زرد قناری
![]()
مود نیست این همون اسکانیای بازیه که دارم تبدیلش میکنم به اسکانیا highline ، topline ،v8این مدل v8 هنوز کار داره!
میشه بگی چه تغییراتی توش دادی من چیزی متوجه نشدم . این zmod رو فقط نسخه تریالش رو میشه استفاده کرد یا با اون راهی که شما گفتی دائمی میشه .
من هر کاری کردم سرعت کامیونم از 180 تا بیشتر نمیره فک کنم با مدای دیگم تداخل خورده لیست مودامو میزارم بگین مشکل از کجاست ؟
لیست مودای استفاده شده در بازی :
1.BrighterNight1.1_forUpdate125_byVeloW
2.engine_names_freeshops_mod
3.Flare_Pack_by_dallyborr
4.Mercedes_Real_Logo_byAd&A
5.powerful_engines
6.rain noise mod
7.Real Companies
8.Real Logos v0.1 beta
9.Skin MP4 BLACK WHITE by the _trucker5
10.sound_m_dichkeit
11.transmission
12.Volvo interior wujek chill
13.volvo6x6
14.x-speed & damage
15.z-louder-int-sound-schleicher77--13db-v1.0.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد همونه که برا ژرمن تراک اکسپورتش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه کلاس، يکيش V8 دومي topline و سومي highline
اکثرش آمادس ولي خوب يورو 2 سيستمش با اون فرق ميکنه بايد آماده بشه.
اين عکس قالب اسکانيا v8 (نوشته اسکانيا و دور هواکسش استيله sunshield، چرخها و sideskirt اينا تو v8 بابقيه فرق ميکنه اگه شد کاري ميکنم که تو بازي بشه آرم عقاب رو بزني بغل ماشين ... هنوز کار داره.
آره زدمودلر نسخه تریالشه برای خریداریش باید 22 یورو ناقابل بپردازید.البت نسخه تریال فقط محدودیت زمانی داره.
Last edited by nice 2000; 12-12-2012 at 12:56.
این بنز تو کدوم شهر؟
lمیتونید بیشتر توضیح بدید ؟
این قضیه پست های که باید تایید بشن چیه تا حالا 2 تا پستمو نمایش نداده p30world![]()
متریال این جلو پنجره اسکانیا رو میشه متریالی بهش داد که با رنگ کامیون رنگش عوض بشه ؟ من زدمودلر رو رجیستر نکردم . تو جرمن تراک با زدمودلر 2 فکر کنم میشد قطعه رو متریالش رو همون متریال بدنه میدادیم بعد خود قطعه رو درگ میکردیم رو تکسچر بدنه .
منظورم ارتفاعه.ارتفاع بخوره.لاستیک با گلگیر لب به لب بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)