تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 1185 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

4 جناب ارسنال چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

يكي از بدترين عطرايي كه همه آقايون حالشون ازش به هم خواهد خود عطر Romance از شركت rasasi يا رصاصي هستش...به قدري بوش تنده كه همه آقايون حالشون بد ميشه..
    فقط مساله اينجاست كه آقايون از كره مريخ كه نيومدن...اونام مثل شما خانما انسان هستن پس نتيجه ميگيريم كه به همين دليل خود شما خانما هم از اين عطر اين همه بدتون مياد...شما چي كار به آقايون داري...برو هر چي حال كردي استفاده كن...اگه ميخواي خيلي ديگه آقايون بدشون بياد عطر حرم و مشهدي فت و فراوان هست...
    شما عطرو واسه خوش اومدن خودت ميزني يا واسه نفرت پيدا كردن ديگران علي الخصوص آقايون ازت؟؟

اقا ما پیش رفیقت اون پیرمرد با انصاف رفتیم. دوبل ویسکی رو بهم نداد گفت نمیتونم از ویترین در بیارم سخته.
    نهایتا یه دلار و یه insuction ازش خریدم اومدم خونه.
    پور انهوم-ازارو-ورساچه هم جزو کارای اصلش بودن که دو تای اولی رو 45-50 گفت ولی ورساچه رو 75 گفت.
    باقی کاراشم تمام قلاب بودن اکثرا .ویترینشم انقدر بهم ریخته بود که هیچی ازش نمیتونست دربیاره.
    ولی فکر کنم ازارو واسه خرید ازش بد نباشه.البته تستشون نکردم.
    میخواستم نظر شما رو بپرسم.

2. 4 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من ادکلن میخوام گرونه
    امروز هوا یکم سرده اینستنت اکسترم گرلن رو زدم یکم کلی خاطرخواه پیدا کرد همه خوششون اومد
    منم ادکلن میخوام گرووووووووونه

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

به به .الان چی میچسبه؟شما هم یه عکس از ادکلنات بزاری
    الان فقط ام7 میچسبه! البته اون پوشن هم تو این هوا باید رویایی باشه. حیف که فقط گذاشت بو کنم و نتونستم تست کنم

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

اقا ما پیش رفیقت اون پیرمرد با انصاف رفتیم. دوبل ویسکی رو بهم نداد گفت نمیتونم از ویترین در بیارم سخته.
    نهایتا یه دلار و یه insuction ازش خریدم اومدم خونه.
    پور انهوم-ازارو-ورساچه هم جزو کارای اصلش بودن که دو تای اولی رو 45-50 گفت ولی ورساچه رو 75 گفت.
    باقی کاراشم تمام قلاب بودن اکثرا .ویترینشم انقدر بهم ریخته بود که هیچی ازش نمیتونست دربیاره.
    ولی فکر کنم ازارو واسه خرید ازش بد نباشه.البته تستشون نکردم.
    میخواستم نظر شما رو بپرسم.
    داداش جسارت ولی به نظر شما بهتر نبود پول اون دو تا رو میزاشتی و کمی هم اضاف میکردی بش و یک ادکلن خوب میخریدی؟ ببخشید که اینطور گفتما

4. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض بله

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

الان فقط ام7 میچسبه! البته اون پوشن هم تو این هوا باید رویایی باشه. حیف که فقط گذاشت بو کنم و نتونستم تست کنم

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

داداش جسارت ولی به نظر شما بهتر نبود پول اون دو تا رو میزاشتی و کمی هم اضاف میکردی بش و یک ادکلن خوب میخریدی؟ ببخشید که اینطور گفتما
    خواهش میکنم.این چه حرفیه .امانبود که نبود .چه کنم. جای افتر شیو ازشون استفاده خواهم کرد.

6. 4 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

هی حالا تعریف کن تا منو اغفال کنی

راستی پلو آبی هم بو کردم.خیلی خوشبو بود و اتفاقا مطمئن هستم قبلا شبیهه بوش رو شنیدم ولی یادم

نمیاد چی بوده؟

8. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خواهش میکنم.این چه حرفیه .امانبود که نبود .چه کنم. جای افتر شیو ازشون استفاده خواهم کرد.
    به هر حال مبارکتون باشه. ولی اگر اون دلار اصل باشه به قیمتش میارزه

10. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

هی حالا تعریف کن تا منو اغفال کنی

راستی پلو آبی هم بو کردم.خیلی خوشبو بود و اتفاقا مطمئن هستم قبلا شبیهه بوش رو شنیدم ولی یادم

نمیاد چی بوده؟
    قیمتش چند بود به نظرت ارزش خرید داره من تست نکردم ولی چون گفتن بو خربزه و طالبی میده ناا مید شدم نگرفتم حالا واقعا همین بو رو میده

12. 2 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

قیمتش چند بود به نظرت ارزش خرید داره من تست نکردم ولی چون گفتن بو خربزه و طالبی میده ناا مید شدم نگرفتم حالا واقعا همین بو رو میده
    والا نزاشت تست کنم ولی از همون درش خیلی بوش خوب بود.ولی 125 میلش 125 تومن میداد که خیلی گرون

فروشه طرف و اینجوری نمیارزید.ولی 60 اینا واقعا میارزه.

بوش شیک بود.من تو اون موقع اینجوری حس نکردم.ولی شاید بده.حالا مگه بده بویه میوه جات؟من که عاشقه

میوه جات هستم.

14. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اینهمه پول بدی بعد هرکی بهت میرسه بگه خربزه خوردی؟ ضایست دیگه

16. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه بابا خربزه و طالبی کجا بود کی جرات کرده که بوی به این شیکی رو با خربزه مقایسه کنه!
    من 8 میلشو دارم. باور کنه تو ادکلن های خنک این از همه مجلسی تر و شیک تره. کمتر ادکلن خنکی پیدا میشه که سنگین و با کلاس هم باشه. فکر کنم الان قیمتش نزدیک100-110 باشه

18. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

امروز رفتم ادکلن بخرم،
    از ادکلن zen خوشم اومد...
    140 میگفت.گرون نیست؟
    از سری ادکلن های گرم زنونه مطابق این فصل دیگه چیا خوشبو هستن؟

پ.ن:لالیک مشکی رو تست کردم.عاشق بوش شدم.فقط به نظرم مطابق این فصل نیست بوش.راستی بوش مردونه نیست به نظر شما؟
    قیمتش حدودا چنده؟چون اینو نپرسیدم.

20. 3 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •