تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 1291 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت kamyabtarinha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

1.اگر مثلا برای خونه وایمکس بگیرم در جاهای دیگه یا شهرهای تحت پوشش دیگه هم حالا با مودم usb مثلا میتونم به راحتی استفاده کنم؟
    2.وایمکس از نظر قیمت و کیفیت تفاوتی با adsl داره؟

خیلی ممنون

2. این کاربر از kamyabtarinha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

یکی بگه adsl بهتره یا وایمکس؟؟؟
    قبلا میخواستم ای دی اس ال بگیرم ولی جدیدا وایمکس .
    مودم چطور بگیرم بهتره؟
    میخوام قابل حمل باشه توی خونه.یعنی همه جای خونه بتونم ببرمش .
    و اینکه وایمکس طرح ویژه هم داره که ارزون تر و با صرفه تر در بیاد؟
    کدوم طرحش بهتره؟
    یه سری میگن مناسبت ها بگیرم ارزون تره اون قضیش چیه؟ و چقدر تخفیف داره؟
    اگه یکی بگه چیکار کنم که ضرر نکنم ممنون میشم
    Last edited by eng2006; 22-06-2011 at 19:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من امروز وایمکسم وصل شد (ماه پیش صبت نام کرده بودم)، صبح هزینه این ماه رو واریز کردم ولی هنوز جلوی balance ام هیچی ننوشته و expiry dare هم نداره.

ولی برام ترافیک رایگان به مبلغ 40000 تومان اضافه کرده.

این ترافیک رایگان مربوط به همون تعرفه 512 و 4 گیگ استفاده در ماهه یا اینکه ایرانسل بهم حال داده؟!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

1.اگر مثلا برای خونه وایمکس بگیرم در جاهای دیگه یا شهرهای تحت پوشش دیگه هم حالا با مودم usb مثلا میتونم به راحتی استفاده کنم؟

خیلی ممنون
    اره

مودم چطور بگیرم بهتره؟
    کدوم طرحش بهتره؟
    Adsl شبانه رایگان داره ولی وایمکس ایرانسل نداره! پینگ وایمکس هم خوب نیست
    معمولا وایمکس را کسانی میگیرن که نمیتونن Adsl بگیرن...
    من امروز وایمکسم وصل شد (ماه پیش صبت نام کرده بودم)، صبح هزینه این ماه رو واریز کردم ولی هنوز جلوی balance ام هیچی ننوشته و expiry dare هم نداره.

ولی برام ترافیک رایگان به مبلغ 40000 تومان اضافه کرده.

این ترافیک رایگان مربوط به همون تعرفه 512 و 4 گیگ استفاده در ماهه یا اینکه ایرانسل بهم حال داده؟!
    اره همون 4 گیگ هست!

6. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض مشکل با وایمکس

سلام دوستان
    من چند ماهی هست که وایمکس ایرانسل گرفتم و دو تا لپ تاپ دارم که هردو با وایرلس به مودمم وصل میشن.
    یکی از لپ تاپ ها ویندوز 7 استارتر داره و اون یکی home pro.
    سیستم اولی همیشه راحت وصل میشه و هیچ مشکلی تاحالا نداشته ولی سیستم دوم بعضی وقت ها همش دنبال وایرلس میگرده و وقتی connect میشه روی علامت وایرلسش یه علامت تعجب میزنه و دنبال ip معتبر میگرده ( وقتی قسمت troubleshooter رو میزنم میگه ip معتبر میخوام) و با چندین بار ریست کردن سیستمو مودم ممکنه که وصل بشه. خواستم بدونم این اشکال به خاطر ورژن ویندوزمه یا چیز دیگه و اینکه چجوری میشه حلش کرد.
    با تشکر

نقل قول:
    نوشته شده توسط joe_satriani
    با سلام
    زمانی که همون علامت تعجب میاد روش کلیک راست کنید و گزینه ی Repair رو بزنید

موفق باشید.
    دوست عزیز با تشکر از جوابتون . ولی اصلا وقتی کلیک راست میکنم repair وجود نداره.
    الان هردو لپ تاپ رو کنار هم گذاشتم و در شرایط مشابه از اونی که مشکل داره عکس گرفتم :
    1) اولا تو این عکس کلی طول میکشه تا بخواد به وایرلس connect بشه و اگر روی علامت وایرلس اون پایین نگاه کنین دایره آبی رنگ رو میبینین روش:
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2) وقتی در حال جستجو هم هست روش کلیک کردم و میبینید که نوشته limited access:
    کد:
    کد:
    3) و وقتی کانکت شده و روش علامت تعجب هست روش کلیک راست کردم و فقط دو تا گزینه داره : troubleshoot problems و open network and sharing center:
    کد:
    کد:
    4)روی troubleshoot problems کلیک کردم و این صفحه باز شد و یک بار مودم رو خاموش و روشن کردم:
    کد:
    کد:
    5) و توی این عکس میبینین که نوشته wireless doesnt have a valid IP configuration:
    کد:
    کد:
    دوستان خواهشا اگر مسی میدونه کمک کنه! نمیدونم مشکل از وایمکسه یا سیستمم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خیلی ممنون
    ببین دوست عزیز. در مورد سوال دومت لازم دونستم یه نکته رو تذکر بدم.
    خوشبختانه الان اکثر عزیزان به اینترنت دسترسی دارن و تمام شرکت هایی که خدمات ارائه می کنند ( چه ای دی اس ال چه وایمکس)هم سایت های کاملی دارند. به نظرتون بهتر نیست قبل از مطرح کردن سوال یه سر به این سایت ها بزنید و خودتون قیمت هاش رو حداقل مقایسه کنید؟ ..... در مورد کیفیت هم اگر قدری فرصت می ذاشتید و در همین انجمن تاپیک هایی که درخصوص سرویس دهنده های مختلف ( از جمله وایمکس ) وجود داره رو نگاهی می انداختید جواب سوالتون رو دقیق تر می گرفتید تا اینکه مثلا من نوعی بخوام به شما بگم خوبه یا بده؛ آخرش هم اون نتیجه ای که باید بگیرید، نگیرید!
    چون همه می دونن که سرویس دهی در ای دی اس ال که مرکز با مرکز و شهر با شهر فرق می کنه و در مورد وایمکس هم جا با جا .. یعنی اینکه کجا باشید و چه قدر آنتن داشته باشید و این حرف ها ..... امیدوارم حرف بنده رو به عنوان یک دوست، با دید انتقاد سازنده نگاه کنید.

اره

Adsl شبانه رایگان داره ولی وایمکس ایرانسل نداره! پینگ وایمکس هم خوب نیست
    معمولا وایمکس را کسانی میگیرن که نمیتونن Adsl بگیرن...
    والا من می تونستم ای دی اس ال بگیرم ( یعنی بهتره بگم داشتم ) اما ترجیح دادم وایمکس بگیرم. الان هم راضی ام. خداییش برای کسایی هم که بحث جابجایی مهمه وایمکس تنها گزینه است به نوعی ( اگر این مودم های مسخره همراه رو ندید بگیریم که با سیم کارت کار می کنند )

9. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه های گل ایرانسلی وضعیت تورنت در ایرانسل هم مشابه مبین خرابه؟

من با مبین 128 سرعت متوسط دانلود از تورنت در روزهای اخیر 5 کیلوبایته حدودا. از دوستان کسی تورنتی هست؟

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب ما هم بسلامتی سرعت دار شدیم
    512 پایه!قبلا ً 128 داشتم و فکر کنم یکبار هم گفته بودم که با مرورگر اپرا سرعت دانلودم 14-16 بود!الان سرعتم تو همون اپرا 59-62 هست
    ولی تو IE متفاوته!تا کلید Save رو میزنم از یه سرعت بالا مثلا ً 340 شروع میکنه و کم کم میاد پائین!مثلا ً اگه یه فایل 3 مگا بیاتی رو بخوام بگیرم!20 درصدش همون ثانیه اول گرفته میشه!ولی سرعت دانلود میاد پایین تا نهایت به 15 میرسه و ثابت میمونه!
    حالا نمیدونم مشکل از مرورگر IE منه؟یا تعرفم مشکل داره باید زنگ بزنم چکش کنن؟؟؟؟
    البته من تو باز کردن صفحات نت تغییر محسوسی رو حس نکردم!با 128 و 512 بنظرم یه جوره!ولی تو دانلود موثر بود.
    مودم چطور بگیرم بهتره؟
    کدوم طرحش بهتره؟
    دوست من با توجه به اینکه الان اکثر وسائیل الکترونیک داره مجهز به وای فای میشه(مثل موبایل ها ، تلویزیون ها، کنسول های بازی و ....)من پیشنهاد میکنم مدوم وای فای بگیرید.
    مودم قابل حمل!!!که خب مثل usb نیست!مودم های USB یه مودم به شکل فلش مموری دارن و پرتابله!ولی آنتن دهیش کمه!و یه بیس تقویت کننده که اگه اون پرتابل رو به بیس وصل کنید آنتن دهیش خوب میشه و در این صورت اندازش مثل وای فای میشه!هم به اون بیس و هم به مودم وای فای یه آداپتور وصله و یه کابل Lan یا usb!که به کامپ میوصله!!هنوزم پیشنهادم وای فایه!!!!
    یه سری تخفیف ها رو بصورت طرح های تعرفه 3 یا 6 ماه میدن که اگه پول 6 ماه رو بدی مثلا ً تو سرعت 512 برات حدود 20000 تومن تخفیف میخوره!(دقیقشو یادم نیاد)
    تو بعضی روزها که مناسبتیه!تخفیف های خوبی میدن!مثلا ً مودم وای فای و سرعت 128 رو روز ارتش با تخفیف مناسبت اونروز (حدود 50%) گرفتم 48500 تومن! یه هفته بعد یکی از دوستام همون طرح و مودم رو گرفت حدود 85000 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگه صبر کنید شاید تو روز مبعث پیغمبر یه تخفیف بخوره!!به سایت wimax.irancell.ir برید اگه فروش ویژه داشته باشن، بنر تبلیغاتیش موجوده.
    یه پیشنهاد دیگه: نت رو برای چه کاربردی میخواین؟ من پیشنهادم اینه که با سرعت خوب مثلا ً 256 یا 512 تهیه کنید تا ازش به نحو موثری راضی باشید.(این سرعت ها نیاز به ارائه نامه شرکتی یا دانشگاهی داره که درواقع یعنی پارتی!!!!!!)متن نامه هم تو صفحات قبل دوستان محبت کردن گفتن چی بنویسید!)

12. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سرویس من اول تیر تموم شد که 1 روز قبلش برای تمدید 512 6 ماهه نامحدودم 286000 تومن که تازه تو سایت زده بود 285350 تومن رو ریختم اینترنتی به حسابشون.صبح که بیدار شدم دیدم اینترنتم قطعه و فقط تو سایت ایرانسل میره رفتم حسابمو چک کردم دیدم نوشته حسابتون مسدوده چون 17 هزار و خورده ای بدهی دارین!!!
    منم دوباره 18000 تومن ریختم واسشون و وصل شد.یعنی سرجمع شد 304000 تومن نه 285350 تومن!!
    حالا کسی میدونه قضیه اون 18000 تومن اضافه چیه؟

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرویس من اول تیر تموم شد که 1 روز قبلش برای تمدید 512 6 ماهه نامحدودم 286000 تومن که تازه تو سایت زده بود 285350 تومن رو ریختم اینترنتی به حسابشون.صبح که بیدار شدم دیدم اینترنتم قطعه و فقط تو سایت ایرانسل میره رفتم حسابمو چک کردم دیدم نوشته حسابتون مسدوده چون 17 هزار و خورده ای بدهی دارین!!!
    منم دوباره 18000 تومن ریختم واسشون و وصل شد.یعنی سرجمع شد 304000 تومن نه 285350 تومن!!
    حالا کسی میدونه قضیه اون 18000 تومن اضافه چیه؟
    معلوم نیست لعنتی ها چه غلطی می کنن! ببخشید اگر لحنم بده ولی واقعا عصبانیم!

اکانت 512 نامحدود دارم با آبونمان 59 هزار تومن. قبلا شده بود که حساب چند هزار تومنی کم می اومد، برای همین اغلب 62-63 هزار تومن می ریزم اول ماه. چند روز پیش حدود 26 یا 27 خرداد بود که حدود 63 هزار تومن ریختم برای ماه تیر. حالا امشب اومده قطع شده، رفتم می بینم زده که 45 هزار تومن دیگه باید پرداخت کنین!

الان پرداخت کردم که وصل شده ولی دارم از عصبانیت دیوونه میشم! اون تلفن پیشتبانی کوفتی رو که هیچ وقت خدا جواب نمیدن! اون صورت حسابشون انقدر پیچیده س که اصلا نمیشه سر در آورد چی به چیه!

الان تو مشاهده جزئیات تراکنش مالی که رفتم، دو تا چیز به اسامی Out of Bundle Usage و DEBIT FROM CS3 MAIN ACCOUNT نوشته و جلوشون 15 و 16 هزار تومن مصرف اعتبار نوشته! من واقعا نمی فهمم یعنی چی. اینا چیه؟ مصرف خارج بسته دیگه یعنی چی؟ یعنی مصرف مازاد؟ مگه این نامحدود نیست؟؟ تازه این یکی دو ماه اخیر که من اصلا تمام وقت دانلود نکردم!

واقعا نمی فهمم چه غلطی می کنن. صورتحساب مضحکی که هر ماه می فرستن رو اصلا نمیشه ازش سر در آورد. تلفنم که جواب نمیدن. دارم واقعا دیوونه میشم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •