تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 4105 اولاول ... 2793293693753763773783793803813823833894294798791379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من دانشجو کارشناسی پیوسته هستم و به علت بیماری 7 سال طول کشید تا الان.البته بیماری آسم شدید هست که در نتیجه بیماری ای نیست که مثلا مدارک پزشکی داشته باشه. من 10 واحد دیگه دارم تا تموم کردن کامل درسم یعنی باید وارد ترم 15 بشم میخوام بدونم که بهم اجازه میدن که ادامه بدم یا نه؟ یعنی یه ترم دیگه هم بهم فرصت میدن از نظر سربازی یا نه؟ و اگه فرصت بدن آیا بهم غیبت میخوره یا نه؟ اگه میدوونید لطفا من رو هم در جریان بذارید. واسم خیلی مهم هست که بدونم اگه اجازه میدن غیبت هم میخوره یا نه.
    شما یه سر به دفتر نظام وظیفه دانشگاهتون بزن احتمالا چون اجازه ثبت نام به شما دادند غیبت نمی خوری برای ترم بعد هم بپرس احتمالا شما را می فرستن کمیسیون بعد بهتون اجازه می دن این 7 واحد را بگذرونی اگرم ندادند مهم نیست بهتون می گن برید سربازی اینجور هم که شما می گید می تونید معافی بگیرید بعد که معافی گرفتید میایید اون 7 واحد را می گذرونید.

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما احتمالاً خودتون كسري گرفتين كه اينجوري حمايت ميكنيد!!
    اولاً اون عده اي كه شما ميگي 24 ماه (البته 30 ماه. چون دوره ضرورت 6 ماهه هم داشت زمان جنگ) رفتن جبهه خيليهاشون خدمت سربازيشون بوده و چون زمان جنگ بوده اونا رو فرستادن جبهه. پس ميبيني كه اونا هم مثل ما و پدران ما وظيفه ي عمومي رو گذروندن.
    در ضمن اگه قراره مزايايي بدن بيان به خود اون شخص بدن و نه فرزنداش.
    به قول اين دوستمون هر جا ميريم بحث از اين سهميه ها و مزايا هستش براي بچه هاي اين افراد.
    اين يه ظلم هستش براي ساير جووناي اين مملكت.
    البته اينم بگم كه پدر ِ خود من خودش معاف بوده و به جاي داداشش 30 ماه رفت تو كردستان و اهواز خدمت كرد اونم تو شرايط جنگي!!

كلاً فقط افرادي كه اين مزايا رو دارن اين چيزا رو حق ميدونند چون خودشون دارن ازش استفاده ميكنند!!!

به اميد روزي كه خدمت وظيفه عمومي براي همه يكسان باشه. يا برداشته بشه كلاً يا مدتش براي همه برابر باشه تا ظلمي ايجاد نشه.
    اره من از قانون کسری ایثارگران استفاده کردم.
    پدر من 23 ماه تو منطقه جنگی بوده ولی برا من از 17 ماه این مدت کسری دادن( یعنی 10 ماه )خدمت هم اون زمان 24 ماه بوده (من در مورد این 30 ماه چیزی نشنیدم).
    دوما خیلی ها هم اون زمان با اون شرایط نرفتن خدمتشون.
    خانواده ی ما تا به این زمان از ایثارگر بودن پدرم هیچ استفاده ای بجز خدمت من نکردن در ثانی این همه جوون موفق داریم که از سهمیه ها استفاده نکردن و به موفقیت رسیدن.
    ما هم به درگاه خداوند منان دعا میکنیم که عدالات واقعی برقرار بشه
    Last edited by hts1369; 24-07-2011 at 20:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شما یه سر به دفتر نظام وظیفه دانشگاهتون بزن احتمالا چون اجازه ثبت نام به شما دادند غیبت نمی خوری برای ترم بعد هم بپرس احتمالا شما را می فرستن کمیسیون بعد بهتون اجازه می دن این 7 واحد را بگذرونی اگرم ندادند مهم نیست بهتون می گن برید سربازی اینجور هم که شما می گید می تونید معافی بگیرید بعد که معافی گرفتید میایید اون 7 واحد را می گذرونید.

من به دفتر نظام وظیفه دانشگاه سر زدم.ایشون گفتن که باید بری از نظام وظیفه اجازه بگیری.و گفت که حتما اجازه میدن که ترم بعد رو بگیری اما ممکنه با غیبت بهت اجازه بدن. و بعد گفتن اگه یه پارتی کوچیک داشته باشی غیبت نمیزنن.آخر حرفاش هم گفت اصلا ممکنه غهمینجوری هم غیبت نزنن اما امروز رفتم خود نظام وظیفه شهرم گفتن که کمسیون ویژه یا یه همچین چیزی تشکیل میشه و میفرستیمش تهران که اون ها جواب بدن که شما میتونید ترم بعد بگیرید یا نه.البته خودم سوال نکردم یکی از اقوام رفت پرسید حالا نمیدونم از شخص درستش پرسید یا نه.
    ضمنا مشکل من اینه که به خاطر آسم زیاد دچار سرماخوردگی میشم و شاید ماهی 2و3 بار سرما میخورم مطمینا به همچین شرایطی معافیت نمیدن.من که نشنیدم به خاطر سرماخوردگی به کسی معافیت بدن.طرف در حال موت هست بهش میگن بیا برو خدمت.
    خلاصه حرف امروز این مرده تو نظام وظیفه رو که شنیدم خیلی اعصابم به هم ریخت.
    شما آشنایی کسی ندارید که یه سوالی هم از اون شخص بپرسید در این رابطه؟اگه این کار رو بکنید خیلی ممنون میشم.

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اره من از قانون کسری ایثارگران استفاده کردم.
    پدر من 23 ماه تو منطقه جنگی بوده ولی برا من از 17 ماه این مدت کسری دادن( یعنی 10 ماه )خدمت هم اون زمان 24 ماه بوده (من در مورد این 30 ماه چیزی نشنیدم).
    دوما خیلی ها هم اون زمان با اون شرایط نرفتن خدمتشون.
    خانواده ی ما تا به این زمان از ایثارگر بودن پدرم هیچ استفاده ای بجز خدمت من نکردن در ثانی این همه جوون موفق داریم که از سهمیه ها استفاده نکردن و به موفقیت رسیدن.
    ما هم به درگاه خداوند منان دعا میکنیم که عدالات واقعی برقرار بشه
    حسین جان چرا 17 ماهش رو حساب کردن؟
    این پسرعمه من هم ممکنه 24 ماه خدمت رو حساب نکنن براش؟

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام

می خواستم بدانم آدم خدمت بره خوبه یا صبر کنه که معافیت رهبری بهش بخوره

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به دفتر نظام وظیفه دانشگاه سر زدم.ایشون گفتن که باید بری از نظام وظیفه اجازه بگیری.و گفت که حتما اجازه میدن که ترم بعد رو بگیری اما ممکنه با غیبت بهت اجازه بدن. و بعد گفتن اگه یه پارتی کوچیک داشته باشی غیبت نمیزنن.آخر حرفاش هم گفت اصلا ممکنه غهمینجوری هم غیبت نزنن اما امروز رفتم خود نظام وظیفه شهرم گفتن که کمسیون ویژه یا یه همچین چیزی تشکیل میشه و میفرستیمش تهران که اون ها جواب بدن که شما میتونید ترم بعد بگیرید یا نه.البته خودم سوال نکردم یکی از اقوام رفت پرسید حالا نمیدونم از شخص درستش پرسید یا نه.
    ضمنا مشکل من اینه که به خاطر آسم زیاد دچار سرماخوردگی میشم و شاید ماهی 2و3 بار سرما میخورم مطمینا به همچین شرایطی معافیت نمیدن.من که نشنیدم به خاطر سرماخوردگی به کسی معافیت بدن.طرف در حال موت هست بهش میگن بیا برو خدمت.
    خلاصه حرف امروز این مرده تو نظام وظیفه رو که شنیدم خیلی اعصابم به هم ریخت.
    شما آشنایی کسی ندارید که یه سوالی هم از اون شخص بپرسید در این رابطه؟اگه این کار رو بکنید خیلی ممنون میشم.
    دوست عزیز بعضی وقتها دانشگاه کاری نداره که شما سنوات تحصیلیت از حد مجاز گذشته یا نه، صرفاً ثبت نامت میکنند. بعد که فارغ التحصیل شدی یهو میبینی نظام وظیفه بهت گیر میده که چرا سقف سنواتت گذشته و دانشگاهت به ما خبر نداده و از این چیزا.
    شما حتماً بیا و خود نظام وظیفه تهران پیگیری کن. ضمناً در نظام وظیفه و خصوصاً ملاقات مردمیش همه چی ممکنه. چیزهایی دیده شده و کیس هایی معافیت گرفتن که در ذهن آدم نمیگنجه!

با سلام

سلام.
    دوست عزیز معافیت رهبری اقلاً 10-15 سال باید صبر کنی، تازه تو این مدت معلوم نیست قانون عوض نشه.
    ضمناً شما تو این مدت از استخدام، خرید ماشین و مسکن و ... به نام خودت و همینطور خروج از کشور، ادامه تحصیل و ... محرومی.
    با این حساب فکر نمیکم گزینه عاقلانه ای باشه!

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حسین جان چرا 17 ماهش رو حساب کردن؟
    این پسرعمه من هم ممکنه 24 ماه خدمت رو حساب نکنن براش؟
    نمیدونم گفتن 17 ماه تو سیستم ثبت شده 6 ماهش رو معلوم نیست کجا بوده.
    با سلام

داداش معلوم نمیشه بعدا برات چه اتفاقی میفته من تو اموزشی دو نفر تو گروهانمون بودن که متولد 57 بودن بعدا از 14 سال که از زمان خدمتشون گذشته بود مجبور شده بودن بیان خدمت. هم سن فرمانده ما بودن

خوب ديگه 10 ماه كم نيست!!!
    منم اين 10 ماه رو داشتم موافق بودم با اين طرح!!!
    دوست عزيز اگه قراره مزايايي داده بشه بايد به همون پدري داده بشه كه رفته جنگيده.
    چون اينجوري كه شما ميگي يه عده هم بودن كه اون زمان نرفتن خدمت و فرار كردن. آيا بايد بيان بچه هاشون رو مؤاخذه كنند براي پدراشون؟؟

در ضمن زمان جنگ خدمت 24 ماه + 6 ماه دوره ضرورت بود.

راستي يكي مث ِ خود شما (فك كنم متولد 69 باشي با توجه به يوزرت)‌ اصلاً زمان جنگ تو اين دنيا نبودي كه ميگي تو شرايطي بزرگ شدي كه پدرت نبوده و داشته ميجنگيده!
    اولا که من حقم 14 ماه بود که 4 ماهش رو نگرفتم ولی بگذریم.
    درسته متولد 69 هستم ولی حرف من چیز دیگه ای هست اونم اینه که مثلا یهنفر زمان جنگ رفته جنگیده یکی دیگه اون زمان برا خودش کاسبی کرده العان پسر اونی که کاسبی کرده العان بابا جونش براش یه ماشین گرفته انداخته زیر پاش یعنی حداقل 2 سال از من جلو افتاده حالا اگه من 10 ماه کسری بگیرم و 10 ماه از زندگی جلو بیفتم بازم از اون عقبم.
    ولی متاسفانه یه عده ادم بعد از اینکه به ایثارگرها یه سری امتیازات دادن رفتن و از این امتیازات سواستفاده کردن و ذهنیت جامعه (یکی مثل خود من) رو نسبت به این مسا یل ید شده که البته حق هم دارن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یکی از دوستان من دوره آموزشی رو تو پادگان 06 ارتش میگذرونه . لیسانس عمران هست . الان نگران اینه که ممکنه کد بخوره یا نه . کسی اطلاع نداره که رشته عمران دوره کد داره یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bache pooldar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

سلام به همگی بروبچ!
    منم بعد از 4 ماه ، خدمتمو با افتخار تموم کردم و کارتشو گرفتم.(آخه 14 ماه کسری داشتم) به اونایی که هنوز از خدمت می گرخن میگم: واقعا دوران خوبیه! به خصوص آموزشی! ( خودم آموزشی هتل امام رضا(ع) کازرون بودم)!اولش یه کم سخته اما بعد که تمومش می کنی و یاد سینه خیزرفتن ها و قلت زدن میفتی خندت میگیره! تو یگان هم همش بخور بخوره . فقط هفته ای دو- سه شب میزارند پست و گرنه بقیش هیچی نیست. زود میگذره من این حرفو از سربازهایی که آخر خدمتشون بود شنیدم. سخت نگیرید زود تموم میشه.
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    شايعاتي هست مبني بر اينكه از اين ماه قراره ليسانسه هاي ارتش استوار بشن . ميخواستم ببينم راسته يا نه .
    با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •