چه اروری میده؟
jet audio رو نصب کردی؟این برنامه کلآ سیستمش جداست و بایستی به راحتی اجرا کنه.![]()
چه اروری میده؟
jet audio رو نصب کردی؟این برنامه کلآ سیستمش جداست و بایستی به راحتی اجرا کنه.![]()
میگه من نمیتونم این کدک رو بشناسم![]()
سلام
بله دوست عزیز منم هر عکسی از ویندوز دیدم اینطوری بود ولی اصلا خبری از این غزیه نیست
Last edited by tatu_mail; 04-02-2010 at 22:30.
با جت اودیو نباید مشکلی داشته باشه چون کاری با کدک نداره!!!
من الان این مطلب رو دیدم. منم با نرو9 مشکل داشتم وهمینطور بود. ویندوزم هم 7 هست.ولی الان برای رایت Dvd رو Dvd از Clone CD و برای رایت کردن دیتا از Nero6 استفاده میکنم.Clone Cd دی وی دی هم رایت میکنه!!!
درسته کلون سی دی هم رایت می کنه،اینم با رایت مشکل داشت. شما 32 بیتی نصب کردین یا 64 بیتی؟
فکر کنم مشکل اساسی من همینه.
شما این کارو بکن با نرو شاید اجرا بشه....من بهت Ultra Iso رو پیشنهاد میکنم نصب کنی برای رایت دیتا...
محتوای مخفی: >>>
همش 3 روز..
دوسه تا اسپم دیگه بزنی مسئولاشم میان !
SafeMode >>> قبل از اومدن صفحه لودینگ ویندوز کلید F8 رو چند بار فشار بدید تا یک صفحه با چند تا گزینه بیاد بعد SafeMode رو انتخاب کنید...
اینطوری که شما گفتین مشکل از ایناست:
1. درایور صدا نصب نیست (دوباره نصب کنید!)
2. صدا از داخل ویندوز قطع هست یا صداش کمه...
برای چک کردن اینها ، کدهای زیر رو داخل Run تایپ کن...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروی TaskBar راست کلیک کن و Properties رو بزن بعد به تب StartMenu برو ودر قسمت Privacy گزینه دوم رو غیر فعال کن...
خوش اومدی به P30world !
اینا اکثراً شایعاتی بوده قبل از اومدن نسخه نهایی(بعضی از عکس های ویندوز7 رو میگما) اینا قابلیت ویندوز7 نیست .. به صورت یک برنامه هست که باید پیداش کنی و نصبش کنی... توی همین انجمن بگردی هست(توی پست های قدیمی) یه چیزایی من دیده بودم...
شما منظورتون Windows 7 N edition هست؟ در این ورژن قابلیت های چندرسانه ای برداشته شده... باید بری توی سایت مایکروسافت و مدیا پیر رو دانلود کنیباید دنبال یه همچین چیزایی بگردی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بگم من فقط با ویندوز 7 22اکتبر این مشکل رو دارم چون ویندوز مدیا پلیر نداره هر نوع فرمتی رو پخش میکنه به غیر از wmv
عزیز یه چرخی زدم تو سایت ها
این Media Feature Pack for Windows 7 N and Windows 7 KN
که گفتی یه چور پکیج کامل کننده مولتی مدیاست که تو ویندوز سری n موجود نیست مطمئنی همینه
حجمشم حدود 270 مگابایته ،ولی من فکر نمیکنم این باشه میشه لطف کنی یه چرخی بزنی جواب دقیق تری به من و سایر دوستان بدی یا اگرم نیست بگو بی خیالش شیم ولی مطمئنم هست اخه واسطه xp همین نرم افزار طراحی شده واشاره شده تو وین 7 موجوده ؟؟؟؟؟؟؟
من که گیج شدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)