منظورتون از آپلود شدید چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
منظورتون از آپلود شدید چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
سلام
تحلیل ارتباط کمودو با اینترنت:
1)
اگر فایل cmdagent با پورت 80 سرور کمودو ارتباط برقرار کرد، یعنی در حال دانلود است. دریافت آپدیت.
===
2)
اگر فایل cmdagent با پورتهای 4447 , 4448 ارتباط برقرار کرد، یعنی شما در حال اسکن دستی هستید و کمودو هم برای اسکن آنلاین با سرورهاش ارتباط برقرار کرده.
===
3)
اگر با پورتی غیر از آنچه ذکر شد(80-4447-4448) ارتباط برقرار کرد، یعنی در حال آپلود فایل به سرورهای کمودو هست. گزینه های آپلود هم میدونید کجاها است. قبلا توضیح داده شده.
![]()
سلام
آخرین نسخه AV کومودو جیه؟ لینکش رو هم لطفا بذارید
با سلام
دوستان من یک سوال دارم درباره سندبوکس کومودو
من میخوام تمام مرورگرهام داخل سندبوکس باز بشه
همه فایلهای دانلودیم با مرورگر یا دانلود مننجر بره تو
سند بوکس و بعدش خودم تصمیم بگیرم کدوم فایل رو
از اونجا خارج کنم یا نکنم حالا دو تا سوال وجود داره اینکه
اولا این کار ممکن است یا نه از نظر فنی ، دوم اینکه سطح
سندبوکس بهتره تو چه سطحی تعریف بشه ممنوم
چون من از بافر زوم استفاده میکردم خیلی خوب با سیستم
و فایروال مچ نمیشه.
راستی اگر کسی از دوستان درباره حملات over fell یا سرریز
بافر اطلاعاتی داره درباره نحوه انجام و روشهای مقابله خیلی ممنون
میشم توضیح بدید.
Last edited by ALI16437; 07-02-2012 at 09:23.
سلام. می تونین مرورگر ها رو ببرید توی Always Sandbox.
ولی اینجا نکته ای وجود داره:
اگر تیک File System Virtualization فعال باشه (آدرس: always sandbox-Advanced)
تمام وبگردی و کارهایی که انجام می دین در فایلی ذخیره میشه(در حالت سندباکس بودن) و وقتی از سندباکس درش بیارین اون وبگردی های قبلی رو ندارین! بنابراین باید با دقت انتخاب کنین.
سلام
آخرین نسخه آنتی ویروس کومودو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من اخرین نصخه COMODO Internet Security Pro رو از سایت خودش دانلود کردم
اپدیت کردم ولی دیدم License رو 30 روز زدن سوال ایا کرکی چیزی داره من مدت زمان License رو بیشتر کنم
با تشکر
سلام
نسخه های Premium ,Pro ,Complete به لحاظ نرم افزاری و امکانات هیچ فرقی با هم ندارند. فقط فرق عمده در ساپورت آنلاین است، بعضی از امکاناتش هم که متاسفانه تو ایران با محدودیت مواجه اند مثل COMODO TC.
بنابراین شما میتونید از نسخه رایگان Premium با خیال راحت استفاده کنید. البته الان که نسخه Pro را دانلود کردید همون را داشته باشید....
البته ما یه متخصص برای پیدا کردن لایسنس اینجاداریم، جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان من امروز یک فایل اموزش sql رو از سایت سافت گذر دانلود کردم که کومودو موق باز کردنش پیامهای زیر رو داد
و
و در نهایت گفت نمی تونه پاک کنه و از طریق برنامه geekbuddy مشکل رو حل کنه که اون هم برای من expire شده
حالا به نظرتون سیستم مشکل دار شده با این شرایط که
این فایل پسورد داره و من اصلا به قسمت پسورد دادنش نرسیدم و بلاک کردم
بعدش سایتی مثل سافت گذر ویروس نمی زاره روی سایتش که
از طرف دیگه من نسخه فایروال کومودو رو دارم چرا اینجا انمتی ویروسش از طریق Cloud وارد عمل شده ؟ یعنی با نسخه فایروال هم اگه توی سیستم یک ویروس باشه که در دیتابیس انتی ویروس ثبت شده باشه از طریق cloud انتی ویروس هشدار میده
(البته هشدار ها ی اول مربوط به دیفنس هست ولی میگه یک ویروس )
با تشکر
زیاد مطمین نباش ادم هر چی ضربه میخوره از خودیه زیاد به سایت های ایرانی اعتمادی نیست این برای من یک اصل هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)