تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 1805 اولاول ... 2793293693753763773783793803813823833894294798791379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم تو همین مرکز هستم
    طلایی دارم
    از مولتیشیر دانلود میکنم
    سرعت 1 ماهه از 20 بیشتر نمیشه
    شاید گفتن نداشته باشه ولی منم با یه فایل همون 15-20 دانلود میکنم(البته غیر از دیشب) ولی همیشه 3-4 تا فایل میذارم که 3-4 برابر میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان عزیز ایترنت مخابرات کاملا شانسی هست .بستگی داره به اونایی که با شما شیر شدن اگه همه اونا اهل دانلود باشن فاتحه همه خوندس!
    اگه این مخابرات طبق قانون یک لینک ا مگ خالص دانلود رو بین 8 نفر شیر کنه اگه همه همزمان دانلود کنن بازم سرعت دانلود همه همون 128 هست.مشکل از اونجا شروع میشه که مخابرات میاد همون خط رو بین بیش از 8 نفر شیر میکنه و وقتی همه دانلود کنن سرعت همه به نسبت پایین میاد.
    همین کار مخابرات غیر قانونی هستش

شیر کردن پهنای باند فقط برای کسانی هست که اینترنت با طرح نامحدود گرفتند

3. 2 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امید وارم بعد ماه رمضان سرعت ها خوب بشه و گرنه ....
    راستی چرا اسم تاپیک را از ای دی اس ال مخابرات به ای دی اس ال کله خراسان رضوی تغییر دادن؟؟

5. این کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

آقایون توی صبانت هم سرعت دانلود شبا بسیار پایینه. یک زمانی رو 120 میرسید الان تا ساعت 4 رو 20 هم نیست! پینگش تو روز خوبه یعنی تا این یک هفته پیش که هی قعطی میداد عالی بود برای بازی. ولی یک هفته ای میشه قاطی کرده. فقط شبا خیلی نابوده. هیچ ISPای یعنی نیست dynamic نباشه و شباش اتومات نره رو فری؟ یک زمانی صبانت اینجوری بود خیلی خوب بودش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقایون توی صبانت هم سرعت دانلود شبا بسیار پایینه. یک زمانی رو 120 میرسید الان تا ساعت 4 رو 20 هم نیست! پینگش تو روز خوبه یعنی تا این یک هفته پیش که هی قعطی میداد عالی بود برای بازی. ولی یک هفته ای میشه قاطی کرده. فقط شبا خیلی نابوده. هیچ ISPای یعنی نیست dynamic نباشه و شباش اتومات نره رو فری؟ یک زمانی صبانت اینجوری بود خیلی خوب بودش.
    از لحاظ پینگ هیچ isp بهتر از صبانت پیدا نمیکنید

من زمانیکه شبانش یوزر پسه جدا وصل میشد کاربرش بودم ، اما الان هم دوستان که صبانت دارن میگن یه گزینه توی حساب کاربریتون هست که میتونید توی ساعت شبانه فعال کنید و اینترنتون تبدیل به غیررایگان و با سرعته بیشتر میشه! این موردو تست کردین؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

پنجشنبه صبح ساعت 6:31 مخابرات فرشچی جلال ال احمد هستم سرعت دانلود در ساعات رایگان نهایت 20 با چند دانلود هم جواب نمیده گندش بزنن لااقل قبلا 5 به بعد سرعت میرفت بالا الان همونم نیست بریم بمیریم بهتره تا با این سرعت کامپیوتر رو روشن نگه داریم

9. این کاربر از Ali_pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان عزیز ایترنت مخابرات کاملا شانسی هست .بستگی داره به اونایی که با شما شیر شدن اگه همه اونا اهل دانلود باشن فاتحه همه خوندس!
    اگه این مخابرات طبق قانون یک لینک ا مگ خالص دانلود رو بین 8 نفر شیر کنه اگه همه همزمان دانلود کنن بازم سرعت دانلود همه همون 128 هست.مشکل از اونجا شروع میشه که مخابرات میاد همون خط رو بین بیش از 8 نفر شیر میکنه و وقتی همه دانلود کنن سرعت همه به نسبت پایین میاد.

یه سوال:.بستگی داره به اونایی که با شما شیر شدن اگه همه اونا اهل دانلود باشن فاتحه همه خوندس!؟؟ الان من جایی adsl طرح طلایی دارم که کسی دیگه ایی اینترنت از مخابرات منطقه مون نداره(جاده سیمان -اخراش)فکر نکنم به 5 نفر برسه.حالا با این تعداد کم که مطمئنم کسی هم اینجا دانلود شبانه نداره چرا سرعتم افتضاحه؟؟؟

11. این کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

همین کار مخابرات غیر قانونی هستش

شیر کردن پهنای باند فقط برای کسانی هست که اینترنت با طرح نامحدود گرفتند
    عزیز دل شیر کردن بین 8 نفر ربطی به قانون نداره مسائل فنی هست .خط 128 که حاضر آماده نیست بدن شما مخابرات یک خط 1مگا بایت میخره بین 8 نفر تقسیم میکنه سرعت هرکس میشه 1 مگا بیت.غیر قانونی اونجاست که به بیش از 8 نف بده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

یه سوال:.بستگی داره به اونایی که با شما شیر شدن اگه همه اونا اهل دانلود باشن فاتحه همه خوندس!؟؟ الان من جایی adsl طرح طلایی دارم که کسی دیگه ایی اینترنت از مخابرات منطقه مون نداره(جاده سیمان -اخراش)فکر نکنم به 5 نفر برسه.حالا با این تعداد کم که مطمئنم کسی هم اینجا دانلود شبانه نداره چرا سرعتم افتضاحه؟؟؟
    دوست عزیز منطقه شما اینترنتش از مناطق مجاور تامین میشه و پایگاه سوئیچینگ دیتا در منطقه مجاور هست.اگه همیشه در طول روز سرعت شما خیلی کمتر از قرارداد هست یا خطتون مشکل داره یا مخابرات رو 2 مگ نبسته.

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

الان یه ماهی هس که اوضاع اینترنت مخابرات داغونه من طرح طلایی دارم قبلا دانلود شبانش خوب بود ولی هیچ وقت پینگ خوبی نداش نه الان نه قبلا ...
    میگم دوستان من یک مشکلی پیدا کردم :
    میخوام ISPیمو عوض کنم. الان صبانت 1 مگ دارم یک سری مشکلات داره. یکیش اینکه شبانش سرعت دانلود نابوده، دوما اینکه 1 هفته ای هست هی قطع و وصل میشه ساعت های 5 به بعد. یعنی چراغ dsl خاموش میشه. زنگ زدم گفتن مشکل از Account نیست، من تو خونم هیچی وصل نیست نه تلفن و نه هیچی که نویز بندازه. خلاصه گفت باید بری تو کنتر چک کنی و ...
    لپ کلام اینکه من تو سید رضی میشینم و یک نتی میخوام برای بازی (پینگ خیلی خوب داشته باشه) + این پینگ شبا هم نابود نشه اونقدر.
    به نظرتون چه نتی خوبه؟ الان 3ماهه 72 تومن برای این 1مگ میدم که هزارتا مشکل داره و مثل آدم هم نمیشه بازی کرد. البته گفتم 1 هفته ای هست این مشکل پیش اومده. در مورد اونم کسی اطلاعات داره بگه یا رجوع کنه به یک تاپیکی چیزی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •