تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 379 از 469 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

غیر از سوتیت که جنبه ی قضایی داشت. آواتارت هم جنبه ی سیاسی داره هااااااااا.
    من یه بار تا مامانم اینا اومدن خونه اومدم Eject رو بزنم رو LCD دستگاه نوشت ERROR و سی دی در حال پخش بود ولی دستگاه کار نمیکرد.
    جالبه دیگه بعد از اون ماجرا دستگاه اینطوری نشده و قبلش هم نشده بود.

این بنده ی خدا هنوز زیاد سوتی نمیده. سوتی های بقیه رو تحلیل میکنه تا یه چیزی یاد بگیره.
    همین کار رو هم نکنه دیگه زندگی بدون سوتی چی میشه؟؟؟ متالیکا رو ببین چه شاده...

آقایون منظورت متالیکاست دیگه

منم نفهمیدم سوتی FRNSH کجاش بود. خب اون رو برداشتی چه ربطی به سر دو قلوهه داشت؟ گفتم حتما غرق میشه میخندیم.

سخنی از خودم: تیر پسرها خطا نمیره. اگر هم رفت مطمئن باش یکی دیگه رو کور میکنه.
    __________________________________________________ __________________________
    سوتی دادم در حد شماره 10 بارسلونا

دیشب تو پارک (همه ی سوتیهام شده تو پارک. اقا به خدا ما تو پارک زندگی نمیکنیم) با بچه ها نشسته بودیم. رفته بودیم تو نخ یک اهنگ linkin Park که توش آفریقایی های سوء تغذیه رو نشون میداد.
    صداش بلند بود و دو تا صندلی کنار ما که دختر بودن داشتن سرک میکشیدن ببینن چی نگاه میکنیم.
    آهنگ که تمام شد بحث رفت رو آفریقا و سوء تغذیه و نلسون ماندلا و باقالی پلو
    من یهو با یه حس شبیه آدمای متفکر (اومدم جلوی دخترها کلاس بزارم) گفتم:
    اون عکاسه یادتونه که عکس گرفته بود از بچه هه که داشته میمرده. گفتن خب. گفتم خودکشی کرد.
    بعد بقیه پرسیدن چرا؟
    منم شروع کردم: گفتم یه بچه آفریقایی بوده از بس سوء تغذیه داشته؛ داشته میمرده و شغال ها بالا سرش پرواز میکردن تا وقتی بمیره بخورنش.
    این عکاسه هم عکس گرفته و بعدش افسردگی گرفته و خودکشی کرده.
    یهو دختره نامرد گفت از کی تا حالا آقای فیلسوف شغال پرواز میکنه.
    یکم تفکر کردم گفتم من کی گفتم شغال. منظورم کفتار بود.
    همه زدن زیر خنده.
    بعدا فهمیدم لاشخور بودن.
    خوب بود نگفتم کرگردن.

بلند بلند هم حرف میزد.
    یهو گفت:
    حالا مارو میبینی خودت رو میزنی به علی کوچه چپ دیگه.
    بعد گوشی رو سریع قطع کرد گفت دیدی چطوری آبروی چند صد سالمو بردم.
    سوتی هات بسی زیبا هست... راستی به من نگید متالیکا جوگیر میشم. بگید کیان ...

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ایول. کاش سوتیست ها هم میدونستن اینو!!!!
    بهم یاد میدی؟
    نه دیگه اینا یاد دادنی نیست باید تجربه داشته باشی!

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

سوتی هات بسی زیبا هست... راستی به من نگید متالیکا جوگیر میشم. بگید کیان ...
    چشم متالیکا جان

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یه دونه آقا هستم ای بابا از خودش که محرومیم . برداشتم نمیتونیم بکنیم ؟
    نه بیا و برداشت هم بکن!!!

ما اومدیم یه خودشیرینی کنیم حالا تو گیر بده

به ذهنم نرسید حرکت کاملا از روی غریزه انجام شد خودم نقشی نداشتم
    پس خدا در این موارد هم کمک میکنه!!!!

فرنوش جان دوقلو درسته . یکی به نفعه پسرا .
    اشکال نداره. سوتی بگیر دلت شاد باشه!

چه میکنه این غریزه انسانی....
    کارا خدا!!!!

بیا... حالا میاد از من سوتی لپی میگیره . خودشون سرشار از انواع سوتی هستن
    مرسی. سوتیستی از خودتونه!

من دوست و رفیق زیاد دارم البته الان یه تعدادشون رو فر دادم ولی در کل هستن یه چندتایی مشوق ما هستن در امر خطیر سوتی دادن...
    چقدر مغفل داری!!!!

[quote=ebicross;2764511]
    من یه بار تا مامانم اینا اومدن خونه اومدم Eject رو بزنم رو LCD دستگاه نوشت ERROR و سی دی در حال پخش بود ولی دستگاه کار نمیکرد.
    جالبه دیگه بعد از اون ماجرا دستگاه اینطوری نشده و قبلش هم نشده بود.
    خدا که به همه کمک نمیکنه!!! مخصوصا در این موارد!!!!

این بنده ی خدا هنوز زیاد سوتی نمیده. سوتی های بقیه رو تحلیل میکنه تا یه چیزی یاد بگیره.
    همین کار رو هم نکنه دیگه زندگی بدون سوتی چی میشه؟؟؟ متالیکا رو ببین چه شاده...
    تایید میشه! اینقدر حال میده سر کلاس سوتی بشینی و همش بخندی!
    اینم تایید میشه!! فکر کنم ایشون داره بال در میاره! سوتیست!

منم نفهمیدم سوتی FRNSH کجاش بود. خب اون رو برداشتی چه ربطی به سر دو قلوهه داشت؟ گفتم حتما غرق میشه میخندیم.
    اگه یارو غرق شده بود که من الان تو زندان بودم!!!
    اما قبلش که گفتم خنده دار نیست.

سخنی از خودم: تیر پسرها خطا نمیره. اگر هم رفت مطمئن باش یکی دیگه رو کور میکنه.
    تایید میشه! از نوع سوتی بر علیه خود!

خوب بود نگفتم کرگردن.
    چند تا دختر بودن؟ به اندازشون به نفع دخترا!!!

نه دیگه اینا یاد دادنی نیست باید تجربه داشته باشی!
    آخه من تازگی خیلی درسم خوب شده. خیلی خوب دارم میخونم و تقریبا آمار سوتیهام رفته بالا خداییش!
    ممنون از معلمهای عزیزمون. من اولش که اومدم توی این کلاس دریغ از یه سوتی که بدم اما الان....

من یه پسرخاله دارم که الان 30 سالشه و زن و بچه هم داره. یه کم هم مشکلات ذهنی داره. یه روز با داداشش اومده بود خونمون و داشت با داداشم حرف میزد. داشتن سر ماشینو اینا بحث میکردن که وقتی تموم شد بحثشون گفت: نمیده داداشم گفت: چی نمیده؟ گفت: خط نمیده. داداشم گفت: چی خط نمیده؟ گفت: موبایلهای اعتباری تو گردنه رخ خط نمیده. داداشم: ها؟ گردنه رخ کجاس؟ بعد هم پسرخالم به صورت کاملا جدی براش توضیح داد که گردنه رخ کجاس و اینا.
    از این موضوع که گذشت ما همیشه تو خونه هر وقت کسی حرف بی ربطی به موضوع میزنه میگیم تو گردنه رخ سیر میکنی؟
    یه بار داداش همین پسر خالم که الان 20 سالشه اومد خونمون. بعد داشتیم حکم بازی میکردیم 4 نفره. یهو پسرخالم گفت: راستی دیدین این ماشین کمریها چقدر گرون شده؟ یهو منم که اصلا آفساید بودم بهش گفتم شهرام تو توی گردنه رخ سیر میکنی؟ اونم اینطوری شد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امروز با خواهرم داشتیم از کلاس زبان بر میگشتیم. تو راه داشتیم چیزایی رو که یاد گرفته بودیم رو برای هم میگفتیم. بعد به من گفت این لغت چه معنی میده؟ منم یکم فکر کردم و نمیدونستم. (با اینکه 3 ترم ازم پایینتره اما خیلی لغت بلده. خب خداییش 6 سال هم ازم بزرگتره!!!) بعد بهم گفت این میشه. منم گفتم چه خوب لغتها یادت میمونه. بعد بهم گفت: من امونت تینگزها خوب یادم میمونم. قاطی کرده بود: Amount/ things !!!!!! یعنی اومدم ازش تعریف کنما!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عجیبه که اینجا اینقدر خلوته!!
    یه سوتی آنلاین همین الان دادم:
    توی تاپیک عکسهای جوجه من بحث داشت به حیوونهای دیگه مثل کفتر و ماهی و ... کشیده میشد. بچه ها گفتن یکی بره یه تاپیک با نام عکسهای حیوانات خانگی بزنه. منم رفتم یه تاپیک با اسم گالری عکسهای حیوونهای خونگی زدم!!!!

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام علیکم ایها الرجال و انساء
    یه سوتی امروز دادم یکی دیروز
    اول دومی رو میگم
    سوار موتور داشتم توی خیابون ویراژ میدادم که یه دفعه یه گربه پرید جلوم !! اومدم ترمز رو بگیرم از بس هول کردم جای ترمز کلاج رو اشتب گرفتم و زدم به گربه بیچاره !! البته از ته دل یه میـــــــــــــو دردناک کشید !! و افتاد توی جوب ولی عجیب این گربه طوریش نشد!!! و پاشذ خودشو تکوند و راشو کشید رفت خونشون پیش مامانش اینا

حالا اون یکی
    من امروز مسئول انگشت نگاری برای پرسنل جدید الورود شدم !! خوب مشتری اول ما یه خانم با کلاس بودش! زنگ زدند که یه خانمی اومده بیا اطلاعاتشو وارد سیستم کن !! مام اومدیم پایین دیدیم عجب چیزی هست!! بعد از سلام و خسته نباشی و اینا و اینا گفتیم بد نیست یه کلاسی بزاریم خیلی موقر و متین خودمو نشون دادم با لبخند ملیحی ! ازش پرسیدم رشته ش رو و کی اومده و اینا بعد کلید اتاق رو در آوردم و انداختم توی در ولی هر کار کردم در باز نشد لامصب انگار کلید اصلا مال این در نبود! عرق از سر رو روم می ریخت بعد از کلی کشتی گرفتن با در کلید رو در آوردم و گفتم مثل اینکه کلید مال این در نیست برگشتم برم بالا دیدم دختره صدام کرد و گفت این در که باز ه!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

سلام علیکم ایها الرجال و انساء
    یه سوتی امروز دادم یکی دیروز
    اول دومی رو میگم
    سوار موتور داشتم توی خیابون ویراژ میدادم که یه دفعه یه گربه پرید جلوم !! اومدم ترمز رو بگیرم از بس هول کردم جای ترمز کلاج رو اشتب گرفتم و زدم به گربه بیچاره !! البته از ته دل یه میـــــــــــــو دردناک کشید !! و افتاد توی جوب ولی عجیب این گربه طوریش نشد!!! و پاشذ خودشو تکوند و راشو کشید رفت خونشون پیش مامانش اینا
    گفتی گربه یاد یک چیزی افتادم!
    یک شب تو راهرو تاریک بود درم باز بود داشتم از پله ها میرفتم بالا که دیدم پام و گزاشتم رو چیزی که یک صدایی داد!
    نگاه کردم دیدم یک بچه گربه کوچولو بود!
    تفلی دوید رفت ولی روز بعد دیدم..
    .

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

ظهر تقریبا ساعت 12بود.رفتم مغازه صاحبش تو حس و حال مشتری رد کردن بود. یکی چند تا جنس( مواد غذایی) رو اورد و اتقاقی به دکدمه ی مهتابی خورد و روشن شد. یکی از مشتری ها گفت : مهتابی روشن شد !
    صاحب مغازه گفت : لامپ اضافی خاموش !!
    و رفت خاموشش کنه من در اومدم گفتم: خوب چه ربطی داشت؟ اینکه لامپ نیست مهتابیه!!!
    ییهویی دیدم همه کلم اجمعین دارن میخندن تازه فهمیدم که چی گفتم!!
    بی مزه بود ؟

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امروز داشتم با تلفن ثابت خونه زنگ می زدم جائی که مخابرات یه سوتی داد تاریخی

فرمود : مشترک گرامی اعتبار شما اتمام گردیده لطفا نسبت به تمدید ان اقدام بفرمائید
    نکته : تمام جملات یادم نموند ولی این پیغام که برای اعتباری ها هست را داد
    نکته 2 : شاید جمله ها فرق کنه ولی همین را گفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •