تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 860 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

iman reza جان من یک سوال دارم:

چطوری میشود 200 تا ماهی را یکجا فروخت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(شوخی بود)

به اینجا که رسیدیم یه نکته ای یادم اومد:

به هیچ وجه ماهی ها رو داخل سبد نریزید.

دلیل: شمرده نمیشن. باید با دست خودتون بندازیدشون تو جعبه ی فروش.

چرا مزخرف میگی مرد؟
    جول و پلاس تو جمع کن برو کشکتو بساب.

--

عذر می خواهم در hvshg آن پست بسی قصور رفته است!
    البته بازهم میگم به چکش و درجه ی خونه و اینها هیچ مربوطیتی نداره.

مسئله به میزان دوستی شما با Gray مربوطه. یعنی باید بهش هدیه بدید یا گزینه هایی رو که اون رو خوشحال میکنه انتخاب کنید.

جناب iman reza لطفا قیام کنید.
    آیا دلیل شما برای دیدن این دمو، همانا انتخاب Gray برای همکاری در تاکستان نبود؟ و آیا فصل پاییز نبود؟
    طبق شواهد و مدارک، در پاییز همان سال به شما کاری پیشنهاد شده مبنی بر فعالیت در تاکستان ِ شخصی به نام Duke .
    اما شما از این کار سر باز زده و به Cliff خبر نداده اید. با ارائه ی پیشنهادتون به Gray باعث خوشحالی او شده اید و در نتیجه درجه ی دوستی آن شخص با شما از مرز 200 گذشت.

لازم به ذکر است که رای دادگاه قابل باز بینی است.
    منظورم از یجا این بود که همه رو تو یه روز بفروشیم خودم فکر می کردم این ابهام براتون پیش بیاد مسخره کنین
    از کجا فهمیدی که شمرده نمی شن یه دلیل میاری که قانع بشم البته احتمالش خیلی زیاد اینی که گفتیا اخه من چندباری این200تا رو فروختم البته با سبد ولی نتونستم این ماهی رو بدست بیارم
    بابا من چکشم رو قوی کرده بودم چرا فکر می کنین قوی نکردم همون طوری که گفتم تازه کلی از سنگ و چو پها رو هم شکسته بودم فقط اون تعداد که تو عکس معلومه (که در کنار مزرعه ام اس مونده) تا راحت کشاورزی کنم
    راستش رو بخواین اصلا با این پسر من دوس نبودم فقط تو این مدت(قبل از دیدن دمو)فقط چندباری در حد دسه بار در فستیوال وبیرون باهاش حرف زدم که زیاد روی خوش نشون نمی ده و جند روز قبل از دیدن دمو یک عدد سنگ معدن ابی بهش دادم پس به میزان دوستی با گری زیاد ربط نداره
    من غلط کردم با اون پسر دوس بشم و بهش کار پیشنهاد بدم اصلا من ازش می ترسم اخه یه بار سنگ اخر گیرم اورد جاتون خالی با هم رفتیم خونه

دمتون گرم رای رو دیگه بازگردانده نکین من غلط کردم که دمو رو دیدم

اما یک سوال: قلب May چه رنگی بود؟؟؟؟؟؟؟
    اگه منظورت Mary خوب قلبش روی دومین درجه ک بعد سیاه ورنگش هم بنفشه

2. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منظورم از یجا این بود که همه رو تو یه روز بفروشیم خودم فکر می کردم این ابهام براتون پیش بیاد مسخره کنین
    از کجا فهمیدی که شمرده نمی شن یه دلیل میاری که قانع بشم البته احتمالش خیلی زیاد اینی که گفتیا اخه من چندباری این200تا رو فروختم البته با سبد ولی نتونستم این ماهی رو بدست بیارم
    بابا من چکشم رو قوی کرده بودم چرا فکر می کنین قوی نکردم همون طوری که گفتم تازه کلی از سنگ و چو پها رو هم شکسته بودم فقط اون تعداد که تو عکس معلومه (که در کنار مزرعه ام اس مونده) تا راحت کشاورزی کنم
    راستش رو بخواین اصلا با این پسر من دوس نبودم فقط تو این مدت(قبل از دیدن دمو)فقط چندباری در حد دسه بار در فستیوال وبیرون باهاش حرف زدم که زیاد روی خوش نشون نمی ده و جند روز قبل از دیدن دمو یک عدد سنگ معدن ابی بهش دادم پس به میزان دوستی با گری زیاد ربط نداره
    من غلط کردم با اون پسر دوس بشم و بهش کار پیشنهاد بدم اصلا من ازش می ترسم اخه یه بار سنگ اخر گیرم اورد جاتون خالی با هم رفتیم خونه

دمتون گرم رای رو دیگه بازگردانده نکین من غلط کردم که دمو رو دیدم

+++++

شوخی بود قربانت شوم. تازه مسخره نکردم که ...

مزخرف های مرا جدی نگیر.

چکیده ی اون پست:

1. برای افزایش دوستی، باید چیزهایی رو که دوست داره بهش بدید تا درجه اش به 200 برسه. حتما میدونید که عاشق سنگ معدنه. از غذاها هم: عاشق بستنی و املت برنج.

2. فصل نباید زمستون باشه.

__

در مورد شمرده نشدن که خودت آفتاب آوردی... حالا من شمع روشن کنم؟

بابا من چکشم رو قوی کرده بودم چرا فکر می کنین قوی نکردم
    اول: چی؟ بابا؟ بابا کیه؟ من هیچ مسؤولیتی قبول نمی کنم.
    (ایشاالله میری سربازی اون موقع نمی گی"ای بابا!" )

آخر قربانت گردم منظورم این نیست که داری دروغ میگی!
    میگم آپگرید کردن یا نکردن چکش در دیدن یا ندیدن دمو تاثیری نداره. یا بزرگ بودن خونه یا هرچی!

یک عدد سنگ معدن ابی بهش دادم

آها! باز هم آفتاب آمد دلیل آفتاب!!!
    همین یک عدد سنگ معدن ابی را این Gray به مثابه یک بت می پرستد. یعنی عاشق سنگ معدنه.
    پس 3 هیچ به نفع من!!

بچه ی خوبی باشی رای را باز بینی نمی کنیم.

اگه منظورت Mary خوب قلبش روی دومین درجه ک بعد سیاه ورنگش هم بنفشه
    سوتی می گیری؟
    با دم مارمولک بازی نکن

در ضمن R کیبورد من خرابه ببین هرچی r می زنم درست نمیزنه... rRrRrRrRr

4. 3 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Moosivandm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ری

پيش فرض

1. برای افزایش دوستی، باید چیزهایی رو که دوست داره بهش بدید تا درجه اش به 200 برسه. حتما میدونید که عاشق سنگ معدنه. از غذاها هم: عاشق بستنی و املت برنج.
    یعنی چی درجه اش به200 برسه؟
    این درجه ها رو از کجا بفهمیم؟
    حالا چرا 200؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

جناب iman reza لطفا قیام کنید.
    آیا دلیل شما برای دیدن این دمو، همانا انتخاب Gray برای همکاری در تاکستان نبود؟ و آیا فصل پاییز نبود؟
    طبق شواهد و مدارک، در پاییز همان سال به شما کاری پیشنهاد شده مبنی بر فعالیت در تاکستان ِ شخصی به نام Duke .
    اما شما از این کار سر باز زده و به Cliff خبر نداده اید. با ارائه ی پیشنهادتون به Gray باعث خوشحالی او شده اید و در نتیجه درجه ی دوستی آن شخص با شما از مرز 200 گذشت.

فصل: هر فصلی به غیر از زمستان
    درجه ی دوستی: بیش از 200

دادگاه وارد شور می شود.
    ...
    ...
    ...
    !
    ...
    ...
    ؟
    ...
    ...
    !!!

رای دادگاه:
    iman reza شما تمام مفاد لازم برای دیدن این دمو را کسب کرده اید. و اولین کسی هستید که این دمو را دیده اید. به شما تبریک گفته و شما را تبرئه می کنیم.

لازم به ذکر است که رای دادگاه قابل باز بینی است.
    داد گاه دهکده صلاحیت رسیدگی به این پرونده را ندارد و برای ادامه محاکمه به King city می رویم (این شهر وجود ندارد و چون هیج مرجع بزرگتری وجود ندارد از این اسم استفاده میکنیم .)
    داد گاه King city :

متهمین :
    آقایان Leyth و Iman reza و گری
    قاضی : توماس (چه پارتی داره ها تو شهرم قاضی شده. )
    دادستان : هاریس .
    حاضرین : تمامی اهالی دهکده و اعضای عزیز تاپیک .
    هیئت منصفه : بارلی ، الن ، گرگ و آهنگر و ...
    بازپرس و محقق : Hopee
    دام دام دام (صوت آوای چکش) دادگاه کاملا رسمی است .
    دادستان پرونده را قرائت کند :
    "در دیدن دموی گری ابهام وجود دارد و اینکه شرایط دیدن این دمو چیست ؟"
    اخطار به متهمین : شما میتوانید تا آمدن وکیلتان سکوت کنید چون هرچه بگوئید ممکن است به ضررتان استفاده شود .
    بعد از صحبتهای متهمین در پست های قبلی و دفاعیات آنان .........
    گزارش نهایی محقق Hopee:
    این دمو شرایط خاصی از قبیل : آپگرید کردن ، 200 بودن قلب گری ، تمیز کردن زمیت ، صبحانه ای که خورده اید ، با May دوست هستید یا نه و ... ندارد و در هرشرایطی اتفاق میفتد و تنها شرط آن زمستان نبودن است .
    پس شایعه ایجاد نکنید .
    بعد از گفتن نظر هه دادگاه وارد شور می شود .
    !!!!!!!
    نه!!
    موافقم
    چی؟؟؟؟!!
    .........
    آره .
    درسته .
    گفتم نظر من درسته ----------- (مشترک گرامی دسترسی به این حرف امکانپذیر نمی باشد .)
    پنج ساعت بعد
    دام دام دام
    متحمین قیام کنند رای دادگاه به این صورت است :
    آقایان Leyth و Iman reza به علت تلاش های زیاد و زحمتی که کشیدن تبرعه هستند و بیست تاغه ابریشم از طرف Joomong به اونها داده میشه و میتوتنند اعاده هیسیت کنند .
    گری با شگایت آهنگر مبنی بر مصرف همه ی فلزات برای ساخت اون پتک به پرداخت 9999g محکوم میشه .
    آهنگر به علت غقده ای کردن گر ی و وجود فلزات نامرغوب مغازش پلمپ میشه
    ماری باید توضیح بده که با گری کجا رفتن
    Hopee هم به علت فضولی و پستهای الکی ممکنه بن بشه .
    واسلام
    نکته :کلیه افراد نام برده می توتنند به رای اعتراض کرده و تقاضای تجدید نظر کنن.
    خوب بعد از دادگاه همه بیان به دهکده و به حساب توماس تو رستوران- Inn املت برنج بخورن .
    "ضمنا مجلس زنانه نیز در همان مکان برگذار می شود ."
    Last edited by hopee; 17-03-2009 at 12:33.

7. این کاربر از hopee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    بچه ها کسی اطلاعات دقیق در مورد دیدن دمو مادر بزرگ که میگه بالای قله یه گل زمستانی هست داره
    من بدبخت هر روز با هاش حرف می زنم وتا با لای قله میرم ولی چیزی نمی بینم قبلا اگه قصد نداشتیم ببینم یهو ره گم می کردیم میرفتیم بالای قله میدیدیمش

9. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی چی درجه اش به200 برسه؟
    این درجه ها رو از کجا بفهمیم؟
    حالا چرا 200؟
    همین دور و برها بود که در موردش نوشته بودم ها...
    توی تاپیک HM:FoMT بگردید یه چیزهایی می یابید!

اما این درجه ها رو با توجه به طرز حرف زدن اونها تقسیم نموده ایم.
    مثلا اول که میری باهاش حرف بزنی یه چیزی میگه... یه خورده که باهاش آشنا شدی یه چیز دیگه تا آخر.. برای درجه بندی دوستی دخترها از "رنگ قلب" استفاده می کنیم که تو بازی هم هست. ولی برای اهالی این راه خوبی نیست. برای راحتی کار هر صد تا رو بر افزایش یک درجه می دونیم! (این اولین باریه که در این مورد توضیح دادم)

و 200 یعنی 2 بار متن صحبتش عوض میشه.

من به رای دادگاه king city اعتراض دارم. چرا که بازپرس Hopee ، پرونده ی متهم درجه اول (Iman reza) رو به طور کامل مطالعه نکرده اند.

بر طبق تحقیقات من، رفتن به فستیوال و صحبت با اهالی در این زمان، موجب افزایش درجه ی دوستی آنها (به پاراگراف قبلی مراجعه کنید) می شود. ایشون یک عدد سنگ معدن هم به گری داده که باعث افزایش بیشتر دوستی اش می شود. بحث را ادامه نمی دهیم و خواهشا ادامه ندهید. الان اون خانومه میاد یکی یه دونه می خوابونه تو چک مون.

سلام
    بچه ها کسی اطلاعات دقیق در مورد دیدن دمو مادر بزرگ که میگه بالای قله یه گل زمستانی هست داره
    من بدبخت هر روز با هاش حرف می زنم وتا با لای قله میرم ولی چیزی نمی بینم قبلا اگه قصد نداشتیم ببینم یهو ره گم می کردیم میرفتیم بالای قله میدیدیمش

ایمان جان دیدن اون گل هم شرایط داره.
    اولا باید مادر بزرگ در مورد اون گل حرف بزنه. متن دقیقش یادم نیست ولی Flower of Happiness اسم اون گل بدبخته.
    در ضمن اون روز باید حتما برفی باشه (منظورم اینه که باید برف بباره)
    و یک چیز دیگه... باید بعد از ساعت 12 بری ورنه نمیبینی.
    یادت هم باشه که کاری باری نداشته باشی که به محض دیدنش فردا خواهد شد.

11. 2 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    سلام
    من تاحالا ندیدمش . ولی یه جا خوندم که تو یه روز برفی اینا میگه . حالا اگه کسی اطلاع بیش تری داره بگه تا ما هم استفاده کنیم آخه من هم تو زمستون هستم و خیلی می خوام ببینمش ولی ...
    در ضمن اینم سیوم که می خواستید که برای نیمه های زمستونه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دستتون درد نکنه ولی هر راهی رو امتحان کردم فقط با مادر بزرگ قبل از ساعت 12ظهر حرف می زدم حالا امتحان می کنم ببینم چی میشه

داره خودمونی میشه Jomoong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    این گل رو باید یه روز تو نیمه های زمستون ،شب بعد از ساعت 12 ببینیش که فرداش میری و با مادر بزرگ
    و پدر ماری صحبت میکنی تا هر دو تاشون باهات دوست بشن.

داد گاه دهکده صلاحیت رسیدگی به این پرونده را ندارد و برای ادامه محاکمه به King city می رویم (این شهر وجود ندارد و چون هیج مرجع بزرگتری وجود ندارد از این اسم استفاده میکنیم .)
    داد گاه King city :

متهمین :
    آقایان Leyth و Iman reza و گری
    قاضی : توماس (چه پارتی داره ها تو شهرم قاضی شده. )
    دادستان : هاریس .
    حاضرین : تمامی اهالی دهکده و اعضای عزیز تاپیک .
    هیئت منصفه : بارلی ، الن ، گرگ و آهنگر و ...
    بازپرس و محقق : Hopee
    دام دام دام (صوت آوای چکش) دادگاه کاملا رسمی است .
    دادستان پرونده را قرائت کند :
    "در دیدن دموی گری ابهام وجود دارد و اینکه شرایط دیدن این دمو چیست ؟"
    اخطار به متهمین : شما میتوانید تا آمدن وکیلتان سکوت کنید چون هرچه بگوئید ممکن است به ضررتان استفاده شود .
    بعد از صحبتهای متهمین در پست های قبلی و دفاعیات آنان .........
    گزارش نهایی محقق Hopee:
    این دمو شرایط خاصی از قبیل : آپگرید کردن ، 200 بودن قلب گری ، تمیز کردن زمیت ، صبحانه ای که خورده اید ، با May دوست هستید یا نه و ... ندارد و در هرشرایطی اتفاق میفتد و تنها شرط آن زمستان نبودن است .
    پس شایعه ایجاد نکنید .
    بعد از گفتن نظر هه دادگاه وارد شور می شود .
    !!!!!!!
    نه!!
    موافقم
    چی؟؟؟؟!!
    .........
    آره .
    درسته .
    گفتم نظر من درسته ----------- (مشترک گرامی دسترسی به این حرف امکانپذیر نمی باشد .)
    پنج ساعت بعد
    دام دام دام
    متحمین قیام کنند رای دادگاه به این صورت است :
    آقایان Leyth و Iman reza به علت تلاش های زیاد و زحمتی که کشیدن تبرعه هستند و بیست تاغه ابریشم از طرف Joomong به اونها داده میشه و میتوتنند اعاده هیسیت کنند .
    گری با شگایت آهنگر مبنی بر مصرف همه ی فلزات برای ساخت اون پتک به پرداخت 9999g محکوم میشه .
    آهنگر به علت غقده ای کردن گر ی و وجود فلزات نامرغوب مغازش پلمپ میشه
    ماری باید توضیح بده که با گری کجا رفتن
    Hopee هم به علت فضولی و پستهای الکی ممکنه بن بشه .
    واسلام
    نکته :کلیه افراد نام برده می توتنند به رای اعتراض کرده و تقاضای تجدید نظر کنن.
    خوب بعد از دادگاه همه بیان به دهکده و به حساب توماس تو رستوران- Inn املت برنج بخورن .
    "ضمنا مجلس زنانه نیز در همان مکان برگذار می شود ."
    این وسط پس خودمون چه مجازاتی باید بکشیم ( به جرم پناه دادن یه فراری در اسیاب خونمون )

و در ضمن Leyth و ImanReza اصلآ روی من حساب نکنن که اون
    20 طاقه ابریشم که امپراطور به من داد رو مهریه سوسانو کردم

16. 2 کاربر از Jomoong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    شرایط دیدن دمو :
    همه ی دوستان درست گفتن و من فقط مطالب روجمع بندی میکنم .
    یه روز صبح برفی به خونه ی مادر بزرگ برو (اگه تونستی برای محکم کاری یه هدیه ساده بهش بده )بعد باهاش حرف بزن (چند بار حرف بزن )
    اگه درباره گلی خندان که در زمستون رشد میکنه حرف زد بعد از ظهر همون روز به قله برو و ببینش بعد صبح میشه بعد از اینکه صبح شد پیش الن برو و باهاش صحبت کن اون خوشحال میشه و باهات دوست میشه.
    Last edited by hopee; 18-03-2009 at 12:35.

18. این کاربر از hopee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •