تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 804 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان سلام.امروز بعد از اینکه گوشیم رو به حالت mass storageبه کامپیوتر وصل کردم،بعد از قطع اتصال آیکن های گوشیم از صفحه اصلی پاک شدن.و دو دکمه ی شماره ها و کانتکت ها هم کار نمی کنن.قبلا چند بار اینطوری شده بود و هر بار مجبور شدم مستر ریست کنم.آیا راهی هست که گوشیم درست شه؟خواهش می کنم کمکم کنید.ممنون.ورژن فریمور هم 21.0.025 هست.

داره خودمونی میشه nimas2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو کارتونمون ...زیر پل...

پيش فرض

ممنون که پاسخ دادی؛ فکر کردم فقط مشکل گوشی منه، فکر کردم توی آپدیت اشتباهی کردم که بعضی قسمتای گوشی به درستی کار نمیکنه.
    من توی destination از همون مسیر connectivity یه access point جدید برای internet ایجاد کردم؛ بعد این دفعه رفتم توی قسمت Check for updates ، غیر از این access point جدید، اون دوتای قبلی که یکی مربوط به وایرلس و دیگری مربوط به gprs بود هم نشون داده شدن و دیگه connection error نزد، من از طریق همون gprs گذاشتم آپدیتو چک کنه که بعد از مدتی چک کردن نوشت No Updates Available
    در صورتی که 31 هم مدتیه اومده ولی سرور نوکیا برای گوشی من تشخیص نمیده
    راستی من جدیدا بعد از آپگرید، هک قبلیمو که با HelloOX 1.03 انجام شده بود، Remove کردم و بعد از مستر ریست (#7370#*) هک جدیدو یعنی با HelloOX 2.03 اعمال کردم. فکر کنم بعد از آپگرید فیرمور استفاده از هک جدید لازم بود، درسته؟
    منم که درست آپ کردم اینجا رو مشکل داشتم.... ولی با همین راهی که گفتم حل شد....ورژن 31 کلا به خاطر حل کردن مشکل یه سری از باگ ها و بهبود بخشیدنشون و حساس کردن وضعیت تاچ اسکرین خیلی به درد بخوره ولی فعلا برای تمام کشور های اروپایی موجوده و تا هفته ی آینده شاید بیاد ....کلا باید تو این چند روز هی با NSU چک کرد.....

3. این کاربر از nimas2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DoyenMagician's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    خانه ی من در انتهای جهان است

پيش فرض

سلام
    یه مشکل با xpress music دارم نمیدونم چرا اهنگ هایی رو که توی گوشی میزارم (از pc) داخل پلیر نمیان !
    خیلی عجیبه چون فقط فایل های رو که از کامپیوتر میریزم اینطوری هستند!و از اون عجیبتر اینکه توی فایل منیجر هم هستن.
    میخوام بیان توی پلیر !

مشکل دیگه اینه که تمام فایل هام(بیشتر عکس ها برام مهمه) رو دیروز اشتباهی پاک کردم .برای باز یابی اطلاعات راهی هست ؟
    دوستان لطفا راهنمایی کنن

با تشکر

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام دوستان
    برنامه ی پخش ویدیو کلیپ که انواع کلیپ رو ساپورت کنه(دی وی دی که نه) سراغ دارین؟؟
    ممنون میشم لینک دانلود بدین
    مرسی

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام
    یه مشکل با xpress music دارم نمیدونم چرا اهنگ هایی رو که توی گوشی میزارم (از pc) داخل پلیر نمیان !
    خیلی عجیبه چون فقط فایل های رو که از کامپیوتر میریزم اینطوری هستند!و از اون عجیبتر اینکه توی فایل منیجر هم هستن.
    میخوام بیان توی پلیر !

مشکل دیگه اینه که تمام فایل هام(بیشتر عکس ها برام مهمه) رو دیروز اشتباهی پاک کردم .برای باز یابی اطلاعات راهی هست ؟
    دوستان لطفا راهنمایی کنن

با تشکر
    شما وقتي وارد music player شدي از منوي options گزينه Refresh Library رو انتخاب كن تا ليست آپديت بشه.
    براي بازيابي اطلاعات هم اگه هنوز روي مموريت چيزي نريختي ميتوني از نرم افزار هاي بازيابي استفاده كني .تو انجمن نرم افزار كامپيوتر سرچ كن.

7. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان سلام.امروز بعد از اینکه گوشیم رو به حالت mass storageبه کامپیوتر وصل کردم،بعد از قطع اتصال آیکن های گوشیم از صفحه اصلی پاک شدن.و دو دکمه ی شماره ها و کانتکت ها هم کار نمی کنن.قبلا چند بار اینطوری شده بود و هر بار مجبور شدم مستر ریست کنم.آیا راهی هست که گوشیم درست شه؟خواهش می کنم کمکم کنید.ممنون.ورژن فریمور هم 21.0.025 هست.
    دوستان نظری ندارند؟راه حلی نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    میخوام بیان توی پلیر !

دوستان لطفا راهنمایی کنن

با تشکر
    سلام دوست عزیز
    برای موزیکهات باید لایبرری پلیرت رو رفرش بکنی برای عکسهای پاک شدت هم نرم افزار get data back رو روی کامپیوتر نصب کن و با ریدر مموریت رو روی کامپیوتر برگردون.

10. این کاربر از mahdy_202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sinasignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

این 5800 من احساس میکنم که زود باتری خالی میکنه .
    تازه چند روزه که خریدمش... البته مشغول نصب برنامه و آهنگ و عکس هم بودم
    ولی امروز رو زیاد باش کار نکردم بازم با این وجود باتریش ظرف یک روز(24 ساعت) کمتر از نصف شده
    بنظرتون طبیعیه؟

آخه روز اول فروشنده گفت 12 ساعت بزن به شارژ ولی من نهایتاً 7.5 تا 8 ساعت زدم به شارژ... بنظرتون میتونه ناشی از این باشه؟

داره خودمونی میشه nimas2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو کارتونمون ...زیر پل...

پيش فرض

این 5800 من احساس میکنم که زود باتری خالی میکنه .
    تازه چند روزه که خریدمش... البته مشغول نصب برنامه و آهنگ و عکس هم بودم
    ولی امروز رو زیاد باش کار نکردم بازم با این وجود باتریش ظرف یک روز(24 ساعت) کمتر از نصف شده
    بنظرتون طبیعیه؟

آخه روز اول فروشنده گفت 12 ساعت بزن به شارژ ولی من نهایتاً 7.5 تا 8 ساعت زدم به شارژ... بنظرتون میتونه ناشی از این باشه؟
    سلام دوست من
    قدم گوشی نو رسیده مبارک.....
    نه قطعا مشکل از این نمیتونه باشه که 7 8 ساعت زدی چون باتری های لیتیوم اصلا memory effect نداره و مثل باتری های قدیمی نیست اتفاقا خیلی بهتره که این نوع باتری را زود به زود بزاری شارژ و نذاری تا ته خالی بشه...واسه شارژ دفعه ی اول هم باید بگم که هیچ فرقی با بقیه شارژ ها نداره.....این حرف مال نسل قدیم باتری ها بوده نه اینا.....

13. این کاربر از nimas2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sinasignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

سلام دوست من
    قدم گوشی نو رسیده مبارک.....
    نه قطعا مشکل از این نمیتونه باشه که 7 8 ساعت زدی چون باتری های لیتیوم اصلا memory effect نداره و مثل باتری های قدیمی نیست اتفاقا خیلی بهتره که این نوع باتری را زود به زود بزاری شارژ و نذاری تا ته خالی بشه...واسه شارژ دفعه ی اول هم باید بگم که هیچ فرقی با بقیه شارژ ها نداره.....این حرف مال نسل قدیم باتری ها بوده نه اینا.....
    قربون محبتت قابل شما رو نداره

باتری های لیتیوم اصلا memory effect نداره و مثل باتری های قدیمی نیست اتفاقا خیلی بهتره که این نوع باتری را زود به زود بزاری شارژ و نذاری تا ته خالی بشه
    اینو مطمئنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •