اگه شما هویجی پس ما چی هستیم دوست عزیز مشکلت رو بگو تا شاید با جواب دادن به شما دیگرانم به ما جواب بدن.![]()
اگه شما هویجی پس ما چی هستیم دوست عزیز مشکلت رو بگو تا شاید با جواب دادن به شما دیگرانم به ما جواب بدن.![]()
Last edited by keeker; 09-10-2009 at 19:08.
فکر میکنم مشکل از فایل نصب یا دی وی دی نصبتون باشه. احتمالا" خراب شده. رو کدوم دی وی دی ارور میده؟ عوضش کن. یا همون دی وی دی رو با یه دی وی دی رایتر دیگه فایلاشو کپی کن تو فلش و بریز تو هارد خودت و از رو هارد نصب کن. اگه کپی نشد یعنی خرابه!
باید ببخشید ولی تا وقتی کسی جواب منو نده مجبورم بازم سوالمو بپرسم.
واقعا این درسته که بعضی ها برن حال بازی رو ببرن اونوقت ما تو کفش بمونیم؟؟؟؟آقایون من الان 5-6 ماهه که درگیر این بازیم تا حالا چندین بار تلاش کردم تا اینکه تونستم به مرحله ای برسم که باید دکمه PLAY رو بزنیم ولی وقتی اون رو میزنم این خطا رو نشون میده:GTA IV FATAL ERROR: DD3D50 اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم اگرم میگید مشکل از دایرکت ایکسه باید بگم آپدیت آگوست 2009 هستش لطفا کمک کنید ثواب داره.
ضمنا میخواستم بدونم کار PATCH چیه و چجوری باید واسه این بازی نصبش کنم.
ممنون.
از اساتید استدعاااااااااا میکنم جواب بدن.![]()
منم چيز زيادي نميدونم اما اينا رو ميدونم:!
اون ارور براي DirectX هست.دوباره نصبش كنين.
PATCH ها يه سري برنامه هستن كه مشكلاتي از بازي ها رو حل ميكنن.اينا رو بايد دانلود كنين و خودش خودكار نصب ميشه.![]()
خیلی ممنون از شما دوست عزیز ولی من تا حالا 4-5 بار نصبش کردم ولی مشکل حل نشده.
ولی بازم ممنون که جواب دادی.![]()
سلام من کلن مشکل دارم چیکار کنم هیچ کدوم از کد را در iv نمی تونم بگیرم چه کنم
من بازی gta iv رو نصب کردم سر در نیاوردم چی شد هنوز که هنوزه بازی نکردم چه کنم ای دوست اگر بپزیری
مشکل من هم همین هست چه کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی تو ویندوز سون که دوباره نصب کردم خوب کار میکنه. فقط زمانی که بعضی کلید ها مثل F رو برای سوار شدن و A و D رو برای جهت میزنم، یه تیک میزنه. کسی راه حلی نداره؟
Last edited by Linux Learner; 10-10-2009 at 23:04.
آقا من بازی رو ریختم این rockstars social club ام ریختم و upgrade کردم windows live رو هم همینطور
ولی این ارور رو می ده وقتی می خوام پچ بریزم
ویندوزم xp 64 bit
![]()
Last edited by MB3d; 12-10-2009 at 00:08.
من همه مشکلاتم حل شد و دارم رو سون به راحتی بازی میکنم. چیزی که مهمه نصب DirectX و .Net Framework های گفته شده و درایور کارت گرافیکتون هست. همچنین بعد از اون چیزی که مشکلات یا باگ های بازی رو درست میکنه پچ هست. من پچ 1.0.2 رو ریختم رو بازی و توپ داره کار میکنه. مشکل صفحه کلید و ... همه حل شد.
همه پچ ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسایی که پچ های 1.0.3 و 1.0.4 رو ریختن بگن چه تغییراتی ایجاد شده لطفا
بابا لطفا کمک کنین آخه این یعنی چی
وقتی پچ رو می زنم بریزه این ارور رو می ده همه چی هم نصبه net frame هم نصبه
ویندوز xp 64 bit
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)