آقا شهرام شما با 128 شهراد سرعت دانلودت چقدره؟(مثلا از رپیدشر)
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
آقا شهرام شما با 128 شهراد سرعت دانلودت چقدره؟(مثلا از رپیدشر)
آقا ممنونم. يعني من الان 64 بگيرم دانلود من حداقل بايد روي 30 باشه ديگه اينجوري كه شما ميگي؟؟؟ پس چرا شما 128 داري روي 14 هستش؟؟؟ خوب من با 30 يا 40 بتونم دانلود كنم واقعا عاليه شما كه 128 داري حداقل بايد روي 90 باشه اصلشم همينه اگه سير نشه. البته 64 اداريش رو همكارم گرفته بود براي شركتشون ميگفت خوبه چند نفر استفاده ميكنيم همزمان خوبه حالا خونگيش رو نميدونم . آي پي استاتيك ميده به منم يعني ماهي 20 هزار تومن هستش سرويس 64 تو سايتش كه ديدم
ببخشید دوستان !!! من شیراز هستم و صبانت دارم !! میخواستم بدونم کسانی که در جاهای دیگر صبانت دارند هنوز هم سرعت دانلودشون پایینه ؟؟
دوست عزیز توجه داشته باشید که منظور از 128 یا 64 یا.. ; کیلوبیت هست، و اون سرعت هایی که من عرض کردم کیلوبابت. هر سرعتی که بر حسب کیلوبیت می دن باید تبدیل به کیلوبایت بشه، که به فرض اگه 128 رو در حالت ایده آل فرض کنیم، سرعتش باید روی 16 باشه، که خب چون مشکلات مختلفی وجود داره، هیچ وقت این سرعت به دست نمیاد. سپنتا برای من سرعتی حدود 14-15 می ده که من راضیم.
این که گفتم سرعت هاش همونه که باید باشه، به این دلیل بود که مثلا یه جا هست که میگه 128، اما سرعتش در برخی موارد مثلا از Dial up هم کمتر می شه. سپنتا از این جور مشکلا نداشته تا حالا.
موفق باشید.
اولا صبا تاپيك جداگانه داره دوما دو سه روزي وضعيت خرابه
در حالت معمولي بين 30تا 50 البته براي من و در تهران
طبق فرمایش دوست عزیزم seppeehr سرعت ها بر حسب بیت بر ثانیه هستند (Bit Per Secound) و شما هر سرعتی رو که مد نظر دارید باید تقسیم بر 8 کنید تا سرعت دانلود برای شما مشخص بشه چون هر 8 بیت میشه 1 بایت در ضمن مثلا یه اکنت با سرعت 256 باید 32 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود بده ولی در اکثر مواقع این سرعت دست نیافتنیه مگر اینکه شب ها ارتباط بر قرار کنی که به این سرعت برسی.
آسیاتک ماه اولش رایگان میتونی تقاضای 64 یا 128 کنی.ماه بعدی هم هر کدوم دلت خواست شارژ کنی.
کیفیتش بستگی به شلوغی مخابراتتون داره.
من الان 256 دارم وازش هم راضی هستم
سرعته شبانه ي صبا خيلي افت كرده من قبلا با50كيلو دانلود مي كردم
اما حالا؟؟؟؟!!!!
![]()
سرعته شبانه ي صبا خيلي افت كرده من قبلا با50كيلو دانلود مي كردم
اما حالا؟؟؟؟!!!!
![]()
اين صبانت خيلي نامرده ببينيد در جواب يك نماينده ي مشهد جوابشو.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)