دسته ارجینال ایکس باکس چنده الان؟
دسته اسلیم هست فقط آکش،که حدوده 85 درمیاد....................
نه فقط کنسول،قیمت همه چیز داره به صورته نجومی میره بالا..........................
پیش خودمون باشه،دلار داره دیگه یواش یواش میره رو 3 تومن،دیروز 2650 هم خرید و فروش میشده.........................
azize man bezar aval 4sale taghat farsaye dabirestano tey koni bad harf az ostado payan name bezan.
man khodam emsal konkur dadamo daram miram daneshgah
vola man ba inke tu dabirestan shagerde motevaseti pudam vaght vase khabidanam nadashtam che berese bazi
kholase tu dabiresan age bekhay movafagh shi kolan bayad gheyde bazio bezani
قیمت ایکس باکس 360 الان چنده؟!
XBOX 360 :
اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 250gig ا ۸۲۰ تومان
اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 4GIG ا ۷۳۰ تومان
Xbox360 slim 250gbباندال کینکت ۱۰۲۵ تومان
Xbox360 slim 4gbباندال کینکت ۹۲۰ تومان
کینکت (kinect) بدون اداپتور ۲۱۵ تومان
کینکت (kinect) با اداپتور ۲۳۰ تومان
رفتم مغازه، میگم 250 گیگ چنده میگه: 1200 تومان!!!!!!!! بعد میگه کینک هم جدا، 250 تمانه! که باهم میشه 1450!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام به دوستان عزیز من میخوام یک کنسول بگیرم اما هیچ اطلاعی ازشون ندارم چیزهایی هم که برام مهمه گرافیک،صدای فن کم هست ضمنا من یک کامپیوتر بسیار قوی هم دارم آیا کنسول گرافیکی در حد کامپیوترم داره خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید که بدجوری گیچ شدم![]()
صدای فن کم میخوای Ps3
گرافیک خوب توی بازی های انحصاری میخوای Ps3
گرافیک خوب توی بازی های مالتی میخوای ۳۶۰
*البته از نظر من گرافیک جفتشون خیلی خوبه .
قدرت کنسول هم هرگز به کامپیوتر نمیرسه ، ولی باید دید انتظار شما از گرافیک چیه ! یکی به بازی های Ps2 هم میگه خوش گرافیک - یکی Crysis 2 رو با تنظیمات همه چی تا خرخره + تسلیشن میگه مزخرف !!!
قیمت PS3 تو المان چنده؟ راستی تو اون تاپیک گفتی ایکس باکس سفید اومده 199 یورو. این سفید با اسلیم سیاه چه فرقی داره؟
قیمتش از ۲۴۹ تا شروع میشه . یک سری هم جدید اومده که خیلی نازکه من که خوشم نیومد از قیافشون !
ایکس باکس سفید هم فقط سفیده (صدفی) فرق دیگه ای نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)