از منم امروز اومد وصل کرد ...
فعلا دمو دارم ...
سرعت دانلود با این دمو که تست گرفتم ثابته اما پینگ خیلی بالاست ...
خود طرف هم گفت پینگ مبین نت بالاست ولی شاید در آینده درست بشه . البته من سرعت دانلود برام مهمه که خدا را شکر نوسان نداره و ثابته.
راستی دوستان 24 ساعته معمولا میرم روی تعرفه ی خودم یا 48 ساعته (منظورم بعد از نصب و راه اندازیه ) ؟
Last edited by yuzarsiff; 10-08-2011 at 15:01.
من میخوام در یوتیوب ویدئو با جچم بالا آپلود کنم با دایل آپ نمیشه چه سرویسی رو توصیه می کنید بگیرم که آپلود در یوتیوب رو بدون مشکل انجام بدم ؟
پینگ هر روز داره بدتر میشه.
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
مبین نت سرعت آپلودش نصف سرعت دانلود است. که تازه معمولا سرعتش به همون نصف هم نمیرسه.
از دیشب سیگنال اومده پایین . من به زور یه سیگنال هم می گیرم . مال شما هم همینطور؟
با این حساب مبین نت مناسب کار من نیست . شما برای آپلود در یوتیوب و فیس بوک چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید ؟
تست با 10 درصد سیگنال
![]()
Last edited by shamsoddin; 11-08-2011 at 12:53.
منم همین مشکلو داشتم..صبح که اصلا نداشتاز دیشب سیگنال اومده پایین . من به زور یه سیگنال هم می گیرم . مال شما هم همینطور؟
اما الان درست شده
من الان عضو شدم و سوالم اینه که چجوری میتونم یوزر و پسورد دستگاهمو عوض کنم؟
وارد اینجا شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نمیدونم برای URL و پسورد باید چی بزنم؟
خواهش میکنم کمکم کنید
دوستان من تعرفه های اکانت های به روز مبین نت رو از کجا گیر بیارم, تو سایت خودش نزده لطفا یکی کمک کنه
در ضمن یه جا دیدم سرعت 512 رو شش ماه با حجم 15 گیگ میده 70 تومن , این هر ماهش 15 گیگ هست یا کلا شش ماه رو میده 15 گیگ؟؟؟؟
تو سايتش هست:
طرحهاي تابستاني :
قيمتهاي بقيه پلنها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)