شاید گفتن نداشته باشه ولی منم با یه فایل همون 15-20 دانلود میکنم(البته غیر از دیشب) ولی همیشه 3-4 تا فایل میذارم که 3-4 برابر میشه
شاید گفتن نداشته باشه ولی منم با یه فایل همون 15-20 دانلود میکنم(البته غیر از دیشب) ولی همیشه 3-4 تا فایل میذارم که 3-4 برابر میشه
همین کار مخابرات غیر قانونی هستش
شیر کردن پهنای باند فقط برای کسانی هست که اینترنت با طرح نامحدود گرفتند
امید وارم بعد ماه رمضان سرعت ها خوب بشه و گرنه ....
راستی چرا اسم تاپیک را از ای دی اس ال مخابرات به ای دی اس ال کله خراسان رضوی تغییر دادن؟؟
آقایون توی صبانت هم سرعت دانلود شبا بسیار پایینه. یک زمانی رو 120 میرسید الان تا ساعت 4 رو 20 هم نیست! پینگش تو روز خوبه یعنی تا این یک هفته پیش که هی قعطی میداد عالی بود برای بازی. ولی یک هفته ای میشه قاطی کرده. فقط شبا خیلی نابوده. هیچ ISPای یعنی نیست dynamic نباشه و شباش اتومات نره رو فری؟ یک زمانی صبانت اینجوری بود خیلی خوب بودش.
از لحاظ پینگ هیچ isp بهتر از صبانت پیدا نمیکنید
من زمانیکه شبانش یوزر پسه جدا وصل میشد کاربرش بودم ، اما الان هم دوستان که صبانت دارن میگن یه گزینه توی حساب کاربریتون هست که میتونید توی ساعت شبانه فعال کنید و اینترنتون تبدیل به غیررایگان و با سرعته بیشتر میشه! این موردو تست کردین؟
پنجشنبه صبح ساعت 6:31 مخابرات فرشچی جلال ال احمد هستم سرعت دانلود در ساعات رایگان نهایت 20 با چند دانلود هم جواب نمیدهگندش بزنن لااقل قبلا 5 به بعد سرعت میرفت بالا الان همونم نیست بریم بمیریم بهتره تا با این سرعت کامپیوتر رو روشن نگه داریم
![]()
یه سوال:.بستگی داره به اونایی که با شما شیر شدن اگه همه اونا اهل دانلود باشن فاتحه همه خوندس!؟؟ الان من جایی adsl طرح طلایی دارم که کسی دیگه ایی اینترنت از مخابرات منطقه مون نداره(جاده سیمان -اخراش)فکر نکنم به 5 نفر برسه.حالا با این تعداد کم که مطمئنم کسی هم اینجا دانلود شبانه نداره چرا سرعتم افتضاحه؟؟؟
عزیز دل شیر کردن بین 8 نفر ربطی به قانون نداره مسائل فنی هست .خط 128 که حاضر آماده نیست بدن شما مخابرات یک خط 1مگا بایت میخره بین 8 نفر تقسیم میکنه سرعت هرکس میشه 1 مگا بیت.غیر قانونی اونجاست که به بیش از 8 نف بده.
دوست عزیز منطقه شما اینترنتش از مناطق مجاور تامین میشه و پایگاه سوئیچینگ دیتا در منطقه مجاور هست.اگه همیشه در طول روز سرعت شما خیلی کمتر از قرارداد هست یا خطتون مشکل داره یا مخابرات رو 2 مگ نبسته.
الان یه ماهی هس که اوضاع اینترنت مخابرات داغونه من طرح طلایی دارم قبلا دانلود شبانش خوب بود ولی هیچ وقت پینگ خوبی نداش نه الان نه قبلا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)