سلام با رتبه 8362 منطقه 2 ریاضی می تونم برق قدرت یا الکترونیک بوعلی شبانه قبول بشم
سلام با رتبه 8362 منطقه 2 ریاضی می تونم برق قدرت یا الکترونیک بوعلی شبانه قبول بشم
سلام بچه ها خوبین؟کسی هست راجع به دانشگاه غیرانتفاعی خاوران مشهد اطلاعاتی داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟خواهش میکنم جوابموبدین،اصلا مدرکش معتبرهست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟توروخدا حتما بگیدا
ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وون![]()
کجا تاریخ دقیق ویرایش رو نوشته؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها خسته نباشید.....
یشمه کمکم کنید.......
من با 5800 منطقه 1 مهندسی چی تو تهران قبول می شم ( فقط تهران باشه و روزانه یا شبانه )
ممنون میشم کمکم کنید.....
یعنی یا یکی از رشته های تجربی و قبول می شم یا یکی از رشته های زبان را ؟؟؟
نمی شه از جفتش قبول بشم و هر کدوم که دوست داشتم برم ؟؟؟؟
مثلا اگر من رشته های زبان آخر بزنم و سیستم اول یکی از رشته های تجربی من قبول کنه دیگه سراغ زبان نمی ره که
آقا من دیگه وقت ندارم
لطفا یکی که واقعا میدونه سریع جواب بده
به نظرتون اولویت اینارو چه جوری بزنم ؟
برق شهید رجایی
معماری رجایی
عمران رجایی
مکانیک رجایی
نرم افزار تربیت معلم
سخت افزار عباسپور
عمران - آب عباسپور
نرم افزار رجایی
انتخاب رشته رو انجام دادم .. ولی یه خرده شک دارم توش که تو این 2 روز باید نتیجه نهایی برسم !!!
نمیدونم صنعتی اصفهان رو بزنم یا نه ! ... مکانیک صنعتی اصفهان یا مکانیک گیلان .. با توجه به اینکه خودم گیلان هستم برام گیلان راحت تر هست ولی سطح دانشگاه صنعتی اصفهان اونقدر بالا هست که ارزش داشته باشه بالاتر از گیلان بزنمش ؟
+ اگر سخت افزار هم انتخاب کنم احتمال قبولی تو شهید بهشتی یا خواجه نصیر خیلی زیاد هست ... ولی من به نرم افزار علاقه دارم ... نمیدونم رشته رو به خاطر شهر قربانی کنم یا نه ! ... نمیشه سخت افزار انتخاب کرد بعد موقع تحصیل به نرم افزار تغییر رشته داد با توجه به اینکه بیشتر واحد هاشون تو کارشناسی با هم یکی هست ! ؟
دوستان میشه یه توضح راجع به دانشگاه علم و صنعت بدید
می ارزه من که شیراز زندگی میکنم بیام علم وصنعت واسه مهندسی برق؟؟
به نظر من هیچ وقت رشته را فدای دانشگاه نکن اول به رشته اهمیت بده چون بعدا با رشتت می خوای کار کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)