تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 1049 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من صدای فوکال سری 700 رو خوب گوش کردم صداش گرم و خیلی دوست داشتنیه

من هم قصد خریدش رو دارم ست بلنگوهای شما با ساب فکر کنم 3 ملیون یه کم بالا میزنه

امپ MARANTZ SR6005 هم امپ عالی هست هم برای فیلم هم برای موزیک

قیمتش هم 135000 تومن برات اب میخوره با فوکال سری 700 خوب ست میشه فقط با گارانتیشو من پیدا نکردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه گارانتی برات مهمه Denon 2311 یا بهتر 3311 Denon بگیری که عالی میشه

کد:
    با درود
    من بالاخره تصمیم گرفتم ست 5.1 Focal با آمپ Marantz SR-6005 بگیرم . با توجه به اینکه ساکن شهرستان هستم به نظر شما لازمه بیام تهران یا اینکه تلفنی سفارش بدم بفرستن ؟ اگر آمدم تهران نیاز هست که تک تک اسپیکر ها و آمپ رو امتحان کنم یا نه آکبند بگیرم ببرم ؟
    من Marantz رو با ضمانت یکساله پیدا کردم . آیا بلندگوهای فوکال هم ضمانت داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اگر ممکنه یک سینما خانگی مناسب و البته با قیمت مناسب ، 7.1 (هفت به یک) یه من معرفی کنه .

ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    با اجازه از اساتید محترم
    من علاقه ی زیادی به تماشای فیلم های مطرح دارم. امسال عید کلی با خودم کلنجار رفتم تا حدود 900 تومان سینمای خانگی خریدم . بعد 10 روز فروختم !! حالا میخوام اگر خدا بخواد سینما خانگی بهتری بخرم . الان دارم تحقیق میکنم چی بخرم . من در این 10 روزی که سینما خانگی داشتم و مشاوره با اساتید محترم این ها رو فهمیدم امیدوارم به دردت بخوره !

به نظرم تماشای تلوزیون مخصوصا فیلم DVD (چون متاسفانه هنوز فیلمی با کیفیت بلوری ندیدم !!!) با سینما خانگی 60 % لذت بیشتری داره .
    دیسک های بلوری هنوز فراگیر نشده و خرید سینما خانگی بهتره از بلوری پلیر و اسپیکر .
    خرید سینما خانگی هم خیلی دقت میخواد بنظرم اگر مثل من روی خرید وسواس داری بهتره قبل از خرید خوب تحقیق کنی و با توجه به پولی که میدی بهترین خرید رو انجام بدی .
    امیدوارم موفق باشی .

هفت بار اندازه بگیر یک بار ببر !!
    با تشکر از شما دوست عزیز
    آخه من مشکلی که دارم اینه که سیستم رو واسه اتاق خواب در حد 20 متر مربع می خوام و به نظرم سینمای خانگی یه خورده واسش زیاده البته به نظرم دنون خوب باشه ولی بازم به نظر بانداش زیادی کوچیکه درسته ؟
    با این حال ممنون میشم که یه سیستم خوب در حد فضای 20 متر معرفی کنین که اغلب فرمتها رو باز کنه .

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با درود
    من بالاخره تصمیم گرفتم ست 5.1 Focal با آمپ Marantz SR-6005 بگیرم . با توجه به اینکه ساکن شهرستان هستم به نظر شما لازمه بیام تهران یا اینکه تلفنی سفارش بدم بفرستن ؟ اگر آمدم تهران نیاز هست که تک تک اسپیکر ها و آمپ رو امتحان کنم یا نه آکبند بگیرم ببرم ؟
    من Marantz رو با ضمانت یکساله پیدا کردم . آیا بلندگوهای فوکال هم ضمانت داره ؟
    شما حضوری بیا خرید کن.

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقای رایان
    سایتی سراغ داری که مشخصات denon 391 و 1311 رو گفته باشه مخصوصا اندازه باندها .
    این مدلهایی که گفتم باید پلیر جدا تهیه کنیم یا با خودش هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدید که چرا خرید حضوری بهتره ؟
    دقیقا به چه چیزهایی در هنگام خرید دقت کنم ؟
    واقعا بی تجربه هستم پس خواهشمندم راهنمایی کاملی بفرمایید .
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز
    آخه من مشکلی که دارم اینه که سیستم رو واسه اتاق خواب در حد 20 متر مربع می خوام و به نظرم سینمای خانگی یه خورده واسش زیاده البته به نظرم دنون خوب باشه ولی بازم به نظر بانداش زیادی کوچیکه درسته ؟
    با این حال ممنون میشم که یه سیستم خوب در حد فضای 20 متر معرفی کنین که اغلب فرمتها رو باز کنه .
    به نطر من اگه به بلوری دسترسی نداری فعلا بلوری پلیر نگیری بهتره ! من باز هم DVD Player و سینماخانگی رو بهت پشنهاد میکنم .
    البته من نظر شخصی خودم رو گفتم باز هم از اساتید راهنمایی بگیر . در خریدت عجله نکن !

9. این کاربر از benyamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقای رایان
    سایتی سراغ داری که مشخصات denon 391 و 1311 رو گفته باشه مخصوصا اندازه باندها .
    این مدلهایی که گفتم باید پلیر جدا تهیه کنیم یا با خودش هست .
    دنون 391 که دیگه نیست.باید 1311 تهیه کنی که البته بهتر هم هست.
    پلیر هم باید جداگونه تهیه کنی.البته هر چیزی بهش وصل میشه مثل اچ دی پلیر،دی وی دی پلیر،کامپیوتر،بلوری،آیپاد یا آیفون و ....
    کد:

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------

میشه بیشتر توضیح بدید که چرا خرید حضوری بهتره ؟
    دقیقا به چه چیزهایی در هنگام خرید دقت کنم ؟
    واقعا بی تجربه هستم پس خواهشمندم راهنمایی کاملی بفرمایید .
    با تشکر
    موقع خرید که شما هم بلندگوها و هم آمپتون رو پلمپ شده تحویل می گیرید.کلا به علت اینکه پول کمی نمی خوای بدی بیا حضوری خرید کن و از نزدیک ببین داری چی می خری و همینطور باید کابل و سیم هم بگیری.بهرحال من اگه جای شما بودم و می خواستم انقدر پول بدم حتما حضوری خرید می کردم و حتی قبل از خرید هم از صدای بلندگو و آمپی که می خواستم بخرم حتما تست صدا هم می گرفتم.

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

سلام دوستان
    اگر ممکنه یک سینما خانگی مناسب و البته با قیمت مناسب ، 7.1 (هفت به یک) یه من معرفی کنه .

ممنونم
    پکیج 7.1 در حال حاضر توی بازار نداریم و همینطور شما سقف بودجتون رو مشخص نکردید.

11. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

موقع خرید که شما هم بلندگوها و هم آمپتون رو پلمپ شده تحویل می گیرید.کلا به علت اینکه پول کمی نمی خوای بدی بیا حضوری خرید کن و از نزدیک ببین داری چی می خری و همینطور باید کابل و سیم هم بگیری.بهرحال من اگه جای شما بودم و می خواستم انقدر پول بدم حتما حضوری خرید می کردم و حتی قبل از خرید هم از صدای بلندگو و آمپی که می خواستم بخرم حتما تست صدا هم می گرفتم.

با تشکر
    منظورتون کابل HDMI و سیم بلندگو هستش ؟
    لطفا توضیح بدید کابل و سیم چه مارک هایی بخرم ؟
    DVD player چه برند و مدلی بگیرم ؟
    مدیا پلیر چی ؟

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

راستی این برند Marantz کجاییه ؟

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

بلندگوهای فوکال گارانتی داره ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر
    منظورتون کابل HDMI و سیم بلندگو هستش ؟
    لطفا توضیح بدید کابل و سیم چه مارک هایی بخرم ؟
    DVD player چه برند و مدلی بگیرم ؟
    مدیا پلیر چی ؟

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

راستی این برند Marantz کجاییه ؟

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

بلندگوهای فوکال گارانتی داره ؟
    بله کابل و سیم بلندگو.
    کابل که بستگی به پلیرتون داره.
    dvd پلیر هم باز بستگی به استفادتون داره.اگر محصولات کپی استفاده می کنی که زیاد فرقی نداره.اگر هم محصولات ارجینال استفاده می کنی بستگی به بودجت داره.
    مدیا پلیر هم که تاپیک مخصوص داره،مطالعه کن و با توجه به بودجت انتخاب کن.
    marantz ژاپن
    بلندگو رو گارانتی نمی کنند.

14. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •