خیلی بازی باحالیه. من شخصا خوشم اوومد. خیلی از باگای سریای قبل رفع شده
خیلی بازی باحالیه. من شخصا خوشم اوومد. خیلی از باگای سریای قبل رفع شده
خوب یه سئوال اونهایی که این بازیو روی XBOX می کنند چه جوری از این پچ استفاده کنند ؟
این گزارشگر از یه سرور دیگه نیست؟رپیدباز اینو مستقیم نمی کنه
آرمین جان من که برای نصب پچ رسمی 0.1 با ارور اینستالر مواجه شدم یعنی نسخه ای که دارم تقلبی هست ؟
اگر روش فهمیدن نسخه اصلی با غیر اصلی بگی خیلی ممنون میشم .
بابا سایت شما خیلی خوبه ولی یکی پیدا شه بگه چجوری اسم تیمها رو انگلیسی کنم؟
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
ArminxXx جان شما یه کمکی بکن چجوری اسم تیمها رو انگلیسی کنم؟مردم از بس پچ دانلود کردم
دوست عزیز دیگه شرمنده چون اسم تیمها توی نسخه ای که من دارم انگلیسی هست فقط اول به زبون محلی بودند مثل لیورپول که مرسی ساید نوشته شده بود که با پچ درست شد![]()
والا من این پچ ورژن 1 پس ادیت رو دان کردم
بعدش فایلهارو با برنامه AFS Explorer ایمپورت و ریبیلد کردم بعدش فایلهای سیو رو تو پوشه سیو کپی کردم و اون دوتا کرک رو هم کپی کردم تو پوشه بازی و بازی رو اجرا کردم و همه چیش درست شد نمیدونم چرا بعضی از دوستان مثل شما و چندتای دیگه این مشکلو دارن!!
این دوستمون راست میگه چون برا منم از همون اول اسامی تیمها انگلیسی بودش ولی به صورت محلی بود پس احتمالا، احتمالا بر میگرده به نسخه ای که شما دانلود کردی یا خریدیسعی کن با یه نسخه دیگه هم امتحان کنی اگر درست شد که مشکل از نسخه شماست ولی اگر همونجور بود که احتمالش خیلی کمه متاسفانه چون من با مشکل شما روبه رو نشدم نمیتونم کمکی کنم شرمنده
راستی اسم من آرمینه و یکی از آرمینهای 4گانه این تاپیکم![]()
Last edited by ArminxXx; 12-10-2010 at 18:04.
دوستان اینم از نقل و انتقالات حالا اگه لطف کنید فقط یه پچی بدید که فقط تکرار میکنم فقط اسم تیم ها رو درست کنه که عالی میشه
سلام من چطور این گزینه خاموش رو فعال کنم تو این بازی؟
اخه این که فعال میشه دیگه بازی روون میشه
![]()
یکی میتونه لیگ های موجودش رو برام بگه بدونیم بندیسلیگا بازم نیستش یا هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)