حالا چه زوریه که ویستا نصب کنید!؟
مگه ویندوز اورجینال 7 روش نصب نبود؟
حالا چه زوریه که ویستا نصب کنید!؟
مگه ویندوز اورجینال 7 روش نصب نبود؟
bikhyal vista shodam ama bazam usb kar nemikonad seven 64 bit nasb kardam na daste dovom gereftam seven original nadasht.bebakhshid ke finglish tayp kardam farsi nadasht windows.
سلام دوستان،باطری لپتاپ من موقع نت گردی و آهنگ گوش دادن حتی با هدست 1:30 الی 2 ساعت شارژ نگه میداره،خواستم ببینم باطریش مشکلی داره یا طبیعیه؟میشه از دو باطری(یدکی) استفاده کنم یا باطری که رو لپتاپ نباشه خراب میشه؟یا میشه از باطری 9 سلولی برای 5010 استفاده کرد؟
نه فکر نمی کنم، مجبورید بازی ها رو روی پایینترین کیفیت اجرا کنید
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
احتمالا مشکل سخت افزاریه
اما قبل مراجعه برای گارانتی بایوس رو جک کن که احیانا گزینه ای مربوط به usb داره یا نه
همچنین اگه بایوس آپدیت نیست آپدیتش کن
فکر میکنم طبیعی باشه
میتونی برای دوام بیشتر نور صفحه رو کمتر کنی و همچنین بلوتوث رو خاموش کنی و گزینه Extended battry رو با زدن دکمه f3 فعال کنی
بله میشه استفاده کرد اما بهتر اینه از همون 9 سلولی استفاده کنی که در بین کار مجبور نشی عوضش کنی
9 سلولی هم وجود داره
اگه از دوباتری استفاده میکنی قبل از تعویض اول لپ تاپ رو خاموش کن و موارد توصیه شده در باره نگه داری باتری رو رعایت کن
[/QUOTE]احتمالا مشکل سخت افزاریه
اما قبل مراجعه برای گارانتی بایوس رو جک کن که احیانا گزینه ای مربوط به usb داره یا نه
همچنین اگه بایوس آپدیت نیست آپدیتش کن[/QUOTE]
ممنون درست شد مشکل از بایوس بود دو گزینه داشت هر دو تا غیر فعال بودند.
راستی من وقتی ویندوز سون 64 بیتی نصب میکنم داخل تنظیمات بازی pes 2011 گرافیک نشون میده 64 ولی وقتی ویندوز ویستا 64 بیتی را نصب میکنم گرافیک 128 میزند و بازی بهتر میارد.در ضمن گرافیک من اینتل هست.آیا راهی خیت برای ارتقاء گرافیک.
احتمالا مشکل سخت افزاریه
همچنین اگه بایوس آپدیت نیست آپدیتش کندر ویندوز 7 میتونید روی فایل exe بازی pes کلیک سمت راست کنید و properties بگیرید.ممنون درست شد مشکل از بایوس بود دو گزینه داشت هر دو تا غیر فعال بودند.
راستی من وقتی ویندوز سون 64 بیتی نصب میکنم داخل تنظیمات بازی pes 2011 گرافیک نشون میده 64 ولی وقتی ویندوز ویستا 64 بیتی را نصب میکنم گرافیک 128 میزند و بازی بهتر میارد.در ضمن گرافیک من اینتل هست.آیا راهی خیت برای ارتقاء گرافیک.
در برگه compatibility تیک run this program in compatibility mode for فعال کنید و از لیست یکی از موارد انتخاب کنید. مثلا vista service pack 2 .
عکس زیر یک مثال هست:
به نظرم گرافیک اینتل 64 بیت هست و ویستا اشتباها 128 بیت تشخیص میده.
Last edited by mansia; 28-07-2011 at 18:42.
به نظر من که اینطور نیست اگه 64 بود که pes در ویندوز ویستا 128 نشون نمیداد یا اینکه امروز من بازی gta liberty city را نصب کردم خوب بود فقط کمی تیک داره بازم من را که امیدوار کرد بنظر من که گرافیکش بشود ارتقا داد فقط راهش نمیدونم اگه دوستان تجربه دارند با گرافیک اینتل لطفا بگن تا راهنمایی بشود برای همه دوستان.
دوست عزیز نمیشه چیپست گرافیک لپتاپو ارتقا داد به چیپست قویتر.
به هر حال من نمیدونم که نام درست و کامل چیپ گرافیک لپتاپتون چی هست اما اگر نامشو به صورت کامل بدونم میتونم مشخصاتشو براتون همین جا ارسال کنم.
میتونید با این برنامه مشخصات و نام چیپ گرافیک ببینید.
GPU-Z
با روشی که در پست قبل گفتم شما میتونید بازی مورد نظرتونو در ویندوز 7 بازی کنید و ویندوز با این روش محیط ویندوز ویستا براتون شبیه سازی میکنه و شاید بتونید به همون عدد 128 دست پیدا کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا که امکان تعویض ویندوز ندارم.اگر دوستان که سون دارند امتحان کنند و نتیجه را بگند ممنون میشوم
اینم مشخصات گرافیک لپ تاپم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)