من که ۱۲۸ گرفتم ذغالیشو برام بستن اما تو مودم داون استریمو ۲۴۰۰ زده
دوستان کسی از سپنتا سرویس گرفته؟در چه حده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که ۱۲۸ گرفتم ذغالیشو برام بستن اما تو مودم داون استریمو ۲۴۰۰ زده
دوستان کسی از سپنتا سرویس گرفته؟در چه حده
از بين ۶ شرکت مخابرات استانی که به دليل وضعيت نامطلوب پهنای باند اينترنت اخطار توقف فروش دريافت کرده بودند ۴ استان آذربايجان شرقی، خراسان رضوی، همدان و کرمان مشکل پهنای باند را حل کرده اما ۲ استان اصفهان و مرکزی به دليل عدم بهبود وضعيت پهنای باند ضمن اعمال مقررات مندرج در پروانه، به سازمان تعزيرات حکومتی نيز معرفی می شوند.
میبینم که باز مخابرات افتخار آفرینی کرده .
Sent from my HTC One using Tapatalk
اینترنت وایرلس تو شهرستان ساوه کدوم Isp ارایه میده ؟ اشتباهی به جای مودم ADSL مودم وایرلس گرفتم
اینترنت پیش پرداخت مخابرات با اپلود رایگان و مودم رایگان و دانلود شبانه رایگان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
اینترنت پیش پرداخت مخابرات با اپلود رایگان و مودم رایگان و دانلود شبانه رایگان :
http://www.arak2020.ir/Show/ShowDetails.aspx?Form=News&autoId=kaCEylCxap-jbe0Esl1UB-6I3r9aBH1C-rocjoflg4A
الان دو شبه ساعت یک به بعد سرعت دانلودم میاد رو 30 کیلو بایت
سرویس من دو مگ روزا 260 دانود میکنه
احتمالا تا مهرماه اوترنت مجانی میاد و انحصار مخابرات شکسته میشه و دیگه نیازی نیست پول زور بابت اینترنت ذغالی به مخابرات بدیم
جریان اوترنت چیه ???
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان آیا جایی توی اراک هست که اینترنت نامحدود ارائه کنه؟
دوستان مخابرات محدودیت دو مگ رو بر نداشته ?
مخابرات تهران تا 16 مگ رو آزاد کرده .
سرعت شبانه منم بین 30 تا 60 شده 2 مگ دارم
اوترنت هم اینترنت نیست (شاید یه جورایی بشه گفت اینترنت آفلاین!) روزانه 1 گیگ اطلاعات می فرستند (فقط قابلیت رسیو داره نه سند) و... اطلاعات بهتر روی سایت خودشون هست دستگاه بتاشون را فعلا می فروشند که با یک د ی ش می تونی استفاده کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)