همهي سلولهاي يوكاريوتي، ............

همانندسازيDNA قبل از آغاز پروفاز یک انجام میشود

این گزینه چرا غلطه ؟ مگه قبل همانندسازی اصلا تقسیم میوز امکان پذیره ؟

جواب درست اینو زده . در شروع تقسيم سلول، رشتههاي دوك به كروموزومها اتصال مييابند . این درسته ولی چرا اون غلطه ؟
    منظورشون اگه اینه که همانند سازی تو مرحله اس انجام میشه نه جی 2 . خیلی بد سوالو طرح کرده باید یه کلمه دقیقا میزاشت وگرنه در کل قبل از پروفاز هست .
    زرشک...من این سوال رو دقایق آخر زدم و ظاهرا غلط زدم.... واقعا باید یه کلمه ی دقیقا میذاشت چون همانند سازی قبل از تقسیم میوزه...... کلا خودشانه مسخره کردن...
    همه یوکاریوت های میوز نمی کنند مثلا آمیب میوز نداره پس همانند سازی قبل از پروفاز میوز 1 نیست
    اینی که شما میگی هم درسته.... ولی سوالش خیلی نامردی بود آدم گزینه ها رو میخوند سواله یادش میرفت

4. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تخمین رتبه رو از تو سایت گزینه 2 واسه کاربرا هم برداشتن ؟؟؟؟
    اگه واسه کسی باز میکنه ، لینکشو بذاره لطفن ...
    سایت دیگه ای هم هست واسه تخمین رتبه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

یه جاهایی ادم واقعا دیگه هیچی واسه از دست دادن نداره.
    .
    .
    .

lordfarid

اگه زیست امسالو 50 زدی ازادو می تونی بالا 90 بشی البته اگه یه نیم نگاهی به سوالای ازاد بندازی خودت متوجه می شی بافت سوالای زیست ازاد خاص خودشه و با دولتی می فرقه ولی می شه موفق باشی

چرا بعضی از بشور سابق اینجا نمی یان؟!!!!!!!!!مث هومن اسی لاو و...
    دوس دارم بدونم چی کار کردن
    امیدوارم خیلی خوب داده باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خب با این که من این سوال رو جواب ندادم و لی خب درست میگی.مخلوط دو فازی تشکیل میده...حالا مشکل چیه؟؟؟ ویتامین آ هست و ویتامین آ در آب حل نمیشه پس دو فازیه....
    مشکلم اینه که این گزینه واسه من ناقص بود . اصلا نصفش چاپ نشده بود که بفهمم چی میگه... توی دفترچه های d اینجوری بوده .تکلیف چیه معلوم نیس

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

زرشک...من این سوال رو دقایق آخر زدم و ظاهرا غلط زدم.... واقعا باید یه کلمه ی دقیقا میذاشت چون همانند سازی قبل از تقسیم میوزه...... کلا خودشانه مسخره کردن...

اینی که شما میگی هم درسته.... ولی سوالش خیلی نامردی بود آدم گزینه ها رو میخوند سواله یادش میرفت
    اره خیلی نامردی بود! منم همین مشکل رو دارم وقتی دارم گزینه های رو می خونم سوالو فراموش می کنم

راستی به نظرتون زیست70 امسال اندازه 80 پارسال می شه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

خب با این که من این سوال رو جواب ندادم و لی خب درست میگی.مخلوط دو فازی تشکیل میده...حالا مشکل چیه؟؟؟ ویتامین آ هست و ویتامین آ در آب حل نمیشه پس دو فازیه....
    مشکل این سوال چیه؟ هر چهار گزینه اشتباه؟ ویتامین آ که در آب حل می شه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

زیسته سراسری امسالو حدودا هفتادو پنج زدم . بنظرتون زیست آزادو چند میتونم بزنم ؟
    در همهي سلولهاي يوكاريوتي، ............

همانندسازيDNA قبل از آغاز پروفاز یک انجام میشود

این گزینه چرا غلطه ؟ مگه قبل همانندسازی اصلا تقسیم میوز امکان پذیره ؟

جواب درست اینو زده . در شروع تقسيم سلول، رشتههاي دوك به كروموزومها اتصال مييابند . این درسته ولی چرا اون غلطه ؟
    منظورشون اگه اینه که همانند سازی تو مرحله اس انجام میشه نه جی 2 . خیلی بد سوالو طرح کرده باید یه کلمه دقیقا میزاشت وگرنه در کل قبل از پروفاز هست .
    عجب سوال بیخودی داده بودن... اینقدر گزینه های نزدیییک به هم ! من اصلا آمیب و اینا یادم نیومددد ! آخرشم نزدم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مشکل این سوال چیه؟ هر چهار گزینه اشتباه؟ ویتامین آ که در آب حل می شه؟
    این سوال یکی از گزینه هاش (همین مخلوط 2 فازی ) توی دفترچه های d ناقص چاپ شده بود! هر چی هم که من اعتراض کردم گفتن درسته!! سنجش هم همین گزینه رو درست انتخاب کرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •