من از خدامه که سعادتشو پیدا کنم کمی شبیه شما بشم.. از اخلاق گرفته تا بقیه چیز ها![]()
من از خدامه که سعادتشو پیدا کنم کمی شبیه شما بشم.. از اخلاق گرفته تا بقیه چیز ها![]()
استاد اگر بخوام یه کمی از اون وقت گران بهاتو بگیرم تا واسم کرک بسازی، دیوایس آی دی گوشی رو از کجا بیارم؟
منظور شما همون دی وایس آی دی هست که موقع نصب گارمین بهم میده؟ همون که باید وارد کنم تو کی.جن؟
سلام
Omnia II دست دو (هنوز گارانتی داره) 330 میرزه؟
منو که واقعاً شرمندهی خودشون کردن، تا بعد از ساعت 3 بامداد داشتن به من کمک میکردن GPS راه بیفته.
---------------------------------------
استاد باور میکنی هنوزم که هنوزه وقت نکردم بکآپ بگیرم و فورمت کنم گوشیرو تا مجدد گارمینو نصب کنم؟
---------------------------------------
این پست بوی اسپم میده!!!
آقا ما جواب نگرفتیم!
چه طور میشه با گارمین وصل شد به نت تا ببینم اون طوری آنتن سبز میشه یا نه
سلام
my stronge گوشی من از لیست کلا پاک شده...اصلا انگار حافظه داخلی نداره
باید چیکار کنم که دوباره برگرده؟
هارد ریست کن برمیگرده
ممنون از جوابتون...همین کارو انجام دادم ولی بازم درست نشد
از وقتی که تو مسافرت به شارژز ماشین وصلش کردم این طوری شد...شارژر ماشین اتصالی داشت قطع ووصل میشد
امکان داره ایرادش سخت افزاری باشه؟
سلام.دوستان من ویندوزم را به 6.5 ارتقاع دادم البته درنصب درمرحله آبدیت phone نیمه کاره ماند که بعدازحدودنیم ساعت گوشی را ریست کرده واز کابل جدا کردم .ویندوز نصب شده ولی شبکه رانمیشناسد (یعنی گوشی علامت ضربدر رانشان میدهد واز هیچ راهی نمیشودگوشی شبکه را بشناسد.حتی گوشیو فرمت هم کردم ولی مشکل حل نشده
درضمن من گوشیو به رام کوک شده آبدیت کردم.حتی در قسمت setting هم نمیشود گوشی را on کرد
سلام دوستان .من رامی رو که آبدیت کردم بعد از وارد کردن در برنامه i900 exe cutor برای قسمت فون فایلی که درست شده دربرنامه usdl grand prix آن فایل رانمیشناسد آیا فایل فون را از جای دیگر باید دانلود کنم(رام غیررسمی 6.5
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)