تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 966 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرسی
    یه سوال دیگه
    این مدرک پیش دانشگاهی اصلی و موقت جریانش چیه ؟؟
    چی فرقی دارن ؟؟
    موقت یعنی تا کی ؟؟

مرسی اگر جواب بدید
    مدرک اصل پیش دانشگاهی از طرف اموزش و پرورش منطقه خودتون صادر می شود که برای تایید

اتمام دوره پیش دانشگاهی هستش . که باید اموزش و پرورش منطقه مدرک پیش دانشگاهی اصل رو

برای تکمیل پرونده برای دریافت مدرک لیسانس یا کاردانی به دانشگاه مربوطه ارسال کند .

مدرک موقت رو به راحتی می توانید از مرکز پیش دانشگاهی که می خواندید دریافت و به واحد دانشگاهی ببرید

که تاییدی بر گذراندن تمامی واحدهای پیش دانشگاهی می باشد .

در دانشگاه ازاد یک سفته از شما خواهند گرفت تا در اینده اگر مدرک از سوی اموزش و پرورش منطقه ارسال نشد

خودتون مدرک اصل پیش دانشگاهی رو دریافت و برای تکمیل پرونده به دانشگاه ببرید .

اگر الان هم اصل مدرک رو نبردید حتما ترم اخر اصل مدرک رو ببرید و سفته رو هم از دانشگاه بگیرید.

البته مدرک لیسانس رو بعد از دریافت کارت پایان خدمت سربازی می دهند .

2. 2 کاربر از Karmenwet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان،
    من نرم افزار نجف آباد در اومدم (انتخاب اول) ، بعد بهم sms زده که برید تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه فرم ثبت نام و اینا.
    اما هرچی میرم داخل سایته، باز نمیشه.
    سایت مشکل داره یا هنوز موقع ثبت نام نیست؟
    مرسی
    برای من باز میشه . ببین www رو حذف کنش ، احتمال زیاد باز میشه.
    آدرس پایین رو بزن میاد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

اینا چه امیدی به خودشون دارند

آرمان هارواردی شدن دانشگاه آزاد؛ محدوديت‌ها و امكانات
    در سال 1404 فاصله دانشگاه آزاد با هاروارد چقدر است؟

آفتاب- صدرا محقق: آیا آرمان هارواردی شدن دانشگاه آزاد در چشم‌انداز 1404 امری دست یافتنی است؟ چه امکاناتی چنین آرمانی را محقق می‌سازد؟ این آرمان با چه محدودیت‌هایی روبروست؟ این‌ها سوال‌هایی است که سلسله گزارش‌های آفتاب‌نیوز قراراست به آن‌ها پاسخ بدهد. بی‌تردید دانشجویان دانشگاه آزاد که همواره این مسأله را با خود و دوستان‌شان مطرح می‌کنند که ای کاش با امکانات آموزشی بهتری سرو کارداشتیم،‌ می‌توانند در تهیه و تنظیم این گزارش ما را یاری کنند.

اما تا این جای‌کار،‌ آن‌گونه که عبدالله جاسبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرده است این دانشگاه می‌خواهد دردهه چهارم فعالیت خود و تا سال 1404 در زمره معتبرترین دانشگاه‌های جهان قرار بگیرد و سودای رقابت با دانشگاه‌های مطرحی نظیر کمبریج، آکسفورد، هاروارد، و MIT را در دستور کار خود داده است.

با این سخنان امیدوارکننده چه آن‌ 3 میلیون پانصد هزار نفری که تاکنون از این دانشگاه فارغ التحصیل شده‌اند و چه آن یک میلیون و سیصد هزار نفری که هم اکنون در حال تحصیل در این دانشگاه هستند بی میل نخواهند بود که با افتخار اعلام کنند از دانشگاهی در حد و اندازه های هاروادر و کمبریج فارغ‌التحصیل شده‌اند.

اما باید پذیرفت که سودای آکسفورد، هاروارد، کمبریج، و MIT که در حال حاضر فخر دانشگاه‌ها و فضاهای آموزشی جهان شمرده می‌شوند تنها با پشت دادن به کوهی استوار از سال‌ها تحقیق، تولید علم، تفکر، مدیریت، فعالیت بی وقفه و صرف هزینه و آزاداندیشی علمی میسراست.

"تفاوت سلف سرویس‌های دانشگاه هاروارد و دانشگاه آزاد" موضوع عکس‌هایی بود که از طریق ایمیل در اینترنت توسط کاربران رد‌و بدل می‌شد. دو عکس از سلف سرویس‌های این دو دانشگاه مطرح امریکایی و ایرانی. در عکس سلف سرویس دانشگاه هارواد، یک سالن مجلل با نورپردازی، تزئینات جانبی و طراحی داخلی منحصر به‌فرد و میز و صندلی شیک دیده می‌شد.

این دست از مبلمان در رستوران دانشجویی حتی در دانشگاه‌های تهران و شهید بهشتی نیز غیرقابل دسترس است. ولی در عکس نمونه ایرانی یک چاردیواری معمولی با سقف ترک و خورده و گچ ریخته شده و میز و صندلی‌های معمولی‌تر دیده می‌شد که دانشجویان در حال غذا خوردن در ظرف‌های یک بار مصرف و عده‌ای به حالت ایستاده. کنار هم گذاشتن طعنه‌آمیز همین دو عکس شاید به اندازه کافی گویای عمق فاصله و تفاوت این دو دانشگاه و راه دراز مسئولان ایرانی برای رساندن خود به رقیب امریکایی باشد.

با همه این‌ها با وجود تفاوت‌هایی چنین فاحش نمی‌توان گفت دانشگاه آزاد هیچ‌گاه نخواهد توانست خود را به رقیب امریکایی و دیگر رقیبان برساند، اما می‌توان این‌گونه گفت که اگر دانشگاه هاروارد در زمینه علمی جزو 5 دانشگاه اول دنیا است این موقعیت را زمانی به دست آورد که به عنوان امکاناتی نظیر کتابخانه، سلف‌سرویس، فضای آموزشی و امکانات سرگرمی و تفریحی برای دانشجویان و اساتید خود را نیز به همان میزان ارتقا داده است.

به نظر می‌رسد دانشگاه آزاد اسلامی ایران نیز به عنوان سومین دانشگاه پرجمعیت جهان که بر اساس برنامه چشم‌انداز استراتژیک خود می‌خواهد به عنوان بزرگ‌ترین مجتمع آموزش عالی جهان، در سال 1404 قرار بگیرد باید برای رساندن خود به سطح دانشگاه‌های مطرح و معتبر جهان از هم اکنون دست به کار شود و پی‌جوی رشد و ارتقای متوازن و همه جانبه باشد.

آنگونه که جاسبی اعلام کرده این دانشگاه در افق 1404 دارای 5 /2 میلیون دانشجو، 104 هزار عضو هیأت علمی و 20 هزار مقاله ISI در سال خواهد بود.

او رشد چشمگیر مقالات دانشگاه متبوع خود در ISI، کسب رتبه نخست مجله Ijest در خاورمیانه و کسب مستمر عناوین برتر مسابقات جهانی روبوکاپ و رقابت‌های معتبر علمی و پژوهشی بین‌المللی را از نشانه‌های بیانگر روند رو به رشد شاخص‌های علمی و پژوهشی این دانشگاه می‌داند. اما باید پذیرفت که با همه این آمارها و تفاسیر هنوز دانشگاه آزاد اسلامی راه دراز و پر زحمتی را برای رسیدن به آنچه مسئولانش هدف اعلام کرده‌اند دارد.

نباید فراموش کرد و بی‌تفاوت ماند که تعداد زیادی از 400 واحد آموزشی این دانشگاه که سودای رقابت با برترین دانشگاه‌های جهان را دارد، چه در تهران و دیگر شهرهای بزرگ و چه در شهرستان‌های کوچک از لحاظ فضای آموزشی مناسب، کتابخانه های مجهز، امکانات فنی و حتی اتاق استراحت اساتید و امکانات سرگرمی و تفریحی برای دانشجویان در وضعیت نامناسبی به‌سر می‌برند.

در کنار این مسائل باید به سیستم و متد آموزشی معیوب و غیر استاندارد (به گواه اکثر کارشناسان و خود اساتید دانشگاهی) که در حال اجرا در دانشگاه آزاد و دیگر دانشگاه‌های ایران است نیز اشاره کرد، سیستمی که بدون تردید عیوب و ایرادات آن راه را برای رسیدن به هدفی که عبدالله جاسبی به آن اشاره کرده است سد می‌کند.

به گفته جاسبی، در حال حاضر 400 واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی با 5 /1 میلیون دانشجو، 5 /3 میلیون فارغ‌التحصیل، 30 هزار عضو هیأت علمی، 33 هزار پرسنل، 600 مدرسه، 50 مرکز پژوهشی در فضایی حدود 20 میلیون متر مربع از لحاظ فضای آموزشی و رفاهی دانشگاه‌های دولتی را پشت سر گذاشته است.

به هر حال فضای آموزشی تحت اختیار این دانشگاه هم اکنون بالغ بر 14 میلیون متر مربع است و 34 هزار نفر را نیز به عنوان اعضای علمی خود دارد بدون شک این پتانسیل عظیم در صورت مدیریت علمی و روزآمد و داشتن یک برنامه منسجم و حساب شده خواهد توانست به اهداف گفته شده دسترسی یابد، هر چند نباید در این میان کم‌و کاستی‌های خارج از حیطه اختیار متولیان و مسئولان این دانشگاه را از نظر خارج کرد.

با این همه با نگاهی به آمارهای موجود دریچه‌هایی ازامید به منظور ارتقا و پیشرفت نمایان می‌شود؛ "هم اکنون دانشگاه آزاد اسلامی دارای 28 مرکز و پژوهشکده است. برخی از مراکز مهم تحقیقاتی آن عبارتند از: مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما، مرکز عالی بین‌المللی تحقیقات بین‌رشته‌ای (CEIS)، مرکز مطالعات استراتژیک، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی اردبیل، مرکز مطالعات و تحقیقات محیط زیست و انرژی (CEEVS)، مرکز تحقیقات باستان شناسی (واحد ابهر)، مرکز تحقیقات تهران پزشکی، مرکز تحقیقات شیر و فرآورده‌های آن (واحد کرج)، مجتمع آزمایشگاهی و مزارع تحقیقاتی (واحد بروجرد)، مرکز تحقیقات کشاورزی (واحد دامغان) مزارع آموزش تحقیقاتی و گلخانه‌ای (واحد جیرفت)، و مزارع آموزش و تحقیقاتی."

" طبق آخرین آمار دریافت شده از پایگاه Scopus، در پنج ماه اول سال 2009 دانشگاه آزاد با 1079 مقاله در سطح کشور موفق به کسب رتبه اول در تولید مقالات علمی شده است."

" به طور کلی توسط این دانشگاه تاکنون 1455 کتاب تالیف، 391 کتاب ترجمه، 3367 مقاله در نشریات ISI و 4982 مقاله در نشریات علمی، پژوهشی منتشر شده است."

در صورت برطرف شدن کاستی‌ها و ایرادات و استفاده مناسب از تجارب دیگر دانشگاه‌های معتبر جهان آن‌گاه می‌توان تا حدودی امیدوار بود که دانشگاه آزاد اسلامی ایران که شعار "آرمان ایرانی برای جهانی شدن" را بر تارک خود دارد در افق 1404 در عرصه جهانی حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.
    آفتاب

6. 2 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مدارک مورد نیاز برای تشکیل پرونده و ثبت نام در دانشگاه ازاد که هر ساله به شکل زیر هستش :

1. اصل شناسنامه عکس دار و دو نسخه فتوکپی . ( برای برادران 3 نسخه ) اگر توضیحات داشت از توضیحات نیز باید فتوکپی بگیرید.
    2. اصل کارت ملی و 2 برگ فتوکپی از پشت و روی کارت
    3. اصل گواهی اتمام دوره پیش دانشگاهی نظام جدید یا اصل گواهی موقت پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی
    عکس دار با امضاء متصدی امور دفتری و مهر و امضای مدیر مرکز پیش دانشگاهی محل تحصیل ( برادران 4 نسخه)
    4. پذیرفته شدگانی که اصل مدرک پیش دانشگاهی خود را در اختیار ندارند می بایست طبق دستورالعمل سازمان مرکزی
    دانشگاه ازاد اسلامی به همراه اصل گواهی اتمام دوره پیش دانشگاهی سفته ای به مبلغ 5/000/000 ریال بابت
    تضمین ارائه مدرک یا پرداخت هزینه انصراف به دانشگاه تسلیم نمایند.
    5. شش قطعه عکس 3x4 تمام رخ پشت نویسی شده ( برای مشمولین 12 قطعه ) .

در اخر هم در واحد دانشگاهی واریز مبلغ علی الحساب شهریه و واریز مبلغ هزینه های خدماتی و غیره هستش .

از ترم دوم خودتان انتخاب واحد می کنید. ترم اول رو مدیر گروه مربوطه انتخاب واحد خواهد کرد .

8. این کاربر از Karmenwet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مدرک اصل پیش دانشگاهی از طرف اموزش و پرورش منطقه خودتون صادر می شود که برای تایید

اتمام دوره پیش دانشگاهی هستش . که باید اموزش و پرورش منطقه مدرک پیش دانشگاهی اصل رو

برای تکمیل پرونده برای دریافت مدرک لیسانس یا کاردانی به دانشگاه مربوطه ارسال کند .

مدرک موقت رو به راحتی می توانید از مرکز پیش دانشگاهی که می خواندید دریافت و به واحد دانشگاهی ببرید

که تاییدی بر گذراندن تمامی واحدهای پیش دانشگاهی می باشد .

در دانشگاه ازاد یک سفته از شما خواهند گرفت تا در اینده اگر مدرک از سوی اموزش و پرورش منطقه ارسال نشد

خودتون مدرک اصل پیش دانشگاهی رو دریافت و برای تکمیل پرونده به دانشگاه ببرید .

اگر الان هم اصل مدرک رو نبردید حتما ترم اخر اصل مدرک رو ببرید و سفته رو هم از دانشگاه بگیرید.

البته مدرک لیسانس رو بعد از دریافت کارت پایان خدمت سربازی می دهند .
    من که از پیش دانشگاهیم درس فیزیک مونده امتحانش 27 شهریور هست برای قبت نام باید چی کار کنم؟
    اگه خدایی نکرده فیزیک قبول نشم باید بی خیال دانشگاه بشم یا دانشگاه تا دی ماه وقت میده مدرک بیاری؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من که از پیش دانشگاهیم درس فیزیک مونده امتحانش 27 شهریور هست برای قبت نام باید چی کار کنم؟
    اگه خدایی نکرده فیزیک قبول نشم باید بی خیال دانشگاه بشم یا دانشگاه تا دی ماه وقت میده مدرک بیاری؟
    در همان روز ثبت نام بروید به واحد دانشگاهی مربوطه و در اونجا موضوع رو اطلاع بدهید . بعد از امتحان فیزیک و

قبولی در ان . مدرک موقت رو از مرکز پیش دانشگاهی بگیرید و برای تکمیل پرونده ببرید. البته سفته هم از شما

خواهند گرفت.

بله. دی ماه پیش دانشگاهی رو تمام کنید هیچگونه ایرادی ندارد. ترم دوم یعنی بهمن ماه ثبت نام می کنید.

اما باید شهریه ثابت ترم اول رو واریز کنید تا برای شما ترم اول مرخصی رد شود.

. . . .

11. 2 کاربر از Karmenwet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

وقتی اطلاعی نداری خواهشا ایراد نگیر.

اکثریت کلاس های شبانه و روزانه باهم هستند.

نوبت دوم در دانشگاه ها فرق می کند. برخی دانشگاه ها ثبت نام نوبت دوم هستند و برخی ثبت نام نوبت اول که همان

ترم مهرماه می باشد.
    ببخشید محض اطلاعتون میگم من دانشجوی رادیولوژی شبانه دانشگاه علوم پزشکی ایران بودم. لابد از این بابت اطلاع ندارم و ایرادم وارد نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!
    هیچ کلاسی بجز تنظیم خانواده مشترک نیست . کلاس ها کاملا جدا برگزار میشه.خواستی کارت دانشجوییمو میذارم مطمئن شی

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه سوال دیگه / اگه غیرانتفایی بخونم می تونم با ازاد تطبیق بدم ؟(مثلا یک رشته مدیریت غیرانتفایی بخونم برای رشته شهرسازی ازاد تطبیق کنم)

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشید محض اطلاعتون میگم من دانشجوی رادیولوژی شبانه دانشگاه علوم پزشکی ایران بودم. لابد از این بابت اطلاع ندارم و ایرادم وارد نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!
    هیچ کلاسی بجز تنظیم خانواده مشترک نیست . کلاس ها کاملا جدا برگزار میشه.خواستی کارت دانشجوییمو میذارم مطمئن شی
    من خودم دیدم که دارم می گویم. فقط توی لیست استاد نوشته ورودی شبانه . ورودی روزانه فلان سال.

کلاس های مقاومت مصالح و ریاضی و یاتاقان رو در دانشگاه تهران حتی در ترم تابستان که چندساله پیش

ترم تابستان خواجه نصیر این درس ها در دانشگاه تهران ارائه می شد بودم روزانه و شبانه با هم بودند.

بعضی از دوستانم هم هستند که شبانه می خوانند اما می گویند هیچ کلاسی متفاوت برگزار نمی شه .

---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

یه سوال دیگه / اگه غیرانتفایی بخونم می تونم با ازاد تطبیق بدم ؟(مثلا یک رشته مدیریت غیرانتفایی بخونم برای رشته شهرسازی ازاد تطبیق کنم)
    درس هایی که مشترک هستند و مرتبط با توجه به نظر اموزش دانشگاه معدل سازی می شوند.

حالا اگر درس هایی از مدیریت با شهرسازی مشترک باشند و تفاوتی نداشته باشند معادل سازی می شوند.

فقط باید نمره زیر 12 نباشد. البته سعی کنید زیر 14 نگیرید تا اموزش دانشگاه حرفی برای گفتن نداشته باشد.

15. 3 کاربر از Karmenwet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من خودم دیدم که دارم می گویم. فقط توی لیست استاد نوشته ورودی شبانه . ورودی روزانه فلان سال.

کلاس های مقاومت مصالح و ریاضی و یاتاقان رو در دانشگاه تهران حتی در ترم تابستان که چندساله پیش

ترم تابستان خواجه نصیر این درس ها در دانشگاه تهران ارائه می شد بودم روزانه و شبانه با هم بودند.

بعضی از دوستانم هم هستند که شبانه می خوانند اما می گویند هیچ کلاسی متفاوت برگزار نمی شه .
    حرف شما درسته ، من یکی از دوستام که برق شهید رجایی میخونه میگه توی همه کلاس هایی که داره شبانه و روزانه همه هستش .
    اما shabeashegha (اگه اشتباه نکنم سینا عزیز) رشته تجربی هستش ، شاید تجربی ها یا دانشگاه علوم پزشکی تهران سیستمش فرق میکنه....

17. 2 کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •