تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 421 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز من رو لپ تاپ n5010 خودم ویستا 64 bit نصب کردم و همه درایور هاشم نصب کردم همه چیزش ok هست غیر از usb که نه فلش میخوند و نه دسته گیم را کلا اصلا کار نمیکند چیکار کنم دوستان غیر از عوض کررن ویندوز؟؟؟
    حالا چه زوریه که ویستا نصب کنید!؟
    مگه ویندوز اورجینال 7 روش نصب نبود؟

داره خودمونی میشه ehsanerica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

حالا چه زوریه که ویستا نصب کنید!؟
    مگه ویندوز اورجینال 7 روش نصب نبود؟
    bikhyal vista shodam ama bazam usb kar nemikonad seven 64 bit nasb kardam na daste dovom gereftam seven original nadasht.bebakhshid ke finglish tayp kardam farsi nadasht windows.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان،باطری لپتاپ من موقع نت گردی و آهنگ گوش دادن حتی با هدست 1:30 الی 2 ساعت شارژ نگه میداره،خواستم ببینم باطریش مشکلی داره یا طبیعیه؟میشه از دو باطری(یدکی) استفاده کنم یا باطری که رو لپتاپ نباشه خراب میشه؟یا میشه از باطری 9 سلولی برای 5010 استفاده کرد؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی برادر، ولی یعنی هیِِچ راهی برای ارتقا دادنش نیست؟!
    نه فکر نمی کنم، مجبورید بازی ها رو روی پایینترین کیفیت اجرا کنید

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

bikhyal vista shodam ama bazam usb kar nemikonad seven 64 bit nasb kardam na daste dovom gereftam seven original nadasht.bebakhshid ke finglish tayp kardam farsi nadasht windows.
    احتمالا مشکل سخت افزاریه
    اما قبل مراجعه برای گارانتی بایوس رو جک کن که احیانا گزینه ای مربوط به usb داره یا نه
    همچنین اگه بایوس آپدیت نیست آپدیتش کن

5. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان،باطری لپتاپ من موقع نت گردی و آهنگ گوش دادن حتی با هدست 1:30 الی 2 ساعت شارژ نگه میداره،خواستم ببینم باطریش مشکلی داره یا طبیعیه؟میشه از دو باطری(یدکی) استفاده کنم یا باطری که رو لپتاپ نباشه خراب میشه؟یا میشه از باطری 9 سلولی برای 5010 استفاده کرد؟
    فکر میکنم طبیعی باشه
    میتونی برای دوام بیشتر نور صفحه رو کمتر کنی و همچنین بلوتوث رو خاموش کنی و گزینه Extended battry رو با زدن دکمه f3 فعال کنی
    بله میشه استفاده کرد اما بهتر اینه از همون 9 سلولی استفاده کنی که در بین کار مجبور نشی عوضش کنی
    9 سلولی هم وجود داره
    اگه از دوباتری استفاده میکنی قبل از تعویض اول لپ تاپ رو خاموش کن و موارد توصیه شده در باره نگه داری باتری رو رعایت کن

7. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

[/QUOTE]احتمالا مشکل سخت افزاریه
    اما قبل مراجعه برای گارانتی بایوس رو جک کن که احیانا گزینه ای مربوط به usb داره یا نه
    همچنین اگه بایوس آپدیت نیست آپدیتش کن[/QUOTE]

ممنون درست شد مشکل از بایوس بود دو گزینه داشت هر دو تا غیر فعال بودند.

راستی من وقتی ویندوز سون 64 بیتی نصب میکنم داخل تنظیمات بازی pes 2011 گرافیک نشون میده 64 ولی وقتی ویندوز ویستا 64 بیتی را نصب میکنم گرافیک 128 میزند و بازی بهتر میارد.در ضمن گرافیک من اینتل هست.آیا راهی خیت برای ارتقاء گرافیک.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

احتمالا مشکل سخت افزاریه
    همچنین اگه بایوس آپدیت نیست آپدیتش کن
    ممنون درست شد مشکل از بایوس بود دو گزینه داشت هر دو تا غیر فعال بودند.

راستی من وقتی ویندوز سون 64 بیتی نصب میکنم داخل تنظیمات بازی pes 2011 گرافیک نشون میده 64 ولی وقتی ویندوز ویستا 64 بیتی را نصب میکنم گرافیک 128 میزند و بازی بهتر میارد.در ضمن گرافیک من اینتل هست.آیا راهی خیت برای ارتقاء گرافیک.
    در ویندوز 7 میتونید روی فایل exe بازی pes کلیک سمت راست کنید و properties بگیرید.
    در برگه compatibility تیک run this program in compatibility mode for فعال کنید و از لیست یکی از موارد انتخاب کنید. مثلا vista service pack 2 .
    عکس زیر یک مثال هست:

به نظرم گرافیک اینتل 64 بیت هست و ویستا اشتباها 128 بیت تشخیص میده.
    Last edited by mansia; 28-07-2011 at 18:42.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

در ویندوز 7 میتونید روی فایل exe بازی pes کلیک سمت راست کنید و properties بگیرید.
    در برگه compatibility تیک run this program in compatibility mode for فعال کنید و از لیست یکی از موارد انتخاب کنید. مثلا vista service pack 2 .
    عکس زیر یک مثال هست:

به نظرم گرافیک اینتل 64 بیت هست و ویستا اشتباها 128 بیت تشخیص میده.

به نظر من که اینطور نیست اگه 64 بود که pes در ویندوز ویستا 128 نشون نمیداد یا اینکه امروز من بازی gta liberty city را نصب کردم خوب بود فقط کمی تیک داره بازم من را که امیدوار کرد بنظر من که گرافیکش بشود ارتقا داد فقط راهش نمیدونم اگه دوستان تجربه دارند با گرافیک اینتل لطفا بگن تا راهنمایی بشود برای همه دوستان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر من که اینطور نیست اگه 64 بود که pes در ویندوز ویستا 128 نشون نمیداد یا اینکه امروز من بازی gta liberty city را نصب کردم خوب بود فقط کمی تیک داره بازم من را که امیدوار کرد بنظر من که گرافیکش بشود ارتقا داد فقط راهش نمیدونم اگه دوستان تجربه دارند با گرافیک اینتل لطفا بگن تا راهنمایی بشود برای همه دوستان.
    دوست عزیز نمیشه چیپست گرافیک لپتاپو ارتقا داد به چیپست قویتر.
    به هر حال من نمیدونم که نام درست و کامل چیپ گرافیک لپتاپتون چی هست اما اگر نامشو به صورت کامل بدونم میتونم مشخصاتشو براتون همین جا ارسال کنم.
    میتونید با این برنامه مشخصات و نام چیپ گرافیک ببینید.

GPU-Z
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با روشی که در پست قبل گفتم شما میتونید بازی مورد نظرتونو در ویندوز 7 بازی کنید و ویندوز با این روش محیط ویندوز ویستا براتون شبیه سازی میکنه و شاید بتونید به همون عدد 128 دست پیدا کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

دوست عزیز نمیشه چیپست گرافیک لپتاپو ارتقا داد به چیپست قویتر.
    به هر حال من نمیدونم که نام درست و کامل چیپ گرافیک لپتاپتون چی هست اما اگر نامشو به صورت کامل بدونم میتونم مشخصاتشو براتون همین جا ارسال کنم.
    میتونید با این برنامه مشخصات و نام چیپ گرافیک ببینید.

GPU-Z
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با روشی که در پست قبل گفتم شما میتونید بازی مورد نظرتونو در ویندوز 7 بازی کنید و ویندوز با این روش محیط ویندوز ویستا براتون شبیه سازی میکنه و شاید بتونید به همون عدد 128 دست پیدا کنید.

فعلا که امکان تعویض ویندوز ندارم.اگر دوستان که سون دارند امتحان کنند و نتیجه را بگند ممنون میشوم
    اینم مشخصات گرافیک لپ تاپم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •