تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 416 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آبیدال تا سال 2014 قراردادش را با بارسلونا تمدید می‌کند

قرارداد فعلی این مدافع تابستان 2012 به پایان می‌رسد.

سایت گل – بارسلونا، فینالیست لیگ قهرمانان امسال به زودی مذاکرات خود با اریک آبیدال را به پایان خواهد رساند.

قرارداد فعلی ملی پوش فرانسوی در تابستان 2012 به پایان می‌رسد، اما بارسلونا می‌خواهد این مدافع چپ را نگه دارد و به او پیشنهاد داده که دو سال دیگر قراردادش را تمدید کند؛ پیشنهادی که با موافقت آبیدال همراه بوده.

دو طرف درباره مباحثاتشان حرفی نزده‌اند، اما بیانیه‌ای رسمی در آینده‌ای نزدیک منتشر می‌شود.

آبیدال در تابستان 2007 از المپیک لیون به بارسلونا پیوست و تبدیل به عضوی کلیدی در موفقیت‌های اخیر بارسلونا شد. او بیش از 100 بازی رسمی برای بارسا انجام داد.

این مدافع در ماه مارس خبر بسیار بدی شنید، این که مشخص شد تومور کبد دارد، اما تحت جراحی قرار گرفت و حتی اخیرا مقابل رئال مادرید در لیگ قهرمانان بازی هم کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/5/6

تست ضد دوپینگ از ده بازیکن بارسلونا

مسئولان یوفا از ده نفر از بازیکنان بارسلونا تست ادرار گرفتند

سایت گل- مسئولان کمیته ضد دوپینگ یوفا صبح روز جمعه از شهرک ورزشی بارسلونا بازدید کردند و از ده بازیکن بارسلونا تست دوپینگ گرفتند.این اتفاق در آستانه دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا که روز بیست و هشتم ماه می در ورزشگاه ومبلی برگزار می شود، رخ داده

والدس، پیکه، پویول، ویا، اینیستا، بویان، جفرن، کیتا، آدریانو و آبیدال بازیکنانی بودند که تست دوپینگ از آنها گرفته شد.

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا این سومین بار در طول رقابتهای این فصل است که مسئولان یوفا به طور غیرمنتظره برسر تمرینات بارسلونا شرکت کرده و از بازیکنان این تیم برای انجام آزمایشات دوپینگ تست ادرارمی گیرند.

کد:
    2011/5/6

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    06.05.2011

KOEMAN: “THEY’RE BETTER THAN THE DREAM TEAM“

EXCLUSIVE MD’s INTERVIEW

“This Barça doesn’t need fouls to win the Champions”

“Manchester plays at home, but that’s also our stadium”

Xavi: “Guardiola can’t conceive of Barça without me”

Top secret: The falling out between Xavi and Casillas was due to Pedro.

کد:
    May 6, 2011

The Front: Sport
    06.05.2011

HE WILL RENEW HIS CONTRACT

WHICH WILL LAST UNTIL 2014

Abidal will sign his new contract before the final in Wembley after overcoming his grave disease

Barça will use 35 planes to travel to Wembley

Total chaos [In Madrid]

Florentino puts the club at Mou’s disposal

UEFA will punish them

They’re crazy for Cesc

کد:
    May 6, 2011

Bojan returns to training with the group

کد:
    May 6, 2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به لطف دوستان، خوزه 5 جلسه محروم شد!
    1یش گذشت و 4تا دیگه داره که یکیش میتونه برداشته بشه اگه خوزه چیزی نگه!
    خوزه با استفاده از آزادی بیان، میاد یه چی میگه و 5 جلسه مخروم میشه..
    بعد پینتو میاد حمله میکنه به بازیکن رئال، اونوقت 3 جلسه محروم میشه!
    جالبه واقعا

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

زیدان : از کار خود در رئال مادرید خشنود هستم

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

ارتباط من با مورینیو و تیم کاری وی بسیار خوب است .

زین الدین زیدان از کار این فصل خود در رئال مادرید رضایت دارد . این فرانسوی به تیم نزدیک است و ارتباط خوب و نزدیکی با مورینیو و تیم کاری وی دارد . این بازیکن سابق در این باره چنین گفت : " ارتباط من با مورینیو و تیم کاری او بسیار خوب است . من تمام کارهای تیم را دنبال میکنم و در تمام موضوعات مربوط به تیم اصلی مشارکت دارم . به طور کامل به عملکرد مورینیو در نیمکت رئال مادرید احترام میگذارم . من فقط ایده ها و نظراتم را در مورد مسائل مربوط به تیم با وی به اشتراک میگذارم .

کد:
    مارسلو : میخواهم به تیم کمک کنم و به گلها و افتخارات بیشتری دست یابم

بازی مقابل سویا همواره سخت بوده است و اینبار نیز فرقی با رویارویی های قبلی ندارد . انها بازیکنان خوبی دارند و در لیگ اروپا بازی میکنند .

مارسلو قبل از بازی مقابل سویا با Bwin.com مصاحبه کرد .

" نباید اتحادی که از اول فصل تا کنون داشته ایم را از دست بدهیم . میخواهم به گلهای بیشتری برسم , افتخارات زیادی کسب کنم و به رئال مادرید کمک کنم . من همیشه بر پیروزی رئال مادرید شرط میبندم . ما باید کار خود را انجام دهیم و پیروز شویم "

"بازی در سویا همیشه سخت بوده است و اینبار نیز فرقی نخواهد داشت .انها بازیکنان خوبی دارند و در لیگ اروپا بازی میکنند . این میتواند اوضاع را برای ما پیچیده کند . انها هواداران فوق العاده ای دارند که همیشه به انها کمک میکنند "

" متوقف کردن کاپل و پروتی کار بسیار سختی است . شما نمیدانید که انها به کدام طرف حرکت خواهند کرد . من اماده تا در رویایی با انها موفق عمل کنم "

کد:
    اطلاعیه رسمی

کمیته انظباطی یوفا به باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که ژوزه مورینیو 5 جلسه از همراهی تیمش محروم خواهد شد . مورینیو یک جلسه از این محرومیت را سپری کرده است و محرومیت پنجم نیز به مدت 3 سال به حالت تعلیق درخواهد امد .

رئال مادرید این تصمیم یوفا را همانند تصمیم انها در مورد پرونده قبلی ناعادلانه میداند چرا که مورینیو از حق طبیعی خویش برای دفاع از خود برخوردار نبوده است . مشخص نیست که این تصمیم در قبال کدام یک از پرونده های انظباطی موجود گرفته شده است .

رئال مادرید در اعتراض به این حکم به کمیته استیناف یوفا شکایت خواهد کرد .

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جالبه واقعا
    واقعا یوفا به خوزه لطف کرده. فرگوسن فقط به یک داور اعتراض کرد اتحادیه فوتبال انگلیس 5 جلسه محرومش کرد. اونوقت مورینیو این حرف ها رو درباره چند رقابت از داوران تا یوفا میزنه و ... حتی شکایت بارسا از صحبت های بی شرمانه اش درباره بارسلونا و گواردیولا رو رد کردن.

ویرایش: پینتو رو شنیدم بخاطر توهین نژاد پرستانه آربلوا به کیتا درگیر شده.
    Last edited by nw_nk; 06-05-2011 at 23:26.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جالبه واقعا
    احمد جان واقعا فكر ميكني
    مثلا زدن يه مشت به يه بازيكن با زير سوال بردن افتخارات يك باشگاه و ناسالم دونستن اون افتخارات برابره؟
    با نهايت احترام اما فكر ميكنم يوفا نهايت لطف رو به مورينيو كرد
    من واقعا متعجبم از اين جريمه كل يوفا و كميته داوران رو به حمايت تعمدي از يك تيم متهم كني بعد فقط 5 جلسه؟
    من فكر ميكردم عصبانيت يوفا به خاطر اشاره يك طرفه و عدم اشاره مورينيو به اشتباهات داوري در دو قهرمانيه خودش خيلي بيشتر از اينها باشه
    ناراحت نشي ها ولي مورينيو بدترين كار ممكن رو به راحتيه آب خوردن انجام داد
    تا يه سرپوش تاريخي بر اشتباهات زيادش در ديدارهاي نيمه نهايي بزاره

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این بابا سبک بازیش همینطوریه ، بازیکن سریع و دونده ای نیست ولی دید فوق العاده ای داره توی زمین و تفکر عالی.. به هر حال بازیکنی که دلش جای دیگه باشه نمی تونه خوب بازی کنه، امسال فابرگاس هم همین بود.
    سبکش ممکنه کند بنظر بیاد ولی‌ همیشه تو تیم آرسنال بالاترین میانگین دوندگی رو داره، دقیقا مثل ژاوی که بنظر نمیرسه ولی‌ خیلی‌ پر تحرک بازی میکنه که این هم یکی‌ از خصوصیات بارزش هست، تو همین بازی آخر با بارسا هم تا قبل تعویض بیشترین میزان دوندگی رو تو تیمش داشت ولی‌ چیزی که الان مشخص هست اون روحیه شاداب رو نداره که دلیل اصلیش هم اینه دلش با تیم ارسنال نیست ممکنه نخواد نشون بده ولی‌ کاملا واضح هست.

این فصل خیلی فراز و نشیب داشته. بیل هم من بهش برای بارسا اعتقاد ندارم..

به نظر من در حد ژاوی و انیستا نیست، ولی می تونه باشه. به هر حال بیاد اینجا لازمه بخش زیادی از فصل رو روی نیمکت بشینه.

در مورد بیل موافقم کلا بازیکنی هست که برای درخشش به "فضا" احتیاج داره چیزی که رقبا بارسا اصلا بهش نمیدن، تو همین بازی با رئال هم درسته که چند جا خوب از راموس رد شد ولی‌ تو همون بازی هروقت تحت فشار قرار گرفت، با پاس‌های اشتباهش توپ رو تقدیم بازیکنان رئال کرد، بیشتر سبکش با تیمهایی مثل رئال و منچستر سازگار هست، تو مارکت فعلا تنها بازیکنی که میتونه نیاز‌های بارسا رو براورده کنه همون کنترأئو هست چون هم تکنیک بالایی‌ داره هم قدرت حمل توپ بالا و راحت توپ رو از دست نمیده. البته آدریانو رو هم داریم که مسلما فصل بعد خیلی‌ بهتر از امسال برامون کار میکنه، امسال هم از بازی برگشت با آرسنال تا بازی با رئال که مصدوم شد همیشه جزو خوبهای زمین بود و عملکردی عالی‌ داشت.
    در مورد فابرگاس منظورمو خوب نتونستم برسونم منظور من اینه که شبیهترین بازیکن به اینیستا و ژاوی میتونه باشه و مسلما تو این سنّ جای پیشرفت داره و میتونه خودش رو به سطح این دو بازیکن برسونه و مهمترین خصیصه این بازیکن همون تجربه بالاش هست با اینکه تیاگو نشون داده که راحت یکی‌ از ستارهای آینده بارسا میتونه باشه ( حداقل به یکی‌ دو فصل احتیاج داره) ولی‌ تو مسابقات حساس یک فابرگاس آماده میتونه کلید پیروزی تیم باشه. در مورد نیمکت نشستنش هم فکر نکنم چون پارسال پپ هم کاملا توجیه‌ش کرده به خاطر فشردگی مسابقات تو خیلی‌ از بازیها پپ به ژاوی و اینیستا هم استراحت میده حتی اگه زیاد به صورت ثابت بازی نکنه ولی‌ مسلما تو اکثر بازیها به صورت جانشین مورد استفاده قرار میگیره (اگه می‌خواد تو این تیم بازی کنه باید این شرایط رو هم قبول کنه که ۱۰۰% خودش میدونه)
    Last edited by fr0st; 07-05-2011 at 08:37.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کنفرانس خبری کارانکا:قرار است مورینیو دیگر حرف نزند

سایت گل- در همان روزی که سران یوفا تصمیم گرفتند تامورینیو را پس از اخراجش در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا و جنجالهایی که درکنفرانس خبری بعد از بازی ایجاد کرد، برای 5 جلسه محروم کنند( روزنامه مارکا تعداد جلسات محرومیت مورینیو را 5 جلسه منتشر کرده)، آیتور کارانکا، دستیار مورینیو در کنفرانس خبری پیش از بازی تیمش مقابل سویا پشت میکروفن ها قرار گرفت.

مربی دوم رئال مادرید درواکنش نسبت به محرومیتی که از سوی یوفا برای مورینیو درنظر گرفته شده،گفت:« مورینیو از این تصمیم استقبال نکرد.

آنها به مورینیو دلیل این محرومیت را نگفتند و سران باشگاه باانتشار بیانیه ای اعلام کردند که نسبت به این حکم درخواست تجدیدنظر خواهندداد.مورینیو از خودش دفاع خواهد کرد و تاپایان خواهد ایستاد. مورینیو الان نمی خواهد صحبت کند ؛چون می خواهد با حقوقش پیش برود. هنوز بازیهایی در لالیگا باقی مانده و باید برروی این بازی ها تمرکز کرد. ایده ما این است که تا زمانی که انگیزه ها و دلایل محرومیت مورینیو مشخص نشود، او در کنفرانس های خبری صحبت نخواهد کرد. مربی تیم ما تحت حمایت سران باشگاه است.سران یوفا دلیلی برای محرومیت مورینیو اعلام نکرده اند»

کارانکا در پاسخ به این سوال که آیا فصل آینده در کنار مورینیو خواهد بود یا خیر گفت:« من قراردادی 4 ساله دارم و هیچ دلیلی برای عدم همکاری نمی بینم. زمانی که با من تماس گرفتند و از من خواستند تا مربی تیم باشم، گفتم که این افتخار بزرگی برایم است. بعد از 8 ماه ،هنوز هم همین طور فکر می کنم؛ از کار کردن در کنار مورینیو بسیار راضی و خوشحالم.»

کارانکا درمورد عدم بررسی شکایت رئال مادرید در مورد رفتار غیرورزشی تعدادی از بازیکنان بارسا از سوی یوفا گفت:« این صحبتی تکراری است.اینها مسائل کاملا شفاف و روشنی بودند که یوفا باید در مورد آنها قضاوت کند. تمام جزئیات و مسائلی که از آن شکایت کردیم، دردستان سران یوفاست.»

مربی دوم رئال درمورد ژستهای مورینیو در فرودگاه «ال پرات»شهر بارسلونا و در زمانی که کاروان رئال بعد از برگزاری دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی و در حال برگشت از بارسلونا به مادرید به نمایش گذاشت و حکایت از دزدی از رئال داشت گفت:« همه دنیا مربی ما را می شناسند و او با این ژست قصد داشت بگوید که همه دنیا دیدند که چه شده است.»

شنبه شب رئال مادرید مقابل سویا به میدان خواهد رفت و کارانکا در مورد این بازی گفت:« تیممان را برای رقابت به میدان می فرستیم.در دیدار مقابل بیلبائو و والنسیا تیم با سیستمی شفاف و روشن به میدان رفت و پیروزی شد. مقابل ساراگوسا هم تلاشمان را کردیم. از نظر ما تمام بازیکنان تیم مهم هستند و به قصد پیروزی وارد زمین خواهیم شد.»

عدم حضور بنزما در ترکیب اصلی رئال در دیدار نوکمپ، موضوع دیگری بود که کارانکا به آن پرداخت:« دلیل این موضوع، دلایلی تاکتیکی و تکنیکی بود. چند ماه پیش صحبتهای زیادی در مورد کریم مطرح شد ولی او بازیکن خیلی مهمی است. به نظر می رسد که تیم با او نیروی بیشتری دارد. ما از کریم راضی هستیم.چندی پیش به نظر می رسید که همه دنیا می خواهند کریم را رودرروی مربی تیم قرار دهند ولی واقعا این طور نیست.او همچنان یکی از مهره های مهم رئال هست و خواهد بود.»

کد:

زیدان: به کار مورینیو احترام می گذارم

سایت گل- زین الدین زیدان، اسطوره باشگاه رئال مادرید انتشار شایعاتی مبنی بر وجود مشکل و اختلاف میان او و ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال را رد کرد.

رسانه های اسپانیایی روز پنجشنبه با انتشار گزارشهایی اعلام کردند که این ستاره فرانسوی که به عنوان مشاور ویژه در کنار تیم رئال است، از شکست رئال مقابل بارسلونا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا ناراحت شده و از اینکه بنزما در دیدار برگشت دو تیم به میدان نرفت و بازی در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با برتری 1-3 به نفع بارسا به پایان رسید به شدت رنجیده خاطر شده است.

در این میان زیدان 38 ساله با رد تمام این شایعات به وب سایت رسمی باشگاه رئال گفت:« رابطه من با مورینیو و اعضای کادر فنی اش بسیار خوب است. من کارهای آنها را دنبال می کنم و در مورد هر موضوعی که به تیم اصلی مربوط است، با آنها همکاری می کنم. من احترام کاملی برای کار ژوزه مورینیو برروی نیمکت مربیگری رئال قائلم. من تنها نظر و عقایدم در موردتیم اصلی را با او در میان می گذارم.»

زیدان در نوامبر سال گذشته به سمت مشاور باشگاه مادریدی برگزیده شد و شنیده می شود که ممکن است در اینده در این تیم به سمت مربیگری برسد.»

کد:

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سبکش ممکنه کند بنظر بیاد ولی‌ همیشه تو تیم آرسنال بالاترین میانگین دوندگی رو داره، دقیقا مثل ژاوی که بنظر نمیرسه ولی‌ خیلی‌ پر تحرک بازی میکنه که این هم یکی‌ از خصوصیات بارزش هست، تو همین بازی آخر با بارسا هم تا قبل تعویض بیشترین میزان دوندگی رو تو تیمش داشت ولی‌ چیزی که الان مشخص هست اون روحیه شاداب رو نداره که دلیل اصلیش هم اینه دلش با تیم ارسنال نیست ممکنه نخواد نشون بده ولی‌ کاملا واضح هست.

در مورد بیل موافقم کلا بازیکنی هست که برای درخشش به "فضا" احتیاج داره چیزی که رقبا بارسا اصلا بهش نمیدن، تو همین بازی با رئال هم درسته که چند جا خوب از راموس رد شد ولی‌ تو همون بازی هروقت تحت فشار قرار گرفت، با پاس‌های اشتباهش توپ رو تقدیم بازیکنان رئال کرد، بیشتر سبکش با تیمهایی مثل رئال و منچستر سازگار هست، تو مارکت فعلا تنها بازیکنی که میتونه نیاز‌های بارسا رو براورده کنه همون کنترأئو هست چون هم تکنیک بالایی‌ داره هم قدرت حمل توپ بالا و راحت توپ رو از دست نمیده. البته آدریانو رو هم داریم که مسلما فصل بعد خیلی‌ بهتر از امسال برامون کار میکنه، امسال هم از بازی برگشت با آرسنال تا بازی با رئال که مصدوم شد همیشه جزو خوبهای زمین بود و عملکردی عالی‌ داشت.
    در مورد فابرگاس منظورمو خوب نتونستم برسونم منظور من اینه که شبیهترین بازیکن به اینیستا و ژاوی میتونه باشه و مسلما تو این سنّ جای پیشرفت داره و میتونه خودش رو به سطح این دو بازیکن برسونه و مهمترین خصیصه این بازیکن همون تجربه بالاش هست با اینکه تیاگو نشون داده که راحت یکی‌ از ستارهای آینده بارسا میتونه باشه ( حداقل به یکی‌ دو فصل احتیاج داره) ولی‌ تو مسابقات حساس یک فابرگاس آماده میتونه کلید پیروزی تیم باشه. در مورد نیمکت نشستنش هم فکر نکنم چون پارسال پپ هم کاملا توجیه‌ش کرده به خاطر فشردگی مسابقات تو خیلی‌ از بازیها پپ به ژاوی و اینیستا هم استراحت میده حتی اگه زیاد به صورت ثابت بازی نکنه ولی‌ مسلما تو اکثر بازیها به صورت جانشین مورد استفاده قرار میگیره (اگه می‌خواد تو این تیم بازی کنه باید این شرایط رو هم قبول کنه که ۱۰۰% خودش میدونه)
    در مورد فابرگاس و کنترائو موافقم. تیاگو هم بازیکن خیلی بزرگیه و مشخصه یک ستاره آینده است.
    کلا CM ها خیلی کم پیش میاد توی سن زیر 25-26 فوق ستاره باشن، ژاوی و آلونسو و ده روسی و جرارد و لمپارد و حتی زیدان و فیگو هم زیر 25 سال فوق ستاره نبودن، فابرگاس که همین چند روز پیش شد 24 و هنوز جای پیشرفت خیلی داره.

این آدریانو برگ برنده نیمکت و جانشینه. چپ و راست که براش فرق نداره و تکنیک خوبی داره و طی سال همیشه پیشرفت کرده.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان یه چیز رو در نظر نمیگیرن. یکی از مشکلات انتقال بازیکن به بارسا، مشکل مالیه. بارسا اونقدرها هم وضعش خوب نیست. الان واسه نیمار که متاسفانه بازار رقابتش گرم شده پیشنهاد کمتر از 35 میلیون یورو نیست. حالا شما چطور میتونید ریسک خرید یه بازیکن 30 تا 35 میلیون یورویی تو این سن و سال رو بکنید و از این نترسید که افت کنه؟ مورد روبینیو رو یادتون باشه.
    فابیو کونترائو یه بازیکن استثناییه، اما زمانی به کار بارسا میاد که دنی نباشه. آخه اینجا که PES یا FIFA نیست که یه تیم بتونه از هر دو سمت دفاع یه بند حمله کنه. کونترائو تو بنفیکا نقش هافبک جلوزن رو داره پس نمیتونی به عنوان یه دفاع که بیشتر قراره دفاع کنه ازش استفاده کنی. یادتون باشه بارسا بهترین بازیهاش رو با حضور آبیدال در چپ انجام میده که با دفاع آهنینش نه تنها منطقه خودش که مقداری از میانه دفاع رو میگیره و به دفاعهای میانی اجازه میده به راست متمایل شن و پشت دنی رو پر کنن. در ضمن بردیا هم گفت که بایرن جدی دنبالشه. مطمئن باشید اگر بایرن بیفته دنبال یه بازیکن حتما میگیرتش. شاید رقم اولیه ای که میده مثل رئال نباشه اما قراردادهایی که میبندن من یه جا خوندم چنان قوی و از نظر حقوقی محکمه که هم بازیکن رو بهشون میرسونه و هم حفظش میکنه.
    گرت بیل هم که اصلا به کار بارسا نمیاد و از اونجایی که از بازیش خوشم میاد و دوست دارم پیشرفت کنه، بهترین گزینه براش اینه که بره زیر دست سر آلکس و تو منچستر بعد از حداکثر یه فصل بشه رایان گیگز سالهای 99 و 2000
    با اومدن سسک خیلی مشکل ندارم ولی در صورت اومدن تیم باید تغییر سیستم بده و احتمالا پدرو ذخیره بشه. فابرگاس میتونه یکم جلوتر از هافبکها هم بازی کنه (مثل اسپانیا) ولی باید دو مهاجمه بشه تیم. فابرگاس رو که نمیشه نیمکت نشین کرد. همین فصل رو اگر در نظر بگیرید که این همه مصدوم داشتیم باز هم به فابرگاس اگر تو بارسا بود زیاد بازی نمیرسید. ضمن اینکه تیاگو رو فراموش نکنید.
    در کل یکی از خصوصیات بارسا اینه که همه بازیکنهاش تو اوج قرار دارن. واسه همین باید دنبال بازیکنی باشه که نیمکت نشینی رو قبول کنه. مثلا همین مهاجمهایی که میشه خرید کدومشون حاضرن تو یه فصل فقط 10تا بازی بکنن. یه نمونه عالی که میتونه به درد بارسا بخوره فرناندو یورنته است که واقعا عالیه اما نمیاد نیمکت نشین بشه. یعنی اگر همچین بازیکنی رو بیاری هم بعد از یه فصل روحیه و کیفیتش رو از دست میده و احتمالا جدا میشه. تیم رو که نمیشه مثل رئال بست. باید فرق باشه بین تیمها. الان منچستر هم اگر تیم اصلیش بیاد تو زمین، ذخیره هاش یا قدیمیای باشگاهن یا حداقل میشه گفت ستاره نیستن.
    به نظر من باید یه مدافع میانی و یه هافبک با خصوصیات کیتا (یکم دفاعی) که بهتر باشه و حداقل بتونه توپ استوپ کنه بگیرن.

واسه دفاع چپ دوتا که الان داریم کافیه و فونتاس میتونه جاشون رو پر کنه. مونتویا بهترین جایگزین دنی آلوزه و نیازی به دفاع راست نداریم. هافبک که تیاگو هست و نیازی به بازیکن جدید نیست. همین الانش هم تیاگو از خیلی از هافبکهای لالیگا بهتره. توی خط حمله هم با آماده شدن بویان و هماهنگی بیشتر آفلای احتیاجی به بازیکن نداریم. جرارد دالفائو هم که میگن یه نابغه س فصل بعد میتونه به تیم اول بیاد.
    به نظرم بارسا نمیتونه و نباید تو فصل نقل و انتقالات 100 میلیون یورو هزینه کنه. اونم با افزایش دستمزد بازیکنهای فعلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •