تفاوت قیمت مودمهایی که پارس خودش ارائه میکنه با بازار چقدره؟
تفاوت قیمت مودمهایی که پارس خودش ارائه میکنه با بازار چقدره؟
sr256 سه ماهه ... و متاسفانه خوزستان هستم
این مقدار دانلود حتی برای 128 هم کمه چه برسه به 256 !
سلام دوستان
این وضعیت پینگ منه
حالا دوباره برید از پارس آفلاین حمایت کنید
هر کی از این به بعد بیاد سرویس بگیره دیگه تقصیره خودشه
به هر پشتیبانی ای که زنگ میزنم جواب درست حسابی نمیدن
اگه عکس نیومد کمی صبر کنید که بیاد این نزدیک ترین سرور ها هستن
اصلا اصرار نکرد که از ما مودم بخرید فقط گفت که از چه برندهایی باشه و من مودم خودم رو از بیرون خریدم.
حدود 10-15 درصد گرونتر می فروشه. مودم زایکسل وایرلس رو که بیرون من 85000 تومن خریدم ، پارس آنلاین 98000 تومن می فروخت.
فسخ كني كه پولت رو نمي دن ولي اگه بخواي سرويست رو ارتقا بدي 2/3 پولت رو پس ميدن يعني 2 ماه مونده 32 تومن بهت ميدن بري يه سرويس بالاتر انتخاب كني!
سينا جان يعني واقعا اينطوره؟ منو بگو كه چند روز ديگه كه قراردادم تموم ميشه گفتم بيام 256 بگيرم بعد عمري يه صفايي كنم!
روز چطوره؟ عيب نداره اگه روز رو كم نكردن كه لااقل بتونيم پيج باز كنيم هم خوبه.
هي ميگفتي همون 128 خودت خوبه من باور نميكردم!
شاتل كه اونجور! آسيا هم كه چند روزه خراب شده! فن آوا هم كه همينطور!
بايد آگهي بزنيم: به يك سرويس دهنده Adsl با سرعت حدود 100 در روز و دانلود شبانه 500 مگابايت در شب در استان خوزستان نيازمنديم.
به يابندگان يك عدد يارو شكن رايگان اهدا ميگردد!
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
اين چيه؟
كيييييييييييييييييه؟!!!
سرعت من که خوبه 256...
اینم سَندش!
![]()
مسعود جان شب چطوره؟
خوبي زندگي تو شهرهاي كوچيك همينه!![]()
شبا هم سرعت 90-100 هست !
پ.ن:(البته دیروز یا همون دو شب قبل افتضاح بود 40-50 بود سرعتم!)
سلام
شما تا 8 چطوری دانلود کردی که ترافیک کم نشده؟
ببخشید سرویس شما چیه؟شبا هم سرعت 90-100 هست !![]()
سرویس خود من سری GP1 9x هست و با 1 گیگ ترافیک بیشتر که میشه واسه سه ماه 10 گیگ گرفتم
که چند روز بعد تموم میشه , قبلا از سری FP1-9x استفاده میکردم که نزدیک 10 تومن هم تفاوت قیمت دارن
البته سرعت G فکر میکنم یه کم بهتره ولی قبلا فقط تا 6 دانلود داشتم ولی الان که تا 7 دانلود میکنم
به نظر بهتر میاد ولی فکر کنم سرعت شبانه آنچنان فرق نداره.
حالا از دوستان سوالی که داشتم اینه که به نظر شما دانلود تا 7 واسه همه سرویسهاست ؟ و سرعت شبانه
سرویسهای مختلف , به نظر شما فرق داره؟
و اینکه به نظر شما این 10 تومن اضافه با 1 گیگ اضافه میارزه؟ یا برم دوباره همون FP1-9x رو بگیرم؟
لطفا به صورت کامل و درست جواب بدید و همینطوری یه جوابی ندید.
ممنون
این ساعتی هست که مودم رو خاموش کردم. ممکنه مودم روشن باشه ولی ما هیچ send و receive نداشته باشیم و هیچ چیز داونلود نکنیم. (مودم به صورت PPPoE تنظیم شده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)